2023-11-21 75 瀏覽
今日有個同事生日,我同同事就選擇位於旺角嘅一間居酒屋 餐廳名字非常特別,地區十分方便,餐廳內的環境就好像去了日本一樣,由於環境清靜,可以讓我們-邊慶祝生日之餘-邊傾談心事,客服非常有禮貌,一入到去已經有一種親切的感覺。首先我哋嗌了極上鹽燒牛脷心牛脷芯微微爽彈,可以選擇齋食、點檸檬汁食、點鹽食或者wasabi 醬食,厚厚的牛脷食落非常有口感, 十分滿足👍🏻洋風雞肉卷這個小食十分特別,是雞肉包住蔬菜,雞肉卷帶點雞皮識落唔會乾,一啖一件,醬汁甜甜地幾開胃,不只外貌非常吸引,食落味道很特別,不妨一試😏廣島蠔鍋熱辣辣的蠔鍋,大約有五隻蠔,隻隻都有手指公咁大,配埋個湯同配料,食落非常鮮甜,連個湯都好好味,喜歡食蠔的人,一定要試試🤤海膽蟹籽炒飯這個炒飯,不單止外表精美,大大粒海膽,多多的蟹子,炒飯內還有海鮮配搭,食落非常鮮甜香口,這個炒飯值得一試😋
今日有個同事生日,我同同事就選擇位於旺角嘅一間居酒屋[申子居酒屋] 餐廳名字非常特別,地區十分方便,餐廳內的環境就好像去了日本一樣,由於環境清靜,可以讓我們-邊慶祝生日之餘-邊傾談心事,客服非常有禮貌,一入到去已經有一種親切的感覺。

首先我哋嗌了極上鹽燒牛脷心

洋風雞肉卷

廣島蠔鍋

海膽蟹籽炒飯
2023-11-21
2023-11-18 83 瀏覽
走到旺角想食日本🇯🇵料理,突然間想起呢間居酒屋🏮,沒有訂枱,只好安排到地下嘅Bar枱位置。隨便點選幾款食物,賣相吸引,製作認真😎———————————————————————————.🥢汁煮左口魚裙邊🐟💬最吸引嘅一定係呢個左口魚裙邊,一條長長嘅裙邊用醬汁烹煮過,非常美味,不過份量太少唔夠喉😎.🥢吉列千層豚肉(三重芝士)🧀🐷💬呢個係將豚肉捲埋加入三種不同芝士一齊去炸,感覺厚實同重磅,芝士味道極強烈,多人分享比較好😎.🥢極上鹽燒牛舌芯💬牛舌芯超厚切,大大粒又有口感,質感唔韌非常出色😎.🥢蓬鬆玉子🥚💬 將雞蛋及香濃芝士融合其中,配上沙律醬、燒汁同香蔥,味道濃郁😎.🥢申子新卷🍣💬有三文魚子、海膽、三文魚皮同埋吞拿魚腩蓉嘅卷物,高級而且味道很好,好啱心水😎
———————————————————————————
🥢汁煮左口魚裙邊🐟
🥢吉列千層豚肉(三重芝士)🧀🐷
🥢極上鹽燒牛舌芯
💬牛舌芯超厚切,大大粒又有口感,質感唔韌非常出色😎
🥢蓬鬆玉子🥚
🥢申子新卷🍣
2023-11-07
  • 極上鹽燒牛舌芯
  • 汁煮左口魚裙邊
2023-11-18 72 瀏覽
一直去想去幫襯嘅居酒屋,終於去到! 果然無令我失望🤤🍱豚肉生薑燒配炙燒腩肉丼 $𝟷𝟹𝟿薑汁豚肉好香薑味, 豚肉好腍, 撈埋蛋黃一齊食,好正! 啲飯索晒啲薑汁同蛋好香😍🐡厚燒玉子鰻魚丼 $𝟷𝟹𝟿巨型鰻魚非常肥美🤤不得了! 連小食牛蒡都好入味呀!🐂極上鹽燒牛舌芯厚厚嘅牛舌好好味!ᴊᴜɪᴄʏ爽口得嚟有牛味👍🏻點埋檸檬汁又好ғʀᴇsʜ🍋全部都好食,午市第二個sᴇᴛ仲有半價,好抵! 一定要再去幫襯💛
一直去想去幫襯嘅居酒屋,終於去到! 果然無令我失望🤤

🍱豚肉生薑燒配炙燒腩肉丼 $𝟷𝟹𝟿
豚肉生薑燒配炙燒腩肉丼 $𝟷𝟹𝟿

🐡厚燒玉子鰻魚丼 $𝟷𝟹𝟿
厚燒玉子鰻魚丼 $𝟷𝟹𝟿

巨型鰻魚非常肥美🤤不得了! 連小食牛蒡都好入味呀!

