南瀛水產

Nan Ei Sui San
2024-04-02 41 瀏覽
朋友搵到份好工轉職請食飯,好好慶祝一下,選了樓上居酒屋,環境舒適方便聊天,尖沙咀地鐵站上面,交通十分方便。🌟#炸八爪魚酥炸粉薄,金黃香酥,八爪魚Q彈,味道不錯。🌟#香蒜牛舌大推!厚身牛舌芯,外皮燒得焦香,內軟牛肉味重,好好味😋🌟#刺身五點非常鮮甜,刺身厚切,大大件,味道正。🌟#鯛魚清湯淡淡的清酒香味,配上鯛魚湯的鮮甜,配料多,味道清甜。🌟#松葉蟹海膽釜海膽份量多,配上滿滿的櫻花蝦,加上飯焦撈埋一齊吃,口感十足。🌟#蟹味噌甲羅燒必試!望住燒的過程,已經聞到香噴噴,食慾大增。🌟#青蘋果乳酸+#芒果乳酸兩杯飲品都十分之解渴解膩,大大杯,不會太甜好。🌟#日本千層蛋糕賣相吸引,兩個人一齊食,剛剛好,味道不錯。價錢唔算優惠,勝在私隱度高,食物質素有一定水準,交通地理位置方便。

🌟#炸八爪魚酥
炸粉薄,金黃香酥,八爪魚Q彈,味道不錯。

🌟#香蒜牛舌
大推!厚身牛舌芯,外皮燒得焦香,內軟牛肉味重,好好味😋

🌟#刺身五點
非常鮮甜,刺身厚切,大大件,味道正。

🌟#鯛魚清湯
淡淡的清酒香味,配上鯛魚湯的鮮甜,配料多,味道清甜。

🌟#松葉蟹海膽釜

🌟#蟹味噌甲羅燒
必試!望住燒的過程,已經聞到香噴噴,食慾大增。

🌟#青蘋果乳酸+#芒果乳酸
兩杯飲品都十分之解渴解膩,大大杯,不會太甜好。

🌟#日本千層蛋糕
賣相吸引,兩個人一齊食,剛剛好,味道不錯。

• 青蘋果乳酸
  • 蟹味噌甲羅燒
  • 東瀛五點盛
  • 香蒜牛舌
2024-04-02 50 瀏覽
浜燒活鮑魚基本上入嚟就一定食浜燒,鮑魚真心正,郁緊嘅大鮑魚。全程有職員幫你燒,開埋殼,我哋負責食就可以,加上清酒一齊燒,海水咸味令啲海鮮仲鮮味。蟹味噌甲羅燒🦀蟹膏、蟹肉、蟹子、鵪鶉蛋混合煮熟,啖啖濃烈蟹味。雲丹蚧肉卷🍣蟹肉卷上高再加一片海膽。真係鮮上加鮮。軟殼蟹沙律🥗想食少少菜以為好細碟,點知又喺大盤。軟殼蟹就切開幾份炸到脆卜卜。吞拿魚蓉丼🐟都係要叫個飯先至夠飽,呢個吞拿魚丼,有赤身同拖羅蓉。兩款都幾食得出吞拿魚嘅味道,絕對唔會Hea你。南瀛極上刺身丼🦐食得好啲就要叫呢款極上刺身丼,有海膽、帶子、牡丹蝦、拖羅片,拖羅蓉、三文魚、油甘魚等等非常之豐富。
浜燒活鮑魚

蟹味噌甲羅燒🦀
蟹膏、蟹肉、蟹子、鵪鶉蛋混合煮熟,啖啖濃烈蟹味。

雲丹蚧肉卷🍣
蟹肉卷上高再加一片海膽。真係鮮上加鮮。

軟殼蟹沙律🥗

吞拿魚蓉丼🐟

南瀛極上刺身丼🦐
2024-04-02 78 瀏覽
店內裝修就似入咗日本水產市場,好多人影相留念,鐘意打卡就啱啦。。。南瀛七點盛拖羅、帆立貝、三文魚腩、帶子、油甘魚、牡丹蝦、左口魚。切薄片左口魚鮮甜,厚切嘅三文魚腩好有咬口,拖羅肥美,牡丹蝦大隻又彈牙,每款都新鮮。蟹味噌甲羅燒蟹膏、蟹肉、蟹籽、鵪鶉蛋,一路燒一路拌勻,入口好香,蟹膏味濃。清酒煮蜆熱熱嘅清酒煮蜆,蜆肉大粒,薑絲連清酒一齊飲好溫暖。野菜天婦羅炸成薄脆呢天婦羅:青椒仔、矮瓜、香菇、秋葵、紫薯、南瓜、粟米仔,好食唔油膩。南瀛卷海膽甜(唔係苦),蝦肉爽甜,拖羅蓉滑溜,卷物加埋三文魚籽配搭好。

