去開黃大仙,又唔想喺黃大仙中心食嘢,就行咗去現崇山商場,見到地下有一間叫做星怡嘅餐廳,好似幾好食,一於就試吓,餐廳又返室外室內,坐室外可以食支煙飲下酒聽吓現場樂隊嘅演奏,因為我怕熱,所以今次坐咗係室內🌶️乾炒馬來蝦麵 $98 成個炒麵都炒得好入味,炒麵隔離嘅辣醬係神來之筆,沾少少黎食令到成個炒麵都更香同埋更惹味,滿滿嘅爽口大蝦同埋新鮮豆芽,令到成個炒麵更有層次,豆芽亦能夠中和鹹味,恰到好處🍤海鮮釀油條 $88 由新鮮蝦仁、蝦膠同埋雜菜而整成嘅油條,香口得來唔覺得油膩,新鮮炸起嘅油條混埋新鮮嘅蔬菜,食辣一啲都唔覺得熱氣,配埋酸甜辣椒醬一齊食,更加出色🦐新加坡麥皮蝦 $180 由虎蝦、麥皮、指天椒、咖喱葉同埋牛油整成嘅菜式,日常菜就聞到好香嘅麥皮香氣,識落就有濃濃嘅牛油味同埋咖喱葉香味,成份麥皮蝦到分量十足,一共有四隻大蝦,隻隻都新鮮爽口彈牙多汁,一個字,正🍹熱情果茶 & 美祿恐龍 餐廳完全冇吝嗇佢嘅材料,加入咗好多熱情果係杯果茶入邊,令到成杯茶嘅熱情果味都好香,飲落都唔會覺得好甜,至於美祿恐龍,冰凍嘅美祿除左好好飲之外,餐廳有別於其他嘅美祿恐龍咁,係飲品上邊加上滿滿嘅朱古力波波,令到杯飲料

🍹熱情果茶 & 美祿恐龍 餐廳完全冇吝嗇佢嘅材料,加入咗好多熱情果係杯果茶入邊,令到成杯茶嘅熱情果味都好香,飲落都唔會覺得好甜,至於美祿恐龍,冰凍嘅美祿除左好好飲之外,餐廳有別於其他嘅美祿恐龍咁,係飲品上邊加上滿滿嘅朱古力波波,令到杯飲料有得食又有得飲
2023-06-17 28 瀏覽
位於黃大仙一間風格幾特別既新加坡菜餐廳👀✨餐廳室外可以好Chill飲下酒🍻室內就溫馨style可以食下小菜🍴🍲🍛🥗仲有海洋系列既背景佈置🐋🦈🐟🐬🌊⚜️Dinner set 二人餐⚜️ $288🐓海南雞(半只)擺盤有心思,砌返隻雞型出嚟,青瓜砌到好似對翼咁,雞肉皮薄,肉質鮮嫩,點埋醬汁食都唔錯🥚瑤柱三色蒸水蛋有瑤柱同蔥花舖面加豉油淋面,仲有一粒粒皮蛋起入面,家常小菜既風味,雞蛋都幾滑溜🥬馬拉盞通菜通菜綠油油,馬拉盞炒埋一齊咸香美味,送飯一流🍚套餐配白飯/油飯油飯略帶微微薑味都幾好食🍡甜品:斑斕水晶球面頭有椰絲,食落軟糯香甜,淡淡斑斕味🍊凍桔仔話梅水 $33酸酸地好開胃,飲落好fresh既感覺🥥黑糖寒天椰汁冰 $36椰子味好濃郁,比較偏甜,好似食緊椰子糖咁,黑糖寒天好有咬口💰含加一服務費

⚜️Dinner set 二人餐⚜️ $288

🐓海南雞(半只)

