喺香港,食居酒屋多數都幾高消費,好味還好味,最大鑊係食極唔飽。所以多數我哋都係特別日子先會俾貴啲去食居酒屋。有晚路過呢間鋪,見到都幾多人,望完個menu 見到啲價錢都好親民,就決定入去試下喇!
首先,諗都唔諗,個人去到居酒屋一定會嗌嘅:味醂魚干$76呢到嘅味醂魚干比起得之前喺其他地方食過嘅厚身啲,有咬口得嚟但又唔會過硬,我鍾意!
份量都唔少,好難得地有種食極都仲有嘅感覺!好味指數: 🌕🌕🌕 🌕🌕我哋嗌咗個明太子玉子燒$76玉子燒煎得啱啱好,最怕個啲煮好耐,變左老蛋。醬汁都幾多,配埋啲木魚絲就一流
見到其他地方比較少有,就嗌埋唐揚甜蝦$98
甜蝦比我想像中大隻好多,同埋呢到好好,連蝦嘅炸物都用啲新鮮啲嘅蝦,絕無overcooked。以前食過其他炸蝦,俾啲霉嘅蝦我食,勁大陰影。
好味指數: 🌕🌕🌕🌗🌑
最後就黎咗個主食-蒜香牛柳粒黑醬油炒飯$128呢碟等得比較耐,可能係枱枱都嗌,要即叫即炒。老老實實,嗌呢碟本身都係為咗塞飽個肚,點知佢竟然令我驚艷咗。因為佢啲牛柳粒炒完仲好嫩口!!超難得!食得出唔係用啲cheapcheap 牛柳粒整!食完呢碟已經準備想下次再嚟enco

首先,諗都唔諗,個人去到居酒屋一定會嗌嘅:味醂魚干$76

份量都唔少,好難得地有種食極都仲有嘅感覺!
好味指數: 🌕🌕🌕 🌕🌕

我哋嗌咗個明太子玉子燒$76

玉子燒煎得啱啱好,最怕個啲煮好耐,變左老蛋。
醬汁都幾多,配埋啲木魚絲就一流

見到其他地方比較少有,就嗌埋唐揚甜蝦$98

最後就黎咗個主食-蒜香牛柳粒黑醬油炒飯$128

呢碟等得比較耐,可能係枱枱都嗌,要即叫即炒。老老實實,嗌呢碟本身都係為咗塞飽個肚,點知佢竟然令我驚艷咗。因為佢啲牛柳粒炒完仲好嫩口!!超難得!食得出唔係用啲cheapcheap 牛柳粒整!食完呢碟已經準備想下次再嚟encore 了!
好味指數: 🌕🌕🌕 🌕🌗

• 味醂魚干
2024-08-15 100 瀏覽
尖沙咀高質居酒屋門口已經被佢嘅裝修吸引左有別於其他居酒屋牆上面掛上結他🎸非常型格走音樂元素路線我哋叫咗兩個set lunch🍛咖喱豬扒蛋包飯🍱燒油甘魚鮫 溫泉蛋味素拌飯味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務⭐️⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️下次要嚟食晚飯約朋友飲返兩杯
2024-08-14 94 瀏覽
間唔時放工同朋友都會過嚟Happy hour ,食下串燒,飲兩杯,當放鬆下。不過今日遲咗收工,見已經七點幾,就直接响度試下食晚餐,質素同樣不俗。揀咗五款嘢,以小食為主:鮟鱇魚肝:餐前小食,味道純厚,內臟突有的甘味,非常喜愛的小吃。蟹柳蟹子玉子燒:調味出色,玉子微微的甜品,不會太濃,配上蟹子蟹柳絲和醬汁,香甜可口。火灸明太子蓉山藥煎:山藥厚切托底,蟹子弄成方塊狀,入口卜卜脆。口感一流。明太子燒飯團:驟眼看以為係波羅包,望清楚原來係個非常飽滿,佈滿明太子醬嘅飯團,內裡依然軟身,不會燒得太過。青檸素冷麵:煙韌細長的麵條,配上鰹魚汁的湯底和淡淡的青檸汁,清新開胃。再加上冷的湯底,夏天消暑良品起初以為份量唔多,但原來食完都好飽~

揀咗五款嘢,以小食為主:

鮟鱇魚肝:
餐前小食,味道純厚,內臟突有的甘味,非常喜愛的小吃。

蟹柳蟹子玉子燒:

