近日天氣寒冷🥶,絕對係打邊爐🥘的季節🤣。我超鍾意食牛,見到牛大人近期出咗日本黑毛和牛A4+ 的火鍋放題,二話不說同好友去試,絕對有意外的驚喜😍😍😍。✨日本黑毛和牛A4+✨ $488雖然食120分鐘,但食物很多,總覺得時間不夠🤣🔸湯底多款湯底可供選擇,但見到新岀胡椒豬肚雞湯底🤩🤩同閨蜜交換眼神後,馬上心領神會。湯底十分足料,用的不只是雞件,甚至原隻雞髀😍豬肚份量不少,胡椒沒有搶喉,湯味濃郁,飲落覺得好滋養補身❤️。🔸 日本黑毛和牛A4+😍質素十分之高,黑毛和牛色澤鮮艷吸引,每一塊都好大塊,賣相吸引到令人流口水🤤。放入湯中灼3至5秒,入口鮮甜嫩滑,好食到全晚不停一叫再叫。🔸澳洲M9和牛牛丸2粒🔸海鮮拼盤 凡選此放題的朋友,皆會獲贈澳洲M9和牛牛丸及海鮮拼盤。牛丸彈牙爽口,咬開爆汁,牛味極濃,超正😍海鮮拼盤令人十分有驚喜,內有生蠔、蟶子、帆立貝及鮑魚。全部新鮮肥美,大大隻🤩,足見店家的誠意。🔸任食鮑魚這個餐還可以任食鮑魚,全晚興奮到不得之了🤩可以選新鮮鮑魚,即叫即灼。又或者熟食鮑魚,分別有古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚及柚子燒汁鮑魚😍多款口味,全晚我食了一整年鮑魚的份量🤣🤣🤣🔸仲可以任食Mövenp
✨日本黑毛和牛A4+✨ $488
雖然食120分鐘,但食物很多,總覺得時間不夠🤣
🔸湯底
🔸 日本黑毛和牛A4+😍
🔸澳洲M9和牛牛丸2粒
🔸海鮮拼盤
🔸任食鮑魚
🔸仲可以任食Mövenpick及Kitkat雪糕😍,超爽。
嗰日見到店舖有做以下優惠
💖與香港最大手工啤酒廠鬼佬啤酒推出下火飲品 『鬼佬涼茶』
💖凡叫兩杯『鬼佬涼茶』,即可參加拼音挑戰,成功於一分鐘內讀出卡牌上的字句,即可享有買一送一優惠,失敗亦有神秘禮物一份。
💖入座即每人派發一包曼秀雷敦 Acnes「抗菌痘痘貼」,送完即止。
💖讚好社交平台,即可獲贈一杯「金鑽鳳梨椰奶西」

