2024-01-28 88 瀏覽
這間日式火鍋很特別,一人一鍋,而且用的鍋與變不同,好像一個大碗😂鍋的熱度只有3級,但熱得好快😝湯底自選,有多款口味,壽喜燒和人蔘雞湯的要加錢,其他不用.叫了日高昆布湯、海老濃湯完熟蕃茄.昆布湯底比較清淡,而蕃茄湯湯底即非常濃郁.另外叫澳洲和牛牛小排(成人)$388,包了多款牛肉海鮮任叫,各送一盤(牛舌、牛胸腹眼+墨魚),但這個不能refill.其他出面有自助bar,丸類菜類自取,又有炸物😍甜品方面有布甸、雪糕,而最特別是自製窩夫機🤪🤪.

2024-01-25 64 瀏覽
早排去咗好近旺角地鐵站嘅T.O.P商場覓食,見佢food court 下面有間---🌟大將🌟食火鍋放題嘅餐廳,我哋揀咗澳洲和牛牛小排火鍋放題,有成120分鐘可以食,一人一個火鍋,可以自己食到想食嘅湯底,幾好!自助醬料、飲品同甜品區,甜品選擇都好多,仲可以自己整格仔餅,好特別!😍而火鍋配料可以出面拎,有好多疏菜、丸類,款式都多下,火鍋有成十個湯底可選,我哋分別揀咗花生醬沙嗲同海老濃湯完熟蕃茄湯底,兩個湯底都係濃味之選,我哋嘅火鍋放題套餐會送埋頭盤,有牛舌、牛胸腹眼,仲可以任點好多唔同部位嘅牛肉,肉類亦可以揀豬、雞、羊,仲有海鮮款式,仲有可以點一份份嘅其他,有即炸響鈴🤩一份係一人份量,唔洗擔心點得太多🫶🏻就算放題火鍋,牛肉質素味道唔錯,仲有好多火鍋材料選擇,最後仲有甜品任食,好滿足,而且火鍋座位坐得舒適,枱面夠寬敞,放曬火鍋材料都充足,最正係又近地鐵方便👍🏻._.
._.

2024-01-24 53 瀏覽
自己鐘意食熊仔餅,放工經過餐廳見到熊仔餅,於是同朋友入咗去打邊爐。我地都揀咗澳洲和牛牛小排set, 除咗和牛牛小排同埋跟餐送既嘗味頭盤,set入面既其他食物同埋自助區既食物同飲品都係任點任食。一人一鍋既關係,我同朋友都揀咗唔同湯底,既衛生又可以揀自己鍾意既口味👍🏻食物方面,除咗肉類之外,好欣賞佢提供拌八爪魚,而日本帶子更係又大粒又飽滿,非常美味!我地叫完一次又一次😂唔單止打邊爐既食材,連甜品同飲品既選擇都唔少,除咗熊仔餅,最特別既係可以自己整窩夫,有得玩又有得食~

2024-01-24 71 瀏覽
湯底唔算多,有10款,但可以一人一鍋,揀自己鍾意嘅湯底。我哋叫咗椰子雞湯,昆布湯。澳洲和牛牛小排x和牛胸腹眼餐 $388 ,中位價,開心心。頭盤有一份澳洲和牛牛扒,一份海鮮拼盤,一份牛胸腹眼,食完之後再追加牛肉可以叫店員落單。出邊自助區有涼拌前菜,蔬菜,丸類,粉麵,熟食小食,同埋甜品區,好豐富,每樣都可以試少少。澳洲黑毛和牛牛小排肉質紮實,牛味濃,越嚼越香。安格斯牛小排有雪花紋,油花平均,口感嫩滑,入口溶化。和牛胸腹眼肉質厚實,肉味濃郁,口感滑溜。豬梅花肉片紅白分明,肥瘦相間,識落爽口,冇豬So味。雪糕同窩夫可以試玩窩夫機,幾得意,調好嘅粉漿倒入窩夫機,等1分鐘,脆脆窩夫完成。雪糕🍦加窩夫🧇,一凍一熱,好正。位於旺角TOP世界,地鐵站B落一層就見到,超方便。之前嚟過一次食,食都好唔錯。卡位空間感充足,店內環境整潔,日式木系風。
澳洲和牛牛小排x和牛胸腹眼餐 $388 ,中位價,開心心。