火灸明太子蓉山藥煎:
山藥厚切托底,蟹子弄成方塊狀,入口卜卜脆。口感一流。

明太子燒飯團:

青檸素冷麵:

起初以為份量唔多,但原來食完都好飽~

• 火灸明太子蓉山藥煎
  • 青檸素冷麵
呢間餐廳幾舒服,而且我兩點幾嚟到可以坐耐啲同朋友傾吓偈吉列豬扒 (Fried Pork Cutlet):- 外層酥脆,內裡多汁鮮嫩- 帶有豬肉特有的鮮甜味,搭配日式調味吉列豬扒飯 - 溫暖綿軟,散發著白米的香氣燒油甘魚鮫 (Amberjack Fin):- 肉質鮮嫩,帶有燒到好香嘅味道- 魚肉超級鮮甜,而且一疏疏好新鮮!鰹魚湯烏冬 (Mini Udon in Shoyu Soup):- 湯頭清澈鮮甜,帶有鰹魚高湯的香醇味- 烏冬筆直有勁,吸收了湯汁的鹹香玄米茶 (Brown Rice Tea):- 色澤淺褐,清澈透亮- 香氣淡雅,帶有一絲焙製的麥香- 味道清爽回甘,略帶煙燻芳香伯爵茶 (Earl Grey Tea)- 茶湯醇厚溫和,餘韻迷人日式炸雞 (Deep Fried Chicken):- 外層金黃酥脆,薄薄的酥皮- 內裡肉質鮮嫩多汁吉列炸蠔 (Deep Fried Oyster):- 外表金黃酥香,油脂滋潤- 肉質酥嫩飽滿,蠔肉鮮甜彈牙唔會淨係食到炸粉吉列炸蝦 (Deep Fried Shrimp):- 外皮金黃柔軟,輕易咬開- 蝦肉彈牙鮮甜,飽滿肥美
呢間餐廳幾舒服,而且我兩點幾嚟到可以坐耐啲同朋友傾吓偈

吉列豬扒 (Fried Pork Cutlet):

- 外層酥脆,內裡多汁鮮嫩
- 帶有豬肉特有的鮮甜味,搭配日式調味

吉列豬扒飯

- 溫暖綿軟,散發著白米的香氣

燒油甘魚鮫 (Amberjack Fin):

- 肉質鮮嫩,帶有燒到好香嘅味道
- 魚肉超級鮮甜,
而且一疏疏好新鮮!

- 湯頭清澈鮮甜,帶有鰹魚高湯的香醇味
- 烏冬筆直有勁,吸收了湯汁的鹹香

玄米茶 (Brown Rice Tea):
- 色澤淺褐,清澈透亮
- 香氣淡雅,帶有一絲焙製的麥香
- 味道清爽回甘,略帶煙燻芳香

伯爵茶 (Earl Grey Tea)
- 茶湯醇厚溫和,餘韻迷人

日式炸雞 (Deep Fried Chicken):

- 外層金黃酥脆,薄薄的酥皮
- 內裡肉質鮮嫩多汁

吉列炸蠔 (Deep Fried Oyster):

- 外表金黃酥香,油脂滋潤
- 肉質酥嫩飽滿,蠔肉鮮甜彈牙唔會淨係食到炸粉

吉列炸蝦 (Deep Fried Shrimp):

- 外皮金黃柔軟,輕易咬開
- 蝦肉彈牙鮮甜,飽滿肥美
間餐廳好有設計感🎨牆上面痴咗好多唔同嘅vintage貼紙、postcard,牆上面亦都畫咗唔同嘅畫,仲有把結他掛係到,充滿住藝術感🧡,好有feel😆由前菜、一品料理到日本酒🍸,大部分特色日式料理都可以係呢間餐廳搵到!供應嘅種類認真唔少呀😆主食方面,我地嗌咗一份明太子蟹籽蝦冷烏冬🦐🍝份量方面絕對夠飽,味道方面,明太子加餐廳秘制嘅一個酸酸甜甜嘅醬,再撈埋冷烏冬一齊食,簡直就係夏天嘅完美配搭!啲醬完全唔會膩,反而令到成個主食清新咗,啱曬夏天冇乜胃口嘅我地!🥹✨小食方面,我地嗌咗個和風天婦羅魷魚鬚,除咗炸得好酥脆,個魷魚鬚🐙都好有咬口🤤而且唔會太油,再配埋個蛋黃醬,簡直食過翻尋味😆另外我地仲叫咗個蟹柳蟹籽玉子燒,玉子燒整得非常柔軟綿密,加上蟹柳同蟹籽,食落口感層次豐富,而且佢嘅蛋味真係好香好出色🤤係嘢飲方面,餐廳提供好多唔同款式嘅日本酒,可惜我地唔飲酒😢,所以叫咗一杯白桃梳打同柚子梳打,白桃同柚子味都好natural,好fresh🍃唔會死甜😙唔鍾意飲酒嘅朋友都不妨嗌下佢地嘅梳打飲😙

