2023-08-02
呢間主打中式burger既小包包想試好耐 今次終於試到了🫶🏻 果然無失望!🥹 餐廳喺fashion walk 嗰邊 坐得好舒服🤍 中環都有分店 但係好似迫好多✨pork belly bao 招牌豬腩包💲 98第一次想食啲安全牌先所以就嗌咗 豬腩肉好軟諗 雖然有唔少油脂 但係夾埋大蔥紫蘇葉沙律同芝麻醬 一啲都唔覺得膩!🥹🥹 ✨sloppy chan bao素包💲 78朋友嗌既~ 有魯香菇 醃蘿蔔 同埋黑松露沙律醬 朋友話好食!但係啲餡比較碎 食既時候好似有啲麻煩🤔✨fish bao 2.0 魚包 2.0💲 108另一位朋友嗌 佢好似覺得無咩特別😹✨salted ice-cream bao 鹽味雪糕包💲48係炸饅頭夾住厚厚既雪糕啊🥹🥹 冰火交融再加焦糖醬真係好夾 超驚喜🫶🏻🫶🏻 朋友覺得饅頭有啲油 但係我覺得OK~ 不過雪糕包真係細包黎 所以預一人一個會好啲✨seaweed poppers 紫菜炸墨魚脆脆💲98紫菜炸得脆既 唔油 墨魚丸彈牙既 但係佢個黑蒜醬無咩黑蒜味 唔太識欣賞🤔食完嘢仲比貼紙我地揀😹😹 會為咗雪糕包再去~ 想試埋其他味既包🥹
✨pork belly bao 招牌豬腩包💲 98
✨sloppy chan bao素包💲 78