🥚瑤柱三色蒸水蛋

🥬馬拉盞通菜
通菜綠油油,馬拉盞炒埋一齊咸香美味,送飯一流

🍚套餐配白飯/油飯
油飯略帶微微薑味都幾好食

🍡甜品:斑斕水晶球
面頭有椰絲,食落軟糯香甜,淡淡斑斕味

🍊凍桔仔話梅水 $33
酸酸地好開胃,飲落好fresh既感覺

🥥黑糖寒天椰汁冰 $36
椰子味好濃郁,比較偏甜,好似食緊椰子糖咁,黑糖寒天好有咬口

💰含加一服務費
馬拉盞通菜
斑斕水晶球
飲品
2023-06-16 40 瀏覽
睇完L佛食左間星馬菜吸引到我都想去試下呢間星怡有兩間分店一間係尖沙咀我地去既係黃大仙店位置係現祟山地下地鐵站過黎都係幾分鐘路程算方算而且無黃大仙中心咁多人都易搵位平日夜晚七點半去到見門口室外位就坐滿人我地就入左室內坐對比好大可能外面氣氛好d掛而且仲有live聽我地坐四人卡位好寬落餐牌都好多選擇仲有套餐選擇困難就直接揀左個四人餐望落去都吸引好多五個餸有白飯仲有甜品另外單點左兩杯野飲都幾大杯下先上既係炒蘿蔔糕其實食呢個都已經唔洗食白飯炒得好香口加埋特製調味辣辣地好有風味牛坑腩鍋胡椒味好濃咬落爽口烤魔鬼魚之前都好似無咩點食過魔鬼魚起骨完全無難度加埋參巴醬又係辣辣地唔錯成個餐仲有大大兜咖啡雞入面有兩隻脾兩塊胸份量十份咖啡亦唔會好淡雖然係室內但室外d歌聲一樣入到黎一邊食一邊聽歌係幾舒服菜遠蝦球轉左芥蘭蝦球唔會霉雖然係四人餐但每碟份量都唔細最後仲有甜品食物都係即炒即烤不過上菜都唔會等太久埋單有九折四人餐都係五百幾埋單算幾抵食而且每碟份量都唔少食到勁飽離開
睇完L佛食左間星馬菜

算幾抵食
而且每碟份量都唔少
食到勁飽離開
2023-06-14
$270.5 (晚餐)
一直喜歡肉骨茶,朋友就提議一齊去試下星怡嘅新加坡胡椒肉骨茶。店舖喺黃大仙,大部分座位喺戶外,平日都八九成滿座,我哋怕煙味所以prefer室內。新加坡胡椒肉骨茶(細) $128 - 同大馬加醬油當歸多款中藥材湯底嘅肉骨茶好唔同。雖然份量唔大,但係真材實料,小沙碢內有4大件新鮮排骨,胡椒味好香濃,湯底清澈鮮甜,排骨食得出係新鮮嘅,肉味濃郁鬆化😋,另跟4件香脆油炸鬼,放落肉骨茶一齊,仲正過火鍋炸響鈴👍。娘惹蘿蔔糕 $78 - 簡單只用銀芽雞蛋娘惹醬料,炒出嚟嘅蘿蔔糕cube都幾好味,不輸XO醬。馬來鮮蝦炒貴刁 $98 - 4隻大蝦仁爽脆鮮甜,馬拉盞炒出鑊氣十足星馬風味嘅貴刁,貴刁上有幾片食用花作為裝飾,食食下發現貴刁裏面加咗少量豬油渣粒,好香脆好特別👍 大大碟貴刁好快都畀我哋KO曬。作為咖央多士控,當然會叫返一份作為甜品。$48有4件, 鮮牛油咖央醬比例適當,多士即焗即上枱。班蘭香椰子香牛油香透過鬆化嘅多士喺口內爆發.….. 真心冇得輸 ❤️🍽 餐廳: 星怡🏠 地址: 黃大仙睦鄰街8號現崇山商場G1-G2號舖#foodiehk #hkfoodie #foodie #香港美食 #foodporn