2024-08-12 88 瀏覽
男朋友想嚟挑戰鬼辣炒飯,於是book口咗生日特登過嚟。 Menu見到有好多唔同種類嘅酒,而食物方面都係日式同埋新派嘅fusion菜式。可惜嘅係今日炒飯已經賣晒,但係仲有鬼辣薯條同辣雞翼可以挑戰。我朋友就揀咗雞翼嚟試。單骨雞翼配黑啤 $148 set單骨雞翼炸到酥脆,食辣嘅男朋友都話一隻鬼辣雞翼都幾辣下,都算滿足到鍾意食辣嘅佢。另外叫咗個明太子燒,上碟都幾大份,好有飽腹感。玉子燒配明太子味道當然係好夾,個蛋都係好滑。最後叫咗個和牛粒炒飯。炒飯10分推薦,飯粒做到粒粒分明,撈埋流心蛋,食落仲有好香嘅牛油味。總括嚟講呢間居酒屋菜式都好新,食物質素又OK,酒嘅選擇多。適合同朋友嚟食飯飲酒傾計。

單骨雞翼配黑啤 $148 set

2024-08-06 88 瀏覽
係尖沙咀行行上韓國街見到間餐廳裝潢充滿日系感 咁岩到食飯時間 所以就探頭進店了🍛咖哩漢堡扒蛋包飯 $126漢堡扒厚度十足 一切開肉汁已控制不住流出來 非常juicy 蛋處理得很嫩滑 咖哩相當惹味香口 跟飯吃相當匹配🍳明太子玉子燒 $72蛋香十足 入口相當濕潤嫩滑而不鬆散 滿滿的明太子覆蓋玉子上面 份量十足🍛火炙明太子山藥煎 $98山藥很爽脆 加上又咸又微辣的明太子 口感有趣 味道又有層次 ☕️髒髒咖啡 +$14層次分明 用透明杯盛載提高了觀賞價值咖啡味相當香濃 奶亦很順滑
🍛咖哩漢堡扒蛋包飯 $126

層次分明 用透明杯盛載提高了觀賞價值
咖啡味相當香濃 奶亦很順滑
午餐
2024-08-03 55 瀏覽
Bookmark咗呢間居酒屋好耐今日放工終於嚟咗試 平時係尖沙咀多數都係喺厚福街或者The one個頭食野 好少會過嚟呢邊 原來餐廳就係韓國街附近所以都唔算太難搵 蒜香牛柳粒黑醬油炒飯炒到粒粒分明嘅炒飯入口係好香嘅牛油同蒜香味 而且每一啖都食到牛柳粒 撈埋生蛋黃令個飯嘅口感更加融合 本身睇落以為平平無奇嘅炒飯相當有驚喜 唔怪之得menu會寫係鋪頭嘅no.1!咖哩湯烏冬呢度嘅烏冬偏幼身 咖哩微甜仲有紅蘿蔔粒同薯仔粒增添口感 份量仲好有誠意日本三角雞胸軟骨串 (2串)雞胸軟骨燒到有少少焦香 灑上咗七味粉食落惹味得嚟又有咬口 蒜味鹽燒豚腩串燒到啱啱好嘅豚腩串肉質軟嫩彈牙 簡單嘅鹽同蒜味調料唔會蓋過咗豚肉嘅味道 入口仲有陣油脂香蔥花牛肋肉串蔥花粘附係牛肋肉嘅表面作點綴 牛肋肉帶有適度嘅韌勁 咬落仲有肉汁!

