2022-11-18
大角咀不嬲都出名多美食,種類繁多之下想突出既都有難道🤔今日經過行過見到呢間充滿日本風既石燒店,決定入去試一試餐廳麻雀雖小,但五臟俱全門口有個自助售賣機,用紙幣/支付寶俾錢都得,十分方便。如果唔識得整,職員都好樂意幫手👍🏻 冇紙幣/支付寶,只要scan QR code用信用卡/Apple Pay 俾錢都得落左野食之後,可以去自助吧拎沙律(可以配芝麻醬)、日式牛肉湯&白飯(可以配芝麻紫菜碎)唔使10分鐘,職員就送上個餐😍好快手。牛肩排 180g ($85)牛味比較重,對於我呢個鍾意食扒人士嚟講,非常好😍 而且石燒板既熱力,啱啱好控制到我鍾意食既五成熟感覺,表皮好彈牙,真正外脆內軟👍🏻。澳洲肉眼 270g ($170)叫左個大份少少既肉眼扒試一試,佢呢個比較鬆軟,而且油脂分布平均,食落都好淋身,唔會咬唔開有渣既感覺如果覺得個肉唔夠味,餐廳準備到三種調味有粉紅海鹽、BBQ牛肉味、黑椒適合各個人既口味唔好睇小以為塊扒好細,其實食落都超級飽肚🤤而且價廉物美,值得試試回頭指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物質素: 🌮🌮🌮🌮🌮服務質素: ☺️☺️☺️☺️☺️消費指數: 💰💰(人均消費$128)環境質素: ☘️☘️🍀🍀🍀同類餐廳
餐廳麻雀雖小,但五臟俱全
唔使10分鐘,職員就送上個餐😍好快手
。牛肩排 180g ($85)
。澳洲肉眼 270g ($170)
如果覺得個肉唔夠味,餐廳準備到三種調味
有粉紅海鹽、BBQ牛肉味、黑椒
適合各個人既口味
回頭指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物質素: 🌮🌮🌮🌮🌮
服務質素: ☺️☺️☺️☺️☺️
消費指數: 💰💰(人均消費$128)
環境質素: ☘️☘️🍀🍀🍀
同類餐廳 #cocofood_日本菜
同區餐廳 #cocofood大角咀
如果你鍾意我既分享,按右上角🔔,就可以睇到我所有既update🙈