🍽 餐廳: 星怡
🏠 地址: 黃大仙睦鄰街8號現崇山商場G1-G2號舖

#foodiehk #hkfoodie #foodie #香港美食 #foodporn #foodphotography #foodblogger #hkfoodpic #hkfoodinstagram #foodlover #foodstagram #美食分享 #食好西 #美食寫真 #hkig #hongkong
2023-06-15 25 瀏覽
久唔久就要食肉骨茶,今次試下呢間星馬餐廳先😉🌟海鮮釀油條🌟餐廳熱門菜式,外層好脆,炸粉好薄,釀製海鮮肉餡好彈牙,果然係招牌菜。🌟馬來西亞藥材肉骨茶🌟好少可一間餐廳有新加坡肉骨茶(胡椒)又有馬來西亞肉骨茶(藥材)一字骨煲得好淋身,索哂D藥材肉骨茶入去🍴🌟鹹蛋黃炸魚皮🌟超級脆口,鹹蛋黃唔算好多搞到太咸同濃味,食完一塊又想再夾黎食🤭🌟娘惹蘿蔔糕🌟配菜有好多星馬特產既短芽菜~~襯埋娘惹口味味道就唔會咁濃烈👍🌟馬來鮮蝦炒貴勺🌟大大隻蝦🦐, 爽口彈牙, 貴勺份量都算大份,食完上面既野食已經好飽了🤤~ #星怡 #黃大仙 #海鮮釀油條 #馬來西亞藥材肉骨茶 #鹹蛋黃炸魚皮 #娘惹蘿蔔糕 #馬來鮮蝦炒貴勺
久唔久就要食肉骨茶,今次試下呢間星馬餐廳先😉

🌟海鮮釀油條🌟

🌟馬來西亞藥材肉骨茶🌟
一字骨煲得好淋身,索哂D藥材肉骨茶入去🍴

🌟鹹蛋黃炸魚皮🌟

🌟娘惹蘿蔔糕🌟

🌟馬來鮮蝦炒貴勺🌟

• 海鮮釀油條
2023-06-15 35 瀏覽
星怡💫今次嚟到位於鑽石山同黃大仙交界嘅餐廳,入門口嘅時候覺得佢係一間西餐廳,睇餐牌先知,除咗西餐之外,佢哋仲有中菜、馬來西亞等等嘅菜式,包羅萬有,滿足到一家大細想食嘅嘢!😆😆😆阿根廷T骨扒🥩 $168呢個T骨扒有驚喜!一上枱就已經見到佢份量非常驚人,仲隱約聞到煙燻嘅香味,入口就知煙燻嘅香味非常重,味道好特別!🫶🏻🫶🏻🫶🏻三色瑤柱蒸水蛋🥚 $88尼個三色瑤柱蒸水蛋簡直就係家的感覺,如果屋企係冇飯家庭,呢度絕對可以俾到家的感覺你!🏡每一個小菜都已經免費配左白飯🍚,唔使另外加錢,好抵食!🈵炸榴槤湯圓🍡(2粒)$38呢個炸榴槤湯圓,一咬開就聞到非常香榴槤味,即叫即炸熱辣辣,鍾意食榴槤嘅朋友一定唔可以錯過!👍🏻芒果布丁🍮 $48估唔到佢哋嘅芒果布甸,可以咁打卡able! 實在係太令人驚訝!😝😝布甸嘅芒果味仲好濃郁添!🤤🤤馬來西亞凍拉茶☕ $28一間餐廳可以做到咁多元化,連凍拉茶都有,冇得輸啦掛!🙈
星怡💫
阿根廷T骨扒🥩 $168
三色瑤柱蒸水蛋🥚 $88
炸榴槤湯圓🍡(2粒)$38
芒果布丁🍮 $48
馬來西亞凍拉茶☕ $28
一間餐廳可以做到咁多元化,連凍拉茶都有,冇得輸啦掛!🙈
炸榴槤湯圓
三色瑤柱蒸水蛋
馬來西亞凍拉茶
芒果布丁
2023-06-15 21 瀏覽
喺黃大仙站附近,朋友👩🏻‍🎓同我都唔係好熟悉呢區,不過我記得有呢個小商場裏邊有啲食肆,咁就行過去睇吓,見到呢間新加坡🇸🇬餐廳,有興趣,咁就決定入去開餐🤣$140「黑松露香煎鮑魚 Pan Fried Abalone with Black Truffle Sauce」:鮑魚切成 bite-size 好容易入口🤩;每一粒鮑魚都沾滿黑松露,仲因為加咗牛油煎🧈,所以非常香口,鮑魚肉質結實、鮮味😋$98「馬來鮮蝦炒貴刁 Malaysia Fried Kway Teow」:材料有 - 蝦球、魚餅絲、雞蛋、河粉、韭菜、芽菜、豬油渣,都幾豐富😋,蝦仁🍤幾大隻有5、6隻🤩,仲竟然有 豬油渣,所以非常香口,炒得好味😋$33「凍桔仔話梅水」:唔係好甜,凍冰冰,真係見到有 桔仔 同埋 話梅,仲有青檸 🤩