南瀛七點盛
拖羅、帆立貝、三文魚腩、帶子、油甘魚、牡丹蝦、左口魚。

蟹味噌甲羅燒

清酒煮蜆
熱熱嘅清酒煮蜆,蜆肉大粒,薑絲連清酒一齊飲好溫暖。

野菜天婦羅

南瀛卷

2024-03-31 41 瀏覽
服務態度差,食物尚可…. 不過一早叫你唔好加單,好似有啲趕客⋯⋯明白假期前仲要返工嘅心態,但千祈唔好趕客…. 所以如果你想感受一下,不妨去試試…希望老闆訓示一下員工
2024-03-28
慶祝紀念
紀念日
  • 南瀛卷
  • 蟹味噌甲羅燒
  • 味醂魚乾
2024-03-28 34 瀏覽
又黎到尖沙咀搵野食見openrice 依間樓上居酒屋環境唔錯就去試下地方闊落,同朋友聚會幾好我地黎得早所以walk in 都有位之後就越黎越full估唔到有海鮮魚缸夠哂新鮮🔹東瀛五點盛有齊五款刺身三文魚都算厚帆立貝鮮甜🔹三文魚籽壽司魚籽好大粒好甜~🔹三文魚壽司食完刺身唔夠喉,再叫埋壽司~~就知質素唔錯🔹深海池魚壽司唔會好腥味道口感都岩岩好🔹蟹味噌甲羅燒見佢地推介依款,我地都點左黎試下滿滿既蟹膏撈埋蟹籽同蟹肉再用爐燒一陣全程店員會幫手燒唔駛自己郁手蟹味濃郁,加埋蟹籽粒粒口感都幾好食🔹軟殼蟹沙律軟殼蟹炸得好香脆又熱辣辣沙律菜好爽脆🔹松葉蟹海膽釜飯依款係你面前蒸煮夠15分鐘先開蓋入面好多海膽同蟹肉仲有櫻花蝦撈埋一齊後好吸引但建議等多陣先食就會有飯焦!飯焦愛好者既我係甘密密食🔹白桃梳打味道岩岩好,唔會好甜🔹青蘋果乳酸青蘋果味道唔會太酸,反而好清新依款幾好飲🔹芝麻雪糕芝麻味超濃!!!仲會有d 回甘添
又黎到尖沙咀搵野食
見openrice 依間樓上居酒屋環境唔錯
就去試下

