2023-11-17 690 瀏覽
估唔到係黃埔Aeon嘅food court都有驚喜🤩雖然主打食牛 但都有豬 雞選擇🥳熱拌刀削麵同湯麵選擇都有仲有自家製冷泡茶 係food court黎講好有誠意💕.🌟沙茶牛三寶湯麵 $70牛三寶有齊金錢肚 牛面頰 牛筋金錢肚好爽彈 牛面頰帶點筋位 好軟腍 牛味好重🥰🥰同出面專門食牛嘅餐廳有得揮👍牛筋都好腍 湯底揀牛骨湯上海麵好索湯🍜仲有半隻糖心蛋做配菜🍳蛋黃好濃郁💝.🌟牛腩熱拌刀削麵 $55呢款揀左拾香椒麻黎撈刀削麵少少麻辣 再加麻油好香牛腩切成一口size帶少少肥 肉質幾軟腍👍刀削麵更加索汁 煙韌軟糯配菜有糖心蛋 乾蔥 沙律🥗加埋乾蔥有埋脆脆口感 同埋好香口🥳.🌟手撕雞 口水雞醬 $38份量好大🥰口水雞醬加左炸乾蔥 添加脆口感雞絲好嫩滑❣️成碟都好惹味.🌟柳橙果冷泡茶 跟餐+$12有淡淡橙味同橙粒🍊用左綠茶沖有少少回甘.🌟洛神花茶 跟餐+$12酸酸甜甜好解膩💕.📍 牛響度麵館 (紅磡)紅磡黃埔天地第5及6期Aeon Style地庫1樓WP08號舖
估唔到係黃埔Aeon嘅food court都有驚喜🤩

用左綠茶沖
有少少回甘

🌟洛神花茶 跟餐+$12
酸酸甜甜好解膩💕
📍 牛響度麵館 (紅磡)
2023-11-15 33 瀏覽
🐱麵館標榜日日新鮮香港製造既刀削麵👨🏻‍🍳咁就支持下啦🤭仲有賣其他人涼拌小食同炸物👅佢係aeon入面嘅food court,環境乾淨企理👌坐得都舒服😌豬三寶湯麵(湯轉椒麻蕃茄湯):$70+$2🌕🌕🌕🌖/5麵底係幼身,似上海幼麵😉個湯底少少辣🌶️比較濃椒麻味而蕃茄味唔算好出,會適合重口味朋友🧑‍🤝‍🧑三寶有豬耳、腩肉、大腸,個人最鍾意係大腸😍好厚切而且冇肥膏🤣另外有半隻溏心蛋都好入味🥚沙茶三寶熱伴刀削麵:$75🌕🌕🌕🌕/5揀左唔辣既胡麻沙律醬🤗刀削麵係好Q彈,蛋香味😜撈埋炸蒜同青瓜絲好夾🤭牛三寶有金錢肚、牛筋、牛面頰,都係花椒八角味濃😉金錢肚最為驚喜,煮得好淋👅慢煮手撕雞(口水): $38🌕🌕🌕🌕/5大碟的雞肉山,性價比高😜雞肉好鮮嫩,口水雞醬香得來辣度剛好🤏最底有少量青瓜絲墊底😬推薦呢個冷盤🥸
🐱

豬三寶湯麵(湯轉椒麻蕃茄湯):$70+$2
🌕🌕🌕🌖/5

沙茶三寶熱伴刀削麵:$75
🌕🌕🌕🌕/5

慢煮手撕雞(口水): $38
🌕🌕🌕🌕/5
2023-11-12 89 瀏覽
黎到紅磡黃埔aeon既food court呢間食牛既刀削麵 價錢好抵食有得揀湯麵 撈麵 亦都有得揀汁 我叫既係慢煮嫩滋手撕雞 湯麵 配豬骨湯$45有豬骨湯/牛骨湯揀仲打包左一個 沙茶牛三寶 熱伴刀削麵 $75好有誠意 份量好多 小食叫左涼拌青瓜 $22黃金雞球 (8件)$38手工冷泡茶 洛神花 跟餐$12(淡淡地不錯 不甜)可樂$6🌟Cp值:🌟🌟🌟 🌟👩🏻 回頭指數:👩🏻👩🏻👩🏻👩🏻📸打卡比分:📸📸 📸📸
黎到紅磡黃埔aeon既food court
好有誠意 份量好多