蒜香牛柳粒黑醬油炒飯

咖哩湯烏冬

日本三角雞胸軟骨串 (2串)
雞胸軟骨燒到有少少焦香 灑上咗七味粉食落惹味得嚟又有咬口

蒜味鹽燒豚腩串

蔥花牛肋肉串
2024-07-28 68 瀏覽
有時夜晚想約朋友但係又唔係特別肚餓,就會睇吓附近嘅居酒屋😛今次揾咗間喺尖沙咀嘅高質居酒屋睇吓係咪真係咁正🏮餐廳位於尖沙咀漆咸圍,外面裝修簡約但係一眼就spot到佢👍🏻入到去仲有好多裝飾同埋佈置,夠晒多元化,好chill好relax🤓見到有啲poster講餐廳應該定期會有音樂表演🤨如果大家有興趣都可以夾啱時間過嚟又食又聽😇本身諗住居酒屋都應該唔會有好多飽肚嘅食物揀,但係竟然都有幾款特色飯同麵😲如果肚餓嘅朋友都唔洗驚😎不過今次我哋叫咗幾樣小食🤙🏻其中一樣係餐廳嘅新推出円相限定 - 梅漬啫喱蕃茄仔($48) 🍅仲有人氣明太子玉子燒($72)同埋嚟到必點嘅自選燒鳥串(任選3款)($108)🥰重點!就係個是日一夜干烤魚($168)🤩但係有選擇恐懼症嘅朋友都唔洗驚,因為唔想自己諗嘅可以直接叫佢哋個set menu咁就最hit嘅食物都試到晒啦😜梅漬啫喱蕃茄仔非常特別😲食落完全唔似食緊蕃茄,好似食緊一粒無核嘅話梅,酸酸甜甜好開胃🤓旁邊嘅啫喱比較似水狀,如果好鍾意食話梅嘅朋友建議可以飲埋佢😛明太子玉子燒果然係人氣招牌💯卷蛋煎得非常鬆厚,但係切落去又唔會即刻散晒👍🏻配埋明太子一齊食簡直係味覺嘅雙重享受😌自

自選燒鳥串我哋揀咗兩條人氣月見汁免治雞肉棒串+一條日本三角雞胸軟骨串😋本身都好鍾意食雞軟骨,真係超級推介免治雞肉棒💯啖啖肉但係每啖又夾雜着一啲碎骨,口感一流💓如果鍾意食完整嘅燒雞肉但係又想食到軟骨,咁三角雞胸軟骨就係你嘅不二之選😌👍🏻點埋啲蛋汁一齊食,成條串燒就會冇咁油膩🤓

等咗最耐,全晚嘅焦點一定係烤魚😍餐廳同事推介我哋揀燒鯖魚,果然冇介紹錯😲成條魚煎得好香脆,而且差唔多除咗骨之外成條都食得🤨魚肉同埋魚骨好容易分開,成條鯖魚好快就俾我哋清空咗😛如果大家鍾意食魚嘅一定要叫一條!手快有手慢冇!🙈
2024-07-25 46 瀏覽
呢間位於尖沙咀既居酒屋,裝修十分日系 以木色為主,一入門口就見到唔少珍藏🇯🇵🎏🌟 日式漬茄子前菜叫左茄子🍆 好juicy既茄子,味道清新。🌟 唐揚甜蝦第一次食炸既甜蝦,香脆可口,鹹香既味道,而且炸得好酥脆,炸衣唔會過厚!係一道好好既下酒菜🍤🌟 自選燒鳥串燒🐥我揀左🌟 日本雞腎🌟 日本三角雞胸軟骨串🌟 月見汁免治雞肉棒串雞腎爽脆有嚼勁雞軟骨有肉有軟骨,爽脆無渣免治雞肉棒外脆內軟,再沾上日本雞蛋及醬油,好味阿😋🌟 明太子燒飯團一邊塗滿醬油再燒到外脆內軟,另一邊有滿滿的明太子醬,令人好滿足😌🌟 和風溫泉蛋拌飯珍珠米配上紫菜,芝麻,温泉蛋等配料,每粒米飯都充滿蛋香味。🌟 青檸梳打🌟 咸濕檸

