2017-10-15 117 浏览
Happy Friday 想到元朗食好西友人介紹了一間環境特別而有美酒美食的餐廳餐廳外觀非常特別,開放式設計感覺非常放鬆休閒先點了一份藍莓汁煎澳洲豬鞍架,超級大份!豬鞍架外層輕輕煎過後保持了剛剛好的質感內裡的肉質亦拿捏得恰到好處,保留了豬肉的口感,配搭藍莓汁異常地合拍!再來拉斯維加斯軟殻蟹鵝肝堡,賣相已經非常吸引!清楚看見一隻頂著肥美鵝肝的軟殻蟹,這賣相太美了!切開了一半再用手拿起來吃(因為太足料了)大。幸。福。肥美的鵝肝已經足夠吸引,配搭口感一流的軟殻蟹,味道和口感達到了頂峰!絕對值得一試!配菜的薯條亦十分抵讚,是我最愛的粗薯條!最後要了一份巴馬火腿凱撒沙律,打算中和一下只是食巴馬火腿本來是十分咸,但溫室青瓜跟車厘茄完美地中和了火腿的咸,很特別!另外這裡的啤酒非常特別!適逢中秋將至,於是點了一枝嫦娥朱古力黑啤,倒杯時要格外小心,因為黑啤有很多綿密細泡,味道比一般黑啤更為特別,更厚和綿,喜歡黑啤的人絕對值得一試!環境跟食物都很好的一間餐廳,元朗又多一個聚腳地
Happy Friday 想到元朗食好西
友人介紹了一間環境特別而有美酒美食的餐廳

餐廳外觀非常特別,開放式設計感覺非常放鬆休閒

先點了一份藍莓汁煎澳洲豬鞍架,超級大份!
豬鞍架外層輕輕煎過後保持了剛剛好的質感

大。幸。福。

配菜的薯條亦十分抵讚,是我最愛的粗薯條!

最後要了一份巴馬火腿凱撒沙律,打算中和一下

環境跟食物都很好的一間餐廳,元朗又多一個聚腳地
2017-10-15 94 浏览
上一次與住在屯門的友人試吃另一間CAFE,友人點了一客乾到硬的Burger,十分失望,也嚷着要帶我們去試更有水準的Burger,但她推介的餐廰在元朗,確實有點遠。但有時,人為了食,可以去得盡一點。只為了食,我們今日專程來到元朗,不為別的目的。幸好,我們沒有失望!我點了菇堡,並加$28要了Combo。Combo 包薯條及一杯飲品。漢堡主要有安格斯牛所做的漢堡扒、大型燒烤啡菇及芝士。漢堡扒厚身,肉汁很多,不會乾,牛味不算很濃,但以漢堡扒來說味道不錯。啡菇味道濃,厚身,配有黑椒汁。整體來說,漢堡是很好吃的,我也欣賞店家把底部那塊麵包烘底了,如果頂部那塊也烘一烘會更好。薯條看起來應該是直接從薯仔切出造的,因為是帶有薯皮的。薯條粗度適中,也是我喜歡的 (相對M快餐店的幼薯條,我本來就比較喜歡粗一點的薯條),也炸得很酥脆,不會太乾。本來友人就已經大讚其漢堡很不錯,所以最使我感到意外的是那杯凍朱古力 (double chocolate) ,味道不甜,是走dark chocolate 路線,十分濃郁。有點可惜的是其中一位點了的雙層8安士漢堡,他發現漢堡扒不夠熱。總括而言,是日晚餐很好吃,有水準,也坐得

總括而言,是日晚餐很好吃,有水準,也坐得很舒服,能夠輕輕鬆鬆地與朋友們談天說地,不往我們山長水遠有香港島及九龍跑入元朗試食。

洗手間清水供應壞了,所以有點不方便,不能用洗手間。
Double  Chocolate
雙層8安士漢堡
菇牛堡
2017-10-14
菇牛堡
2017-10-12 119 浏览
難得星期日可以留係元朗,我就揀左間西餐廳享受我既假期,burger and bar,睇個名好似好正Urban係鄰近元朗食街既一間小店入面設計都幾有特色,不錯侍應把餐廳既窗打開,可以清楚睇見球場街景黎到食burger 既餐廳,緊係要叫個漢堡包試下OMG,個包同塊魚都好大,魚塊外脆內軟,非常滑溜再叫左個all day breakfast 試下,整體都好ok,竟然有埋牛柳,如果再多d汁會更加好墨汁麵竟然有原隻炸軟殻蟹,墨魚麵好濃味炸物都係即叫即炸,非常新鮮朱古力味濃,好正

