2023-01-31 233 瀏覽
一直都好鐘意喺 韓印紅한인홍 買食材, 買商品.. 因為 🇰🇷韓國直送之外仲有質素, 但有時真係懶得煮, 一直諗🤔 如果有間韓印紅餐廳就好喇😁點知.. 原來韓印紅真係開左間 "海陸空韓國餐廳 JJANG 海陸空 " 當然我要衝去試食喇!🤪去韓國餐廳必食頭盤小食 - 泡菜, 菠菜, 芽菜.. 呢度仲有蝦乾, 蕃薯蓉.. 全部免費添加, 好好味!😋另外午餐有多款主菜, 見到每款都超級大份😱🍚燉牛排骨湯配飯份量大, 🐮牛排骨有7-8大件, 牛肉入口即溶化, 牛味濃, 而且個湯好清甜仲有少少粉絲喺底添, 好味推介👍🏻🍜海鮮嫩豆腐鍋配麵一樣超大份, 有青口, 海蝦, 大魷魚筒, 魚塊.. 全部新鮮彈牙, 湯底少少辣, 愈辣就愈想食! 除左野食好食又大份, 環境都真係唔錯👍🏻 樓底好高, 空間感好足夠, 坐得好舒服!😎

另外午餐有多款主菜, 見到每款都超級大份😱
🍚燉牛排骨湯配飯

🍜海鮮嫩豆腐鍋配麵

2022-12-29
2023-01-25 201 瀏覽
約埋朋友去試新餐廳,位於尖沙咀金馬倫道號一間韓國菜餐廳-海陸空,韓印紅旗下嘅餐廳鋪門口當然有韓國產品買啦。入到去用餐範圍都好舒服,高樓底比人感覺唔會好壓迫。用餐人數5位,大家放工咩都想食,就點咗個幾抵食嘅原隻入爪魚鮮菇鍋套餐 $680原隻八爪魚鮮菇鍋 - 八瓜魚超大隻,湯入面都有啲雜菜,但整體份量唔太多三文魚沙律 - 三文魚份量可接受,有少少似三文魚撈起,沙律菜配蜜糖芥辣醬宮庭炒粉絲 - 份量比較少,同埋粉絲過淋,無咩咬口炸魷魚鮮蔘 - 幾有驚喜嘅菜式,魷魚好爽口,而炸仁蔘賽係第一次食,回甘嘅味道好特別半半炸雞 $178分別係原味同甜辣味,前者無汁所以啲雞好乾,仁甜辣醬就唔同,好味好多海鮮嫩豆腐鍋配麵 $88八爪魚驚人亮相,湯辣度岩岩好,豆腐比較少。麵並唔係傳統韓國拉麵,係有煙韌口感嘅麵條

宮庭炒粉絲 - 份量比較少,同埋粉絲過淋,無咩咬口

半半炸雞 $178

海鮮嫩豆腐鍋配麵 $88

2023-01-20
2023-01-23 178 瀏覽
🇭🇰海陸空·呢間新開既餐廳係我有同事試過覺得好好食 所以帶我哋去食嘅 果然相當唔錯🤤不過我覺得佢嘅嘢食真係偏辣 所以大家如果唔食得辣嘅話記住要好似我哋咁嗌啲唔辣嘅嘢食間住間住食🤣🤣·海鮮嫩豆腐鍋配麵$88 l 拌蕎麥冷麵配炸餃子$68佢個海鮮麵真係超級好食 佢個麵條好Q好彈牙 而且最有驚喜係佢係成條魷魚咁樣上既 超澎湃🦑之後你影完相之後店員會勁細心咁幫你切埋 勁方便 而且佢係煮到啱啱好 完全唔會韌 而且佢啲配菜都好好味 豆腐都好嫩🤤🤤唯一係佢個湯底真係比較辣 仲要係越食越辣嗰種 不過佢係好有層次嗰種辣嚟嘅 唔係死辣 所以辣得都過癮既🌶️而且唔知係咪因為餐廳知道佢哋啲嘢食偏辣 佢係每人都會送一個細細支嘅韓國版益力多🤣🤣之後佢個蕎麥冷麵我自己就覺得正正常常啦 就係一貫韓國餐廳既水準 都係海鮮麵出色啲😈·📍尖沙咀金馬倫道33號The Cameron地舖
🇭🇰海陸空
海鮮嫩豆腐鍋配麵$88
海鮮嫩豆腐鍋配麵
l 拌蕎麥冷麵配炸餃子$68
拌蕎麥冷麵配炸餃子

