2023-08-10
相當出色既一間工業風Cafe!無論係主食甜品定飲品都樣樣掂🤤試過真係返吾到轉頭🤨榮升左我Cafe 排行榜TOP 3!!🏆- 墨魚汁芝士軟殼蟹燒煙三魚海鮮薄餅 $158餅底係薄碎個款,所以食完唔會好飽,墨汁好特別,不過味道冇咩🤣每一塊都有煙三文魚😛- 原條鰻魚蛋包飯 $158份量超多 2個女仔share食都夠食☺️ 鰻魚真係長過我地隻手掌又夠厚身👍🏻 冇骨啖啖肉 夠軟熟 冇得輸🤫炒蛋好多 Cover曬成個飯🤪又滑又厚加埋木魚碎真係超滿足😋呢個素質絕對對得住呢個價錢!- 二世祖雞翅配秘制蜜糖 $78鷄皮剪到好脆口,雞肉嫩滑,配埋蜜糖醬真係一流🍯蜜糖又唔會過甜 呢個推薦啊👍🏻- 二世祖超級窩夫配豆腐雪糕 $88呢個甜品又係超高水準 無論窩夫雪糕定係醬料都超好食🙆🏻♀️ 窩夫外脆内軟 加埋個抹茶蛋黃醬直程夾過曾X偉同王祖X🤣 醬料仲有個士多啤梨mousse🍓酸酸甜甜夠開胃 又可以解膩😉雪糕就正正常常🍨加埋一齊食係Perfect match😋-特濃宇治抹茶白朱古力奶 $48高度推介!飲到好濃抹茶味 唔會好苦澀 白朱古力又唔會太甜😛成杯野好傑身 有好厚既口感🤩兩樣balance 得啱啱好 如果有興趣
榮升左我Cafe 排行榜TOP 3!!🏆
- 墨魚汁芝士軟殼蟹燒煙三魚海鮮薄餅 $158
- 原條鰻魚蛋包飯 $158
- 二世祖雞翅配秘制蜜糖 $78
- 二世祖超級窩夫配豆腐雪糕 $88
-特濃宇治抹茶白朱古力奶 $48
兩樣balance 得啱啱好 如果有興趣仲可以拎走個玻璃樽留念😂 不過應該幾肥 🈲減肥人士請注意!
無論係主菜甜品定飲品樣樣都合乎預期❤️
唔怪之得咁多人去食