食物質素甚高,還有多款優惠及禮物,值得再訪。想睇更多介紹,馬上Follow我啦😁。#big_big_foodie #big_big_foodie食勻旺角 #big_big_foodie食勻香港
4天前 0 瀏覽
冬天最佳嘅節目就係去打邊爐!🤤😋😍今次已經係第二次嚟「牛大人」!😎我和朋友就揀了這個每位$488嘅120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題!🤩💃🥰⭐️A4黑毛和牛雪花分布非常均勻,入口即溶!好高質呀!😍🤩⭐️每位仲贈送澳洲M9和牛牛丸兩粒,非常彈牙、好大粒!👍🤤⭐️每位送海鮮拼盤一份,有鮑魚、蠔🦪、扇貝、聖子!🤩😎😋好新鮮、好豐富呀!⭐️鮑魚有三款:古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚!全部任食!好有咬口又大隻!😋🥰⭐️湯底選了三文魚豆腐鍋,味道鮮甜又暖胃,👍🤩!⭐️啤酒🍻叫了「鬼佬涼茶」、係清熱又下火嘅啤酒!😉😁⭐️甜品方面:有Movenpick雪糕🍧、台中仙草凍,好滿足呀!🤤😋
⭐️A4黑毛和牛雪花分布非常均勻,入口即溶!好高質呀!😍🤩
⭐️每位仲贈送澳洲M9和牛牛丸兩粒,非常彈牙、好大粒!👍🤤
⭐️湯底選了三文魚豆腐鍋,味道鮮甜又暖胃,👍🤩!
⭐️啤酒🍻叫了「鬼佬涼茶」、係清熱又下火嘅啤酒!😉😁
4天前 0 瀏覽
氣溫驟降,又是火鍋時間~好久沒吃牛大人,這次和家人過來吃👅💝收費我們選了日本黑毛和牛A4+ 套餐限時120分鐘。凡點選日本黑毛和牛A4+套餐,贈送M9和牛牛丸及海鮮拼盤🆓💝 湯底多款湯底可選,我選擇了全新秋冬限定火鍋湯底<胡椒豬肚雞鍋>香濃胡椒湯底配上雞肉和豬肚,驅寒又暖身🙌🏻🙌🏻💝火鍋配料多款配料可供選擇,牛肉、海鮮和熟食等都不能錯過😋日本黑毛和牛A4+ 油脂分布均勻,牛味濃郁,口感嫩滑~海鮮方面有鮮甜鮑魚任吃,小食類更有『鮑魚三吃』:▫️古法醉鮑魚▪️炭燒鹽蔥鮑魚▫️柚子燒汁鮑魚而其他配料:例如蔬菜、丸類和醬料可於自助區自行選擇~💝飲品飲品選擇繁多,除了汽水、紙包飲料和冷泡茶外,還可以選擇鴨尿香檸檬茶、乳清蛋白荔枝玉露和低糖珍珠奶茶🧋現時只要 Like & Follow 牛大人 社交平台,馬上送你「全鑽鳳梨椰奶西」一杯!!💝甜品完美的一餐當然少不了甜品,可以任吃 KITKAT 脆皮雪糕批~🔱 另收加一服務費
氣溫驟降,又是火鍋時間~
好久沒吃牛大人,這次和家人過來吃👅

💝收費
我們選了日本黑毛和牛A4+ 套餐
限時120分鐘。

凡點選日本黑毛和牛A4+套餐,
贈送M9和牛牛丸及海鮮拼盤🆓

💝 湯底
多款湯底可選,我選擇了全新秋冬限定火鍋湯底<胡椒豬肚雞鍋>
香濃胡椒湯底配上雞肉和豬肚,
驅寒又暖身🙌🏻🙌🏻

💝火鍋配料
多款配料可供選擇,
牛肉、海鮮和熟食等都不能錯過😋
日本黑毛和牛A4+ 油脂分布均勻,
牛味濃郁,口感嫩滑~

海鮮方面有鮮甜鮑魚任吃,
小食類更有『鮑魚三吃』:
▫️古法醉鮑魚
▪️炭燒鹽蔥鮑魚
▫️柚子燒汁鮑魚

而其他配料:例如蔬菜、丸類和醬料可於自助區自行選擇~

💝飲品
飲品選擇繁多,
除了汽水、紙包飲料和冷泡茶外,
還可以選擇鴨尿香檸檬茶、乳清蛋白荔枝玉露和低糖珍珠奶茶🧋

💝甜品
完美的一餐當然少不了甜品
可以任吃 KITKAT 脆皮雪糕批~

🔱 另收加一服務費
鐘意打邊爐嘅我 當然吾會放過寒冷天氣打邊爐嘅機會😜 而今次我就同女朋友黎到旺角荷李活商業中心牛大人分店😆🍀120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題我地揀左日本A4黑毛和牛火鍋放題 依個套餐包左每人兩粒澳洲M9和牛牛丸🧆 同埋海鮮拼盤🦪 上枱個下見到已經充滿食慾🤤 湯底我地揀左魚白湯三文魚豆腐鍋 湯底清甜 好適合淥海鮮同埋靚牛😝 其中一個好吸引嘅熟食 係三種吾同整法嘅鮑魚😚 分別有炭燒鹽蔥鮑魚 柚子燒汁鮑魚 仲有古法醉鮑魚 超級正🤩 靚牛方面 日本黑毛和牛A4+嘅牛肉味好濃厚 而且入口即化 好好食🥰 美國SRF極黑牛好有嚼勁 牛肉味香濃🐮 伊比利亞黑毛豬梅肉肉質新鮮 有咬口又豬肉味香濃🐷 海鮮都有幾多選擇 大路野絕對有得食 而且好新鮮🐟 我地仲叫左杯鬼佬涼茶 好爽呢🍺 最後當然吾少得任食嘅Häagen-Dazs同埋MOVENPICK雪糕 作為結尾當然吾少得🍦 好飽好滿足🩵