📍尖沙咀金馬倫道33號The Cameron地舖
海鮮嫩豆腐鍋配麵
拌蕎麥冷麵配炸餃子
📍 海陸空 (尖沙咀)🆕韓印紅第一間韓國餐廳登陸尖沙咀🇰🇷🤩將韓國海陸空地道美食帶到香港✈️餐廳地方非常寬敞, 坐位闊落🪑坐得舒服👍🏻午市精選選擇不多, 少少偏貴🤏🏻但質素不錯😋午市精選有主食及前菜, 飲品要額外加錢🥤但餐廳有提供好香既免費蕎麥茶☕️亦送上2支韓國益力多😆✨4款前菜款款都好好食😋仲可以再添加👍🏻天然海藻比較特別,食落好天然好輕身😯海藻包住其他前菜一齊食都很不錯😋✨ 醬油蝦蓋飯 $98🦐🍳餐廳好細心💕將所有蝦都剝咗殼👍🏻醬油蝦醃得好入味😋配生雞蛋同飯食落好口感豐富🤤✨ 牛肉大醬湯$78🍲🐂滾住咁上枱🤩熱辣辣🔥大醬湯香甜😋入面好多新鮮蔬菜🍄🥬牛肉就比較少😅但整體都不錯👍🏻📍 海陸空 (尖沙咀)尖沙咀金馬倫道33號The Cameron地舖
📍 海陸空 (尖沙咀)🆕

