2023-09-13
Omakase❤ 必吃【精緻高質割烹料理】🥢..日料有很多種。。你又愛吃哪一種❓今晚同左媽咪黎吃個【精緻高質割烹料理】真的很出色😍!Omakase 👨🏻🍳 (選用日本高級有質素食材) 再根據客人預算 & 喜好再設定菜式,想吃什麼是可控的喔,真正日式私房菜🥢。有諗過吃廚師發辦都可更靈活有彈性嗎😚,來試試吧 有驚喜的!一貫Omakase 設有bar 枱 (跟師傅更互動有交流) or 卡位 (座位更寬敞舒適 岩晒同朋友們共聚聊天),另外更設有獨立房間可以唱K 開趴🥳 私穩度高,大家想黎包場話我知幫你搵老闆安排💕。🔸割烹料理.私房菜🔸設有3 個grading:會席料理 $1280、廚師發辦 $1380、極上會席毛蟹宴 $1680、更有 (季節限定) 廚師發辦 $780廚師發辦 15品🔸前菜花膠雞湯 花膠果凍 (酸酸甜甜 味道清爽)🔸刺身五點:鰈魚海膽 飛魚籽 (咸香鮮味)、北海道鮮帶子 (新鮮肥美)、中拖羅 (滿有油脂香)、炙燒金目鯛、沙甸魚 配薑蓉 (處理得宜 軟淋不腥)🔸燒物兵庫縣 姬路和牛 (放養肉味較濃 吃下幸福滋味)🔸蟹黃茶碗蒸大閘蟹黃 & 松葉蟹黃 有機栗子蓉(蛋超滑溜🥚 每口濃
Omakase❤ 必吃【精緻高質割烹料理】🥢
🔸割烹料理.私房菜🔸設有3 個grading:
廚師發辦 15品
🔸前菜
花膠雞湯 花膠果凍 (酸酸甜甜 味道清爽)
🔸燒物
兵庫縣 姬路和牛 (放養肉味較濃 吃下幸福滋味)
🔸蟹黃茶碗蒸
大閘蟹黃 & 松葉蟹黃 有機栗子蓉
(蛋超滑溜🥚 每口濃濃蟹黃鮮甜味 口感亦豐富)
🔸壽司五點
伊左木、赤身加拖羅蓉 (帶光澤赤身😍 質素很有水準、鯖魚、赤海蝦 (厚肉鮮甜)、炙燒鰈魚邊 (最愛既左口魚 鮮味甘香,油脂豐富燒後入口溶化)
🔸湯物 鯛魚湯 (濃郁魚味香甜奶白 喝下帶膠質)
🔸時令生果
🔸甜品雪糕 (益力多、菠蘿)很fresh gelato
超滿足的一餐,謝謝年輕又靚仔又有禮既老闆款待!下次見🤗
×××[曜 -YOU]×××