2022-02-24
#黃店🇭🇰屯門-榮少喇沙朋友仔超鍾意食喇沙~所以就一齊去咗食呢間位於屯門既喇沙舖頭,個位置有少少難搵😹屯門真係好多良心店㗎🤫大家一定要支持吓佢地呀~~一齊撐住呢個艱難時刻👅炸豬扒喇沙懶粉 (⭐7/10) $50呢碗喇沙屬於超重椰奶味,好濃椰味,放心佢係唔辣既 唔食辣嘅唔使擔心,炸豬扒大大件,但係浸左落湯到所以食唔到豬扒原先嘅味道同埋淋哂(唔知有冇得分上嘅呢😆),瀨粉量都幾多下,同埋唔係咁多舖頭有做瀨粉(所以我覺得呢個都係佢哋特別之處),食到好飽!同埋雖然我淨係叫炸豬扒,但佢仲有豆卜同埋雞蛋呢啲配菜送㗎😛🎏地址: 榮少喇沙 (屯門)1.屯門屯隆街2號屯門時代廣場北翼地下44號舖2. 天水圍天靖街3號天盛商場天盛街市M415號舖#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfollow #followme #eat #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #屯門#屯門美食 #榮少喇沙 @w
🇭🇰屯門-榮少喇沙
👅炸豬扒喇沙懶粉 (⭐7/10) $50
🎏地址: 榮少喇沙 (屯門)
1.屯門屯隆街2號屯門時代廣場北翼地下44號舖
2. 天水圍天靖街3號天盛商場天盛街市M415號舖
#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfollow #followme #eat #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #屯門#屯門美食 #榮少喇沙 @wingslaksa
按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_屯門