小食叫左
涼拌青瓜 $22
黃金雞球 (8件)$38
手工冷泡茶 洛神花 跟餐$12(淡淡地不錯 不甜)
可樂$6

🌟Cp值:🌟🌟🌟 🌟
👩🏻 回頭指數:👩🏻👩🏻👩🏻👩🏻
📸打卡比分:📸📸 📸📸

大推呢間位於Aeon Food Court內的食店,有驚喜!價錢好親民,麵食大約$50-75,有湯有撈任君選擇!仲加配飲品,花茶類跟餐+$12~因為屋企人都鍾意食撈麵,所以揀咗3款熱拌刀削麵:沙茶金錢肚、沙茶牛草肚、沙茶牛三寶(金錢肚、牛筋、牛面頰)值得一讚佢嘅份量好多,無論俾餸或麵,都塞得滿滿!而且所有牛肉都炆得非常軟同入味,唔怕咬到牙骹軟~牛面頰本身都貴,亦唔係度度有得食,呢間餐廳亦煮得幾好,所以都推介叫牛面頰!醬料有三款選擇:拾香麻椒、招牌蔥油、焙前胡麻,我哋揀咗拾香麻椒,辣辣地幾惹味🤤如果係附近返工,買呢個麵作為Lunch一定夠晒飽👍🏻⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯味道: 8/10服務: 8/10環境: 8/10CP值: 9/10推介值:9/10⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⊃✎⁾⁾喜歡呢個Post可給予”心心”以作鼓勵( ´͈ ᗨ `͈ )◞‎♡⃛⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

如果係附近返工,買呢個麵作為Lunch一定夠晒飽👍🏻

味道: 8/10
服務: 8/10
環境: 8/10
CP值: 9/10
推介值:9/10

• 沙茶牛三寶
  • 沙茶牛面頰
2023-11-03 52 瀏覽
#蒸魚腩爸媽黃埔好介紹 【💖牛丸靚牛骨湯麵🥰】 🌟🐄牛響度麵館🍜💖📍 紅磡黃埔天地第5及6期Aeon Style地庫1樓WP08號舖🔗 https://s.openrice.com/QrbS0yBM600~dzgFLI1OJ💠✴️沙茶肥牛牛骨湯刀削麵🐄🍜+雙拼特濃牛丸✴️+洛神花樣☕️沙茶肥牛牛骨湯刀削麵🐄🍜用料十足,牛骨湯清而香,有唔同層次豐富嘅鮮味👍🏻沙茶肥牛有好多塊,特濃牛丸好彈牙,咬落口啖啖濃郁嘅牛味🥰🤭😍刀削麵彈牙爽口👍🏻洛神花樣☕️香香嘅洛神花味,又唔會太甜😊👍🏻💠牛筋牛骨湯刀削麵🐄🍜+百香果冷泡茶☕️牛筋份量好足夠,又充滿膠原蛋白,牛筋仲好有嚼勁😝☺️而且刀削麵彈牙又入味😍百香果冷泡茶好清香😌入口香甜又好飲👍🏻👍🏻💠蒜香雞翼🧄(三隻)蒜香雞翼煎至金黃色,皮脆肉嫩😍😍👍🏻又唔會好乾身!😊💠✴️慢煮手撕雞 🐔(胡麻醬)✴️好大碟嘅慢煮手撕雞🤭😍😍雞絲柔嫩,再配埋胡麻醬同埋青瓜絲,食落口唔會太鹹,反而好fresh同惹味🥰胃口大開,好味😋🍴 值得一讚嘅係店員服務態度好好,上菜速度好快😊#foodie #hkig #hkfoodie #hkmom #hkmommyblogger #hkblog
#蒸魚腩爸媽黃埔好介紹 【💖牛丸靚牛骨湯麵🥰】

