2024-01-07 23 瀏覽
沒有最壞、只有更壞!喝一杯咖啡,跟壞日子好好相處位於銅鑼灣小街一咖啡店乃一個實現夢想的地方以典雅墨綠色裝潢為主調,將藝術與咖啡結合自開業以來,舉辦過不同類型的藝術文化及共融慈善展覽門外有長椅和一株開店時種下的小咖啡樹,栽種善養果實香蒜蜆肉扁意粉帶微辣,但沒有蓋過蜆肉的鮮甜味 特濃蕃茄汁虎蝦扁意粉軟硬度剛好,口感煙韌有彈性加$32有是日餐湯忌廉蘑菇湯,粒粒蘑菇碎口感豐富美式咖啡採用洪都拉斯咖啡豆磨製,帶有熱帶水果香味春入花梢以高粱酒、玫瑰露及咖啡調製,玫瑰花瓣拉花充滿視覺享受
沒有最壞、只有更壞!喝一杯咖啡,跟壞日子好好相處
位於銅鑼灣小街一咖啡店乃一個實現夢想的地方
以典雅墨綠色裝潢為主調,將藝術與咖啡結合
自開業以來,舉辦過不同類型的藝術文化及共融慈善展覽
門外有長椅和一株開店時種下的小咖啡樹,栽種善養果實
香蒜蜆肉扁意粉
香蒜蜆肉扁意粉帶微辣,但沒有蓋過蜆肉的鮮甜味

特濃蕃茄汁虎蝦扁意粉
特濃蕃茄汁虎蝦扁意粉軟硬度剛好,口感煙韌有彈性
是日餐湯
加$32有是日餐湯忌廉蘑菇湯,粒粒蘑菇碎口感豐富
Americano
美式咖啡採用洪都拉斯咖啡豆磨製,帶有熱帶水果香味
春入花梢
2024-01-07
午餐
香蒜蜆肉扁意粉
特濃蕃茄汁虎蝦扁意粉
是日餐湯
Americano
春入花梢
咖啡店除左會同唔同嘅藝術家合作舉辦慈善展覽🎨亦會同NGO合作寄賣物品,仲試過晚上有live band表演添🎶🔸Avocado Scallop Pasta ($148)帶子底面兩邊輕輕煎過,口感飽滿而有嚼勁🥑牛油果煮得非常軟腍🍝意粉口感有彈性🔸Prawn Linguine Aglio e Olio ($118)蒜蓉味香濃,4只大蝦肉質爽彈,蒜油則為這道菜增添了濃郁的蒜香味道,與大蝦的鮮美相互融合。🔸Daily salad (+$32)沙律菜十分新鮮🥗加入蕃茄🍅上面放上大量蟹肉🦀🔸Homemade Tiramisu (+$68)Tiramisu口感絲滑,味道濃郁。可可粉的甘苦味道與奶油的香甜味相互交融🔸Jade Ocean Soda ($58)梳打帶柚子味,味道清新,飲落好refresh😍🔸Earl Grey Latte ($58)咖啡帶有淡淡的earl grey味道,味道層次感豐富。

🔸Avocado Scallop Pasta ($148)

🔸Daily salad (+$32)
沙律菜十分新鮮🥗加入蕃茄🍅上面放上大量蟹肉🦀

🔸Homemade Tiramisu (+$68)

🔸Jade Ocean Soda ($58)
梳打帶柚子味,味道清新,飲落好refresh😍

🔸Earl Grey Latte ($58)
咖啡帶有淡淡的earl grey味道,味道層次感豐富。
2023-12-29 13 瀏覽
在食肆林立的耀華街,正正就是這綠色的裝潢,兩旁掛着多幅充滿香港特色的油畫,正中的牆身設立了投影屏幕,播放不同藝術創作者的作品,真是有別於一般的咖啡店。Honey Latte口感柔和順滑,奶香中帶點蜂蜜的甜味,自然香甜,給人一種溫和愉悅的感覺。Earl Grey Latte凍的伯爵茶拿鐵亦有另一風味,茶味濃郁,口感豐富而順滑,令人透心涼。All Day Breakfast全日早餐有多款豐富材料:炒蛋、炒雜菌、香腸、三文魚、煙肉、沙律等…炒蛋嫩滑蛋香,香腸煙肉鹹香十足,確實不錯。明太子帶子意粉來到時已聞到香氣十足,意粉都沾滿了明太子醬汁,味道濃郁香辣,再有鮮甜彈牙帶子,非常美味。

