2021-04-04 6345 瀏覽
Grand Hyatt Afternoon TeaTiffin 實在太難book位!打電話📲去問位 waiting list都排到第11個之後餐廳主動問 我地肯唔肯去咖啡廳果邊坐難得約朋友約齊腳 又好想試下餐廳又肯俾window seats我地咁就好啦 去咖啡廳果邊坐😌.大家要記得申請左訓世界會員先去食啊😎最低都會有85折架 正🥰.Afternoon Tea $298/1位+10%.鬆餅係唔錯啊 唔會碎到一地都係牛角包都okay 正正常常中間果層 個豆豆真係⋯⋯麻麻 可能係我唔鍾意豆啦🤣 鵝肝不過不失 入到口既至於甜品 都有啲驚喜!隻鴨仔🦆仙人掌🌵蛋蛋都好好味!.餐廳都坐得舒服啊!不過出面環境唔靚 做緊工程坐坐下就開始曬了 不過餐廳都貼心會幫我地落簾❤️.出面任食既部分就正正常常啦!水果同雪糕 仲有松露朱古力🍫最鍾意食個松露朱古力 好濃朱古力!.我鍾意食朱古力🍫但佢朱古力雪糕陣味都係奇奇怪怪我食左一啖就無再食😳但個奶茶味雪糕係讚既!好好味😋.🥢君悅咖啡廳 (灣仔)📍灣仔港灣道1號君悅酒店大堂.
Grand Hyatt Afternoon Tea
Tiffin 實在太難book位!
打電話📲去問位 waiting list都排到第11個

牛角包都okay 正正常常
中間果層 個豆豆真係⋯⋯麻麻
可能係我唔鍾意豆啦🤣
鵝肝不過不失 入到口既
至於甜品 都有啲驚喜!
隻鴨仔🦆仙人掌🌵蛋蛋都好好味!

餐廳都坐得舒服啊!
不過出面環境唔靚 做緊工程
坐坐下就開始曬了 不過餐廳都貼心
會幫我地落簾❤️
出面任食既部分就正正常常啦!
水果同雪糕 仲有松露朱古力🍫
最鍾意食個松露朱古力 好濃朱古力!
我鍾意食朱古力🍫
但佢朱古力雪糕陣味都係奇奇怪怪
我食左一啖就無再食😳
但個奶茶味雪糕係讚既!好好味😋

🥢君悅咖啡廳 (灣仔)
📍灣仔港灣道1號君悅酒店大堂
2021-04-01
$283.1 (下午茶)
2021-04-01 1237 瀏覽
平日返工返得咁辛苦,放假梗係要同啲姊妹食好西啦。之前聽朋友講tiffin嘅afternoon tea性價比好高,所以都決定尼試吓。早咗兩個星期打去tiffin book 位,但接線生通知tiffin full 晒,問轉去Grand Cafe得唔得,食物同價錢全部一樣咁話,所以就book咗啦。酒店位於會展隔離,距離地鐵站都幾遠,行咗大概10 零分鐘先搵到。而餐廳就喺大堂果一層,喺間花店附近,都幾易搵。餐廳安排咗喺雪糕櫃附近嘅枱俾我哋,再俾咗張Menu我哋,都係介紹返個Tea set既內容,後面會有嘢飲揀,因為個tea 太濟,所以我哋都係揀飲茶。雪糕同埋出邊嘅水果係任食嘅,雪糕口味有八款,比較特別嘅係港式奶茶同椰子雪糕。水果我哋冇食到,但睇落個樣都幾新鮮。拎咗啲macaron 同朱古力,都好甜要即刻飲番茶中和返。tea set三層架係一人一個,唔知係因為疫情關係咁樣安排定係本身已經係咁呢scone有兩件,一件係原味一件係紅莓味,可以點clotted cream, lemon jam 或者raspberry jam 。個人喜歡clotted cream。另外scone 都覺得啱啱好,唔會太乾
平日返工返得咁辛苦,
放假梗係要同啲姊妹食好西啦。

早咗兩個星期打去tiffin book 位,
但接線生通知tiffin full 晒,
問轉去Grand Cafe得唔得,食物同價錢全部一樣咁話,
所以就book咗啦。