🌟🐄牛響度麵館🍜💖

洛神花樣☕️香香嘅洛神花味,又唔會太甜😊👍🏻

💠牛筋牛骨湯刀削麵🐄🍜+百香果冷泡茶☕️
百香果冷泡茶好清香😌入口香甜又好飲👍🏻👍🏻

💠蒜香雞翼🧄(三隻)
蒜香雞翼煎至金黃色,皮脆肉嫩😍😍👍🏻又唔會好乾身!😊

💠✴️慢煮手撕雞 🐔(胡麻醬)✴️

🍴 值得一讚嘅係店員服務態度好好,上菜速度好快😊

#foodie #hkig #hkfoodie #hkmom #hkmommyblogger #hkblogger #美食推薦 #美食 #香港美食 #香港
2023-10-17 86 瀏覽
去黃埔行aeon style之外,行經過food Court,見到一間新開小店,主打牛就試試佢先😍😍😍🍽️ 手工去皮炸雞髀扒熱伴刀削麵 配焙煎胡麻 $55 ❤️5/5熱伴刀削麵配胡麻醬十分好食!而刀削麵亦煙煙韌韌不會太淋,十分開胃。去皮雞髀肉不會有雪藏味,但比較乾,如果有汁便更好!附送蒜粒,十分有誠意!🍽️ 沙茶牛三寶湯麵 (金錢肚、牛筋、鹵牛面頰)$70 ❤️4.5/5牛三寶份量十足,牛骨湯味道十分濃郁,無死咸味精味。麵嘅口感十分新奇,煙煙韌韌好有口感。牛筋好淋、牛肚好重牛味亦不會太韌,而牛面頰牛味濃咬落不痴牙。大推!小食😚🍽️ 涼拌鹵豬耳 $38 ❤️5/5豬耳咬落爽口,而且滷水味濃,兩樣野加埋食唔停口,大推!🍽️ 蒜香雞翼 (3隻) $24 ❤️蒜香雞翼食落冇雪藏味,不過算蒜味不夠濃郁,但亦足夠過口癮!🍹手工水果冷泡茶 百香果冷泡茶 跟餐+$12百香果茶亦都係一定要搖勻佢,飲落亦不會死甜,而兩樣野飲入面更有茶包。十分有誠意!🍹手工水果冷泡茶 白桃果冷泡茶 跟餐+$12白桃茶味道鮮甜,不會死甜,而且有茶香,但記得一定要搖勻佢🤣

小食😚
🍽️ 涼拌鹵豬耳 $38 ❤️5/5
豬耳咬落爽口,而且滷水味濃,兩樣野加埋食唔停口,大推!

🍽️ 蒜香雞翼 (3隻) $24 ❤️
蒜香雞翼食落冇雪藏味,不過算蒜味不夠濃郁,但亦足夠過口癮!

🍹手工水果冷泡茶 百香果冷泡茶 跟餐+$12

🍹手工水果冷泡茶 白桃果冷泡茶 跟餐+$12
白桃茶味道鮮甜,不會死甜,而且有茶香,但記得一定要搖勻佢🤣
2023-10-17 58 瀏覽
小妹去黃埔行街,諗起Aeon又係有food court ,於是入去睇吓,原來food court好多餐廳🍴轉咗,最深深處有間麵館,主打牛骨湯+刀削麵,見mean幾吸引😌就買黎試吓😍牛腩熱拌刀削麵呢款熱拌刀削麵以拌麵醬+半隻溏心蛋、青瓜絲、蔥花和莞茜等,而拌麵醬小妹擇咗焙煎胡麻😚 牛腩非常淋身,味道不錯,好入味🤩五花豚腩片刀削麵五花豚腩片既油花均勻細膩,嚼感及口感不錯👍🏻 小妹擇咗豬骨味湯底,發輝正常😌 每啖麵都掛有湯底味道,而且拌料同樣有溏心蛋,生菜🥬尚算豐富鮮蝦豚肉小雲吞(8件)脆卜卜,每嚿咬落好爽口,肉質鮮美多汁, 而且每嚿都有足料鮮蝦,味道更有層次😝烤地瓜球呢間地瓜球食起黎好有嚼勁,每嚿不但軟軟、QQ,食落有陣奶香味道,特別好吃😋柳橙果冷泡茶呢度每款手工冷泡茶都係新鮮製造,口感清爽,且柳橙味香濃🍊百香果冷袍茶呢款冷袍茶加咗百香果汁, 味道香甜,好有秋天感覺❄️以food court 黎講,價錢味道算中上,而且等位容易,即使外賣🥡盒上亦貼咗餐廳🍴招牌圖案,好易認到😎

五花豚腩片刀削麵

鮮蝦豚肉小雲吞(8件)