Honey Latte

Earl Grey Latte

All Day Breakfast
炒蛋嫩滑蛋香,香腸煙肉鹹香十足,確實不錯。

明太子帶子意粉
2023-12-27 18 瀏覽
銅鑼灣Cafe「Beyond Coffee & Bar」不時有Event舉行 小店有理念 係一間有Heart的Cafe🫰🏻特濃蕃茄汁虎蝦扁意粉🍝巨型虎蝦爽口彈牙 每一口扁意粉掛滿醬汁 十分滋味😋全日早餐🥯(Vegetarian)全日早餐有經典/素食兩款✨最近Heavy得濟 選了素食版😬素食版有牛油果🥑蕃茄🍅炒蛋🥚蘑菇 蘆筍 沙律菜 多士🍞份量依舊十足 健康💯分❣️Orange Coffee☕️小店𨕬選用洪都拉斯咖啡豆🫘 配埋鮮榨橙汁 口感紥實 入口全無苦澀 帶陣陣橙香🍊令人一試愛上🥰Jasmine Tea 🍵

特濃蕃茄汁虎蝦扁意粉🍝
巨型虎蝦爽口彈牙 每一口扁意粉掛滿醬汁 十分滋味😋

全日早餐🥯(Vegetarian)

Orange Coffee☕️

Jasmine Tea 🍵

2023-12-26 11 瀏覽

Honey Latte

Earl Grey Latte

All Day Breakfast
炒蛋嫩滑蛋香,香腸煙肉鹹香十足,確實不錯。

明太子帶子意粉
琴晚,我的朋友帶我去參加了由Beyond Coffee & Bar主辦的一場小型音樂會,主題是「EMMANUEL, Christmas Dinner and speciality coffee ➕mini concert!」🙊☺️他們的老闆Thomas非常熱愛咖啡,並喜歡將藝術、插畫和音樂元素融入咖啡店的概念中。他們不定期舉辦各種活動,希望能夠連結更多的人並培養positive thinking,這真的很意思!食物質素,非常平均,特別是他們自家制的Tiramisu 非常出色且與其他地方的Tramisu相比不同。因為餐廳自家製咖啡非常精緻,所以在Tiramisu 中特別添加了好多咖啡粉,使得它的咖啡味道非常突出,再加上芝士的口感,上面的手指餅又畫龍點睛之效果,令人回味🥰!從龍蝦湯開始,賣相出色,用白色貝殼瓷器碟上擺放著一碗龍蝦湯,上面還有一隻小蝦和鵝肝醬脆脆麵包,再加上一杯白酒,非常搭配👍🏼!主菜是帶子扁意粉,醬汁稍微淡一些,但整體來說很不錯。而臨走時,他們還送給我一包精緻的咖啡粉,他們說要用92度的水沖泡,這是今年度的頂級咖啡,Top of harvest coffee來自埃塞俄比亞的冠

而臨走時,他們還送給我一包精緻的咖啡粉,他們說要用92度的水沖泡,這是今年度的頂級咖啡,Top of harvest coffee來自埃塞俄比亞的冠軍咖啡☕️。回家後我一定要好好嘗試,真心喜歡他們的用心推介👍🏼。

還有一個很特別的地方,他們的外面擺放著一個「姜濤的相片」和一個打卡區域,前面還有一張沙發,因琴晚mini concert原故,所以很多人經過都會停下來聽Santa song! 而又你會看到很多姜濤的粉絲在那裡打卡。哈哈好有趣😁!記得等我下次我想下午再來打卡,同埋飲佢哋嘅精緻咖啡☕️

white wine ⭐⭐⭐⭐⭐
老闆為我揀選的,非常容易入口,果味好香

lobster soup⭐⭐⭐⭐
龍蝦湯香味濃,湯裏面有一隻小蝦,另外有一個鵝肝醬嘅麵包🥯,加埋白酒搭配非常好👍🏼

creamy scallops linguine ⭐⭐⭐
賣相好好用一個深綠色嘅瓷器承載,有兩粒帶子,味道唔錯!