🍀120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題
冬天又到食火鍋既時候,最近就同fd去左【牛大人台灣火鍋吃到飽】。最近心情唔好同臨近節日我地就決定食豪D,叫左最貴既120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題,呢個套餐仲送每人澳洲M9和牛牛丸2粒同海鮮拼盤。冬天限定仲有胡椒豬肚雞湯底同三椒酸菜鮮魚湯底,不過我地好麻辣、都係叫左麻辣湯底同招牌藥膳牛骨湯。日本A4黑毛和牛雪花好靚、肉質嫩滑、牛味香濃。伊利比亞黑毛豬梅肉都可以任食、同平時D豬肉唔同、肉質比較軟霖。幾款特色鮑魚都係可以任食、有炸既汁燒鮑、柚子鮑同凍既醉鮑同原味鮑。全部都好軟霖鮮甜。個人另外最推薦送既澳洲M9和牛牛丸、手打牛肉漿同麻吉燒。M9和牛牛丸牛肉味濃、好彈牙。手打牛肉漿非常香甜、麻吉燒如果鍾意食鹹鹹甜甜必食。另外仲有特色手搖、包括珍珠奶茶、手打檸檬茶同期間限定既乳清蛋白荔枝玉露。冬天仲有kitkat雪條食。因爲怕熱氣、朋友仲叫左鬼佬涼茶啤一啤。冷泡茶等等選擇都好多。
日本A4黑毛和牛雪花好靚、肉質嫩滑、牛味香濃。
就快聖誕節🎄,當然要同朋友聚一聚啦🥰最近天氣咁凍❄️,就是打邊爐的時候了🥘這間位於旺角的「牛大人」環境闊落,座位寛趟🪑,空間感滿滿,坐得好舒服🥰自助區放有超過40款配料及蔬菜🥬,醬料都超過15款,飲品款式選擇都好多😂120分鐘吃到飽放題是不同套餐 不同時段 不同價錢的🥰我地選擇了 全新推出的日本黑毛和牛A4+ 套餐😎日本黑毛和牛A4+套餐 $488@ (正價時段)這個套餐更會贈送M9和牛牛丸及海鮮拼盤,有鮑魚、扇貝、蟶子及蠔,非常新鮮呢🤩除了日本黑毛和牛A4+🐮外,更有美國SRF極黑牛、澳洲M5和牛、伊比利亞黑毛豬梅肉🐷、鮮甜鮑魚🦪、安格斯牛小排、美國Prime肩里肌、羊卷肉等十多款肉類及多款台灣直送配料,小食類別更有『鮑魚三吃』古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚等😍 火鍋湯底方面🍲,我們點了全新秋冬限定 #胡椒豬肚雞鍋,既驅寒暖身,湯底有半隻鮮嫩雞🐔和爽脆豬肚🐷,香濃胡椒湯底🧂既滋補又惹味。我們狂叫以下的牛肉和豬肉,都是回本之選🤣日本黑毛和牛A4+黑毛和牛的雪花般紋路油脂分佈均勻,肉味濃郁,肉質軟嫩,入口即化🤩美國SRF極黑牛極黑牛是將日本和牛與美國頂級安格斯黑牛繁殖出産的品種,有

日本黑毛和牛A4+套餐 $488@ (正價時段)
海鮮拼盤

胡椒豬肚雞鍋
我們狂叫以下的牛肉和豬肉,都是回本之選🤣
美國SRF極黑牛
極黑牛是將日本和牛與美國頂級安格斯黑牛繁殖出産的品種,有日本和牛細緻的油花,也保留美國安格斯牛的香濃肉味,入口肉質柔嫩多汁🥰
澳洲和牛M5牛肩卷
位於牛的後頸,油花分佈均勻,肉味濃郁,入口有嚼勁和有彈性。
美國Prime肩里肌
安格斯牛小排
伊比利亞黑毛豬梅肉
我覺得是豬肉界和牛😂肉質顯現出大理石紋,口感極柔軟,而且肉汁豐富,好正呀‼️
伊比利亞黑毛豬梅肉
小食都相當豐富,有得任食鮑魚,鮑魚有3種口味,包括 古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚 及 柚子燒汁鮑魚,而個人特別喜歡炭燒鹽蔥鮑魚,入口軟腍,香口又惹味🤩
炭燒鹽蔥鮑魚
食飽飽還要食甜品的啦😝有任食 雪糕🍨及 Kitkat 雪條,真係大大大滿足‼️
飲品種類亦都很多,尤其喜歡茶飲。不過今次見「牛大人」與本地最大手工啤酒廠鬼佬啤酒推出下火飲品 『鬼佬涼茶』🍺,咁就叫番杯來飲下🍻
✨️凡點兩杯『鬼佬涼茶』,即可參加拼音挑戰,成功於一分鐘內讀出卡牌上的字句,即可享有買一送一優惠🙂‍↕️,失敗亦有神秘禮物一份的🎁