澳洲黑毛和牛牛小排
肉質紮實,牛味濃,越嚼越香。

安格斯牛小排
有雪花紋,油花平均,口感嫩滑,入口溶化。

和牛胸腹眼
肉質厚實,肉味濃郁,口感滑溜。

豬梅花肉片
紅白分明,肥瘦相間,識落爽口,冇豬So味。

雪糕同窩夫

2024-01-19 61 瀏覽
冬天最鍾意食打邊爐而日式火鍋亦都係我至愛之一位於T.O.P商場嘅大將亦都係我成日幫襯嘅店舖主打式日本和牛任食,仲有其他配菜任夾同一班朋友聚會而且一人一鍋好寫意澳洲和牛牛小排・嚴選和牛胸腹眼呢個套餐有主打嘅澳洲和牛牛小排,同埋安格斯牛小排澳洲和牛牛小排比較重肉感食落啖啖肉安格斯牛小排比較重油脂感而且第一碟上嘅墨魚亦都好大牙唔會韌估唔到仲有牛胸爽,識落好爽口唔會太油膩蔬菜拼盤出邊有一大個櫃可以揀蔬菜最鍾意食蟲草花壽喜燒湯底一定要加嘅金針菇同粟米小食拼盤估唔到仲有任食嘅小食最基本嘅中華沙律、芝麻八爪魚我鍾意佢嘅炸雞,外脆內嫩好Juice另外仲有關東煮,好日式自助食品區有唔同類型嘅食品推薦一定係年糕福袋年糕煮到好腍吸收晒湯底仲有各種唔同品種嘅丸類甜品主打一定係自製窩夫好容易整鍾意食幾多就整幾多我鍾意額外加上雪糕或者牛奶奶凍
冬天最鍾意食打邊爐
而日式火鍋亦都係我至愛之一
位於T.O.P商場嘅大將亦都係我成日幫襯嘅店舖
主打式日本和牛任食,仲有其他配菜任夾
同一班朋友聚會而且一人一鍋好寫意

澳洲和牛牛小排・嚴選和牛胸腹眼
呢個套餐有主打嘅澳洲和牛牛小排,同埋安格斯牛小排
澳洲和牛牛小排比較重肉感食落啖啖肉
安格斯牛小排比較重油脂感
而且第一碟上嘅墨魚亦都好大牙唔會韌
估唔到仲有牛胸爽,識落好爽口唔會太油膩

蔬菜拼盤
出邊有一大個櫃可以揀蔬菜
最鍾意食蟲草花
壽喜燒湯底一定要加嘅金針菇同粟米

小食拼盤
估唔到仲有任食嘅小食
最基本嘅中華沙律、芝麻八爪魚
我鍾意佢嘅炸雞,外脆內嫩好Juice
另外仲有關東煮,好日式

自助食品區
有唔同類型嘅食品
推薦一定係年糕福袋
年糕煮到好腍吸收晒湯底
仲有各種唔同品種嘅丸類

甜品主打一定係自製窩夫
好容易整鍾意食幾多就整幾多
我鍾意額外加上雪糕或者牛奶奶凍
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🥘 A̾l̾l̾-̾Y̾o̾u̾-̾C̾a̾n̾-̾E̾a̾t̾ ̾A̾u̾s̾t̾r̾a̾l̾i̾a̾n̾ ̾W̾a̾g̾y̾u̾ ̾S̾h̾o̾r̾t̾ ̾R̾i̾b̾ ̾H̾o̾t̾p̾o̾t̾ ̾S̾e̾t̾ @ 🌟 大將《👽食神大媽打邊爐》.👽 大媽成日翻兜呢間位置超方便,起正旺角地鐵上蓋嘅日式任食火鍋店。餐廳裝修明亮,座位寬落舒適。.🥩 我地揀咗「澳洲和牛牛小排套餐」,HKD 388一位。可以任食和牛,有牛小排、牛胸腹、牛肩肉等等選擇。仲有熊本豬梅花肉、西班牙五花肉、羊卷肉、同昆布漬雞肉!.🍡 自助區有多款蔬菜同丸類選擇,連沙律、炸物、飯都有!每個區域都分類同埋好整潔。.🦐 佢仲有多款海鮮,有日本鮮帶子、杭州墨魚片、沙白、蝦滑、花膠、海蝦等等!.🍰 好可惜啊,當日雪糕機壞咗,所以就食布甸同泡芙做甜品。.🌟 打足120分鐘,有機會可以試下呢。.📍 旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place地庫FoodYum R1號檔☎️ +(852)2333-3258.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