Tiramisu ⭐⭐⭐⭐⭐
賣相非常靚,用啡金邊圓形碟襯托這個長方形的Tiramisu,上面有一隻手指餅,而佢哋嘅Tiramisu係非常之多咖啡粉再加上,同cheese好夾好特別,值得推介👍🏼

Lobster  soup
creamy scallops linguine
Lobster  soup
2023-12-23 16 瀏覽
銅鑼灣一間充滿正能量嘅咖啡店🥰英文取名為「Beyond Coffee & Bar」,會定期與社區不同單位合作,舉辦活動同展覽,為小社群提供一個追夢平台📣所以呢度不單單只是餐廳,老闆嘅善心真係好值得支持🙌🏻近日有畫展、義賣同應援進行中,大家有空不妨嚟坐坐🙆🏻‍♀️🔸牛油果青醬帶子意粉($148)濃稠順口嘅牛油果青醬掛在爽彈長通粉之上✨味道清新同時帶松子仁香,伴以厚身帶子更添鮮美✅🔸蒜香煙鴨胸意粉($118)意粉充滿濃郁蒜香,味道喺口腔中徘徊💋鴨胸肉嫩軟腍,食落更有微微煙熏香氣,相當有層次呢👍🏻🔸Tiramisu($68)自家製Tiramisu,口感輕盈綿滑🍰苦澀、甜度調配得恰到好處,可嚐到淡淡咖啡同酒香,另有鬆脆姆明餅乾同新鮮藍莓襯托,係我喜愛嘅口味💞🔹Earl Grey Latte($58)以伯爵茶mix咖啡嘅鬼佬鴛鴦☕️茶味香醇柔和,混合帶清新果香味嘅洪都拉斯咖啡,味道平衡得宜😽配有精緻拉花,色香味俱全✨🔹春入花梢($88)Off menu飲品🤭由本地白酒、浸透鮮玫瑰花嘅高樑酒同洪都拉斯咖啡調配而成,中西合璧極具創意🎉咖啡面畫有樹幹圖案,再撒上玫瑰花瓣,絕對係視覺嘅享受🌸
🔸牛油果青醬帶子意粉($148)

🔸蒜香煙鴨胸意粉($118)

🔸Tiramisu($68)

🔹Earl Grey Latte($58)

🔹春入花梢($88)
Beyond Coffee & Bar地址:銅鑼灣耀華街21號華耀商業大廈地下8號舖呢一間餐廳係食過最有意思嘅一間餐廳,距哋個中文名係「度」,老細認為做人嘅態度同溫度同樣好重要!而且佢認為每個人都需要有一個地方展示自己的想法與才能!因此呢間餐廳就成為左唔同人嘅渠道!餐廳會同唔同人合作,例如會進行畫展,相展,義賣,歌星拉票嘅地方等!每一次入黎都好似入左新嘅環境,可以飲杯咖啡,欣賞品同嘅展覽!AlL Day Breakfast $138有腸仔,炒蛋,沙律菜,三文魚,茹類同方包等食物,大大一碟,擺得靚,味道都好好🤭👍👍明太子帶子意粉 $128帶子鮮甜彈牙,明太子醬香濃美味,意粉都煮得剛剛好,每一啖都喺享受😋!Honey Latte $58呢杯Honey Latte香濃嘅咖啡加上蜜糖嘅甜味,結合得恰到好處。能夠帶來一種溫暖與滿足感。Chocolate $50好濃郁嘅朱古力味!好足料!絕對唔係普通嘅朱古力🍫!去開一定要試吓飲🥰@beyondcoffeebar#beyondcoffeebar
Beyond Coffee & Bar
地址:銅鑼灣耀華街21號華耀商業大廈地下8號