🌟 日式漬茄子
前菜叫左茄子🍆 好juicy既茄子,味道清新。

🌟 唐揚甜蝦

🌟 自選燒鳥串燒🐥
雞腎爽脆有嚼勁
雞軟骨有肉有軟骨,爽脆無渣
免治雞肉棒外脆內軟,再沾上日本雞蛋及醬油,好味阿😋

🌟 明太子燒飯團

🌟 和風溫泉蛋拌飯
珍珠米配上紫菜,芝麻,温泉蛋等配料,每粒米飯都充滿蛋香味。

🌟 青檸梳打
🌟 咸濕檸
2024-07-22 91 瀏覽
今日因為工作緣故到漆咸圍附近,比我發現左依間高質隱世居酒屋😳😳!門面已經好特別,估唔到入面既裝飾更加特別😱 好多清酒😍,可惜要揸車飲唔到😭自選串燒,叫左共三串包括,雞肉 ,三角雞軟骨串同埋免治雞肉棒😳雞肉都好肉嫩,雞軟骨非常香脆,吃落口脆脆地好正😳免治雞肉棒最好食!口感彈牙,加上佢配既蛋黃醬汁真係好正!唔夠喉!鐵板香草牛油帆立貝上菜時仲係渣渣聲,剩係聽聲都知正😍!帆立貝好大粒,好好食😱!值得一提係佢d 洋蔥超好食!吸曬d 汁食落汁香又有洋蔥既甜味👍👍咖哩湯鳥冬既份量好多,咖哩湯入面有好多配菜,包括薯仔粒同蘿蔔粒,烏冬煮得剛剛好仲彈牙!不過味道略嫌咸左d😉蒜香牛柳粒黑醬油炒飯,份量好夠,選用珍珠米炒到粒粒分明得嚟好煙靭!蒜香味都好出,而牛柳嘅香再加上生蛋黄,撈埋一齊一啖落口真係爽到爆😍👍

2024-07-21 97 瀏覽
尖沙咀円相一間好有自己特色同好味既居酒屋!唐揚甜蝦人氣炸甜蝦,果然係人氣之選,新鮮脆炸,成隻食,一啖一隻,味道岩岩好,平時食等多炸物,薯條、雞軟骨、天婦羅…..第一次食炸甜蝦,好特別,無唸語味道都咁好!鮟鱇魚肝菜式賣相精緻吸引,口感豐富,魚肝肉質非常柔軟嫩滑,配埋檸檬汁,少少辛辣既蘿蔔蓉同蔥一齊食,更加凸顯到原本新鮮既風味和風溫泉蛋拌飯溫泉蛋嫩滑,蛋味濃郁,珍珠米飯吸收左濃郁既蛋香,飯粒本身黏稠感有所增加,配埋日式醬油同其他調味料,搭配調味恰到好處!明太子蟹子蝦冷烏冬賣相好靚,好吸引,食慾大增!烏冬口感柔軟,明太子醬令烏冬味道提升一個層次,有3隻超級新鮮肉質鮮嫩的大蝦,口感係刺身級別,好正,飛魚子超級爽脆,卜卜聲,大大啖,超滿足!
尖沙咀円相一間好有自己特色同好味既居酒屋!

唐揚甜蝦

鮟鱇魚肝

和風溫泉蛋拌飯

明太子蟹子蝦冷烏冬

周不時係尖沙咀經過Enzo都好爆場,今晚同朋友試下食呢間。佢係日式居酒屋黎,入去已經感覺好有氣氛。一邊音樂主題重啲,幾寬敞;一邊BAR台,居酒屋Feel啲,成個Vibe截然不同。我地揀左居酒屋果啲。呢度賣好多本地手工啤酒,而店員都好有耐性推介😀自家製日式炸雞($88)日式炸雞炸得好Juicy, 超級脆皮,雞肉好滑溜。醮埋他他醬更有風味,份量都ok, 送酒一流👍🏻自選燒鳥串燒 ($108)可以Meumnu試上任選三款雞串燒。我地叫左2個月見免治雞肉棒,完全唔後悔。蛋味超香濃,雞肉口感都好好。每人獨霸成隻蛋,超正😋另一款就嗌左三角雞軟骨串。以七味粉調味,入含軟骨,幾有嚼口,口感唔錯😇蟹籽蟹柳玉子燒76🤩蟹籽份量簡直係多到滿溢!玉子好香甜、紥實,唔會好膩。仲有好多蟹柳鋪面😛好滿足呢度嘅王牌:火炙明太子山藥煎($98)層次非常豐富,真心大推😍!山藥香濃醬料,咬落好爽口,又帶點潺滑質感,而且一啲都唔重草青味。鋪面的明太子切成一粒粒比較實淨的,加入炙燒過嘅蛋黃醬香,形成雙重口感😳當明太子喺口腔爆開時,淮山味慢慢滲出嚟。令人好驚艷,impressive🤩!明太子蟹籽蝦冷烏冬118烏冬質地拿捏得非常好

自家製日式炸雞($88)

自選燒鳥串燒 ($108)