烤地瓜球

柳橙果冷泡茶
呢度每款手工冷泡茶都係新鮮製造,口感清爽,且柳橙味香濃🍊

百香果冷袍茶
呢款冷袍茶加咗百香果汁, 味道香甜,好有秋天感覺❄️

2023-10-16 41 瀏覽
🐃喜歡牛嘅朋友仔可以試吓呢間🈶️好多唔同牛嘅部位嘅餐廳🍴餐廳喺food court入面好易搵😍唔錯噃👍🐮慢煮牛脷熱伴刀削麵焙煎胡麻醬 🌈呢個慢煮牛脷超林好好味呀🤤我哋揀咗個刀削麵✅配胡麻醬撈埋一齊食又幾🈶️新鮮感播💯加多$10加埋彈牙嘅牛筋🥳🍜鹵牛面頰牛骨湯麵 🌈另一個揀放湯嘅牛骨湯麵🍜牛骨味超濃郁🐃唔錯👍好喜歡牛面頰嫰滑又有牛肉味嘅口感🤤加多$10要埋煮得好林嘅牛腩😍咁就perfect喇🥳🐣朝麻醬慢煮手撕雞 🌈呢個朝麻醬慢煮手撕雞好大份好抵食呀✅叫多個小食都唔錯😍🍹跟餐白桃果冷泡茶 $12🌈味道唔錯👍好香白桃味🍑🥃跟餐百香果冷泡茶 $12🌈喜歡百零香果就一定要揀呢個冷泡茶嚕🥳🥚溏心蛋 $12/1pc🌈今日早餐未食蛋🥚就加多隻溏心蛋先😀唔錯🥳

🐮慢煮牛脷熱伴刀削麵焙煎胡麻醬

🌈喜歡百零香果就一定要揀呢個冷泡茶嚕🥳

🥚溏心蛋 $12/1pc

🌈今日早餐未食蛋🥚就加多隻溏心蛋先😀唔錯🥳
2023-10-15 62 瀏覽
每個星期指定去黃埔Aeon 入貨🛒買完野就要醫肚😋二話不說又嚟左牛響度食麵🍜好食價錢又親民👍🏻😋🍜牛三寶湯麵 |豬骨湯鎮店三寶🏅牛筋|滷牛面頰|金錢肚每款份量都好多😌而且好入味😋牛筋滿滿骨膠原🥹唔會過冧💕有少少彈牙☺️滷牛面頰夾住小小筋✅口感好唔錯👍🏻每晚仲有半隻糖心蛋🥚蔬菜🥬冬菇🍄豬骨湯清甜好飲🥰😋🐮沙茶牛雜淨食 | 牛骨湯見到個陣真係哇左出嚟😱真係一大碗🍲超級足料‼️‼️2個人都好夠食🤭牛雜包括牛肺▶️草肚▶️牛腸▶️牛蒡自家製沙茶汁好香好入味😙配埋秘製牛骨湯🥹真係有驚喜😍無糖飲品😛😋🔅百香果冷泡茶酸酸甜甜加上清香茶味🍃真係好好飲🥰😋🌾黃金大麥茶無糖夠香醇😚日日新鮮製造✌🏻