AlL Day Breakfast $138

明太子帶子意粉 $128

Honey Latte $58

Chocolate $50
@beyondcoffeebar
#beyondcoffeebar
早幾日去咗銅鑼灣耀華街嘅「度」 𝗰𝗮𝗳𝗲 ,主食同☕️ 都唔錯ദ്ദി ˃ ᵕ ˂ )而且亦有唔少得着!店舖不大,但樓底高高,坐得舒服✨店內定期有做唔同主題嘅展覽,我哋去嗰日咁啱係𝗪𝗮𝘁𝗼𝘁𝗼 𝗔𝘀𝗶𝗮 展覽嘅最後一日,了解多咗呢個幫助烏干達孤兒嘅組織,店內亦有唔同嘅慈善寄賣品!🤎忌廉明太子帶子扁意粉 $𝟭𝟮𝟴喜歡意粉嘅醬汁,濃稠掛汁,帶有香濃唔膩口嘅奶香味🥛扁意粉煮得剛好,帶子亦好鮮美呢💓牛油果黑松露炒蛋酸種麵包 $𝟳𝟴𝗦𝗼𝘂𝗿𝗱𝗼𝘂𝗴𝗵 外脆內軟,微微酸 ˶˙ᵕ˙ )ノ゙黑松露炒蛋亦炒得剛好,加埋🥑一齊食好好味。如果牛油果再熟少少就更加好✨𝗛𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $𝟲𝟴自家製嘅𝘁𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂😋😋 上面仲有好可愛嘅姆明餅乾,水果新鮮⭐️ 朱古力味比咖啡味重,略嫌蛋糕有🤏🏻🤏🏻乾身><𝗘𝗮𝗿𝗹 𝗚𝗿𝗲𝘆 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 $𝟱𝟴呢杯拿鐵以伯爵茶為基底,茶味芳香同牛奶好搭,好滿意👍🏾

忌廉明太子帶子扁意粉 $𝟭𝟮𝟴

牛油果黑松露炒蛋酸種麵包 $𝟳𝟴

𝗛𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $𝟲𝟴

𝗘𝗮𝗿𝗹 𝗚𝗿𝗲𝘆 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 $𝟱𝟴
呢杯拿鐵以伯爵茶為基底,茶味芳香同牛奶好搭,好滿意👍🏾

2023-12-14 18 瀏覽
我想同你一齊食…煙鴨胸蒜油扁意粉最近喺銅鑼灣發現一間幾意思嘅一間Cafe,位置喺銅鑼灣嘅耀華街門面未必好突出,但慶幸我踏入Cafe嘅門口…有別於平時嘅餐廳或者咖啡店,場面貼滿第三世界國家小朋友海報,一個角落擺滿非洲族民嘅手工寄賣…有啲可惜遲左幾日發現呢間Cafe,有張海報係介紹剛剛過去嘅星期一喺香港由非洲朋友嘅巡迴演出🫶🏻感覺係一間幾有愛嘅Cafe☕️其實我係比今日嘅special of day 嘅Menu吸引了💕🤍煙鴨胸蒜油扁意粉 $118煙鴨胸片不吝嗇,鹹香味配上蒜香意粉,一啲都唔寡🤍青醬牛油果帶子扁意粉 $148呢個意粉有驚喜!想像唔到原來牛油果都可以變做意粉嘅醬汁,而且廚師加入檸檬汁令到味道更加清新💕鍾意🤍慢煮溫泉蛋卡邦尼意粉 $118溫泉蛋配埋煙肉鹹香鹹香,而且份量都幾多!意粉嘅份量都幾多,有男有女都食得飽飽😆係滿足嘅感覺☕️House blend $40值得一試嘅係佢哋嘅豆豆,一杯Americano,一啖入口,酒木桶香,似有點羊味,味道平均。店主好抌本🫶🏻的確係好有愛嘅Cafe,到去你會情不自禁,參觀一下度 📍銅鑼灣耀華街21號華耀商業大廈地下8號舖#銅鑼灣美食 #銅鑼灣Caf
我想同你一齊食…

煙鴨胸蒜油扁意粉

🤍煙鴨胸蒜油扁意粉 $118

煙鴨胸片不吝嗇,鹹香味配上蒜香意粉,一啲都唔寡

🤍青醬牛油果帶子扁意粉 $148

🤍慢煮溫泉蛋卡邦尼意粉 $118

溫泉蛋配埋煙肉鹹香鹹香,而且份量都幾多!