澳洲和牛牛小排套餐

🍰 好可惜啊,當日雪糕機壞咗,所以就食布甸同泡芙做甜品

🌟 打足120分鐘,有機會可以試下呢。

☎️ +(852)2333-3258
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
2024-01-05 51 瀏覽
-一人一鍋呢個concept 我一直都覺得唔錯👍🏻仲可以揀自己想要既湯底⋯唔洗同朋友就來就去🤪10款自選湯底入面 我個人揀左店員推薦既🍲雞白湯而朋友就揀左🍲人氣花生沙嗲湯❇️$388/位 120分鐘 澳洲和牛牛小排SET❇️肉類、海鮮、炸物 接近30款食物.澳洲和牛牛小排、和牛胸腹眼、安格斯牛小排一口牛肉粒、嚴選prime牛肩肉、特選美國牛肩肉滑牛肉、麻辣滑牛肉、牛胸爽熊本豬梅花肉、昆布漬雞肉、特選羊卷肉、西班牙输五花肉片日本帶子、杭州墨魚片、沙白、蝦滑⋯即炸午餐肉、響鈴、魚片餃、雲吞🍢🥓🥚自助區應有盡有 乾淨又新鮮丸類、蔬菜、甜品、飲品乜都任食😋

一人一鍋呢個concept 我一直都覺得唔錯👍🏻
仲可以揀自己想要既湯底⋯唔洗同朋友就來就去🤪
10款自選湯底入面 我個人揀左店員推薦既🍲雞白湯
而朋友就揀左🍲人氣花生沙嗲湯

❇️$388/位 120分鐘 澳洲和牛牛小排SET❇️
肉類、海鮮、炸物 接近30款食物
澳洲和牛牛小排、和牛胸腹眼、安格斯牛小排
一口牛肉粒、嚴選prime牛肩肉、特選美國牛肩肉
滑牛肉、麻辣滑牛肉、牛胸爽
熊本豬梅花肉、昆布漬雞肉、特選羊卷肉、西班牙输五花肉片
日本帶子、杭州墨魚片、沙白、蝦滑⋯
即炸午餐肉、響鈴、魚片餃、雲吞

🍢🥓🥚自助區應有盡有 乾淨又新鮮
丸類、蔬菜、甜品、飲品乜都任食😋
上禮拜有啲凍❄️,黎左呢度食一人鍋任食,叫左$388套餐!一黎就上左個頭盤,入面有兩款肉同🦑墨魚,份量細細份,咁就唔洗浪費。之後就可以同職員落單,上肉既速度好快 。呢個餐主打🐮和牛牛小排、🐄和牛胸腹眼同prime牛肩肉。個人好鍾意個🐮牛小排,比起牛肩肉佢會多些少脂肪,食多幾片都唔會覺得嚡又夠肉味,牛肩肉就三款裏面最濃牛味 🤠。🐄和牛胸腹眼相比起其他肉較多油脂,睇落肥瘦相間,但因為佢係薄片所以食落唔會好油膩,咬落就好嫩 。除左牛肉仲叫左份昆布漬雞肉🐥,佢唔係切成一大件而係切成粗絲,令到啲肉保持口感嫩滑又唔會太易食飽。揀左昆布湯湯底同雞白湯,叫左啲沙白,同個湯底好夾。沙白隻隻都好大隻新鮮,食左差唔多20隻,入面只係有一兩隻有輕微沙。另外啲🦐蝦同🦑墨魚食落都鮮甜,完全無雪味。甜品方面就有細細杯既tiramisu同好似木糠布甸既牛乳布甸🍮,食落正正常常。比較驚喜係個🧇窩夫就好好食,可以自己用窩夫機整,整完仲可以自己加配料同🍦雪糕。個窩夫熱辣辣同雪糕一齊食🧊🔥冰火相融🤤
上禮拜有啲凍❄️,黎左呢度食一人鍋任食,
叫左$388套餐!