酒店位於會展隔離,

餐廳安排咗喺雪糕櫃附近嘅枱俾我哋,
再俾咗張Menu我哋,

水果我哋冇食到,但睇落個樣都幾新鮮。

拎咗啲macaron 同朱古力,都好甜
要即刻飲番茶中和返。

scone有兩件,一件係原味一件係紅莓味,
另外scone 都覺得啱啱好,唔會太乾。

中層係鹹點,有三文魚卷,青豆批,火腿三文治,鵝肝塔,吞拿魚包。

頭三個都幾好食,鵝肝塔我覺得太漏,吞拿魚包就冇乜特別。

頂層嘅甜品有四件,分別係玫瑰泡芙,櫻花蛋糕,藍莓蛋糕同梨撻。
因為個外表好似落咗好多色素咁,我每樣都食咗好細淡就算啦

前面玫瑰泡芙係OK嘅,藍莓蛋糕就有少少漏,梨撻唔錯,櫻花蛋糕就麻麻哋啦

凍蝦杯落咗Thousand Island dressing ,幾開胃

croissant 唔知係佢哋自家整定係急凍,但上枱係凍嘅,如果熱嘅會更加好食。

環境來講grand Cafe都唔錯,樓底好高,有落地大玻璃所以日光好夠,如果想影相建議唔好坐卡位,因為會暗左。

服務方面唔錯啦,因為佢哋個洗手間有啲難搵,所以我問洗手間喺邊嘅時候,有女職員帶埋我去

食Tea set 限左兩個鐘,嗰日可能我哋口水太多,食得勁慢
食到後尾好趕,同埋份量係多架,食到個個超飽,性價比都高既
2021-03-31 1256 瀏覽
staycation三日兩夜,兩朝都嚟食buffet ,款式真係好多,中西式咩都有,果汁都好多選擇,仲要每日都有一款好特別嘅健康特飲,唔係間間酒店有,今次兩日早餐都必定攞幾轉嘅嘢食,就係鮮蝦雲吞,真係大大粒,夠爽口夠鮮甜,連個麵底都好好食!西式基本上您講得出都有,反而今次我鐘意佢哋連bagel都有,有時有啲酒店提供嘅bagel係比較乾同硬,佢哋君悅又唔會喎,少少硬,但其實好易咬,因為bagel就係要呢種口感服務員好好記性,第一晚落去訂外賣,第二朝認得我哋,即刻問我哋尋晚啲外賣好唔好食,夠唔夠熱,到第二朝又認得我哋,今次連我哋貴姓都記得,真係要讚呢間真心唔錯,食物固然有番禁上下水準啦!雖然街客要三百幾四百一個,但講真,買服務買佢哋嘅用心態度,都值番哂

早餐
2021-03-19 2501 瀏覽
一個人唔知食咩好,又唔想Hea食喎,三月係辛苦月,因為冇紅日,所以想慰勞吓自己辛苦的工作,就一個人去咗Grand Hyatt食海南雞飯啦!呢個海南雞飯,都唔錯呀,睇相都睇到呀!碟雞雞肉嫩滑,又唔會太生有血水,仲有幾條菜心添,好開心呀!個飯就普通啦,唔夠雞油,唔夠香。好彩佢個醬汁好好,三個醬汁都不過不失,本人就最鍾意食薑蔥嗰個醬汁,唔辣㗎,而且仲好香添,同隻雞好襯!呢個餐仲送埋一碗湯,其實真係食唔晒,不過好滿足的一餐!

呢個海南雞飯,都唔錯呀,睇相都睇到呀!

碟雞雞肉嫩滑,又唔會太生有血水,仲有幾條菜心添,好開心呀!

呢個餐仲送埋一碗湯,其實真係食唔晒,不過好滿足的一餐!
海南雞飯
2021-03-12 1978 瀏覽
除咗食自助餐外,有時都會過嚟呢度食飯,但係又唔想次次食海南雞飯,所以都會叫其他嘢食,呢個海鮮扁意粉,之前都食過幾次分量剛剛好不過今次啲帶子就爭少少,有少少老搞到有少少失望。。。。
分量剛剛好
不過今次啲帶子就爭少少,有少少老
搞到有少少失望。。。。
2021-03-11
2021-02-25 2919 瀏覽
近期愛上了周圍去食下午茶, 今次揀左灣仔 Hotel Grand Hyatt  既 Grand Cafe, 大約 2 星期前網上訂位, 因為無 check 到下午茶時段幾點開始, 所以 book 左 3:00pm, 去到先知係 3:30pm 開始, 不過都可以先入坐,  坐低俾個 Beverage list, 同時會問客人飲 D 咩,  今次揀左 Mountain Berry.6 星級既酒店, 由入門口到坐低都有非常好既禮貌服務態度,  非常值得讚賞 ! 入到去第一眼就見到一張小小既 buffet 甜品枱, 後面仲有一個蛋糕櫃, 非常整潔同吸引, buffet bar 有 5 款生果,  有馬卡龍, 有雪糕, 同埋 waffle , 唔食個下午茶 set, 食呢 D 都夠哂飽準時 3:30pm, 服務員就開始將每人一套既 Afternoon Tea set 逐一分配俾客人,  只係火腿牛角包兩個放埋一齊上, 可能有 buffet 甜品 bar 關係, 個 tea set 會係咸點多 D , 但味道都唔錯, 尤其個 roast beef 同 smoked salmon, 個人覺得味道非常