意粉嘅份量都幾多,有男有女都食得飽飽😆係滿足嘅感覺

☕️House blend $40

的確係好有愛嘅Cafe,到去你會情不自禁,參觀一下

📍銅鑼灣耀華街21號華耀商業大廈地下8號舖

#銅鑼灣美食 #銅鑼灣Cafe #良心企業 #愛心企業
#hkcoffeeshop #hkcafe
Spring latte 春入花梢而家大陸咪好興茅台咖啡,而呢款仲特別,係用雲南玫瑰白酒調配。第一啖係玫瑰香,之後酒味,最後咖啡味就滲出嚟,有趣嘅配搭。咖啡師仲介紹呢款酒係玫瑰花同白酒2:1釀出嚟嘅,配落咖啡有獨有一份醬香味。面頭用玫瑰花瓣裝備,畫埋樹枝,襯返春天主題,唔知點解諗起張敬軒嘅「櫻花樹下」🌸牛油果青醬帶子扁意粉牛油果同青醬原來又幾夾,調味健康,但又唔會太淡,食落仲有微微堅果香。必嗌自家製蘑菇湯,嗌意粉+$38就有,份量足夠又好味,甜品試咗自家製Tiramisu,咖啡酒味好香~~呢間銅鑼灣休閒Cafe ,可以同朋友坐一個下午,距離時代廣場一街之隔,孔雀綠色的門面幾啱影相。Cafe會不時舉辦活動同展覽,幫助慈善活動,好有心!

Spring latte 春入花梢

牛油果青醬帶子扁意粉

搜羅到銅鑼灣呢間 社區共融嘅藝術咖啡店餐廳理念有別於一般Cafe除咗食物有水準老闆對藝術方面好有熱誠同時亦充滿善心.以餐廳作Workshop來造就不少年青人亦有同社區唔同單位合作最近仲有「愛心朱古力義賣」聖誕送禮,幫到需要嘅人,又可以給親友一份心意湖水綠色嘅裝潢加上柔和音樂.特別舒適✨Big Mac All Day Breakfast話明係Big Mac,當然係用料同份量都特別豐富脆皮芝士腸,一切開就感受到爆汁感牛油果熟度恰好沙律菜同蕃茄,新鮮爽口加埋炒得幼滑雞蛋確係完美嘅配搭✨Homemade Tiramisu中間夾著嘅手指餅.帶出濕潤感滲出香濃咖啡味道甜品方面都好有水準✨Orange Coffee將新鮮橙汁加入咖啡之中唔會被濃厚嘅味道而搶奪兩者比例恰好喜愛藝術 / 享受美食 一定不能錯過
搜羅到銅鑼灣呢間

社區共融嘅藝術咖啡店
餐廳理念有別於一般Cafe

除咗食物有水準
老闆對藝術方面好有熱誠
同時亦充滿善心.以餐廳作Workshop來造就不少年青人

亦有同社區唔同單位合作
最近仲有「愛心朱古力義賣」

聖誕送禮,幫到需要嘅人,又可以給親友一份心意

湖水綠色嘅裝潢加上柔和音樂.特別舒適

✨Big Mac All Day Breakfast
話明係Big Mac,當然係用料同份量都特別豐富
脆皮芝士腸,一切開就感受到爆汁感

牛油果熟度恰好
沙律菜同蕃茄,新鮮爽口
加埋炒得幼滑雞蛋

喜愛藝術 / 享受美食 一定不能錯過
2023-12-12
午餐
2023-12-10 231 瀏覽
溫度.態度.味道並唔係講緊某個廣告而係呢間coffee shop想帶出嘅理念與老闆暢談兩小時佩服佢嘅熱誠與堅持亦感受到佢臉上遮掩不住嘅滿足感對於藝術及咖啡不太熟識的我們特別係獲益良多講番杯咖啡先呢度只飲同一產區咖啡-洪都拉斯之前飲過一次已經很喜歡一飲落去帶酸味重但後勁有好濃郁嘅nutty及黑朱古力味老闆好欣賞呢種獨特風味再將呢種咖啡豆製作成各種風味嘅選擇Orange Coffee $58鮮明的對比一層鮮榨橙汁+一層咖啡先飲面層嘅咖啡品嚐原味再撈勻嚟飲係另一種風味好喜歡呢個組合Plum Sparkling Coffee $58老闆特意嘗試左好幾款話梅平時乾話梅+梳打水就飲多得第一次試咁嘅配搭清爽而帶有微微嘅酸甜味道Classic All Day Breakfast $138有腸、煙肉、煙三文魚、炒蛋、炒菇、車厘茄、沙律及多士每次見到All Day Breakfast 都特別醒神食到每種配料都用心處理過牛油果青醬大蝦意粉 $148青醬與牛油果都係我喜愛嘅食物但兩者結合好易會有草青味特意將帶子換做爽脆嘅大蝦更加合適而經過巧妙嘅調味呢個組合係好成功Coffee shop? Gallery? 藝
溫度.態度.味道