Urban係鄰近元朗食街既一間小店

入面設計都幾有特色,不錯

侍應把餐廳既窗打開,可以清楚睇見球場街景

黎到食burger 既餐廳,緊係要叫個漢堡包試下
OMG,個包同塊魚都好大,魚塊外脆內軟,非常滑溜

阿拉斯加特大魚寶

,如果再多d汁會更加好
燒牛柳早餐

墨汁麵竟然有原隻炸軟殻蟹
,墨魚麵好濃味

墨汁海鮮意粉

炸物都係即叫即炸,非常新鮮
香脆雞錘

炸魷魚圈
踏步朱古力
檸檬伯爵茶
2017-10-12 86 浏览
咁岩同朋友入元朗踩單車食飯,但諗極都諗唔到食乜,咁就決定去又新街果邊搵野食,貪果邊多款式,又唔洗互相就大家食咩。行左好耐都諗唔到食咩,最後就入左呢間BURGER 店。漢堡個個都即叫即整,店舖有款招牌漢堡,就係阿拉斯加特大魚堡。賣相取勝點在於超長而厚嘅魚柳,食落的確係好厚肉,能夠炸得夠乾身之餘而咬落又好juicy+魚味好鮮。配埋芝士、沙律菜、番茄,薄薄脆脆嘅外層+又鮮又滑嘅魚柳,每一個layer都好分明。另外再加錢配埋炸薯條同汽水,最驚喜既係醬料唔止有茄汁,居然仲有我最愛既他他醬!!All day breakfast水平唔錯,份量好夠無欺場。 特別要讚一讚既係個蛋真係炒得好好味!!炸軟殼蟹墨魚汁意粉 - 炸軟殼蟹炸粉簿脆,甘香美味蟹味鮮,絕不會有滴油和油膩的感覺。墨汁真係勁香同好厚身,沾晒落啲意粉度,勁正!炸魷魚圈 - 魷魚圈粉味唔重!肉質厚身非常有口感!魷魚味唔會俾麵粉同調味粉蓋過!正呀!炸雞鎚- 廚師將雞鎚整成鎚仔形,非常方便食客進食,相當有心機。但可惜味道較為普通。
行左好耐都諗唔到食咩,最後就入左呢間BURGER 店。

特別要讚一讚既係個蛋真係炒得好好味!!

墨汁真係勁香同好厚身,沾晒落啲意粉度,勁正!

但可惜味道較為普通。
2017-10-08
  • 阿拉斯加特大魚堡
2017-10-09 72 浏览
好耐冇去過元朗,同朋友喺元朗行下,行到差唔多開始搵地方食嘢。行行下見到個門面好有特色,因此吸引左埋去,一看發現原來主打漢堡嘅,所以決定入去試吓。入去坐低左發現位置唔多,裝修好特別而且好有外國風格。除咗漢堡仲有好多好有特色嘅食物。首先梗係要試吓啲漢堡,漢堡選擇咗達拉斯烤菇牛堡,個包軟硬適中,好鬆軟,烤菇超大隻而且一咬落去啲汁爆曬出嚟,牛扒煎得好香,好多肉汁,薯條好粗同炸得好趣。再點左個烤牛柳早餐,個早餐分量十足,牛柳鮮嫩唔鞋,蛋炒得好滑,煙肉唔會過肥好香口,不得不提法蘭克福腸咬落好鬆軟。美式咖啡咖啡味濃,踏步朱古力個名好特別,朱古力味好重唔太甜。餐廳仲主打手工啤,下次一定再黎試吓。
入去坐低左發現位置唔多,裝修好特別而且好有外國風格。
除咗漢堡仲有好多好有特色嘅食物。