呢個餐主打🐮和牛牛小排、🐄和牛胸腹眼同prime牛肩肉。

揀左昆布湯湯底同雞白湯,叫左啲沙白,同個湯底好夾。

2023-12-25 46 瀏覽
冬天❄️咁凍當然要食我最愛既邊爐啦,今晚黎到T.O.P商場地庫food court內食火鍋放題,暖下個身😼。我地叫左中價位既澳洲和牛牛小排 $388/位,呢度特别既地方係每人一鍋,夠曬衞生乾淨,我地兩人分別叫左蕃茄濃湯以及雞白湯。隨湯底會附上兩碟肉,其中一碟係主角澳洲和牛牛小排,色水都幾靚,同埋脂肪少😛。相比起熊本豬梅花肉片既肥膏較多,都係食牛肉既性價比高D🤭。海鮮方面,帶子同沙白都大粒,而沙白係冇沙架👍🏻 。另外,有個小貼士俾大家,叫海鮮一定要講明要幾多份,唔係每位侍應都會醒目問你要幾多份,試過有一轉只係講左想要蝦同帶子,結果只係黎左一隻蝦同一隻帶子🥹🥹。同埋覺得餐廳要整番個QR code落order呀,除左自助區外,叫肉同埋海鮮都要叫侍應落單,滿座時侍應都忙,舉手舉到手仔都軟埋😿。講番自助區先,蔬菜類🥗用左膠盒好企理咁裝住,另一邊既丸類選擇都多,罐裝飲品有台灣茶同埋忌廉梳打,另外仲有汽水機同咖啡機,臨走前飲番杯暖野好舒服😌。甜品方面,有個位可以自己整窩夫,不過我地後尾食到好飽冇整到🤣,係食左朱古力味雪糕,都幾濃味,仲可以加埋熊仔🐻餅做裝飾😚。

相比起熊本豬梅花肉片既肥膏較多,都係食牛肉既性價比高D🤭。

2023-12-23 42 瀏覽
澳洲和牛牛小排·嚴選和牛胸腹眼 火鍋放題 $388任食120分鐘,性價比10分高👍🏻和牛牛小排,雪花超靚,肥瘦比例均勻,肉質極為嫩滑〰️ 牛胸腹眼脂肪比例較低,肉質比較有咬口,肉味極為濃郁👍🏻兩種牛肉各有千秋,都好高質😍必食推薦〰️〰️〰️〰️蝦滑:爽口彈牙,蝦味鮮濃帶子:好大粒,鮮甜大蜆:好新鮮,肉好大粒自製窩夫蛋漿好濃烈嘅蛋香味,質感鬆軟彈牙,真心好正大將 (旺角)旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place地庫FoodYum R1號檔
澳洲和牛牛小排·嚴選和牛胸腹眼 火鍋放題 $388

任食120分鐘,性價比10分高👍🏻

必食推薦〰️〰️〰️〰️
蝦滑:爽口彈牙,蝦味鮮濃
帶子:好大粒,鮮甜
大蜆:好新鮮,肉好大粒

自製窩夫
蛋漿好濃烈嘅蛋香味,質感鬆軟彈牙,真心好正

大將 (旺角)
2023-12-21 49 瀏覽
咁凍嘅天氣 每次一諗食咩野 就係諗到燒肉或者邊爐🤣 今次就同女朋友黎到旺角T.O.P嘅大將打邊爐🍲 我地叫左澳洲和牛牛小排火鍋放題 一人一鍋 咁就岩晒各自口味啦🤩🍀澳洲和牛牛小排火鍋放題依個餐會送埋嘗味頭盤 包括牛舌 牛胸腹眼 同埋墨魚🦑 牛舌厚薄適中 食落好有咬口👅 牛胸腹眼脂肪比例較多 入口軟嫩😍 墨魚新鮮彈牙 好有口感☺️ 澳洲和牛牛小排雪花比例平均 入口即溶 叫左好幾次黎食😎 滑牛肉夠晒滑 食得辣嘅朋友可以試下麻辣滑牛 更加惹味😚 熊本豬梅花肉都好濃郁好正😉 另外仲有其他海鮮可以任食 自助區攞野食 整窩夫pancake添 有得食又有得挽🥰

