2024-08-11
尖沙咀美麗華的海鮮的盛宴🥢🥳 大滿足❤️..OMG😍 想係the Mira 吃個海鮮大餐🦀🦐🐚🥢,呢間【喜記蟹將軍】係我近期既推介❤️,呢度必吃一定係蟹‼️而其他海鮮亦同樣出色,烹調得宜又鮮甜,樣樣都好有水準。難怪平日都座無虛席,值得再來~🔸肉蟹一小 (少辣)🔸喜記椒鹽富貴蝦🔸豉椒炒蜆 🔸招牌蟹油炒麵🔸豆豉鯪魚油麥菜所有海鮮都好生猛新鮮,款款都值得一試!肉蟹🦀 肉質飽滿有蟹味香甜;富貴蝦大大隻肉厚又鮮甜;炒蜆沒沙而甜辣醬汁很惹味;炒麵用上蟹油處理好香口,加上豉椒汁更美味。最後既油麥菜用上豆豉鯪鯪魚同炒,也是必配既組合,更帶出菜味香甜。最後來個番薯糖水,大家都食得好滿意喔!..×××××ש尖沙咀彌敦道118-130號美麗華商場2 期2樓268-270號舖..
🔸肉蟹一小 (少辣)
🔸喜記椒鹽富貴蝦
🔸豉椒炒蜆
🔸招牌蟹油炒麵
🔸豆豉鯪魚油麥菜
最後來個番薯糖水,大家都食得好滿意喔!
×××[喜記蟹將軍 -Hee Kee Crab General]×××
©尖沙咀彌敦道118-130號美麗華商場2 期2樓268-270號舖