蟹籽蟹柳玉子燒76

呢度嘅王牌:火炙明太子山藥煎($98)

明太子蟹籽蝦冷烏冬118
烏冬質地拿捏得非常好🤭,夠凍,幼身,掛汁,同時做到爽彈效果。幾款明太子料理都可以做到唔同感覺,好得😌

最後朋友想飲甜甜地嘅啤酒,店員推介咗呢款 Dettmann pan Apple($60)
聞落好香菠蘿味,飲落係淡淡嘅蜜香。甜感重嘅,易入口
非常高質的日式居酒屋,明佢點解咁多人黎😎我都會再嚟~
2024-07-09
$301.5 (晚餐)
  • 火炙明太子山藥煎
  • 自家製日式炸雞
2024-07-15 68 瀏覽
32蚊一杯清酒?⭐️螢光魷魚 $72⭐️酒盜芝士 $68呢度啲小菜全部都比較鹹,啱餸酒😂不過好細份,如果多個三個人可能就唔夠分⭐️蟹柳蟹籽玉子燒 $76都幾足料,係絕對唔會出錯嘅組合🤣⭐️火炙明太子蓉山藥煎 $98呢個有驚喜!淮山切片好似法包咁,上面就係滿滿嘅明太子粒,口感幾得意,推薦呢個✨⭐️青檸素冷麵 $86食落幾Fresh,夏天食呢個都舒服⭐️蒜香牛柳粒黑醬油炒飯 $128呢個係人氣推介之選,梗係要試吓!炒飯粒粒分明,調味唔會過鹹,大份抵食,推介!⭐️清酒 $32好似全日都有Happy hour,每人最多可以嗌兩杯,放工嚟飲2杯,性價比都唔錯🤣三個人埋單$900多少少,嘢食質素OK,不過佢有少少難搵🤣 嘢食質素OK不過佢有少少難搵大家睇Google Maps嘅時候要望清楚啲~
32蚊一杯清酒?

⭐️螢光魷魚 $72
⭐️酒盜芝士 $68
呢度啲小菜全部都比較鹹,啱餸酒😂
不過好細份,如果多個三個人可能就唔夠分

⭐️蟹柳蟹籽玉子燒 $76
都幾足料,係絕對唔會出錯嘅組合🤣

⭐️火炙明太子蓉山藥煎 $98

⭐️青檸素冷麵 $86
食落幾Fresh,夏天食呢個都舒服

⭐️蒜香牛柳粒黑醬油炒飯 $128
呢個係人氣推介之選,梗係要試吓!
炒飯粒粒分明,調味唔會過鹹,大份抵食,推介!

⭐️清酒 $32

2024-07-11 77 瀏覽
今日喺尖沙咀行完街,就嚟到呢間居酒屋食晚餐!🔖​明太子蟹籽蝦冷烏冬💰118夏天冇咩胃口食呢個冷烏冬就啱晒啦!烏冬煙煙韌韌,而且每一條都係比濃郁嘅明太子醬包裹住😆配料方面有滿滿嘅蟹籽同埋三隻大蝦,蝦肉嘅質感都非常之爽彈🦐整體嚟講份量十足,絕對夠晒飽肚!💫推薦指數: 9/10​​🔖火炙明太子蓉山藥燒💰98呢個強烈推薦大家嚟到嘅話一定要試吓!因為呢個菜式喺出邊真係好少見,而且仲要非常好食😍明太子以兩種方式去呈現,包括咗係明太子醬同埋明太子粒粒,明太子味同樣都係咁突出🤩加埋爽脆嘅山藥,口感非常好😚💫推薦指數: 10/10​🔖明太子玉子燒💰72呢個玉子燒好好味呀😋食落去滑捋捋,上面鋪滿咗木魚絲同埋明太子醬☺️好惹味!💫推薦指數: 8/10​🔖蒜香厚切牛舌芯串💰68牛舌芯嘅牛味非常之濃郁🐮烹煮嘅時間亦都控制得啱啱好,令到牛舌芯嘅質地能夠保持爽彈🤭💫推薦指數: 8/10​🔖和風紫菜薯條💰48薯條嘅份量都有唔少,而且食落去都幾香脆!加上紫菜,就令到薯條嘅味道更加有層次🫶🏻💫推薦指數: 7.5/10​
今日喺尖沙咀行完街,就嚟到呢間居酒屋食晚餐!

🔖​明太子蟹籽蝦冷烏冬
💰118