地方闊落,同朋友聚會幾好
我地黎得早所以walk in 都有位

有齊五款刺身
三文魚都算厚
帆立貝鮮甜

🔹三文魚籽壽司
魚籽好大粒好甜~

🔹三文魚壽司
食完刺身唔夠喉,再叫埋壽司~~
就知質素唔錯

🔹深海池魚壽司
唔會好腥
味道口感都岩岩好

🔹蟹味噌甲羅燒
見佢地推介依款,我地都點左黎試下
滿滿既蟹膏撈埋蟹籽同蟹肉
再用爐燒一陣
全程店員會幫手燒
唔駛自己郁手

蟹味濃郁,加埋蟹籽粒粒口感
都幾好食

🔹軟殼蟹沙律
軟殼蟹炸得好香脆又熱辣辣
沙律菜好爽脆

🔹松葉蟹海膽釜飯
依款係你面前蒸煮夠15分鐘先開蓋
入面好多海膽同蟹肉仲有櫻花蝦
撈埋一齊後好吸引
但建議等多陣先食就會有飯焦!
飯焦愛好者既我係甘密密食

🔹白桃梳打
味道岩岩好,唔會好甜

🔹青蘋果乳酸
青蘋果味道唔會太酸,反而好清新
依款幾好飲

🔹芝麻雪糕
芝麻味超濃!!!
仲會有d 回甘添
2024-03-25
上樓日式居酒屋🏮好有日式感覺😌一入到黎就見到好大個活海鮮缸😍見到就即刻想食😋店員服務很好,會主動介紹及講解👍🏻浜燒-活貝盛合🦪生蠔、鮑魚、帆立貝、蜆全部都係新鮮活水產😍最開心係仲有專人幫我燒埋👏🏻每個員工都唔係普通幫手燒,全部都有技巧👍🏻用清酒🍶味醂同鹽去調味👍🏻估唔到最鍾意係佢地燒既鮑魚🤤燒得剛剛好又淋又好味😋另外欣賞佢地整既帆立貝,調味調得好好👍🏻有幾啖帆立貝湯飲🤣超正呀😍蟹味噌甲羅燒🦀呢間係我食過最好味既甲羅燒🤩有專人幫忙燒好正🤭仲調味調得咁好真係無得輸😚東瀛五點盛😋甜蝦、帶子、油甘魚、三文魚及吞拿魚各三件,每款都非常新鮮肥美😋最鍾意係吞拿魚同甜蝦鮮甜好味🤤海膽刺身好靚既裝飾,超肥美既海膽😍 鹹中帶甜,質感軟軟,入口即溶,非常濃郁既味道🤤好正呀😍鯛魚清湯鯛魚湯非常清甜,蘿蔔仲好入味,非常鮮甜好飲😋

浜燒-活貝盛合🦪
生蠔、鮑魚、帆立貝、蜆
估唔到最鍾意係佢地燒既鮑魚🤤燒得剛剛好又淋又好味😋

蟹味噌甲羅燒🦀

東瀛五點盛😋
甜蝦、帶子、油甘魚、三文魚及吞拿魚
各三件,每款都非常新鮮肥美😋最鍾意係吞拿魚同甜蝦鮮甜好味🤤

海膽刺身

鯛魚清湯
鯛魚湯非常清甜,蘿蔔仲好入味,非常鮮甜好飲😋

2024-03-26 26 瀏覽
睇到朋友去日本食新鮮海鮮既相,令人垂涎三尺。 不過今次唔使飛去日本,朋友帶我去位於尖沙咀的「南瀛水產」食餐飽! 餐廳裝修充滿日式居酒屋感覺,主要提供日本地道磯燒、壽司、刺身…等等料理。 😋是日選擇:1️⃣蟹味噌甲羅燒 🍽內裡有味噌、蟹籽、蟹肉、鵪鶉蛋、蔥,經慢燒後,食落質地軟綿,每一口都帶出濃濃蟹膏的鹹香鮮味。 2️⃣南瀛海鮮盛合 🍽海鮮包括:鮑魚、蠔、扇貝、蝦、蟹腳、蜆,可以一口氣品嚐到多款海鮮,每款均新鮮。店員用簡單的烹調方法,已可令海鮮散發著陣陣香氣。 3️⃣海膽刺身 🍽日本新鮮空運直送,甜味非常。 4️⃣鯛魚清湯 🍽熱辣辣,鯛魚片啖啖肉,湯味鮮甜。 5️⃣番薯天婦羅 🍽漿不厚,外層脆口,內裡是香甜的蕃薯,又香又甜又鬆。