2023-06-14 42 瀏覽
我好鍾意食星馬菜🐓呢一晚剛好經過黃大仙 決定一試這家 星怡📍-有室外同室內位置 環境闊落🔍食物以星馬菜為主! 老公先揀左新加坡海南雞飯套餐,雞肉嫩滑😋而且係雞油飯 食落更加順口!🍚-我就揀左新加坡怡保雞絲河粉🍜雞湯底有滿滿既雞絲 唔食得辣既朋友好岩🥢我個人濃口味就覺得有D太淡同太清❗️-點了馬拉盞炒通菜🥬呢個夠辣🌶食得辣一定要試 好惹味 少少油🥬份量足夠💚-小食再點左斑蘭咖央多士🧈一定要襯熱食呀!🔥-飲品方面,老公點左鳳梨水果茶🍍可惜有點太甜整體來說 食物多選擇✅可惜位置比賽難搵呢!
我好鍾意食星馬菜🐓
呢一晚剛好經過黃大仙 決定一試這家 星怡📍
有室外同室內位置 環境闊落🔍
食物以星馬菜為主!
老公先揀左新加坡海南雞飯套餐,雞肉嫩滑😋
而且係雞油飯 食落更加順口!🍚
食得辣一定要試 好惹味 少少油🥬
份量足夠💚
小食再點左斑蘭咖央多士🧈
一定要襯熱食呀!🔥
飲品方面,老公點左鳳梨水果茶🍍可惜有點太甜
整體來說 食物多選擇✅
可惜位置比賽難搵呢!
斑斕咖央多士
鳳梨水果茶
2023-06-06
斑斕咖央多士
鳳梨水果茶
  • 南洋咖吔多士
2023-06-12 79 瀏覽
好耐冇行落去現崇山搵食啦,今晚趁阿仔出左糧就搵佢請我去食番餐星加坡菜啦😆。餐廳有室內同戶外兩個區域,戶外一般深受鍾意飲酒🍻朋友嘅歡迎,同三五知己,chill下、飲下,食下,吹下水,非常悠閑,餐廳戶外仲有歌手定時獻唱,好有氣氛;室內坐位舒適,又有冷氣嘆,岩晒我啲怕熱嘅朋友。先點一杯冰凍特飲🍹🍹美祿恐龍,杯面鋪上滿滿美祿波波,勾起阿仔兒時回憶嘅凍飲,一杯美祿味道濃郁嘅飲品;🍹芒果椰汁沙冰,芒果而家係最甜美,椰香滿滿,沙冰涼到入心。先點一個餐前邪惡小食,阿仔最鍾意,咸蛋黃金炸魚皮,魚皮好脆身,黏滿咸蛋黃,又香又脆。新加坡鮮蝦喇沙,好地道嘅湯麵類🍜,除左大蝦,仲有豆卜,魚片同半邊雞蛋,微微辣中又食到椰香,好岩夏天食。馬來鮮蝦炒貴叼,不油不膩,炒得好乾身,側邊拌醬釣起整碟貴叼嘅味道,些少咸咸香香拌沙嗲味道,非常惹味。新加坡麥片蝦,蒜蓉、辣椒爆炒就食得多,麥皮蝦就第一次食,蝦面黏滿麥片,味道甜甜香香咁,大蝦爽爽彈彈,係唔錯嘅新體驗😋。