餐廳仲主打手工啤,下次一定再黎試吓。
  • 達拉斯烤菇牛堡
  • 烤牛柳早餐
小妹難得平日放假就搵反間舒適既餐廳嘆下下午茶就最好不過。喺元朗又新街發現一間英倫風既餐廳" Urban United Burger & Bar ",不論店外內裝修都好英國feel,餐廳主打漢堡同香港製造既手工啤酒。小妹一於去試下。平日下午客人不多,環境舒適清靜配上柔和的燈光慢慢細嘆下午茶,感覺不錯。「門神」Moonzen Brewery 香港手工啤酒 $78味道選擇多,每種味道既啤酒既酒名都好架勢好吸引例如孫悟空琥珀啤,玉皇大帝IPA,雷公淡啤,好有創意話明係香港製造當然要支持一下啦。揀咗嫦娥朱古力黑啤 Moon GoddessChocolate Stout • ABV 5%,入口啤酒味濃,朱古力味慢慢突岀,啤酒味苦澀味會留在口腔內,唔會被朱古力味掩蓋,鐘意飲啤酒既朋友一定要試。下午茶餐1400-1800,有部分飲品要晚市先可以order下午茶餐~煙三文魚玉米餅配薯條 $56用玉米餅包住煙三文魚配上蔬菜沙律醬口感清新,煙三文魚咸味剛好。但玉米餅皮硬咗少許,可能掛住影相放涼咗就變硬了,所以要記得襯熱食下午茶餐~芝加哥BLT 漢堡配薯倏 配蜜桃伯爵茶 $68見到食評好多食家都推薦漢堡,就親

,餐廳主打漢堡同香港製造既手工啤酒。小妹一於去試下。

味道選擇多,每種味道既啤酒既酒名都好架勢好吸引
例如孫悟空琥珀啤,玉皇大帝IPA,雷公淡啤,好有創意
話明係香港製造當然要支持一下啦。

揀咗嫦娥朱古力黑啤 Moon Goddess
Chocolate Stout • ABV 5%

下午茶餐~芝加哥BLT 漢堡配薯倏 配蜜桃伯爵茶 $68

見到食評好多食家都推薦漢堡,就親身試下先。芝加哥漢堡肉質嫩口多汁,配上生菜蕃茄芝士及醬汁非常滋味,牛肉味較濃,令整個漢堡加分不少
。漢堡外的麵包烘得剛剛好,口感沒有太硬太軟。漢堡份量大,一個人食已經好夠飽。

牛油果軟殼蟹墨西哥餅 2件 $48

香甜的牛油果加芒果配上軟殻蟹,配襯同日本壽司飯卷感覺好似,但用墨西哥餅夾住就完全係另一番風味。軟殼蟹香脆帶少少咸味,牛油果及芒果的清甜慢慢沖淡軟殻蟹既咸味,再配上烘乾的墨西哥餅,脆軟內合,口感層次豐富。

環境寧靜,食物味道有水準,價錢非常合理,值得再來。夜晚應該有另一面既氣氛,等小妹下次同朋友嚟飲下手工啤一邊吹水一定會好正。

餐廳仲有推廣,凡讚佢地IG或Facebook都有20蚊優惠,小妹緊係唔好放過啦

2017-10-06
  • 煙三文魚玉米餅配薯條
  • 芝加哥BLT 漢堡配薯倏
  • 牛油果軟殼蟹墨西哥餅
  • 嫦娥朱古力黑啤 Moon Goddess Chocolate Stout
2017-10-05 54 浏览
早上去行山, 足足行咗五個锺、行完终點係元朗、又攰又肚餓,大家决定就喺元朗附近揾好嘢食! 朋友係元朗地膽、佢帶咗我地去有特色嘅西餐廳。Urban united bar個裝修好前衛,牆身色彩豐富嘅圖畫令餐廳好有氣氛。 天氣太熟梗係要啤一啤喇! 原來呢度手工啤最為出名,雖然價格偏高、但點都要試一試。叫左一瓶Yama閻王四川花椒波特、真係好有新鮮感、飲落冇花椒味、但係又唔知點解感覺到有花椒香料嘅存在! 另一個朋友要咗一杯 lce Double chocoIate $ 22 (Set ) 夠香滑 !閽王四川花椒波特 $78食物方面朋友發板叫咗一份巴拿馬火腿沙律 $ 58一份煙肉芝士牛肉漢堡包 $ 68薯條同一個小食拼盤 $ 6 + lo8我地最鐘意係個小食拼盤、炸鷄好多肉汁、炸蠔香脆冇腥味、估佢唔到咁好味!佐酒一流!其中一款鷄翼中間包住明太子、味道鹹鹹地辣辣地、好惹味!牛肉難堡的醬汁惹味牛肉'味濃多汁!沙律菜清爽新鲜 !一邊食一邊一傾、食完巳經係黄昏!大家都攬住個肚好滿足咁離開....
朋友係元朗地膽、佢帶咗我地去有特色嘅西餐廳。

閽王四川花椒波特 $78

食物方面朋友發板叫咗一份巴拿馬火腿沙律 $ 58
一份煙肉芝士牛肉漢堡包 $ 68
薯條同一個小食拼盤 $ 6 + lo8

其中一款鷄翼中間包住明太子、味道鹹鹹地辣辣地、好惹味!