餐廳裝修充滿日式居酒屋感覺,主要提供日本地道磯燒、壽司刺身…等等料理。

😋是日選擇:
1️⃣蟹味噌甲羅燒
2️⃣南瀛海鮮盛合
3️⃣海膽刺身
🍽日本新鮮空運直送,甜味非常。
4️⃣鯛魚清湯
🍽熱辣辣,鯛魚片啖啖肉,湯味鮮甜。
5️⃣番薯天婦羅
🍽漿不厚,外層脆口,內裡是香甜的蕃薯,又香又甜又鬆。
2024-03-26
2 分鐘 (堂食)
  • 蚧味噌甲羅燒
  • 南瀛海鮮盛合
👧🏻Wodafoodie in Tsim Sha Tsui呢間高質居酒屋主打食浜燒新鮮海鮮🦞,每枱都有一個小型烤爐,有專人幫手燒,即燒即食非常新鮮🤩必點各款浜燒料理、蟹味噌甲羅燒、刺身等😋餐廳裝修好有日本風格,掛住日本既時候可以過黎同朋友食餐好既飲返杯啦🍶~✨🔥浜燒 活貝盛合 $428有帆立貝、生蠔、鮑魚、蜆🐚店員會過黎幫你燒唔洗自己落手😆 上之前會落酒再燒下,更加提鮮😍 4款都燒得岩岩好,好新鮮好juicy,食到本身海產既鮮味☺️☺️✨🍣東瀛五點盛刺身 $368黎呢到點可以唔食刺身!推介呢個有5款刺身既拼盤,包括三文魚、吞拿魚、油甘魚、帶子、甜蝦,果然呢到既海產都好新鮮🫶🏻今次最愛甜蝦,好大隻,啖啖鮮甜😚✨🦀蟹味噌甲羅燒 $68 店員將蟹殼上既蟹膏、蟹肉、味噌、鵪鶉蛋、清酒混合,再用火爐燒過後,先製成呢道傳統既浜燒美食。配合小湯匙小口品嚐,味道濃郁,滋味非常!🫶🏻✨ 🍲黑松露鰻魚釜飯 $228呢個釜飯上菜後要焗15分鐘,店員會過黎幫你撈,估你唔到,焗左之後飯有飯焦😍鰻魚肥美,黑松露索曬係d飯入面,好好食!🥰🥰✨🥗海鮮沙律 $88好大盤新鮮沙律菜,仲有唔同款既角切刺身點綴,好鍾意個汁酸酸地
👧🏻Wodafoodie in Tsim Sha Tsui

✨🔥浜燒 活貝盛合 $428

✨🍣東瀛五點盛刺身 $368

✨🦀蟹味噌甲羅燒 $68

✨ 🍲黑松露鰻魚釜飯 $228

✨🥗海鮮沙律 $88
好大盤新鮮沙律菜,仲有唔同款既角切刺身點綴,好鍾意個汁酸酸地好開胃👍🏻

📍 南瀛水產 (尖沙咀)
尖沙咀金馬倫道5號太興廣場5樓
2024-03-20 20 瀏覽
同朋友👩🏻‍🌾一齊嚟咗呢間樓上日本🇯🇵餐廳🥢兼居酒屋🏮食飯🤣$88「味醂魚乾」:魚乾 少少甜少少煙靭,仲可以沾蛋黃醬一齊食😋$128「鯛魚清湯」:湯底味道鮮甜兼有濃郁清酒🍶香味,鯛魚肉質鮮美(其實鯛魚種類繁多,隨便講就有 鯛、血鯛、黑鯛、連子鯛、甘鯛、金目鯛、目鯛、千年鯛 等 仲有好多),加埋少少蔬菜同埋豆腐,有得飲湯又有得食👍$98「吉列炸蠔」:外層吉列鬆化,裏邊生蠔🦪新鮮,香口好食😋$78「炸八爪魚鬚」:外層脆漿夠薄身,感覺唔會太油膩👍,裏邊八爪魚鬚🐙肉質結實爽口,又係香口好食😋$138「鮟鱇魚肝」:好香魚肝味,夠滑夠creamy,沾酸汁食更加開胃😋$98「燒明太子」:明太子鹹鹹哋,輕輕燒過之後有啲smoky 味,再配一片青瓜🥒,幾清新😆$88「海鮮🐟🐠沙律🥗」:海鮮有 三文魚粒、白魚粒,撈埋新鮮爽脆嘅沙律菜🥗,仲有小蕃茄🍅,再加酸酸哋嘅沙律酸汁,清新又開胃😋$68「蟹🦀️味噌甲羅燒」:材料有 蟹肉、蟹膏、蟹子、鵪鶉蛋、味噌、香蔥,幾豐富🤩;燒完之後有濃郁嘅味噌香味🦀$78「炸池魚仔」:池魚一般都係細細條(通常10cm以下叫豆池魚 豆アジ,20cm以下叫小アジ,長過20cm叫アジ或マ
$78「炸池魚仔」:池魚一般都係細細條(通常10cm以下叫豆池魚 豆アジ,20cm以下叫小アジ,長過20cm叫アジ或マアジ),炸過之後非常香口,仲可以成條連骨連頭食埋🤩;アジ / マアジ / 真鯵 由夏天到初秋都係當造嘅季節🤩
$398「南瀛極上刺身丼」:有大拖羅 おおとろ、吞拿魚蓉、油甘魚、帆立貝、海膽、 牡丹蝦、三文魚籽 等😋;味道就真係充滿 umami😋,其中大拖羅油脂極充足兼分布平均超級甘香,真係食到舔舔脷😋
朋友👩🏻‍🌾同我都食得開心兼滿足🤣
2024-03-18 45 瀏覽
好鐘意去尖沙咀南瀛水產,佢哋環境好好,而且有得飲番2杯,有專人燒埋俾你食,一路飲住洒。邊食飯傾偈,食物好新鮮,佢地既海鮮盛合(鮑魚、蟹腳、蜆、蠔、帶子),上枱既時候,鮑魚勁生猛仲郁緊,燒既過程好用心服務,尤其係帶子同蠔,燒完之後可以飲埋D湯好鮮味。柴菜海膽天婦羅,口感外酥脆內軟滑,海瞻新鮮可口,仲有紫菜既香味,配搭得好有水準。蚧味噌甲羅燒上碟賣相己經非常友好,加上好鮮美,仲有粒粒蟹籽增加口感,我非常喜歡。花魚一夜干有檸檬同醬汁配搭,本身魚己經鮮甜,魚煮得軟滑,平時唔多食魚既我,都食左好多。最後我好推介佢杯青蘋果乳酸,佢D青蘋果勁甜,而且佢雪到入口溶化,甜味慢慢渗出,真係好正。
2024-03-18 21 瀏覽
搵到一間有得食甲羅燒架舖頭,想試下食下、本人好中意食蟹、咩蟹都中意🤣、所以約左得妹去試下食🦀、不過食物份量過少、性價比好底🤣不過就要成$68一份、另外再加埋鱈場蟹腳$138,依個好五低、得個幾條😅、活鮑魚$78、係好新鮮!味淋魚乾$88、一般好似醃製咗嘅魚乾🤣蟹味噌甲燒、加左鵪鶉蛋,蟹籽一齊煮、香氣十足、鮮香撲鼻、十足蟹味另外叫埋長腳蟹沙律$98香脆可口、加上沙律菜清爽的又有鬆脆的口味、牛舌$98、牛舌是好味架、入口不會韌、鮮味多汁!