先點一杯冰凍特飲🍹
🍹芒果椰汁沙冰,芒果而家係最甜美,椰香滿滿,沙冰涼到入心。

2023-06-09 26 瀏覽
今日去開黃大仙整啲野~咁岩朋友想食星馬菜式,無意中搵到現崇山商場有呢間餐廳😆距離地鐵站唔會話好遠~所以就決定試下佢先🫶🏻我地個日都差唔多8點先去到~見到環境好闊落,而且有分室內同室外座位,方便啲帶住毛孩既人去食😍雖然呢間餐廳主打星馬野,但我見佢餐牌上都有啲中餐同西餐既選擇~下次都可以試下🤭另外佢仲有啲2人餐/4人餐可選擇,見佢價錢都幾抵,大家都可以考慮下👍🏻1️⃣🐟魔鬼魚辣死你媽配椰漿飯($108)係香港比較少食到魔鬼魚,肉質原來好軟滑😍配埋個辣醬仲惹味👍🏻而且佢個飯係蝶豆花椰漿飯~雖然蝶豆花無咩味,但有啲藍色令人食落都開心啲🤭2️⃣🧈雞肉咖喱酥($40)呢個係好似咖喱角咁既組合👍🏻佢入面有雞肉、薯仔、雜菜同薯仔,味道唔會話好辣,但好欣賞佢個咖喱煮得好惹味,有埋酥皮更加岩我口味🫶🏻3️⃣🦴師傅秘製咖啡排骨($109)呢個值得推介👍🏻👍🏻第一次試用咖啡煮既餸菜🤣佢既排骨係先炸後煮~所以食落都仲有啲脆卜卜既口感,不得不提係個咖啡汁,苦中帶甜,真係好似飲緊杯咖啡咁🤣而且份量都好足!建議鐘意咖啡既朋友仔要試下✨4️⃣🍞斑斕咖央多士($48)咖央多永遠係我食星馬野必試既🤭今次呢個斑斕味好濃,牛油又好厚🫶🏻麵包都

1️⃣🐟魔鬼魚辣死你媽配椰漿飯($108)

2️⃣🧈雞肉咖喱酥($40)

3️⃣🦴師傅秘製咖啡排骨($109)

4️⃣🍞斑斕咖央多士($48)
咖央多永遠係我食星馬野必試既🤭今次呢個斑斕味好濃,牛油又好厚🫶🏻麵包都算香脆,同朋友每人食左兩舊 非常邪惡🤭

5️⃣🥤凍馬來西亞拉茶($28)
😍朋友叫既呢杯拉茶好香茶味,感覺好正宗👍🏻

6️⃣🧋凍恐龍美祿($33)
個外型已經好吸引😆滿滿既美祿脆波波係面頭,而且係好香濃既美祿味~好正正子
到黃大仙拜神 可以順道考慮的一間到黃大仙拜神 可以順道考慮的一間小區小店 黃大仙周邊地區居民都可以考慮 只是離黃大仙地鐵站3分鐘路程 非常方便主打星加坡菜式而特別處是 設戶外live音樂表演 店員表示是每天晚上19:30開始(周二暫停)聽到在場客不時拍手鼓掌 亦可即場點歌 好有氣氛好relax 作為慈雲山居民嘅我 觀察估計黃大仙係得呢一間有live 表演❣️🤣🦐新加坡大蝦喇沙 $108湯底濃郁 椰味較濃 辣度是較溫和的 麵條美味 份量十足很飽肚 且口感有嚼勁的配料有雞蛋 大蝦 魚片 豆卜 非常豐富🍝新加波濃湯福建炒麵$118粗麵條加上魚露、高湯即炒熱辣辣 聽店員介紹是招牌菜 很喜歡它的調味咸淡適中配料亦不少 有大蝦 魚片絲 芽菜 蛋絲 魷魚 跟上的辣椒酱 可自行選擇加唔加 我自己就覺得唔加都夠味了我覺得如麵條不要太細碎口感會更好🤣🥗柚子蝦沙律 $78很清爽好fresh的一道開胃菜 味道無特別驚喜黑糖寒天椰汁冰$36要求了少甜 椰汁與黑糖寒天是非常夾 大大杯 又好飲❣️

主打星加坡菜式

黑糖寒天椰汁冰$36
要求了少甜 椰汁與黑糖寒天是非常夾
大大杯 又好飲❣️

2023-06-02 42 瀏覽
最近天氣熱辣辣無乜胃口😆帶完大仔游完水去吃返餐新加坡菜酸酸辣辣好開胃兩個人點咗加多加多沙律 (椰子 沙葛 青瓜 雞蛋 雜菜 沙爹醬) 沙律好特別,椰子殼裝住唔同的材料,第一次吃感覺好好味仲有新加坡沙爹串燒 (沙爹 紫洋蔥 青瓜片 沙爹醬),分別有牛雞豬各2串,燒得好香口,小朋友最愛❤️海鮮釀油條 (蝦 蝦膠 油條 雜菜 酸甜辣椒醬)油條上釀有豐富的蝦滑,又脆又香⋯⋯最後特級北海道帶子海鮮喇沙(北海道帶子 雜錦海鮮 喇沙湯 油麵 蛋 芽菜 魚餅 椰漿)唔會太辣,湯底濃郁,值得一讚👍
最近天氣熱辣辣