牛肉難堡的醬汁惹味牛肉'味濃多汁!

沙律菜清爽新鲜 !

2017-09-24
2017-10-01 133 浏览
元朗有很多不同特式既食店...而且裝潢亦都別具一格...!今日想試下有特式既小店,所以選擇在一間手工製既漢堡🍔🍔🍔係門外已經覺得有別樹一格既感覺...!而裡面格局...有不少既塗鴉....同較型格既裝飾,令人感覺都好放鬆!芒情森巴雞翼...一睇到個名已經被吸引住...所以要叫一客試下先!原來一食之下發現芒既意思就係芒果..食落酸酸甜甜又有芒果味...都好特別..平時都較少試到既味道!之後當然唔少得要試下漢堡啦,今次order 在華盛頓總統堡..!切開在見到牛肉都厚身既..而味道方面..雖然有巴馬火腿但都唔會太咸,同埋都唔會蓋過牛肉既味道,而影響在整個漢堡既味道而另一道主菜就係櫻花巴馬火腿卡邦尼意粉...顏色都好色彩繽紛...心想唔知味道如何呢?入面有濃濃既芝士汁...食落口感唔會太乾身...加上有不少既櫻花蝦...味道及賣相都很好..!呢款係手工啤酒....味道是帶有朱古力味的..!蜜桃伯爵茶...味道唔會太甜...但都有蜜桃既味道....薯條都是新鮮炸起脆卜卜...外脆內軟.

係門外已經覺得有別樹一格既感覺...!

芒情森巴雞翼

華盛頓總統堡

櫻花巴馬火腿卡邦尼意粉

呢款係手工啤酒....味道是帶有朱古力味的..!

蜜桃伯爵茶...味道唔會太甜...但都有蜜桃既味道....

薯條都是新鮮炸起脆卜卜...外脆內軟.

2017-09-29
芒情森巴雞翼
華盛頓總統堡
櫻花巴馬火腿卡邦尼意粉
2017-09-26 69 浏览
平日放工最想就係可以搵番班fd 食下好野, 吹下水咁。呢間餐廳專食巨型漢堡包同飲手工啤, 今次有機會梗係要試一試佢既真味喇。食正餐之前食番個沙律先。呢個泰式鮮蝦沙律酸酸地又有少少辣,味道好正好開胃。食完之後即刻有哂胃口食主菜。BTW 如果少番D 泰式辣醬會更好。食完沙律,係時候食大大個Burger 喇! 呢個阿拉斯加特大魚堡條魚柳超大,大到個包都裝唔哂,真係未食都已經嘩左一聲。成舊魚柳都好鬆脆,魚柳肉質感好軟滑,配埋沙律醬根本就係最佳配搭。如果平時D 西式快餐店有呢到一半質素就好喇。食到一半諗下飲咩好? 呢到手工啤好似幾好架喎。睇番menu 而家都有6, 7 款手工啤可以揀。店主話呢幾款都有D 攞過獎既。咁款手工啤你會揀邊款? 我就揀左齊天大聖喇。大聖哥係比較Dry 既酒, after taste唔會好長。呢隻酒 有少量蜜味同花香, 算係濃淡度中規中矩既啤酒。飲完之後會有種好開胃既感覺,建議早少少嗌定飲住黎等野食黎。

食正餐之前食番個沙律先。

食到一半諗下飲咩好? 呢到手工啤好似幾好架喎。

• 泰式鮮蝦沙律
  • 阿拉斯加特大魚堡
2017-09-26 61 浏览
近期老公好上進,修讀不同的course。得知一科考試成績唔錯,梗係要搵藉口去慶祝一下,食下好西。食好西,梗要帶埋婆婆及囝囝一齊去啦!新潮嘅婆婆最鐘意食西式嘢,所以今次特登揸車入元朗行下再食tea, 呢間Urban united burger n bar 係之前見朋友係facebook post 過相,話抵食又好味,所以早就想試試。位置就在B仔涼粉轉彎,在對面泊街,勁好彩,等咗5分鐘就有錶位。餐廳環境果然夠前衞,牆上壁畫及整體佈置好有風格。去到先知星期六冇tea set. 但睇餐牌散叫價錢都Ok!叫完burger 可加$改作套餐,另加薯條及飲品。叫了一份Parma ham凱薩沙律、一個芝士BLT漢堡、小食拼盆及墨汁海鮮意粉果然係正,個BLT 芝牛漢堡,六十幾蚊,製作認真,用料正!叫咗5成熟,效果確係好,中間仲係粉紅嫩肉。連個薯條都好香薯味!連另加的薯條都全份清哂!另外個意粉係婆婆至like 嘅,雖然同佢平時至愛嘅茶x 墨汁意粉賣相完全不同,果個靠d汁,但今次呢個炒得乾身香口,但意粉本身已充滿了墨魚汁味,而且上面的海鮮好豐富,竟然仲有原隻軟殼蟹舖面!大家食到個嘴烏嘴狗咁,阿囝仲覺得好得意添