準時 3:30pm, 服務員就開始將每人一套既 Afternoon Tea set 逐一分配俾客人,  只係火腿牛角包兩個放埋一齊上, 可能有 buffet 甜品 bar 關係, 個 tea set 會係咸點多 D , 但味道都唔錯, 尤其個 roast beef 同 smoked salmon, 個人覺得味道非常合自己口味,  以 $328 + 10% 一位, 比起其實名牌酒店既 Afternoon Tea set 來講係平左少少, 但仍然可以有咁多野食, 再加埋個 buffet dessert bar, 真係想唔飽都難 !
2021-02-07
2021-02-22 2780 瀏覽
訂了12:00 三位 準時入座 先送上餐前包 酥皮的是香口!三人各自點了不同lunch sets, impossible budger set, 馳名海南雞飯(可選擇有無雞皮,雞胸/雞髀),也點了grilled salmon, 改了sauce.. 三文魚煎過 非常crispy & juicy.. 沙律菜也新鮮,但對於一般男士來說 餐沒跟上白飯或薯 未必夠飽!
2021-02-14 3410 瀏覽
牛年吉祥🎏農曆新年🧨係一個很有氣氛的節日🧧只可惜今年疫情未過,家族的團拜都取消了,唯有自己屋企人搵節目,戲院未開🎭咁都離不開食、食、食了😋.灣仔♦️君悅酒店Grand Cafe ♦️係我食自助餐三甲之選的其中一間🏆由於疫情關係,自助晚餐暫時停咗,但換來平時沒有的自助午餐(佢哋一向只做自助早餐和自助晚餐),中午係做散餐的。今次只做年初一、二、三,幸好我book 到,好開心,$698+10% 以佢哋嘅質素,真係超值👍🏻👍🏻👍🏻.自助餐款式甚多:🥢熱盤有我最鍾意嘅炒龍蝦🦞鵝肝多士、燒大蝦、燒蠔🦪燒牛柳、炒牛柳粒、炒蝦球🍤蒸元貝、燒元蹄、海南雞飯🐔炸天婦羅、乳豬🐷义燒、蒸蟹鉗、蒸大蝦、咖哩食品、即煮湯粉麵🍜🥢冷盤有長腳蟹、大蝦、青口、蟹鉗、蜆、煙三文魚🥢沙律有三款🥗如水牛芝士沙律、薯仔蛋沙律、凱散沙律🌽🥢芝士區有多款芝士。火腿有三款,其中西班牙黑毛豬超好味🥩🥢日式區🍥有六款刺身包括帶子、三文魚、吞拿魚、甜蝦、油甘魚、尤魚,另外還有什錦魚生飯和三款卷物🍣🥢甜品亦精彩🍰芝士餅、朱古力蛋糕、絲絨蛋糕、綠茶紅豆蛋糕、拿破崙、有芒果布甸🍮朱古力慕絲、椰汁糕、香橙糕、桂花糕、蛋撻、笑口組等,仲有八款雪糕🍦🍧🍨
自助餐款式甚多:
🥢冷盤有長腳蟹、大蝦、青口、蟹鉗、蜆、煙三文魚
🥢沙律有三款🥗如水牛芝士沙律、薯仔蛋沙律、凱散沙律🌽
🥢芝士區有多款芝士。火腿有三款,其中西班牙黑毛豬超好味🥩
🥢除咗包一杯餐飲 ,另外仲有一個凍飲區,提供兩款自助飲品🍹🍷🥃
如果你以為得上面呢啲野食,咁就錯喇😝因為這些只是靠我記憶寫返出嚟,其實有啲已經唔記得咗,因為我冇能力每樣食一件😅
款式多都要好食先得,我可以話比你聽,真心好食😻其中我推薦肉質厚、味道好的炒龍蝦、超滑嘅海南雞、脆卜卜也非常夠味嘅乳豬、鵝肝很正但多士唔脆、冇渣嘅炒牛柳粒、芒果布甸、拿破崙、椰汁糕、奶茶味雪糕✌️
同場加映醒獅表演🧚‍♂️好有新年氣氛,呢個自助餐食得好開心、滿足🈵真係新一年嘅一個好開始🎀
最後我想比個like 👍🏻比❇️切乳豬那位伯伯❇️我見佢工作好有heart, 每次比乳豬比客人都講一句賀年祝福㊗️我拿左兩次,佢祝我「青春常註」和「萬事如意」,真係好感動,希望公司都可以重視呢啲咁有質素嘅員工👏🏼👏🏼👏🏼
2021-02-12 2241 瀏覽
今日係2021年大年初一 中午自助餐,需要一個月前book訂座位及預繳按金,今天去到就見到有客開始排隊輪候,當時係早上11:50分,中午12:00開始,進入餐廳後 已一早安排了個好靚嘅位置,可能知道我預早的時候 我話我仔仔生日 及 當日四人來 及 當時我是我仔仔第一次在外國回來做生日,我都有同酒店員工説,這間酒店員工真係好細心,原來一早已經安排一個大座位 可以一起坐 ,再用透明膠板界開,咁我哋又可以傾到計,又可以分配大家攞咗啲嘢食,最開心是這間酒店員工 一早已經有make 住一個小型蛋糕送給我仔生日蛋糕。講返食品真係幾正,有燒蠔丶最靚嘅叉燒海南雞丶蒸鮑魚丶羊架及燒牛肋骨非常軟肉丶燒蝦蒸蝦丶鵝肝丶魚生就麻麻哋地好食 甜品有五加皮雪糕 又幾好味,雞蛋仔 🤪 當日好多龍蝦為做主題,這間酒店其實幾好味不錯的一間好酒店 雖然$750中午自助餐,食得好味就可以啦