🍀澳洲和牛牛小排火鍋放題
2023-12-20 53 瀏覽
今日行行下先知原來T.O.P最底係有一層food court~既然禁啱見到今次就係依到食😂佢地食物種類都唔少,搵咗搵,最後揀左一間日式嘅任食火鍋。揀咗任食兩小時價錢中間個餐~澳洲和牛牛小排·嚴選和牛胸腹眼 $388食物種類都幾多,而且出面都仲有其他野可以夾😆因為係一人一鍋,所以揀咗一個昆布湯同一個雞白湯湯底昆布湯比我想像中濃味,雞白湯同幾濃郁~一開始店員會送上頭盤頭盤有牛舌、牛胸腹眼同墨魚,和牛胸腹眼好重肉味好好食,可以無限追加~叫咗幾次🤭另外,澳洲和牛牛小排都好好食,油花分布平均,肉質細嫩~熊本豬梅花肉,有陣甜甜哋嘅豬肉味,肉質都幾軟淋~另外,海鮮都有好多款~日本帶子同海蝦最好食!自助區有多款蔬菜、丸類同粉面~除咗大路嘅蔬菜款式之外,仲有比較少有嘅皇帝菜、大蔥等等嘅配料飲品除咗有櫃入面拎嘅罐裝飲品仲有汽水機同熱飲機,選擇好多甜品選擇都唔少,有雪糕,仲有啲小布甸,而且有得自己整窩夫同刨冰,啱啱整好熱辣辣,上面再加個雪糕上去👍🏿好正

昆布湯比我想像中濃味,雞白湯同幾濃郁~一開始店員會送上頭盤

飲品除咗有櫃入面拎嘅罐裝飲品仲有汽水機同熱飲機,選擇好多

午餐
  • 澳洲和牛
2023-12-20 43 瀏覽
平時食火鍋雖然都會有鴛鴦鍋湯底,但始終一班人的話每個都有各自鍾意的口味,來這間大將食火鍋就最好,有專屬自己的小鍋可以點選想要的湯底,食物則是以放題形式任點任食。今晚我們食澳洲和牛牛小排x嚴選和牛胸腹眼套餐。尚未正式開動任食戰鬥mood之前,可先取了一些餐前小食熱身,主要是炸物為主,炸雞及玉子燒都不錯,關東煮亦ok;另外有放題自助食品區,可以拎定鍾意食的蔬菜、丸類及粉麵等,不過記得來到這裡要食的主角是靚牛,所以以上這些火鍋配料只取少量即可。湯底方面,真心推薦海老濃湯完熟蕃茄,番茄味道非常濃郁,好甜好好味。牛肉方面,每款都質素非常好,質感厚實幼嫩的澳洲和牛牛小排、接近入口即溶的安格斯牛小排、油花豐富細緻的和牛胸腹眼,還有鬆軟可口的一口牛肉粒,絕對是一叫再叫再三叫之選。除了牛,還可以任點雞羊豬肉類,無腥臊味的特選羊卷肉確好味,熊本豬梅花肉好爽口。但亦記得留肚食海鮮類,超級大隻又清甜的沙白真係食唔停口、日本帶子都幾大粒、花枝片食落去滑身又彈牙,充滿膠質的花膠梗係要食啦,其他亦保持水準。如果食得晒以上所寫的食材都應該值回票價了,甜品方面,其實好想玩他們提供的窩夫機,但因為食到已經是快要關門時間,