2024-03-11 43 瀏覽
小朋友返學之後🥹我終於有返少少me time即刻要去食好西😛 職員都好熱情招呼我地每次嚟南瀛就好似去咗日本🇯🇵咁 咁chill嘅環境再同朋友小酌一杯🍷就啱晒喇✌️😳我地今次食咗炸雞軟骨 $68甲羅燒$68 甲羅燒真係必食🥹由以前唔鍾意食食咗一次之後就返唔到轉頭嚕🤣上菜之後職員會幫手燒💕真係即燒即食☺️香蒜牛舌 $98牛肉烏冬 $98 炒椰菜 $78南瀛七點盛 $588 南瀛七點盛少少貴但真係必食🥹每款刺身都勁新鮮熱情菠蘿燒酌$78 蘋果燒酌 $68嚟得咁chill嘅餐廳點會唔飲少少酒😛酒精濃度對於我嚟講有少少高,但係慢慢入嘅話都OK嘅😘💕
小朋友返學之後🥹我終於有返少少me time

南瀛七點盛少少貴但真係必食🥹每款刺身都勁新鮮

熱情菠蘿燒酌$78
蘋果燒酌 $68

2024-03-07 86 瀏覽
尖沙咀樓上日本菜見到好多人都揀左係慶祝生日架南瀛七點盛$588全部刺身都非常新鮮鮮甜,擺碟精緻小巧,三文魚腩和拖羅非常肥美好正,牧丹蝦又大條。黑松露鰻魚卷$238鰻魚厚身又大條,燒到好正又冇刺,一啖一口好滿足哦!蚧味噌甲羅燒$68睇住店員燒既過程好治癒~燒時香氣撲鼻好吸引,加左隻鵪鶉蛋仲有蟹籽、蟹肉再加上滿滿蟹膏,燒好一定要趁熱食,食落口邪惡又滿足,必食呀!吉列炸蠔$98炸得非常香脆可口,而且冇乜腥味非常贊哦!味醂魚乾$88食落口感偏淋身,而且都幾香口,點住沙律醬黎咬好正青蘋果乳酸$68表面佈滿青蘋果又好大杯,飲落好清甜又清新既青蘋果味,不會太酸。芝麻雪糕$48好重芝麻味,帶點微微炒芝麻既苦澀味好香口特別。
尖沙咀樓上日本菜

見到好多人都揀左係慶祝生日架

南瀛七點盛$588

黑松露鰻魚卷$238
鰻魚厚身又大條,燒到好正又冇刺,一啖一口好滿足哦!