燒蝦
燒蝦
自助餐西餐廳入面竟然有茶餐廳的食物,但又有 cafe的飲品,真是貴價又包羅萬有的酒店餐廳。叫了散叫menu 「焗豬扒飯」進取價$225豬扒不是一般快餐店或茶餐廳的處理方法,而是用油炸,有點像日式的做法,而且份量非常大,就像去酒樓叫炒粉麵飯的份量。我和朋友還不知死活地一人點了一個相同的焗豬扒飯,未吃夠一半已飽死。至於味道是不錯的,但其實茶記平民Version 已能滿足我。另外散叫了一杯cappuccino, $75,又是大大杯,可能是要對得住個價錢。總括來說,五星級酒店定位,看你個人接受能力。

叫了散叫menu

焗豬扒飯

「焗豬扒飯」進取價$225

Cappuccino

總括來說,五星級酒店定位,看你個人接受能力。
2021-02-04 1297 瀏覽
朋友生日 疫情下6 點禁堂食, 想傾下計又舒服 所以book afternoon tea 本身已經想食 tiffin, 但fill booking , 見到open rice d 食評話可以來grand cafe食tea set 同 tiffin 一樣, 所以就 book 左個tea set 都幾好食 牛角包同沙律都好味 仲有雪糕 waffle 任食 食到好飽 好推介呀

個tea set 都幾好食 牛角包同沙律都好味
仲有雪糕 waffle 任食 食到好飽
好推介呀
2021-02-04
2021-02-02 1413 瀏覽
1月尾嗰陣好急趕想book個高級high tea慶祝長輩生日好多餐廳一個月前已full打去Tiffin已爆,但reception好好,我夜晚10點打去,佢話君逸咖啡廳都可以serve一樣嘅tea set,同樣價錢,所以即刻book左,有得食就好嘅心態去到灣仔,餐廳喺酒店地下大堂左邊,水池樓梯後面坐底後叫左一人一份tea set先來沙律千島醬蝦沙律,幾開胃,蝦幾新鮮港女tea set全照每人有一隻芝士牛角包,芝士好多,食左已半飽美中不足係個包係凍嘅,如果焗翻熱同脆,更有酒店水準頂層:精緻甜品,全部都比較甜紫色:最好食,係芝士蛋糕加cherry醬朱古力:好食,但好甜紅色:玫瑰味,有花香,好食,內有mousse同海綿蛋糕黃色:有白朱古力,好甜中層:鹹點,ok,冇特別覺得邊樣好好食黑色:最好食底:每人2舊scone,檸檬味幾香同幾鬆,但好飽肚,食唔哂,改賣帶走左飲品,覺得叫茶抵d,大壺d可以加水,因為太甜,好想飲水我叫左杯熱朱古力,係個錯誤,甜上加甜另外可出去拎自助甜品:Macaroons 勁甜松露朱古力 勁甜好濃好重口味椰子雪糕 好食雲呢拿雪糕 好食,冇得輸奶茶雪糕 大大伏,苦澀水果,waf
好多餐廳一個月前已full

