2024-06-25
香港地好多人無辣不歡!🌶️冒菜是以麻辣味為主要特色✨,再加上各種食材配上辣味醬汁,口感十足!🎉冒喜裝修具特色!入面裝修四正,去洗手間時必須經過一串串金色串鏈裝飾,時尚輝煌。同朋友仔一面食、一面傾計打咭,真係幾開心呀!💓🥳✅吉祥套餐 ✨任選六款食材($66)包括魚腐、潮汕手搥牛肉丸、墨魚丸、貴州丁家脆哨(加$5)、冰豆腐、美國肥牛(加$3)湯底選擇了新出的「生椰蕃茄湯」有啖啖椰子清香味,再配上蕃茄鮮美,濃郁的湯底,配合6款新鮮食材,其中真牛肉丸同墨魚丸彈牙鮮美,係好滿足!🥳👍🏻湯底方面:(加$5)生椰蕃茄湯主食:(加$5)米線✅ 我朋友也叫了吉祥套餐 !👩🏻🫶🏼任選六款食材($66)潮汕手搥牛肉丸、墨魚丸、鵪鶉蛋、美國肥牛(加$3)、鴨血(加$5)秘製重慶麻辣湯底🌶️🌶️,喜歡辣人士絕對不能錯過只係微辣但味道已經很濃郁,令人回味!🤭她推介美國肥牛和鴨血,很惹味!😜湯底方面:重慶麻辣湯主食:(加$5)蕃薯粉✅秘製藤椒魚皮🐟($48)魚皮入口爽脆,又爽又滑,有勁麻辣味道,喜愛麻辣朋友必選!✅洛神花山楂蘋果茶($15)🥤山揸有消化的作用,蘋果酸酸甜甜,相希當開胃醒神!👍🏻😉✅酸梅青檸烏龍茶($15)
✅吉祥套餐
✨任選六款食材($66)
湯底方面:(加$5)生椰蕃茄湯
主食:(加$5)米線
✅ 我朋友也叫了吉祥套餐 !👩🏻🫶🏼
任選六款食材($66)
潮汕手搥牛肉丸、墨魚丸、鵪鶉蛋、
美國肥牛(加$3)、鴨血(加$5)
她推介美國肥牛和鴨血,很惹味!😜
湯底方面:重慶麻辣湯
主食:(加$5)蕃薯粉
✅秘製藤椒魚皮🐟($48)
魚皮入口爽脆,又爽又滑,有勁麻辣味道,喜愛麻辣朋友必選!
✅洛神花山楂蘋果茶($15)🥤
山揸有消化的作用,蘋果酸酸甜甜,相希當開胃醒神!👍🏻😉
✅酸梅青檸烏龍茶($15)
烏龍茶的甘香和酸梅青酸味相互配合,炎炎夏日, 絕對消暑!😋
✅自家製桂花蜜烏梅冰粉🍧($18)
特色甜品,桂花蜜的芬芳香氣和烏梅的酸甜滋味,再配上果凍,配搭好!🥳✨
冒喜
上環文咸東街22-26號柏廷坊25樓