2023-06-01
  • 海鮮釀油條
  • 海鮮喇沙
2023-06-01 57 瀏覽
餐廳設計創新的概念,牆身大幅鯨魚及水母牆畫作裝飾,仿如置身水族館。魔鬼魚辣死你媽配椰漿飯軟嫩的魔鬼魚表面鋪滿厚厚的參巴醬,辛辣惹味。椰漿飯經椰奶和香蘭葉烹熟,清新獨特的飯香。 新加坡魚蛋喇沙魚蛋爽口彈牙,充滿魚肉香味。喇沙湯頭以咖喱湯汁混合椰漿,且有鮮蝦的鮮味,口味甜、鹹、辣兼有。參巴燒大雞扒滑嫩多汁的雞扒先經煎香,使得雞皮焦香可口,加上參巴醬味道更香濃惹味。 海鮮釀油條油條酥酥脆脆的,內餡花枝漿還有蝦,鮮味突出,外皮酥脆內裡Q彈。 咖喱雜菜雜菜有茄子、秋葵、蕃茄、薯仔等等,蔬菜煮得恰到好處,軟而不爛,各有形態。咖哩汁順滑濃厚帶點辣度

2023-06-01 47 瀏覽
今日去咗食d間餐廳,環境闊落,坐得舒服吉仔話梅水$33酸酸甜甜,解渴、開胃海鮮釀油條$88油炸鬼入面有蝦,好特別,而且係岩岩炸起,好香脆、香口。黑松露香煎鮑魚$140鮑魚切到細細粒,好易入口,黑松露+鮑魚哩個組合第一次食,特別之餘又好味😋新加波農湯福建炒麵$118個炒麵好易入口,有汁得黎唔覺流,足料,有蝦、魚片(但變左條狀)、 鮮魷、有骨既腩肉,好味娘惹蘿蔔糕$78好野味又好香口既蘿蔔糕,會令人食唔停,好味😋
今日去咗食d間餐廳,環境闊落,坐得舒服

吉仔話梅水$33
酸酸甜甜,解渴、開胃

海鮮釀油條$88
油炸鬼入面有蝦,好特別,而且係岩岩炸起,好香脆、香口。

娘惹蘿蔔糕$78
好野味又好香口既蘿蔔糕,會令人食唔停,好味😋
新加波農湯福建炒麵$118
題外話/補充資料: 環境闊落,坐得舒服
2023-05-30
  • 黑松露香煎鮑魚
  • 新加波農湯福建炒麵
香港探店|黃大仙|馬來菜|星怡來到黃大仙工作,正在煩惱吃什麼好的時候,決定來嘗試一下這間主打馬來菜的星怡!南洋咖央多士下午茶來講,這份多士真的不錯!夾想要一大片牛油,配搭上斑斕醬和咖央,味道真的很不錯!感覺就是讓人1口接1口。星加坡麥片蝦香脆的麥片蝦,蝦肉彈牙,而且,麥片包裹住蝦肉,保留了蝦的肉汁,感覺還是挺新奇的。星加坡濃湯福建炒麵即叫即炒的福田炒麵,真的冇得頂!完全是星加坡熟食市場吃到的風味。配搭上新加坡色的醬汁,更來得好吃。——————為食分界線——————📍 星怡 (黃大仙)黃大仙睦鄰街8號現崇山商場地下G1-G2號舖人均消費: $80#mariofatfat #foodie #hkdoodie #hkrestaurant #topcitybiteshk #topcitybites #hongkongfood #hk #hongkong #hkfood #hkfoodie #hkblogger #hkfoodblogger #hongkonger #香港 #香港美食 #週末好去處 #香港好去處 #食好西 #美食 #探店 #香港探店
香港探店|黃大仙|馬來菜|星怡

南洋咖央多士
下午茶來講,這份多士真的不錯!
夾想要一大片牛油,配搭上斑斕醬和咖央,味道真的很不錯!
感覺就是讓人1口接1口。

星加坡麥片蝦

星加坡濃湯福建炒麵
即叫即炒的福田炒麵,真的冇得頂!
完全是星加坡熟食市場吃到的風味。
配搭上新加坡色的醬汁,更來得好吃。

——————為食分界線——————
📍 星怡 (黃大仙)
黃大仙睦鄰街8號現崇山商場地下G1-G2號舖

人均消費: $80