每個星期指定去黃埔Aeon 入貨🛒

酸酸甜甜加上清香茶味🍃真係好好飲🥰

😋🌾黃金大麥茶
無糖夠香醇😚日日新鮮製造✌🏻

2023-10-09
10 分鐘 (堂食)
2023-10-09 60 瀏覽
黃埔嘅AEON有幾間餐廳 其中嘅呢一間牛響度麵館 係小編最鍾意嘅 平時放lunch 有時諗唔到食咩 都會行來黃埔嘅AEON呢到食野 呢間牛響度麵館嘅價錢都幾抵食 野食份量又多 好岩學生哥打躉🤣😆.
🐷沙茶牛三寶 金錢肚、牛筋、滷牛面頰 湯麵 👅8.5/10 $70😋牛肉俾得超級足料,份量非常足夠,🐮 金錢肚、牛筋同埋滷牛面頰都非常入味,🥰最推薦嘅一定係金錢肚同埋牛筋,🤪兩個都住得非常之軟腍入味,🤪口感非常之好,金錢肚唔會太韌,❣️牛筋有滿滿骨膠原嘅感覺!.🐷嫩滑炸雞扒 熱伴刀削麵 👅8.5/10 $58呢一個應該係香茅雞扒 所以味道都幾正 個皮炸到有少少脆脆地😍 刀削麵麵質好好食 而且呢一個套餐仲配咗好多配菜 仲有隻糖心蛋都幾好食😉.🐷小食 鮮蝦豚肉小雲吞 8隻👅9/10 $28🤪炸雲吞新鮮熱辣,雲吞皮非常香脆。🤣大細啱啱好可以一啖一個,入面嘅餡料係蝦同埋豬肉,🥰非常香口,做小食非常唔錯。.🐷小食 惹味嫩滋味手撕雞 蒜泥🧄 👅9/10 $96😚手撕雞可以揀蒜泥或者口水汁,❣️唔食得辣嘅話可以同我哋一樣嗌蒜泥。🤣手撕雞調味非常惹味,蒜蓉味好重,🤪不過如果唔鍾意食芫荽嘅朋友仔就記得要走芫荽啦。

🐷嫩滑炸雞扒 熱伴刀削麵 👅8.5/10 $58

🐷小食 鮮蝦豚肉小雲吞 8隻👅9/10 $28

🐷小食 惹味嫩滋味手撕雞 蒜泥🧄 👅9/10 $96

🐷可樂 $6
最後仲叫咗罐可樂 跟餐只係$6 感覺都幾抵飲!

牛響度麵館
📍紅磡黃埔天地第5及6期Aeon Style地庫1樓WP08號舖
#hkfood #hkfoodie #吃貨日常 #黃埔美食 #黃埔 #黃埔好去處 #紅磡美食 #紅磡好去處 #紅磡
2023-10-07 44 瀏覽
牛響度麵館 本來以為呢食堂嗰啲餐廳應該都唔係好好食,點知道原來質素都幾好。—牛筋湯麵—可以選擇牛湯底或者豬骨湯底。牛筋都好新鮮,做得來真係幾好食。軟硬度啱啱好。—豬三寶熱伴刀削麵—包括有豬耳、腩肉、豬腸。可以選擇唔同嘅招牌醬汁拌麵,今次就揀咗蔥油。真係有好多餸菜,係好好嘅選擇,好耐冇食豬耳,全部都好爽口。豬腸洗得好乾淨。刀削麵亦都做得啱啱好,唔會好厚,好有咬口,但係又唔會好硬身。—-韭菜豚肉小雲吞—一共有八隻,細細粒啱晒個口好細嘅一人,唔使咬得好攰。炸得好乾脆,入面好香嘅韭菜味。—慢煮手撕雞—胡麻味。有其他醬汁可以選擇,有啲係辣有啲唔辣嘅。做得好新鮮,啲雞肉唔會好乾,保持新鮮滑嫩。叫面跟餐加$12呢,就有一個百香果冷泡茶,包裝都好乾淨。好香百香果味~
牛響度麵館

—牛筋湯麵—
可以選擇牛湯底或者豬骨湯底。
牛筋都好新鮮,做得來真係幾好食。軟硬度啱啱好。

—豬三寶熱伴刀削麵—
包括有豬耳、腩肉、豬腸。
可以選擇唔同嘅招牌醬汁拌麵,今次就揀咗蔥油。

—-韭菜豚肉小雲吞—

—慢煮手撕雞—
胡麻味。
有其他醬汁可以選擇,有啲係辣有啲唔辣嘅。
做得好新鮮,啲雞肉唔會好乾,保持新鮮滑嫩。

外賣自取
2023-09-25 55 瀏覽
係黃埔Aeon行街,行到攰就係food count 簡單食個lunch,又估唔到呢間麵館啲麵咁好食!真心推介呀!。🥢豬手豬頸肉熱拌刀削麵 $65超足料!豬手分碟上,豬頸肉煎得香脆!麵條入口有彈性又唔會黏牙,入邊仲有溏心蛋、青瓜絲、油蔥酥、蔥花同芫茜,配合得恰到好處,真心必食!。🥢嫩滑炸豬排豬骨湯米線 $52聽落去仲以為只係普通嘅豬排米線,不過食落先真係驚喜!炸豬排炸到金黃香脆,入口嫩滑多汁,同埋湯底係用豬骨煮出嚟嘅,鮮甜濃郁。加埋蔥花、冬菇、紅蘿蔔同生菜,令湯底更加豐富,食落爽口又飽肚!。🥢孜然雞翼 3隻 $24孜然雞翼有好香好香嘅孜然香氣,而且啖起黎肉質都好嫩滑多汁。。🥢濕煮嫩鮮味手撕雞 $38爽嫩手撕雞肉既雞肉加左少少辣,鮮嫩得嚟又唔會太爛。凍凍地咁食好開胃。。跟餐加購「御翠烏龍茶手工冷泡茶 $12」好清甜好順口嘅御翠烏龍茶,冇加糖又夠香醇。呢個手工冷泡茶又涼又解渴。

