2024-08-11
嗰日同我朋友第一次嚟春宵呢度食,食完之後念念不忘,諗住一定要再去食多幾次。以下係我哋 上次食嘅火鍋料理。招牌滋陰補身鴿子湯 我哋點咗招牌養生湯底,滋陰補身,無味精嘅湯仲散發住香濃嘅藥材味,感覺好清新。 A5飛驒和牛牛頸脊(大) A5頂級牛肉仲可以喺呢度食到,色澤吸睛,肉片仲要鋪滿咗紋理,煮熟咗含喺嘴嚟,可以感受到 牛香味喺口中散發出嚟,令我哋好享受。煙燻乳鴿 原隻乳鴿經過精心炮製,唔單止帶有濃郁嘅煙燻味,仲完美噉呈現咗乳鴿嘅肉香味,嫩口多汁, 皮酥內軟,相當好食。潮汕牛筋丸 望落去就非常有彈性,食落去更加彈牙,而且仲保持住濃郁嘅牛香味,食起上嚟都唔夠食。二人什菜什菌盛和 個名叫做二人,但係嚟到嘅時候滿滿一盤新鮮蔬菜,好多菇類同菌類嘅蔬菜拼盤,放入湯度一齊 煮,增添咗湯底嘅鮮甜味。鮮蝦滑 大份量新鮮嘅蝦肉舀成小丸子,唔使幾分鐘,就可以品嚐到蝦滑同湯汁嘅融合,非常鮮甜可口, 正!
招牌滋陰補身鴿子湯 我哋點咗招牌養生湯底,滋陰補身,無味精嘅湯仲散發住香濃嘅藥材味,感覺好清新。 A5飛驒和牛牛頸脊(大) A5頂級牛肉仲可以喺呢度食到,色澤吸睛,肉片仲要鋪滿咗紋理,煮熟咗含喺嘴嚟,可以感受到 牛香味喺口中散發出嚟,令我哋好享受。 煙燻乳鴿
原隻乳鴿經過精心炮製,唔單止帶有濃郁嘅煙燻味,仲完美噉呈現咗乳鴿嘅肉香味,嫩口多汁, 皮酥內軟,相當好食。 潮汕牛筋丸
二人什菜什菌盛和
鮮蝦滑