如果食得晒以上所寫的食材都應該值回票價了,甜品方面,其實好想玩他們提供的窩夫機,但因為食到已經是快要關門時間,所以已沒有粉漿提供,唯有只食軟雪糕及泡芙與奶涷,下次來食要早一點,勿太夜。
2023-12-18
2023-12-16 48 瀏覽
食火鍋揀火鍋放題就最開心... 樣樣都可以食吓... 冇咁悶... 而且仲唔使就住就住!😆最近好鍾意食牛肉嘅朋友就帶咗我去呢一間【大將】... 揀呢間係因為d食物好新鮮... 而且選擇都算多!  而且呢度係一人一鍋... 可以自己鍾意食乜就淥乜... 湯底可以自己話事! 呢度嘅湯底選擇都好多... 主要係日式湯底... 有辣有唔辣!  我地揀咗人氣湯底〈黃金壽喜燒〉同〈雞白湯〉... 壽喜燒有一隻蛋跟埋... d肉淥完蘸d蛋汁食特別滑...〈雞白湯〉就雞味濃郁!我地order咗〈澳洲和牛牛小排〉火鍋放題... 和牛牛小排質素相當唔錯... 仲有安格斯牛小排、嚴選Prime牛肩肉、特選牛肩肉等等都好掂! 好彩今次係揀放題... 如果係喺逐碟嗌嘅食肆... 呢啲質素嘅牛肉食多幾碟都好貴!😅除咗牛肉... 唔少得嘅仲有雞肉豬肉同海鮮... 都係任你order! 當中我極力推介沙白... 係必點嘅! 沙白非常肥美鮮甜... 真係忍唔住encore!另外喺自助食品區仲有好多款蔬菜、丸類、小食、前菜、熱食... 又可以自己整窩夫、沙冰... 真係有得食又有得玩!😬 至於飲品都係包埋嘅... 除咗冷
火鍋火鍋放題就最開心... 樣樣都可以食吓... 冇咁悶... 而且仲唔使就住就住!😆

另外喺自助食品區仲有好多款蔬菜、丸類、小食、前菜、熱食... 又可以自己整窩夫、沙冰... 真係有得食又有得玩!😬 至於飲品都係包埋嘅... 除咗冷凍櫃入面嘅飲品... 仲有自助汽水機、咖啡機!

2023-12-13 62 瀏覽
今日去到一間位於旺角T.O.P地下、這間大將係一間日式放題店舖、整間店面環境以木係裝置好有日式風格、以柔和色調地方寬鬆坐著感覺舒適、同時一人一鍋自己選擇喜歡嘅味道☺️夠哂衞生、有10幾款湯底味道選擇🤔、食物款式都好多款式選擇有凍食、海鮮、炸物、甜品、我覺得最特別自己製造窩夫又有多款配料配答😍、我覺得真係好正!.*而加跟樂天小熊聯乘(免費精品一份)*.澳洲和牛牛小排 $388/位*套餐附送樂天小熊精品*呢一款和牛牛小排望見都好想食🤤、整塊牛小排油脂分佈均勻🤔、肉質鮮味而腍嫩😋肉味好重厚薄適中!.湯底花生沙嗲湯/雞白湯呢兩款湯底色澤都幾好🤔、散發香噴噴味道😚、味道又唔會過濃適中!.入座按人頭附送嘗味頭盤整款頭盤一款3食、牛胸腹眼肥瘦均勻肉質鮮嫩+牛舌牛香味重口感爽口又有咬口+墨魚鮮甜爽口又夠新鮮!.肉這3款不同部位3種味道肉、有熊本豬梅花肉味道口感帶點腍嫩、精選羊肉卷帶點羊香味😙啖啖咬口、西班牙五花肉片肥瘦適中帶點油脂!.海鮮佢嘅海鮮都有好多選擇🤔、有日本帶子、沙白、蝦滑、青口、花枝片、花膠及其它海產、而每一款都好新鮮😙、蝦滑鮮味爽口又彈牙😋、花膠味道又有口感帶點膠質感!.自助區分別有3處自
*而加跟樂天小熊聯乘(免費精品一份)*

入座按人頭附送嘗味頭盤

海鮮

自助區
分別有3處自助區:
前菜 :粟米、蕃茄、蓮藕、蔬菜及菇類、其它!

小吃:炸物、八爪魚、中華沙律、泡菜及其它!
火鍋配料:

丸類、腸仔、年糕、烏冬、米線及其它!
甜品

冰凍甜點:泡芙、奶凍
刨冰:加添不同口味香甜醬汁
自製窩夫:自家製、加添不同味道果醬及多款配料、夠唔豐富又吸引!
飲品
*熱飲、汽水、茶飲*
2023-12-11