老闆特意嘗試左好幾款話梅
平時乾話梅+梳打水就飲多得
第一次試咁嘅配搭
清爽而帶有微微嘅酸甜味道

有腸、煙肉、煙三文魚、炒蛋、炒菇、車厘茄、沙律及多士
每次見到All Day Breakfast 都特別醒神
食到每種配料都用心處理過

牛油果青醬大蝦意粉 $148
青醬與牛油果都係我喜愛嘅食物
但兩者結合好易會有草青味
特意將帶子換做爽脆嘅大蝦更加合適
而經過巧妙嘅調味
呢個組合係好成功

Coffee shop? Gallery? 藝術平台?
視乎你用咩角度
呢度係一個多元、共融同愛嘅地方
提供一個表演平台比藝術者發揮
舉辦workshop、音樂表演及展覽等等
黎呢度一齊去追夢吧!
2023-12-04 20 瀏覽
🚩 Beyond Coffee & Bar銅鑼灣一向都有好多CAFE,但係呢間就與別不同☺️因為一入到去就會感受到濃厚嘅藝術氣息,放滿唔同畫作,而且仲會同唔同社福機構合作,支持弱勢社群,真係好有heart🥹〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈 Big Mac All Day Breakfast $178朋友嫌正常嘅All Day Breakfast唔夠飽要食就食個最豐富嘅🤣🤣!!果然冇令我哋失望,全部打孖上Double腸😼Double煙肉😼比起一般嘅仲多咗牛肉果同埋牛角包🌈 明太子帶子意粉 $108帶子好鮮嫩,搭配埋濃郁嘅明太子醬呢個組合冇得輸😌🌈 Earl Grey Latte $58呢杯嘢有另一個名堂,就係鬼佬鴛鴦🤫啱晒唔鐘意淨飲咖啡嘅朋友仔無論飲落定係聞落都好大陣伯爵茶味😍🌈 Matcha Coffee $58出面比較常見Match Latte,好少係配咖啡佢嘅抹茶帶點回甘,抹茶控至愛~💚————Beyond Coffee唔單止sell背後理念其實佢嘅嘢食飲品都好唔錯充滿溫度嘅cafe真係買少見少👀係一間好值得支持嘅餐廳!
🚩 Beyond Coffee & Bar
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
朋友嫌正常嘅All Day Breakfast唔夠飽
要食就食個最豐富嘅🤣🤣!!
果然冇令我哋失望,全部打孖上
Double腸😼Double煙肉😼
比起一般嘅仲多咗牛肉果同埋牛角包

🌈 明太子帶子意粉 $108
帶子好鮮嫩,搭配埋濃郁嘅明太子醬
呢個組合冇得輸😌

🌈 Earl Grey Latte $58
呢杯嘢有另一個名堂,就係鬼佬鴛鴦🤫
啱晒唔鐘意淨飲咖啡嘅朋友仔
無論飲落定係聞落都好大陣伯爵茶味😍

🌈 Matcha Coffee $58
出面比較常見Match Latte,好少係配咖啡
佢嘅抹茶帶點回甘,抹茶控至愛~💚

————
Beyond Coffee唔單止sell背後理念
其實佢嘅嘢食飲品都好唔錯
充滿溫度嘅cafe真係買少見少👀
係一間好值得支持嘅餐廳!

牛油果青醬帶子意粉,148蚊碟💰帶子同奶油質地的牛油果相互輝映,形成一道美味而有營養意粉,每啖都食到牛油果嘅香味,可以試吓🍝Tiramisu,68蚊件💰甜品都非常美觀,香濃Tiramisu,加上鮮甜嘅草莓藍莓,仲有嚿可愛嘅餅乾,幾種配搭口感幾好,食到中間位會有好濃嘅咖啡味🥰🥰春入花梢,88蚊杯💰玫瑰咖啡,店主介紹係中西合璧創作咖啡,用咗中國白酒及精選咖啡豆製成,飲到玫瑰花香味之餘,仲有白酒嘅甘香🌹Mocha,58蚊杯💰拉花勁靚,原杯牛奶夠哂幼滑香甜,咖啡微苦味道,享受結合嘅味道🍫
牛油果青醬帶子意粉,148蚊碟💰

Tiramisu,68蚊件💰