餐廳環境果然夠前衞,牆上壁畫及整體佈置好有風格。

大家食到個嘴烏嘴狗咁,阿囝仲覺得好得意添,比佢激死!一路食一路在burger 旁排車陣。
蜜糖檸檬水好好飲,叫了一杯試飲後,個個都跟著叫呢款飲品。
雖然話同老公慶祝,但食得最滿意嘅係婆婆同寶貝囝囝。
假日冇下午茶餐,散叫都係一百餘元一位,咁嘅質素係好OK!下次有機會平日再來試午餐或下午茶餐先!
2017-09-24
  • 芝加哥blt牛堡
2017-09-26 61 浏览
晚市。轉set。簡潔新穎到店時剛好上批客人包場完場,時間尚早只有五點多,故此只有我們一桌客人,裝潢更能一目了然。我們主要點了兩個主食再加錢轉set拉斯維加斯軟殻蟹鵝肝堡+薯條+檸檬佰爵茶賣相美觀,多汁鵝肝配上鬆脆的軟殼蟹,沙拉醬不會很多,所以不會感覺油膩。素食烤菇意粉+芒果伯爵茶蒜香味意粉爽口彈牙,配上白汁烤菇,味道清香卻不淡口,開胃十足。茶是用loyd茶包。這個相對食物就顯得有點普通。最後幫嫲嫲外帶一個漢堡回家。
晚市。轉set。簡潔新穎
我們主要點了兩個主食再加錢轉set

拉斯維加斯軟殻蟹鵝肝堡+薯條+檸檬佰爵茶

素食烤菇意粉+芒果伯爵茶
茶是用loyd茶包。這個相對食物就顯得有點普通。

最後幫嫲嫲外帶一個漢堡回家。
2017-09-25 601 浏览
今日出左去元朗做嘢,元朗出名多好西食,緊係唔放過呢個機會食飽先走😏但真係少黎呢頭,唯有問個地膽朋友有咩推介,佢就介紹左我食呢間,佢話上星食過幾。有朋友介紹始終感覺無咁易中伏😎😎位置唔算好開揚,但都唔難搵既,同附近食店有點與別不同既感覺,特別有格調!3點左右黎到,人唔多,坐得舒服👍👍有set lunch、有散叫,雖然朋友話主打漢堡,但我試左其他😂😂試左全日早餐$98出面食既全日早餐好少跟埋扒🤤牛肉唔鞋口好鮮嫩唔會過熟,如果怕生既朋友要落單時說明幾成熟會較好蛋炒得得滑夠濕潤有蛋汁煙肉肥瘦適中,唔會過肥,好香口,好味方包係烘過既多士,但稍嫌唔夠脆,如果有埋果醬或牛油會更好黑松露芝士薯條$52薯條好脆口熱辣辣,黑松露味好香濃惹味,本身已經超夠味,所以三款醬無咩機會點到😎凍朱古力咖啡$42朱古力同咖啡味好平衡,唔會偏埋一邊好似過份左少少🙊🙊😂😂下次黎一定要試埋漢堡😎😎見到隔離枱個漢堡好吸引🤤🤤
。有朋友介紹始終感覺無咁易中伏😎😎