去到灣仔,餐廳喺酒店地下大堂左邊,水池樓梯後面

坐底後叫左一人一份tea set

先來沙律

千島醬蝦沙律,幾開胃,蝦幾新鮮

港女tea set全照

每人有一隻芝士牛角包,芝士好多,食左已半飽
美中不足係個包係凍嘅,如果焗翻熱同脆,更有酒店水準

頂層:精緻甜品,全部都比較甜
紫色:最好食,係芝士蛋糕加cherry醬
朱古力:好食,但好甜
紅色:玫瑰味,有花香,好食,內有mousse同海綿蛋糕
黃色:有白朱古力,好甜

中層:鹹點,ok,冇特別覺得邊樣好好食
黑色:最好食

底:每人2舊scone,檸檬味
幾香同幾鬆,但好飽肚,食唔哂,改賣帶走左

飲品,覺得叫茶抵d,大壺d可以加水,因為太甜,好想飲水
我叫左杯熱朱古力,係個錯誤,甜上加甜

另外可出去拎自助甜品
Macaroons 勁甜
松露朱古力 勁甜好濃好重口味
椰子雪糕 好食
雲呢拿雪糕 好食,冇得輸
奶茶雪糕 大大伏,苦澀
水果,waffle冇食,太飽

服務:
電話booking好好
reception,落單嘅人都正常
但送餐/serve table嘅人呢,我嗰日就冇咩服務,好多都要自己主動request,包括要杯水都要問兩次先有,俾茶又漏左俾杯

性價比一般,都唔平,如只係想影相chill下,可以2人share一個tea set比較抵玩

基本上service 真係超出預期, 因為每一個職都好細心, eg 我地自已講野時有D comment, D 職員偷聽到, 會即時幫忙調整 (冷氣, 燈光)有朋友自己夾生果自製水果茶, 職員會自己拎隻大杯比我地, 同提供檸檬, 但我地完全無出過聲要求, 真係好friendly 同細心. 亦都會主動問我地食左咩, 同提供邊D 係必試一定要食的菜式. 食物方面, 當然無失望, 其實真係樣樣都好好食, 平時其他buffet 提供的芝士一般都係麻麻地好食. 但呢間grand cafe 可以做到連D 芝士都好食, 係靚貨. 真係好抵讚. 中菜必試湯, 乳豬, 叉燒, 蟹凍盤必食, 長腳蟹 龍蝦, 帶子熟食必食, 慢煮牛, 煎羊架, 煎菠蘿, 鵝肝多士頭盤必食, 黑毛豬ham, 沙律菜, 芝士, 面包甜品, 全部款都好好食, 只係其中有一款比較甜dd.必試 佢地自家製雪糕, 同埋pancake <-- Pancake 同平時D 味有D唔同, 但又講唔出咩唔同, 但一定要試, 真心好食
真係好friendly 同細心.