黑松露鰻魚卷

蚧味噌甲羅燒$68

吉列炸蠔$98
炸得非常香脆可口,而且冇乜腥味非常贊哦!

吉列炸蠔

味醂魚乾$88
食落口感偏淋身,而且都幾香口,點住沙律醬黎咬好正

味醂魚乾

青蘋果乳酸$68

青蘋果乳酸

芝麻雪糕$48
好重芝麻味,帶點微微炒芝麻既苦澀味好香口特別。

芝麻雪糕

2053 瀏覽

黑松露鰻魚卷
吉列炸蠔
味醂魚乾
青蘋果乳酸
芝麻雪糕
今晚約左老友在呢間甚有居酒屋🏮feel的#南瀛水產聚餐,喜歡餐廳環境精緻舒適,座位闊落,食物又有質素。聚餐當然要叫番2杯清酒,分別是男山同獺祭,慢慢嘆下清酒🍶飲,再品嘗美食,超級享受。黑松露鰻魚卷,黑松露放在鰻魚上,而壽司內有紫菜同青瓜🥒,口感好豐富,就算冇點豉油都己經好好味😋。老友至like的-蚧味噌甲羅燒,店員會放上爐燒, 將蟹膏、蟹肉、鵪鶉蛋同蟹子拌勻,再燒至熟透的甲羅燒, 香氣撲鼻,卜卜脆蟹子,蟹味香濃, 滋味滿分。牡蠣🦪,肥美大隻沒冇腥味,燒到熟度剛好很捧啊!🥙軟殼蟹沙律,軟殼蟹炸得到金黃色,入口香脆,沙律菜亦很新鮮,加上酸甜的黑醋調味,健康清爽的開胃菜。 🍱南瀛極上刺身丼,豐盛的食材,切得厚薄適中,刺身望落晶瑩有光澤,入口滿滿油脂甘香的吞拿魚,香綿的吞拿魚蓉,鮮嫩creamy的海膽,大隻牡丹蝦爽彈鮮甜,爽口油甘魚同三文魚,加埋脆卜卜的蟹籽,跟壽司醋飯一併入口,就是好捧啊。🍲牛肉烏冬,牛肉很大片,肥瘦均勻,入口有牛味且嫩滑,烏冬彈滑有咬口,湯夠晒熱很好飲。

牡蠣🦪,肥美大隻沒冇腥味,燒到熟度剛好很捧啊!

🍱南瀛極上刺身丼,豐盛的食材,

2024-02-26
2024-02-22 46 瀏覽
呢間日本餐廳真係好出色!我去試咗佢哋嘅沙律同刺身,真係冇得頂!特別推介佢哋嘅三文魚、拖羅同甜蝦,味道新鮮,而且好鮮美!獅魚都好好食,口感彈牙。真係一個刺身愛好者嘅天堂!滑蛋鰻魚飯亦都好正!啲鰻魚燒得香脆,滑蛋炒得好滑嫩,飯粒又香又軟,實在係一個完美嘅組合!我真係食到停唔到口,好滿足!唔好忘記試下佢哋嘅炸雞軟骨,味道香脆多汁,外皮炸得金黃酥脆,入口即化!真係又脆又嫩,一啖接一啖,真係停唔到手!飯後甜品方面,佢哋嘅綠茶雪糕同抹茶蛋糕都好好食!綠茶雪糕有濃郁嘅茶香,好滑身,味道唔會太甜,好開胃。抹茶蛋糕濃郁香甜,口感綿密,真係抹茶控嘅最愛!仲有一個驚喜係佢哋嘅豆腐雪糕!呢個雪糕好滑順,豆腐嘅味道好濃郁,唔會太甜,好清爽。係一個完美嘅結束,令我對呢間餐廳更加印象深刻!呢間日本餐廳嘅菜式出色,食材新鮮,味道正宗。服務亦都好友善,環境舒適👍🏻
呢間日本餐廳真係好出色!