2024-09-21
🍲牛牛日式火鍋放題一向鍾意打邊爐嘅我,見到呢間火鍋店新出咗日式竹籃紙火鍋,賣相吸引,而且仲有120分鐘任飲任食,平日嘅夜晚都只係$368一個人就可以瘋狂食飽,令到我完全冇辦法抗拒💓首先每位都會附送50g宮崎和牛一碟,呢個和牛真係會令到人想一塊一塊唔停口係咁食,入口即溶嘅感覺令人回味無窮。仲有個菌類嘅拼盤簡直係健康之選,有唔同嘅菇包括蟹味菇、白玉菇、金耳菌、杏鮑菇等等,啱晒鍾意打邊爐有注重健康嘅你另外我哋個套餐仲可以選擇唔同嘅肉類,由於我哋都鍾意食牛,所以主打都係叫返呢度嘅牛肉,例如澳洲M6和牛、美國極佳級牛小排、美國頂級封門柳等,各有特色最後出邊仲有蔬菜同埋唔同丸類嘅選擇,仲有甜品包括雪糕、糯米糍等等,啱晒餵食又貪心嘅我哋💓📍北角渣華道123號北角匯二期110-111號鋪
📍北角渣華道123號北角匯二期110-111號鋪