✨️仲有於入座時店員即每人派發一包曼秀雷敦 Acnes「抗菌痘痘貼」,送完即止。
✨️記得讚好社交平台,就可獲贈一杯「金鑽鳳梨椰奶西」🥤

「牛大人」性價比好高,食物質素高,真係好正🤩🤩
2024-12-16
海鮮拼盤
胡椒豬肚雞鍋
美國Prime肩里肌
安格斯牛小排
炭燒鹽蔥鮑魚
👉日本黑毛和牛A4+ $448入座時每人會送上海鮮拼盤和兩顆和牛牛丸,牛肉味濃郁且彈牙!每一塊日本黑毛和牛A4+的脂肪分布都非常均勻,雪花紋理美得令人驚艷,最重要的是這套餐是任食的‼️每一口都讓人感受到牛肉在口中融化,油脂香濃,正呀!除了黑毛和牛,各類牛肉也讓你驚喜不已😂👉👉澳洲和牛M5、美國SRF極黑牛、安格斯牛小排、手切封門柳、一口牛肉粒,所有食材都品質上乘,肉質鮮美,正合喜愛肉食的你👍。就連鮑魚也是任吃的👌古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,每一款都得恰到好處!仲有各式台灣飲料👉桂花烏龍、白桃烏龍、洛神花茶、武夷大紅袍👍火鍋必備的丸類也有十幾種,應有盡有,想到的火鍋食材這裡全都有👏。火鍋結束後,千萬不要錯過自助甜品區,強烈推薦罕見的Haagen-Dazs脆皮雪條,為這場火鍋盛宴畫上完美的句號!
👉日本黑毛和牛A4+ $448
入座時每人會送上海鮮拼盤和兩顆和牛牛丸,牛肉味濃郁且彈牙!

• 日本黑毛和牛A4+
  • 澳洲M9和牛牛丸
2024-12-21 0 瀏覽
知道牛大人好生意到就嚟美國上市,梗係要嚟試吓有幾正啦😻😻我地今次揀了個A4黑毛和牛餐,叫埋澳洲M5牛肩卷,兩者都係雪花均勻,入口即溶既高級牛,幾特別既係個蟲草花豆腐三文魚湯底,真係有碟三文魚粒比我地自己落既,下次就想試埋佢地個台式鳳梨湯底吧😋😋比較期待既係伊地利亞黑毛豬梅肉,聽聞啲豬食橡果長大肉質鮮甜,又真係幾甘香喎,還有個紐西蘭羊卷肉,完全吾羶但又有羊味,我朋友小食羊但都話好味。食完和牛片再嚟送個澳洲M9和牛丸,肉質香濃又彈牙🐮🐮食完肉就食海產啦~生蠔🦪,鮑魚🐚,帶子同其他海鮮全部連殼上,新鮮又高質,唯獨是兩款魚片也比較腥,可能我吾食慣魚吧。場內有大量蔬菜肉丸,同埋白桃烏龍等幾款茶包沖既大大杯凍飲任攞,朋友就叫了鬼佬涼茶,食飽後再任食雪糕,我都食咗兩杯Movenpick🍨🍨,有款係焦糖布甸岩哂我食,今餐真係飽到上心口呢💖
知道牛大人好生意到就嚟美國上市,梗係要嚟試吓有幾正啦😻😻