✨ 醬油蝦蓋飯 $98🦐🍳

✨ 牛肉大醬湯$78🍲🐂

📍 海陸空 (尖沙咀)
尖沙咀金馬倫道33號The Cameron地舖
2022-12-30 347 瀏覽
金馬倫道尾發現了🎊新開的韓式餐廳,念念不忘在韓國的醬油蝦蟹的味道,一看到午餐menu有便下單。4️⃣小碟前菜中,最出色是泡菜,辣勁令我接著吃。waiters介紹是餐廳自家醃製,並非街外來貨。另一款小咸蝦前菜亦是罕有小菜,微辣脆口的小蝦,配飯一流。醬油蝦的賣相與圖片相符,店家細心地脫了大部分的蝦殼,咸香的醃蝦配生蛋汁拌飯一流。特別的醃黃瓜碎飯底令人越吃越開胃!🍊另外這餐廳亦有售賣韓國水果和乾貨,冬天的韓國柑很合時吃呢😛
4️⃣小碟前菜中,最出色是
另一款小咸蝦前菜亦是罕有小菜,微辣脆口的小蝦,配飯一流。
醬油蝦蓋飯
  • 醬油蝦蓋飯
2022-12-27 597 瀏覽
openrice上寫明22:00關店,21:20 last order,仲有酒供應,但其實呢D資料全部都係唔正確。開開心心嚟食生日飯,擺低個蛋糕係雪櫃。食到20:45店員已經埋嚟話last order,20:50埋嚟催埋單,20:50開始每5-10分鐘就有個店員埋嚟收碟,前後總共有3個店員。一開始都還好,會問仲要唔要,有邊碟可以俾佢收起先。但過多一陣,個店員直頭埋嚟直接收走個碟,非常無禮。明明碟入面仲有野食,個店員都可以扮睇唔到收走,唔開聲叫停佢佢都唔睬你。隔左冇幾耐又有另一個店員埋嚟話收碟,非常滋擾。大約21:15,有個店員埋嚟大大聲問係咪要切蛋糕,真係驚個壽星聽唔到咁,唔係好恰當。大約21:20, 又有店員埋嚟收碟。即時反映佢地已經第N次埋嚟收碟,係咪真係睇唔到個碟仲有野食,佢地咁樣係極度滋擾。個店員擺出一副so what嘅表情,聲都唔聲,態度好差。即係咁,你地想21:30關店咪大大方方寫出嚟,冇必要寫22:00關店但21:00 開始瘋狂趕客走。咁差嘅服務態度,食物再好味都冇用,何況唔係話特別好食。本身book呢間餐廳純粹係因為boxing day 公眾假期book唔到其他韓國菜餐
即係咁,你地想21:30關店咪大大方方寫出嚟,冇必要寫22:00關店但21:00 開始瘋狂趕客走。咁差嘅服務態度,食物再好味都冇用,何況唔係話特別好食。本身book呢間餐廳純粹係因為boxing day 公眾假期book唔到其他韓國菜餐廳,就試下呢間。
除卻21:00後趕客嘅行為,呢間餐廳性價比唔差。只可惜最尾趕客嘅行徑令人感到非常不愉快,一定唔會再光顧。
2022-12-26
韓印紅喺尖沙咀開咗佢哋第一間韓國餐廳,賣韓國人蔘起家嘅佢哋將鮮蔘加入餐廳菜式,唔少食材都來自韓國🇰🇷,老闆娘都係正宗韓國人。 .📍長腳紅蟹白蜆海鮮匯($680+$98 八爪魚) 𝗝𝗝𝗔𝗡𝗚 𝗦𝗲𝗮𝗳𝗼𝗼𝗱 𝗣𝗼𝘁 海鮮鍋有齊蟹🦀、鮑魚、扇貝、蝦🦐、蜆、沙白,仲配有魚糕同蔬菜🥬,我哋仲加錢點咗隻新鮮八爪魚🐙。個鍋真係打卡一流! (八爪魚會𝗸𝗲𝗲𝗽住想逃走) 八爪魚喺韓國飛機貨✈️,食落好新鮮。除咗長腳蟹冇乜肉食之外,其他海鮮都唔錯,蜆嘅份量超多,建議一次過食唔晒都要拎咗出嚟先,唔係就會煮到老咗。魚糕同蔬菜吸收左鮮味嘅湯底好好食,不過計落價錢真係貴咗啲。.📍紫蘇油拌蕎麥麵($98) 𝗣𝗲𝗿𝗶𝗹𝗹𝗮 𝗢𝗶𝗹 𝗕𝗶𝗯𝗶𝗺-𝗕𝘂𝗰𝗸𝘄𝗵𝗲𝗮𝘁 𝗡𝗼𝗼𝗱𝗹𝗲𝘀 第一次食紫蘇油拌麵🍜,估唔到比平日嘅冷麵更加好食😝彈牙幼滑嘅蕎麥麵撈埋紫蘇油、紫菜、蛋絲、醃酸蘿蔔,食落清爽又開胃🙌🏻 .📍炸魷魚鮮蔘($118) 𝗙𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗦𝗾𝘂𝗶𝗱 & 𝗚𝗶𝗻𝘀𝗲𝗻𝗴 手掌咁大條嘅炸鮮蔘真係第一次食🤘🏻 原條鮮蔘味道冇想像中咁苦澀,只係有少許回甘。點埋旁邊嘅蜜糖更好食👍🏻,有驚喜~ 炸珍寶魷魚肉質鮮嫩彈牙🦑,價錢都幾

📍紫蘇油拌蕎麥麵($98)
第一次食紫蘇油拌麵🍜,估唔到比平日嘅冷麵更加好食😝

📍炸魷魚鮮蔘($118)
𝗙𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗦𝗾𝘂𝗶𝗱 & 𝗚𝗶𝗻𝘀𝗲𝗻𝗴
炸珍寶魷魚肉質鮮嫩彈牙🦑,價錢都幾抵食❣️

2022-12-23 196 瀏覽
聖誕節到了,又多一個好地方吃lunch-人不多,地方大,又有好味麥茶。試了燒烤牛肉飯,前菜足料,牛肉尚可,如果可以有蘿蔔湯更理想。最特別係網狀海苔,有一種獨特的清香。新開一個多月,希望之後越來越多菜式

