2018-06-27
琴日放假就陪下屋企人飲下早茶孝順下,又黎番屋企附近哩間酒樓。一黎貪哩度夠近,二黎媽咪話哩度既點心抵食又好味。影張酒樓環境圖俾大家參考下,好新淨,枱唔會擺到好迫,燈光夠好舒服。早茶茶位每位$7。我地全部都係點哩張優惠點心,早上11點前都有優惠,平均十多元就有一籠點心,真係好平!選擇仲有咁多,完全抵呀!順手影埋午市套餐俾大家參考下!點心拼盤 $28.8唔洗$30就有5件點心,有蝦餃、菜苗餃果d,好抵!個叉燒包好軟,好多料,粉果係媽媽最愛!馬拉糕都好香好軟。醒晨孖寶 $23.8 / $25.8碗皮蛋瘦肉粥都好大碗,煲到軟棉棉,調味岩岩好,早餐都係中飲食兩啖粥。煎蝦米腸好香口,點甜麻醬一流呀!叉燒腸粉個皮爽口,淋上甜醬油食好味。蒜香蒸排骨/四寶滑雞扎/蜜汁叉燒包哩度既點心真係籠籠都好大份,足料!蒸排骨好好味,芋頭好林。雞扎兩舊都好大,件雞好滑。流沙奶皇包真係流心呀!好好味。
影張酒樓環境圖俾大家參考下,好新淨,枱唔會擺到好迫,燈光夠好舒服。 早茶茶位每位$7。 我地全部都係點哩張優惠點心,早上11點前都有優惠,平均十多元就有一籠點心,真係好平!選擇仲有咁多,完全抵呀! 順手影埋午市套餐俾大家參考下! 點心拼盤 $28.8
唔洗$30就有5件點心,有蝦餃、菜苗餃果d,好抵!個叉燒包好軟,好多料,粉果係媽媽最愛!馬拉糕都好香好軟。 醒晨孖寶 $23.8 / $25.8
蒜香蒸排骨/四寶滑雞扎/蜜汁叉燒包
哩度既點心真係籠籠都好大份,足料!蒸排骨好好味,芋頭好林。雞扎兩舊都好大,件雞好滑。 流沙奶皇包
真係流心呀!好好味。