3點左右黎到,人唔多,坐得舒服👍👍

試左全日早餐$98
出面食既全日早餐好少跟埋扒🤤

蛋炒得得滑夠濕潤有蛋汁

煙肉肥瘦適中,唔會過肥,好香口,好味

方包係烘過既多士,但稍嫌唔夠脆,如果有埋果醬或牛油會更好

黑松露芝士薯條$52

凍朱古力咖啡$42
朱古力同咖啡味好平衡,唔會偏埋一邊

2017-09-25
午餐
2017-09-22 53 浏览
行行下落雨, 避雨之際又餓餓地, 衝左入黎, 幸運地食左餐正野, 老闆好介紹👍🏻👍🏻👍🏻下午茶時段, 即刻有位, 坐得舒服最緊要, 餐廳內graffiti 都係畫左burger🤣下午茶餐$5x , 包埋野飲,性價比高, 選擇都幾多。 軟殼蟹墨西哥餅配薯條$52 以為得兩件唔飽, 原來好飽🙊原隻炸軟殼蟹一開二, 配埋牛油果醬, 一流, 伴碟仲有脆卜卜既薯條。芒情森巴雞翼$58 一共6隻, 係貪心左D😂雞翼炸過, 再沾上芒果汁, 但外皮仍保持香脆, 咬落真係有脆脆聲。每啖都食到甜甜既芒果汁。核桃布雷菲比$56Milkshake 黎講佢唔係超杰, 呢個杰度個人好滿意,因為唔會滯住。 甜度適中 , 核桃好香, 奶味都幾重👍🏻一個人食咁多的確有d過份, 話時話, 店主好好人, 笑容滿分☺️埋單下午茶都有serve 其他餐牌:

下午茶餐$5x , 包埋野飲,性價比高, 選擇都幾多。

軟殼蟹墨西哥餅配薯條$52
以為得兩件唔飽, 原來好飽🙊

芒情森巴雞翼$58
一共6隻, 係貪心左D😂

核桃布雷菲比$56

埋單

下午茶都有serve 其他餐牌:

• 牛油果軟殼蟹墨西哥餅
  • 芒情森巴雞翼串
2017-09-20 57 浏览
俾同樣係burger迷既朋友特地拉到元朗試burger,但好彩有過黎試因爲我揀個款burger真係中哂我口味🤤🤤 華盛頓總統漢堡💕parmaham同黑松露醬兩個都係我的至愛,依家撞埋落burger完全係啖啖驚喜😭😚叫多個main course 大虎蝦羅勒鮮茄意粉, 朋友話比較酸但我覺得呢隻酸剛剛好,比較開胃,加埋大蝦好快又清左呢碟之後唔夠喉又要多個明太子雞翼,無骨啖啖肉,終於飽哂🙈飲住杯Double chocolate, 朋友就飲杯蜜桃伯爵茶,係呢個環境吹住水咁抖下真係唔錯,見到有個特別的beer list,但可惜明天仍是返工天,可能留待下次再同朋友黎嘆burger + beer! 🙌🏻最後值得一提待應們態度親切,令人感覺係呢個地方用餐真的輕鬆愉快 👍🏻👍🏻

華盛頓總統漢堡💕

之後唔夠喉又要多個明太子雞翼,無骨啖啖肉,終於飽哂🙈

2017-09-20
  • 華盛頓總統堡
2017-09-19 58 浏览
發掘元朗係終身職業,今次有朋友帶我吃好西,佢話食過依間burger正,所以就一直共赴晚餐🍔依間有漢堡、早午餐、意粉同小吃,大家食得唔多,就咩都嗌啲些牙食🤓野飲都係必點😆三個人嗌完就等食,都幾好坐👧🏻👧🏻👧🏻首先上既係玫瑰拿鐵,對我而言小甜,但嗌佢既朋友覺得剛好☕️之後就係大啡菇漢堡,大大隻,菇菇又多汁,三個人切得艱難😹我既朱古力奶昔,勁香勁滑完全意料之外,夠哂味🍨軟殻蟹牛油果taco🌮,個醬有啲稠密,軟殻蟹熱辣辣,剛好🤤水牛城雞翼,水準之作,少少辣炸魚薯條勁大份,爭少少吃唔哂,魚冇雪味,又唔會太硬🍟朋友既抹茶拿鐵,奶味為主🍵🍼元朗依間真係高水準,值得encore🤤

野飲都係必點😆三個人嗌完就等食,都幾好坐👧🏻👧🏻👧🏻

首先上既係玫瑰拿鐵,對我而言小甜,但嗌佢既朋友覺得剛好☕️

之後就係大啡菇漢堡,大大隻,菇菇又多汁,三個人切得艱難😹

我既朱古力奶昔,勁香勁滑完全意料之外,夠哂味🍨

軟殻蟹牛油果taco🌮,個醬有啲稠密,軟殻蟹熱辣辣,剛好🤤

水牛城雞翼,水準之作,少少辣

炸魚薯條勁大份,爭少少吃唔哂,魚冇雪味,又唔會太硬🍟

朋友既抹茶拿鐵,奶味為主🍵🍼

元朗依間真係高水準,值得encore🤤