• 極上和牛吃到飽
店名: 牛大人台灣火鍋吃到飽 地址: 旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖旺角站E2出口,行3分鐘環境: 4/5價錢: 4/5味道: 4/5鍾意食火鍋既大家,相信大部分都有食過牛大人🤪牛大人係一間台式火鍋任飲任食既火鍋店,餐廳有不同等級既牛供大家選擇,除左牛之外,另外有不同既海鮮,蔬菜,同台式小食等等都係供大家隨意選擇🤩依家入座即每人派發一包曼秀雷敦 Acnes「抗菌痘痘貼」,送完即止😛日本黑毛和牛A4+$488 蕃茄湯底❤️❤️❤️❤️有多款湯底可以選擇,今次揀左蕃茄湯底🍅係一款清爽得黎又濃味既湯底選擇😆啖啖蕃茄嘅香甜😙牛類 ❤️❤️❤️❤️❤️套餐既賣點正正係日本黑毛和牛A4+🥰和牛肉質非常鬆軟,入口即化而且雪花分布非常平均,帶有和牛獨有嘅奶香味😚另外仲有必叫之一既澳洲和牛牛胸爽,牛胸爽切得纖薄,易熟,食落非常有咬口,而且彈牙😚海鮮 ❤️❤️❤️❤️海鮮方面,一開始會送個海鮮拼盤,有蟶子、蠔🦪、扇貝、鮑魚😉 鮮甜鮑魚任吃,小食類『鮑魚三吃』-古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,每樣口感都非常爽彈新鮮,任叫既沙白、蟹籽蝦滑亦非常有水準,沙白多汁大隻,唔會有沙,特別蝦滑非常彈牙😍菜類 ❤️❤️❤️❤️菜類
店名: 牛大人台灣火鍋吃到飽

蕃茄湯底❤️❤️❤️❤️

牛類 ❤️❤️❤️❤️❤️

海鮮 ❤️❤️❤️❤️

菜類 ❤️❤️❤️❤️
菜類方面,同樣可以係自助區自取,今晚有享用到水蓮、娃娃菜、萵筍等等,水蓮非常有咬口,萵筍爽脆鮮甜,而娃娃菜口感清甜😉

小食 ❤️❤️❤️❤️
小食方面有脆薯、油炸鬼等等,脆薯哩款邪惡小食,好易愈食愈多,而油炸鬼可以就咁脆脆食,或者浸湯,增添口感😋

甜品❤️❤️❤️❤️
有Movenpick KitKat等,今次試左KitKat朱古力味🍫咬落有些少鬆化感,吾會太過甜膩😙

鬼佬涼茶 (460 ML) ❤️❤️❤️❤️❤️
啤酒有啖啖甜香味,比較特別,推薦一試,啤酒🍻配火鍋一流🥰
天氣凍最適合食火鍋, 牛大人近日推出了全新日本黑毛和牛火鍋放題套餐, 更豐富更吸引✨湯底選了全新秋冬限定胡椒豬肚雞鍋🍲湯底鮮香撲鼻, 雞肉嫩滑、豬肚爽脆, 胡椒帶點微辣味道但不嗆辣, 非常暖胃今日點了日本黑毛和牛A4+🥩 套餐每位贈送澳洲M9和牛牛丸2粒及海鮮拼盤, 和牛牛丸有別一般牛丸, 彈力十足啖啖油香, 肉味香濃富層次感, 海鮮拼盤有四款海鮮, 鮑魚、扇貝、生蠔及蟶子, 每款都很新鮮肥美肉類升級更高質新鮮足料, 肉質油花分布均勻, 入口即溶的肉質, 特別推介日本黑毛和牛及伊比利亞黑毛豬梅肉, 絕對是食肉獸朋友不可錯另外, 鮮甜鮑魚任吃, 用了不同烹調方法, 古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚及柚子燒汁鮑魚, 鮮甜甘香肉質、厚肉爽身, 味道不錯還可以任食多款口味ʜᴀ̈ᴀɢᴇɴ-ᴅᴀᴢs、ᴍᴏᴠᴇɴᴘɪᴄᴋ雪糕🍦飲品鬼佬涼茶🎋 啤酒麥芽香濃配上竹䉀水天然清甜, 口感多層次又清新, 清爽又下火現ᴏʀᴅᴇʀ兩杯鬼佬涼茶, 即可參加拼音遊戲, 有機會贏得買一送一優惠, 或神秘小禮物一個