2022-12-23
韓印紅,大家應該有聽過吧😳!!! 這個大名鼎鼎的人蔘品牌,最近踩過界,開設韓式餐廳啦😍! 新店設在尖沙咀金馬倫道,地理位置好方便,而且佔地超廣,更有現場直播的世界盃賽事🌎,吸引不少港人和韓國人光顧呢~ 餐廳以海陸空為主打,當中以 海神滋補鍋 及 漢拿山燉牛排鍋最受歡迎🤗。當晚與家人一齊到訪,我們比較想吃海鮮,所以就試試以下款式囉🫶🏻~ 「 長腳紅蟹白蜆海鮮匯🦀$818 」 非常誇張的長腳紅蟹白蜆海鮮匯~也太過驚人了吧🤣~生猛到不得了的活八爪魚🐙、韓國浦項的長腳紅蟹🦀,配上大量的白蜆、青口、鮑魚、帶子、大蝦🦐,超級豐富😍,四人分享也沒問題。海鮮好鮮甜,質素相當不錯✨!! 「 拌蕎麥冷麵🍜$98 」 拌麵同樣不俗,健康養生的蕎麥麵,配上蛋絲、青瓜絲、蘿蔔絲和紫菜😚,口感豐富,拌上芥末醬,味道更好唷~ 「 炸魷魚鮮蔘🦑$88 」 人蔘是韓印紅的招牌,沒想到會用來炸😳~味甘微苦的人蔘,很有成年人的感覺🤣! 怕苦的朋友仔可以蘸蜜糖哦~
韓印紅,大家應該有聽過吧😳!!!

這個大名鼎鼎的人蔘品牌,最近踩過界,開設韓式餐廳啦😍!

「 長腳紅蟹白蜆海鮮匯🦀$818 」

「 拌蕎麥冷麵🍜$98 」

「 炸魷魚鮮蔘🦑$88 」

2022-12-07 324 瀏覽
某天突然經過尖沙咀金馬倫道一家還在裝修的餐廳,才知道原來是韓印紅𣄃下首家韓式餐廳即將開幕,對於平常也會光顧韓印紅的我來說,當然相當期待。幾個星期後,終於等到了他們開店的日子,選了午飯的時間去,可能時間比較早,只有我們一枱客。餐廳環境非常整潔,空間感十分好,座位間距也很充足,沒有擠迫感。先看看餐牌,可能是剛開業的關係,食物選擇不算十分多,不過午市也有套餐提供,就選了燉牛排骨湯配飯($158)和醬油蟹配飯($198)。服務員很快就送上四款前菜(可免費添加),其中一款海藻比較特別,味道不錯。食物很快就送上,牛排骨湯肉很非常多,湯也很濃,但唯獨飯實在有点太少了,莫非韓國的飯碗都比較小?醬油蟹不算很大隻,蟹羔也不算十分多,醬油不太咸味道還不錯。套餐只跟了一小支韓國益力多,如果可以跟其他飲品會更好。整體來說要改善的地方是有的,例如食物選擇可以多一些,例如一般的拌飯和紫菜包飯都沒有比較可惜。性價比來說就比較低,始終價錢不算便宜,兩個人一個午餐人均要$200的話可以有其他選擇。服務很好,尤其男店長很細心,前菜也主動替我們添加。最後也是唯一一個比較遺憾的小敗筆,那天女廁剛好在維修,女客人要暫時使用一個放

套餐只跟了一小支韓國益力多,如果可以跟其他飲品會更好。

服務很好,尤其男店長很細心,前菜也主動替我們添加。

最後也是唯一一個比較遺憾的小敗筆,那天女廁剛好在維修,女客人要暫時使用一個放滿雜物的傷殘廁所,而且洗手盆也沒有水,如廁後要走到男廁洗手,有点難以理解
2022-12-05 261 瀏覽
尖沙咀 開了間 #新韓國餐廳 叫 #海陸空 🤩一行四人每人不用$250,都幾飽肚而且仲買咗勁抵生果添OPPA推介這個鍋,食物來到仲幫我地剪開勁好,這個 漢拿山燉牛排骨鍋 沒想到嚟到會咁多🤩$588真心幾抵食,入面材料除了有 牛肩肉眼扒 勁多油花, 牛仔骨 肉不少仲好淋身,再加上不少蔬菜,薯粉,芽菜,年糕…配上香辣的湯好入味又開胃,我哋最後4人都差啲食唔晒海螺 🐚 冷拌麵 $220, 海螺 都大隻又彈牙,仲有不少蔥和芝麻,微辣帶點甜,混一起食都幾好食又清新 炸魷魚 🦑成日都食但見到鮮蔘都可以炸,而且$88咁抵就試叫咗份 炸魷魚鮮蔘 ,細問下原來係 #韓印紅 #鮮蔘 ,來到一枝蔘都幾特別,2款都不油身,蔘味幾甘,我哋少食就加點蜜糖好好食又特別。魷魚大隻彈牙不錯,價錢咁抵好推介最尾差不多食完仲每人有枝韓版乳酸菌🍼味道不太甜幾好味門口仲有個雪櫃賣韓印紅生果,見到蜜瓜加蘋果係$99咁抵🥰而且都幾大個當然買咗2份回家再食過整體食物不錯,坐位都舒服,而且有不少待應和電視勁方便睇世界杯,而且見到佢有炸雞餐都好抵食,已經約咗朋友下次再嚟食過