🐂極上鹽燒牛舌芯
極上塩燒牛舌芯  $𝟾𝟾

2023-11-15 76 瀏覽
忙裏偷閑,今日請咗半日假,約咗個好姊妹食飯,順便派請帖(小編終於要結婚了 😍 )今次我特登揀咗心心念念嘅申子居酒屋,夜晚佢通常都好full,難得平日下午有時間,當然係沖去呢間人氣居酒屋度食餐開心㗎啦 🤩壽司定食配烏冬壽司全部都好鮮甜 🤤 吞拿魚、魷魚海膽、左口魚裙邊、三文魚籽、仲有帶子,再加埋三文魚刺身,成盤壽司非常之豪華,飯嘅份量剛剛好,唔會太多,所以入口食到魚香之餘,又有少少壽司飯香襯托,食完之後勁滿足,再加返碗熱辣辣嘅烏冬,簡直就係完美啊 😋西冷牛扒丼呢個飯真係不得了呀!😍 西冷牛扒一入口,牛香味好濃,我朋友即刻問我:我哋係咪叫咗和牛啊?😂 唔好睇佢個樣好似好生咁,其實入口個咬口剛剛好,燒到完全帶得出牛肉嘅香味之餘,亦唔會令佢太韌,完全唔會有太生嘅感覺,然後份量有好較多,真係撈晒成碗飯食都冇問題 👍🏻極尚鹽燒牛舌芯非常Juicy嘅一個小食,朋友就鍾意點岩鹽,我就鍾意點柚子胡椒,入口唔會一口油,正 😋

壽司定食配烏冬

西冷牛扒丼

極尚鹽燒牛舌芯
2023-11-14 159 瀏覽
位於旺角的申子居酒屋,由日本人親自主理,想食正宗的日本菜,要黎試試🫶🏻今日同朋友過嚟食晚飯,店舖分兩層,唔算太大,但裝潢非常有日本特色,嚟到已經有不少食客👍🏻🌟#火炙大蝦讚岐手打烏冬大蝦經火炙後,外表微焦,內裡鮮嫩爽口彈牙🦐手打烏冬則保留了麵條的彈性同口感,配上大量的櫻花蝦,湯底非常濃郁,與大蝦的結合非常完美,色澤誘人,口感豐富💗🌟#蓬松玉子蓬松玉子外表金黃鬆軟,內裡滑嫩,質感非常柔軟,入口即化,蛋香非常出色✨🌟#吉列三重芝士千層豚肉吉列三重芝士味道濃郁,層次豐富✨表面吉列酥香,豚肉片層層卷在一起,與濃濃的芝士結合在一起,嫩滑多汁,每一口都能品味到豐富的芝士味,好幸福💗🌟#洋風雞肉卷洋風雞肉卷以嫩滑的雞肉為主,內餡有蔬菜和牛蒡。雞肉卷表面係一層醃製過後的雞肉連埋雞皮,與內裏的蔬菜牛蒡味道結合在一起,非常有日本特色✨🌟#日式雞鎚花蝦日式雞鎚花蝦以雞蓉和櫻花蝦為主要材料。雞蓉經過鎚打後,變得更加嫩滑,外層表面包裹著櫻花蝦,裹上酥脆的炸粉,炸至金黃色,增添了口感層次,味道相互輝映💗今晚食到好飽,好滿足🫶🏻

