2024-10-19
我想同你一齊食日本黑毛和牛A4吃到飽平時嘴刁嘅我對打邊爐都特別講究🌝唔好話放題,連散叫打邊爐都嚴選講究!知道牛大人有「🇯🇵日本黑毛和牛A4+🐮🥩」吃到飽!仲有期間限定嘅剝皮辣椒雞鍋!即刻帶上VVIP happy happy😆飲番杯清涼嘅啤酒就立即開動!套餐賣點一定係黑毛和牛A4+❗️❗️❗️ 黑毛和牛肉質粉粉嫩嫩,雪花級和牛油脂比例分布平均,入口油香夾齒😆啲人兩碟都唔過分!伊比利亞黑毛豬梅肉不能忽視❗️高質靚肉🤤入口香滑,啖啖肉香!套餐附送M9和牛牛丸同海鮮拼盤🥰唔好睇小 M9和牛丸!爆汁味又濃!海鮮拼盤豐富,啱晒鍾意打卡嘅寶寶!裏面有象拔蚌、生蠔🦪鮑魚等海鮮,正!仲有鮑魚任食!除咗新鮮要煮嘅鮑魚外,仲有蒜香酥炸鮑魚同花雕醉雞鮑魚,同樣好味!食完正餐仲可以order佢哋嘅冰涼粉,今次我就食雪糕😆牛大人台灣火鍋吃到飽 📍元朗朗日路8號形點 II L3樓A316號舖#元朗美食#牛大人 #日本和牛任食#和牛放題 #海鮮拼盤
日本黑毛和牛A4吃到飽
平時嘴刁嘅我對打邊爐都特別講究🌝唔好話放題,連散叫打邊爐都嚴選講究! 知道牛大人有「🇯🇵日本黑毛和牛A4+🐮🥩」吃到飽!仲有期間限定嘅剝皮辣椒雞鍋!即刻帶上VVIP happy happy😆飲番杯清涼嘅啤酒就立即開動!
套餐賣點一定係黑毛和牛A4+❗️❗️❗️ 黑毛和牛肉質粉粉嫩嫩,雪花級和牛油脂比例分布平均,入口油香夾齒😆啲人兩碟都唔過分! 伊比利亞黑毛豬梅肉不能忽視❗️高質靚肉🤤入口香滑,啖啖肉香!
套餐附送M9和牛牛丸同海鮮拼盤🥰 唔好睇小 M9和牛丸!爆汁味又濃!海鮮拼盤豐富,啱晒鍾意打卡嘅寶寶!裏面有象拔蚌、生蠔🦪鮑魚等海鮮,正!
牛大人台灣火鍋吃到飽
📍元朗朗日路8號形點 II L3樓A316號舖