最尾差不多食完仲每人有枝韓版乳酸菌🍼味道不太甜幾好味

2022-12-02 269 瀏覽
早前到韓印紅旗下第一間的餐廳嘗新。 見OP好評不絕。 餐廳地方寬敞,坐位很闊落,坐得舒服。 人流亦不多,環境很安靜。侍應服務態度也很好,有不少是韓國人,是靚仔Oppa。Lunch menu 只有很少選擇,價錢也偏貴。 於是揀了一個很多人也在OP推介的海鮮豆腐鍋配麵,另一個簡了辣炒豬肉。先來的有4個配菜,分別是芽菜,小魚干,泡菜和海藻。配菜是任添的。比較特別是這個高級海藻,未見過這食材。這看似有點像在文具店賣的壓制和紙,薄薄的, 纖維互相交疊在一起 。只有這個不設任添,食完再添就是普通紫菜。這海藻第一口,很香海藻味,但口感有點像食頭髮絲,粗粗硬硬的。之後試過加到湯面裡食,有點浪費了它的清香味道,但口質還是差不多。介紹文中建議可配粥食,應該也不錯。再來是主食,這裡的上菜速度很快。先是炒辣豬肉配飯( HKD78) ,豬肉醬味濃,飯分量有點少,唔夠配,味道普通,不算太辣。這個整體分量比較適合細食女孩子。第2個主食就是網紅打卡級的海鮮豆腐面(HKD88) 。話就話面,黎到係米線,湯底都幾辣,配料當中有魷魚, 界花墨魚 ,藍青口, 剝咗殼嘅蝦, 嫩豆腐,大量蔬菜配米線。 食既時候, 侍應會幫手剪將

再來是主食,這裡的上菜速度很快。

第2個主食就是網紅打卡級的海鮮豆腐面(HKD88) 。話就話面,黎到係米線,湯底都幾辣,配料當中有魷魚, 界花墨魚 ,藍青口, 剝咗殼嘅蝦, 嫩豆腐,大量蔬菜配米線。 食既時候, 侍應會幫手剪將魷魚剪開。雖然配料多,但湯底並唔鮮甜,海鮮食落都無咩味。 只有辣同咸味。 豆腐挺滑,有d 豆香。最後加d泡菜落去反而好味d。

最後有1支迷你乳酸飲品送俾你。幾有心地將佢整成左沙冰,應該係韓國益力多。 解辣一流。

這像是間試業中的餐廳,lunch的選擇很少,也不是以套餐方法提供,價錢也不算吸引。 晚餐menu較多選擇,可惜lunch無得叫,因為話廚師整唔切。小食也只提供炸雞,不過半份都要90幾蚊,睇圖都唔算大份,有點貴。也沒有煎餅及卷飯,有點可惜。希望佢遲d 上左軌道可以做得更好,menu選擇會更多,配搭會更好,定價會更貼地,像韓印紅一樣, 價廉物美。但短期內應該唔會再試