湯底選了

鬼佬涼茶🎋

• 日本黑毛和牛A4+
  • 澳洲M9和牛牛丸
2024-12-17 0 瀏覽
天氣冷了又到了打邊爐的季節,今次選了最高等級的日本黑毛和牛A4+套餐。湯底選擇眾多,選擇了清淡的魚白湯三文魚豆腐鍋。三文魚真材實料,湯底清澈,溫和暖胃。🥢日本黑毛和牛A4+任食黑毛和牛是這個套餐獨有的,看著那美麗的油花,豔麗的色澤,看得出牛肉品質的高級。肉切的非常大片,厚度也剛剛好,在嘴裡整個化開口感超滑順,味道好真材實料。喜歡吃和牛的朋友一定要留肚子給他續個兩三盤,但也量力而為別浪費這麼好的食物。🥢伊比利亞黑毛豬梅肉頂級的伊比利亞黑毛豬,入口有著獨特的香氣。粉嫩的色澤搭配均勻的油花,入口超彈牙像是在嘴裡跳舞,不小心一整盤就沒了。🥢鮑魚餐廳提供四種鮑魚料理,鮑魚品質很有水準,每口都好彈牙清脆。特別推薦酥炸的炭燒鹽蔥口味,類似炸花枝的口感,卻又把口感帶到更上一層樓,十分難忘。🥢鴨屎香檸檬茶除了冰箱裡堆滿滿的飲品外,餐牌上還能選擇現做飲品。這杯鴨屎香檸檬茶口感清新,搭配火鍋十分解膩,杯裡放了很多檸檬與鴨屎香,用料實在,甜度適中,清爽無負擔。🥢台中仙草凍甜品方面有好幾種口味的莫凡彼雪糕,但這道仙草凍更出色。滿杯仙草凍很Q彈,配料花生碎紅豆等給的也很實在,非常推薦。整體而言,食材用料實在,和牛
天氣冷了又到了打邊爐的季節,今次選了
最高等級的日本黑毛和牛A4+套餐。

🥢日本黑毛和牛A4+

🥢伊比利亞黑毛豬梅肉

🥢鮑魚

🥢鴨屎香檸檬茶

🥢台中仙草凍

整體而言,食材用料實在,和牛、伊比利豬貨真價實,食量大的朋友可以回本。套餐選擇多,豐儉由人,是家庭及朋友聚會的好地方。
2024-12-17 0 瀏覽
天氣凍咗咁多最適合打邊爐即刻諗起牛大人嚟食咗佢呢個120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題餐仲送澳洲M9和牛牛丸 同 海鮮拼盤 驚喜梗係仲有任食鮑魚仲有唔同口味款款都各有特色煙靭有咬口但唔會好似擦子膠三種口味古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚我自己就鍾意醉鮑魚送嘅海鮮拼盤都好豐富有聖子鮑魚帶子同埋蠔個蠔真係好出色鮮味十足日本黑毛和牛A4+確實值呢個價錢油花好靚牛肉味好香份量仲好大份記得留肚試埋任食movenpick 雪糕!有特別嘅crème brûlée 同埋espresso flavour今次食咗一個三文魚豆腐湯底比較滋潤下次決定嚟食埋全新秋冬限定胡椒豬肚雞鍋選用鮮嫩雞肉加爽脆豬肚胡椒湯底可以驅寒暖身鍾意飲啤酒都可以試下本地最大手工啤酒廠鬼佬啤酒推出嘅下火飲品 『鬼佬涼茶』叫兩杯仲可參加拼音挑戰成功於一分鐘內讀出卡牌上的字句即可享有買一送一優惠失敗亦有神秘禮物!讚好社交平台 仲可以獲贈一杯「金鑽鳳梨椰奶西」
天氣凍咗咁多
驚喜梗係仲有任食鮑魚
仲有唔同口味
款款都各有特色
煙靭有咬口但唔會好似擦子膠
三種口味古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚
我自己就鍾意醉鮑魚
日本黑毛和牛A4+確實值呢個價錢
油花好靚
牛肉味好香
份量仲好大份
記得留肚試埋任食movenpick 雪糕!
今次食咗一個三文魚豆腐湯底比較滋潤
下次決定嚟食埋全新秋冬限定胡椒豬肚雞鍋
選用鮮嫩雞肉加爽脆豬肚
胡椒湯底可以驅寒暖身
鍾意飲啤酒都可以試下本地最大手工啤酒廠
鬼佬啤酒推出嘅下火飲品 『鬼佬涼茶』
叫兩杯仲可參加拼音挑戰
成功於一分鐘內讀出卡牌上的字句
即可享有買一送一優惠
失敗亦有神秘禮物!
仲可以獲贈一杯「金鑽鳳梨椰奶西」
2024-12-16 0 瀏覽
牛大人台灣火鍋吃到飽📍旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖食日本黑毛和牛A4+套餐送M9和牛牛丸同海鮮拼盤,和牛牛丸牛味出,多汁,正👍🏻黑毛和牛同黑毛豬肉都好好食,和牛入口即融黑毛豬好有肉味,口感軟腍。另一賣點係可以任吃鮑魚,大隻又鮮甜😋大推@鮑魚三吃」嘅古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,外脆內爽好好食🤤鍾意飲啤酒嘅唔好錯過本地最大手工啤酒廠鬼佬啤酒推出嘅「鬼佬涼茶」,嗌兩杯仲可以參加拼音挑戰,一分鐘內讀出卡牌上的字句,即享買一送一優惠,失敗都有神秘安慰獎。食飽飽記得食埋Häagen-Dazs雪糕,都係任食架!-另外見佢推出咗秋冬限定火鍋湯底 - 胡椒豬肚雞鍋,滋補養生。鮮嫩雞肉加爽脆豬肚有機會真係要試吓😃-每枱每人可獲發一包曼秀雷敦 Acnes「抗菌痘痘貼」(送完即止)。讚好社交平台更可獲贈一杯「金鑽鳳梨椰奶西」。
牛大人台灣火鍋吃到飽
📍旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖

食飽飽記得食埋Häagen-Dazs雪糕,都係任食架!
🎉 牛魔王有福了‼️只需$400幾,就可以任食日本A4黑毛和牛、黑毛豬、鮮鮑魚,仲有Häagen-Dazs雪糕🍦!更有海鮮拼盤 + 澳洲M9和牛牛丸等你來享受!最近我幾乎每星期都打邊爐,呢次特登去試牛大人新推出既「日本黑毛和牛A4+吃到飽」只需$448,真係好正呀!😋🌟A4黑毛和牛油花超靚,厚身又大塊,嫩滑到入口即化,絕對令人回味無窮!食一碟就已經回本啦,實在太滿足啦!另外跟餐送既澳洲M9和牛牛丸也相當出色,牛味濃郁多汁;而且鮮甜既鮑魚任吃,小食類更有『鮑魚三吃』— 古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,樣樣都令人心動!🦪 海鮮拼盤既鮑魚、生蠔、帶子及蟶子都非常新鮮,口感彈牙,絕對值得一試!伊比亞黑毛豬肉質嫩滑,各款台式小食和飲品,水準都相當不錯👍🏻自助區還有大量丸類、蔬菜和麵食選擇,最後一定要留肚吃Häagen-Dazs雪糕,幸福感滿分💯

天氣漸涼,約朋友一起吃火鍋成為了最好選擇!今次選擇牛大人可以享受美味A4黑毛和牛外還能喝到珍珠奶茶,真是一舉兩得。火鍋湯底選擇了胡椒豬肚雞,這個湯底暖胃,裡面有大塊的雞肉和爽脆的豬肚,濃厚的胡椒味讓寒意瞬間驅散。這次我們吃A4黑毛和牛餐,除了送的澳洲M9和牛牛丸及海鮮拼盤。前面彈牙又多汁後者更是豐富,包含新鮮鮑魚、蟶子、生蠔和扇貝。我們還可以任食三款不同口味的鮑魚,分別是古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚和柚子燒汁鮑魚,還有各種台灣小吃今次主角是日本A4黑毛和牛,肉質肥美,入口即化,讓人忍不住一口接一口。甜品方面,台中鮮草凍和我最愛的Movenpick雪糕
天氣漸涼,約朋友一起吃火鍋成為了最好選擇!

後者更是豐富,包含新鮮鮑魚、蟶子、生蠔和扇貝。
還有各種台灣小吃

甜品方面,台中鮮草凍和我最愛的Movenpick雪糕
2024-12-09
2 分鐘 (堂食)