2023-05-20
當服務員聽完我們所需order後,我沒有覆order便走開,He didn’t ask us if any food allergic.這是餐廳嘅特色。麵包上枱時,不夠熱,只是微微暖,牛油欠奉,當牛油送到枱面時,我們嘅麵包差不多食完了,牛有非常新鮮,因為好硬,這是餐廳嘅標準。Burrata cheese salad 冇味,這是餐廳嘅特色。Tuna salad 只有欖油味,冇味,非常腥,這是餐廳嘅標準。當結帳時,服務員將結帳單,放在枱面四個不同方向,每隔5秒,令你眼花撩亂,可能他覺得我不懂英文,但係我手持信用卡,數目字我都應該識睇,狗眼看人低,可能我額頭寫咗幾個字,我唔識睇英文,呢餐飯我覺得受到極大嘅侮辱。這就是五星級嘅海景嘉福酒店意大利餐廳Theo Mistral特色及標準,服務惡劣。