推介指數:💋💋(2/5)
佢服務好,俾2分支持下。

2022-12-01
午餐
2022-12-02 208 瀏覽
韓印紅第一間餐廳海陸空開幕啦🥳 主打食材都係由韓國直送 仲有多款巨型海鮮鍋 真係超吸引😍 餐廳位於尖沙咀金馬倫道 地方相當大 仲設有86吋大電視播放世界杯 勁有氣氛⚽️入座後先送上4款前菜 非常開胃👍🏻 為咗試到佢哋嘅3-4人用長腳紅蟹白蜆海鮮匯 即刻約埋屋企人4個去試👨‍👩‍👧‍👦 呢個鍋真係好有去韓國食嘅feel 好豐富有勁多海鮮🥰 我哋仲加左生猛八爪魚🐙 另外仲有一隻長腳紅蟹 鮑魚 貴妃蚌 元貝 帶子 青口 大蜆 魚糕同蔬菜🤩 真係4個人都食到攬住個肚😆 所有海鮮都係韓國送嚟 好鮮甜 成個底都係大蜆 湯底都好濃蜆味👍🏻 上菜後店員仲會親自幫你剪好海鮮 以免overcook同方便進食🥰 部份店員同老闆娘都係韓國人 用韓文詳細解釋食材 仲有店員喺旁邊翻譯 超貼心🤭除咗海鮮鍋 我哋仲試左炸魷魚鮮蔘同海螺冷拌麵👅 炸魷魚鮮蔘真係好特別 炸魷魚就食得多 酥脆嘅魷魚點上芥末沙律醬好好食👍🏻 另外用上原條人蔘去炸😍 原本擔心會好甘 點知點左蜜糖都幾好食😋 店員仲好細心過嚟幫我哋剪成細細舊 方便分享食用☺️海螺冷拌麵十分推介大家一試 呢個醬汁真係超好食 甜甜辣辣好惹味開胃 加上大量海螺同蔬菜 全部好
韓印紅第一間餐廳海陸空開幕啦🥳

入座後先送上4款前菜 非常開胃👍🏻

海螺冷拌麵十分推介大家一試 呢個醬汁真係超好食 甜甜辣辣好惹味開胃 加上大量海螺同蔬菜 全部好爽口🤩 麵條好彈牙 整體好清爽😋

宜家到2/12 只要訂座 2位起仲送韓國香印提子🍇 大大粒每一粒都超香甜 有咩爽得過一路食海鮮鍋 一路睇世界盃?快啲訂位去享受下啦🌟
坐低即上幾款前菜俾我哋邊食邊等,可以無限refill,除咗一定有嘅泡菜, 今次仲有一款薯蓉超級好食,外表似雪糕球,薯蓉入邊有青瓜粒、蘋果粒,外面Top頂唧有芒果醬,酸酸甜甜凍凍哋好開胃,絕對有驚喜。海螺伴冷麵螺肉大大粒有咬口,超級惹味漢拿山燉牛排骨鍋份量足三四人食用,鮮牛肉片香軟,燉牛排骨亦好夠味,花生米年糕係最好食嘅一次,可能因為細細粒,超入味炸魷魚鮮蔘原隻魷魚及人蔘, 魷魚香脆,人蔘微微甘苦,點蜜糖幾唔錯整體食物水準有質素,食材新鮮,餐廳內仲有韓國超Nice 歐巴招呼周到賓至如歸,食完仲可以買優惠韓國生果,愉快一餐就係咁簡單。

海螺伴冷麵
螺肉大大粒有咬口,超級惹味
海螺伴拉麵

漢拿山燉牛排骨鍋

漢拿山燉牛排骨

炸魷魚鮮蔘
原隻魷魚及人蔘, 魷魚香脆,人蔘微微甘苦,點蜜糖幾唔錯

海螺伴拉麵
漢拿山燉牛排骨
  • 漢拿山燉牛排骨鍋
超誇張!海鮮匯食材勁高質,樣樣都好似放大一咗倍😍 韓印紅旗下第一間韓式餐廳,以「海、陸、空」矜貴食材作餐廳主打,係尖沙咀正式開業啦!🥳🦀長腳紅蟹白蜆海鮮匯 $818第一次試來自韓國嘅浦項長腳紅蟹,腳長勁似竹竿🤣蟹殼薄且蟹肉多,食落肉質結實鮮嫩~底下更有豐富海鮮,性價比極高🔥拳頭大白蜆、原隻鮑魚帶子同青口、經典韓式串串,一鍋幫你滿足唔同願望~🐚海螺冷拌麵 $220紅辣賣相非常吸引!鮮甜海螺,小清新青瓜、大蔥、紅蘿蔔、青椒等,撈勻配料一齊食,口感非常清爽~🔥炸魷魚鮮蔘 $98原條韓印紅韓國鮮蔘,呢個菜式少見第一次試👍外脆內軟質感,更可配上蜜糖一齊食😉鱿鱼鮮味彈牙,非常過癮。🇰🇷多款正宗韓國地道風味,😙快啲約friend一齊試下啦!

🦀長腳紅蟹白蜆海鮮匯 $818

🐚海螺冷拌麵 $220

🔥炸魷魚鮮蔘 $98

🇰🇷多款正宗韓國地道風味,😙快啲約friend一齊試下啦!