食物方面, 當然無失望,

中菜
必試湯, 乳豬, 叉燒, 蟹

凍盤
必食, 長腳蟹 龍蝦, 帶子

熟食
必食, 慢煮牛, 煎羊架, 煎菠蘿, 鵝肝多士

頭盤
必食, 黑毛豬ham, 沙律菜, 芝士, 面包

甜品
全部款都好好食, 只係其中有一款比較甜dd.
題外話/補充資料: 由於當晚係細妹生日, 我訂位時已經講左有人生日, 職員係細心到, 見到我地食到差不多的時候, 見到我起身就走黎問我係咪上得蛋糕. 我都差D 唔記得左個蛋糕, 真係服務好好, o係hk 真係好難得.
2020-11-04
慶祝紀念
生日
用餐優惠
信用卡優惠
  • 基本上全部野都好好食
2021-01-17 1434 瀏覽
十二月尾約友人食下午茶敍舊,一天前才book Tiffin, 意料之中 Tiffin 己滿。接線生推薦樓下Grand Café, 說供應的下午茶餐無論價錢及食物同Tiffin一模一樣, 於是立即訂位。位於酒店大堂左邊的咖啡廳環境不錯,只是沒有音樂同景觀比較侷促。下午茶餐由3:30開始, 和友人準時到達,入座時見有幾張枱己放上tea set, 人客亦似已坐了一會。追問下原來咖啡廰只要有位,下午茶餐的客人是可以在3:30前入座的。各位不妨留意這點。Afternoon Tea Set(下午茶餐)的餐牌是印雙面的。飲品自己有一版,選擇茶☕️的話可以揀一款茶再加一些香料。如果不是疫情期間,酒店是會用一個精緻木盒裝上各款茶葉及香料給客人聞下先𢵧。下午茶餐開始啦在很短時間內就見兩位穿制服的女服務員迅速運來兩套三層架,接着放上芝士火雞片牛角包,然後再放下兩份蝦沙律,不發一言。突然有點「茶記」feel, 感覺唔到優雅及禮貌。三層架放咗喺枱上大約10分鐘,但仍未見到我哋叫嘅茶上枱。最後只好向侍應提點,佢侃然大悟冷盤:蝦🦐沙律配香草-味道清新牛角包🥐雖然係凍食,但唔會想到佢外皮軟晒,不鬆脆,「暴殄」了火雞片同

下午茶餐開始啦

冷盤:

蝦🦐沙律配香草-味道清新

牛角包🥐雖然係凍食,但唔會想到佢外皮軟晒,不鬆脆,「暴殄」了火雞片同Gouda cheese。

底層:英式鬆餅🥞
有兩款,節日鬆餅及原味鬆餅。略嫌唔夠奶味。三款醬包括檸檬忌廉,高脂忌廉及士多啤梨果醬,款款都好好味。

牛角包、英式鬆餅

中層:鹹點
有鵝肝香料酒凍配法式麵包、煙三文魚青瓜三文治、野菌酥皮餡餅及鴨肉酥餅。
三文治同蝦炭包的麵包都非常乾涸。對這層鹹點有啲失望。
中層鹹點

上層:甜點
廚師做咗幾款精緻聖誕蛋糕, 為整個下午茶餐增添不少節日氣氛
甜點

四款甜點有:1.綠色的開心果車輪泡芙、2.黑森林蛋糕、3.藍莓及紫羅蘭蛋捲 及 4.栗子撻。

車輪泡芙用開心果醬做出幼滑忌廉,配上內軟外脆的泡芙,全個tea set最好味就係佢

開心果車輪泡芙Pistachio Paris-Brest的由來:這個法國經典甜點是一位糕點廚師為了慶祝由Paris 到Brest的循環單車比賽而造的,所以將泡芙外形做到像單車🚴‍♀️車輪一樣。

任食甜品
除咗三層架外,酒店設有一個任食自助甜點區。有即叫即做的窩夫同法式薄餅。亦有水果、自家製的雪糕、雪芭、朱古力truffle 、馬卡龍等

蝦沙律

即叫即做窩夫配自家製雪糕、馬卡龍
即叫即做crepes

自助區的食品為這套下午茶餐加分不少!食咗幾轉自覺值回票價。

下午茶set平日每位$298加10%服務費。某些信用卡有九折。
2020-12-30
  • 節日甜點
  • 馬卡龍
  • 開心果醬車輪泡芙
2020-12-31 1353 瀏覽
@grandhyatthongkong 📍#灣仔 幾抵食 #afternoontea 💰 $298/ppl 包埋 生果雪糕buffet ( include macaroons , waffle 🧇 and crepes ) 超飽飽 🤰🏻 跟本食唔晒 ! scones 有1.原味 2.玉桂雜莓 💯 有水準 仲有#開心果 甜品 !特別又好食 😋 其他甜品都唔錯!🥐 good ! 🥗salads good ! 🥪 鹹食都幾好! 雪糕🍨🍧🍦: 超難食!(自家制) 試咗幾隻味 🤦🏻‍♀️
@grandhyatthongkong 📍#灣仔
超飽飽 🤰🏻 跟本食唔晒 !

scones 有1.原味 2.玉桂雜莓 💯 有水準
仲有#開心果 甜品 !特別又好食 😋 其他甜品都唔錯!

雪糕🍨🍧🍦: 超難食!(自家制) 試咗幾隻味 🤦🏻‍♀️
afternoon  tea  set