2012-06-28
請都吾會再去, 離晒譜在團購買了晚市自助餐優惠, 寫明有蠔, 有睡蟹等海鮮, 完全貨不對版1) 晚上7:00去到, 蠔每次只出十隻左右, 大排長龍, 等候時間要10-15分鐘才有一次2) 食左3轉生蠔(每次只取得3 - 4隻), 8:00 就話冇生蠔了, 7:00- 8:00 只有1小時就賣完, 點做自助餐, 而且餐廰又吾係多人3) 睡蟹完全冇出現過, 只有極瘦的街市紅蟹, 蝦, 螺等每次只有小量出現, 完全貨不對版4) 熟食只有7-8款, 完全冇選擇, 仲有一個好細的沙律吧, 甜品吧, 地方細, 完全冇野食吾明點解要做自助晚餐5) 這種質素做午市己經是勉強, 雖然優惠2XX 一位, 但都吾洗做到咁差, 乜都冇得食, 完全吾值2XX, 我去日式放題都冇咁嬲6) 我朋友坐到9點就叫我走, 真係冇野食, 刺身只有三文魚, 赤貝, 吞拿魚, 出邊食放題都多款過拒. 成晚淨係排生蠔都排左成個鐘, 加埋都係食左十多隻, D熟食完全令人冇食慾, 走果陣問個待應, 乜都冇食乜, 蠔又冇, 睡蟹又冇, 團購果陣蠔同睡蟹係賣點黎, 咁我地坐係度做乜個待應九吾答八, 話入去問下廚房, 問廚房做乜,
個待應九吾答八, 話入去問下廚房, 問廚房做乜, 係咪廚房收埋D蠔同睡蟹吾攞出黎, 問完即刻有?
呢間野絶對吾會再去食, 本身己知熟食少, 都係諗住食蠔同海鮮, 點知食蠔都排成個鐘, 好似食物要配給咁..
難頂...未食過咁差既自助餐
題外話/補充資料:
呢間野完全冇野食, 食物又少