🥢豬手豬頸肉熱拌刀削麵 $65

🥢嫩滑炸豬排豬骨湯米線 $52

🥢孜然雞翼 3隻 $24
孜然雞翼有好香好香嘅孜然香氣,而且啖起黎肉質都好嫩滑多汁。

🥢濕煮嫩鮮味手撕雞 $38

跟餐加購「御翠烏龍茶手工冷泡茶 $12」
2023-09-24 46 瀏覽
今次去咗黃埔天地AEON入面嘅牛響度麵館食飯,佢嘅刀削麵口感好好,而且湯底都唔錯。我分別叫咗一個沙茶牛三寶刀削麵同埋牛腩刀削麵,可以配牛骨湯或者豬骨湯底。個人覺得牛骨湯更加清甜好飲,而裏面嘅肉質都唔錯,肥瘦適中。另外我哋仲加配左一個手撕雞,雖然係蒜泥味,但都會有辣椒油,所以會有少少辣,但係非常之香,而且幾好食。而且跟餐仲可以$12加配一支飲品,我就叫咗一支百香果冷泡茶同埋烏龍茶。個人覺得烏龍茶偏濃,而百香果冷泡茶就完全唔酸,甜甜地幾好飲。

2023-09-23 32 瀏覽
日式超市裏有美食廣場,姐姐公司樓下有非常多日式食物,亦有上海菜式美食,最近姐姐推薦新開的小店,食物味道也不錯。刀削面館,店子有很多款口味,有姐姐想吃的牛肚。上海面和湯頭是高質,牛筋非常爽口, 肉質鮮美多汁, 而且湯底入味。吃落有層次🤩牛肚湯上海面~牛骨湯清香,上海面軟硬適中。有蔥花、冬菇、紅蘿蔔和生菜!牛筋刀削面有滿滿配科呢,麻醬味😍。 有青瓜紅蘿蔔絲,口感非常好,顏色亦令人歡樂。蒜乾令面香氣提升了,溏心旦好吃。醬均勻分佈於面面🥰。 味道層次分明,是小店, 咬落爽口彈牙之面。沙茶牛三寶刀削面牛三寶是金錢肚、牛筋和牛肉片,金錢肚爽口,牛筋軟綿,非常入味。牛肉片是姐姐最愛吃,香濃牛味,吸引。適合夏天,清爽的胡蘿蔔做搭配,是鮮美滋味。涼拌感覺之牛三寶入味,嚼勁十足的,是平民典雅上海菜一咬入口,鮮甜美味,牛肚大大片姐姐和我快樂時間❤️,在黃埔船下的美好回憶,很多小店,感覺棒

牛筋刀削面

沙茶牛三寶刀削面

一咬入口,鮮甜美味,牛肚大大片

2023-09-19 30 瀏覽
爽脆卤豬耳熱伴刀削麵絕對是必嚐之物。卤豬耳炸得香脆,口感十分出色。搭配著熱騰騰的刀削麵,更是一絕。刀削麵本身有著綿密的口感,與卤豬耳的鹹香味完美結合,給人一種滿足感。泡椒雞腳也是他們的招牌菜之一。雞腳經過泡椒的醃製,更顯鮮嫩多汁,帶著微微的麻辣味道。這道菜口感豐富,擁有泡椒的醇厚味道和雞腳的嫩滑口感,絕對是辣味愛好者的最愛。手工去皮炸雞扒湯面豬骨湯也是他們的招牌之一。這道湯面以精心炸製的雞扒為主角,口感酥脆。搭配著豬骨湯的濃郁味道,湯面的風味更加豐富。這道湯面豐富的湯汁和美味的雞扒絕對能夠滿足你的味蕾。