🌟#火炙大蝦讚岐手打烏冬

🌟#蓬松玉子

🌟#吉列三重芝士千層豚肉

🌟#洋風雞肉卷

🌟#日式雞鎚花蝦

今晚食到好飽,好滿足🫶🏻
  • 蓬鬆玉子
  • 日式雞鎚花蝦
2023-11-13 65 瀏覽
第二次幫襯申子居酒屋,第一次幫襯就係銅鑼灣,今次黎到旺角店,係地鋪黎,方便揸車人士。明太子燒$88明太子燒用黎佐酒或飯前小食都非常開胃。申子新卷$248申子新卷真係每次黎到必叫。由拖羅、海膽組成,用料新鮮,非常鮮味,令人胃口大開,特別係飯卷中既紫菜脆卜卜。口感豐富,好好食。推薦大家一試。手打墨魚棒(日本蛋使用)1串$78手打墨魚棒口感非常彈牙,再點上日本蛋,提升整體鮮味。汁燒活白鱔1串$88白鱔燒得剛剛好,魚皮帶點焦脆,同時魚肉亦保留彈性,不會令人覺得燒得太乾,再加上燒汁,增添燒白鱔既風味。火炙大蝦讚岐手打烏冬$168湯底非常濃郁,蝦味十足,讚岐烏冬亦都非常掛湯。真係色香味俱全。雲喱拿千層蛋糕$58千層蛋糕有抺茶同雲喱拿兩款,抺茶味賣哂,冇緣嘗試,就叫左雲喱拿味,口感creamy,帶淡淡既雲喱拿味。申子居酒屋 (旺角)📍地址:旺角黑布街74-76號藝興大廈地下1號舖

明太子燒$88
明太子燒用黎佐酒或飯前小食都非常開胃。

申子新卷$248
申子新卷真係每次黎到必叫。

手打墨魚棒(日本蛋使用)1串$78
手打墨魚棒口感非常彈牙,再點上日本蛋,提升整體鮮味。

汁燒活白鱔1串$88

火炙大蝦讚岐手打烏冬$168

雲喱拿千層蛋糕$58

申子居酒屋 (旺角)
📍地址:旺角黑布街74-76號藝興大廈地下1號舖
2023-11-06
  • 申子新卷
2023-11-13 57 瀏覽
🐷 極上鹽燒牛舌芯🐮呢個絕對係必食推介,牛舌芯燒得好香,每一粒都好大粒,👍🏻質地爽口咬落去好有口感。🥰油脂味非常足夠,超香牛肉味,小小嘅鹽做調味已經好足夠。.🐷 金線鯛係一隻味道偏向比較淡味嘅魚生,🐟味道鮮甜,質地柔軟, 🔥 輕輕炙燒過嘅表面令到整體嘅味道再加左啲甘香。.🐷 蔥拖羅卷🐟呢個味道都非常唔錯,👍🏻拖羅同埋青蔥嘅配搭永遠都係perfect match,😋拖羅嘅份量超級多。.🐷 冷稻亭烏冬🥰開頭以為佢會係好普通嘅烏冬,點知質地同平時食開嘅完全唔同,佢嘅質地係更加Q彈有韌性,😋 配埋有淡淡堅魚香嘅昆布醬油湯,味道非常清爽。.📍 申子居酒屋 (旺角)旺角黑布街74-76號藝興大廈地下1號舖

🐷 極上鹽燒牛舌芯

🐷 金線鯛

🐷 蔥拖羅卷

🐷 冷稻亭烏冬

📍 申子居酒屋 (旺角)
旺角黑布街74-76號藝興大廈地下1號舖
2023-11-10 59 瀏覽
🌟久仰"申子屋酒屋"呢個大名,旺角黑布街名店,長期滿座,好難得今晚book到位,仲要係bar 枱位置!🌟餐廳門面装修得幾型格,暗黑色,無多餘色彩。餐廳入面係典型居酒屋格局,有兩層。地下一層係三張二人bar枱。因為今次係坐bar枱,所以末有機會去樓上參觀。🌟餐廳menu 好厚,好似一本書咁,好多食物圖片介紹,色彩繽紛。因為太多款式🤣選擇困難症,所以今次多數揀左有圖片的申子名物😋🐟汁煮左口魚群邊$148賣相好靚,一條好長的左口魚邊炙燒後,卷成一團,上面放左三文魚子同墨魚仔。左口魚超級肥美!魚油好豐富,加埋其他配料,鮮味十足。個汁係酸酸地,剛剛好可以中和魚油的肥膩。眼睇好似細細碗,但其實好足夠,因為魚油太豐富,不能吃太多🤣🥚蓬鬆玉子$108蛋蛋如其名,真係超級蓬鬆!外表已經好靚,有大阪燒汁,沙律醬同葱花。輕輕𠝹開,入面的蛋汁爆出黎,超juicy !蛋味好香,加埋醬汁,酸酸甜甜,好好食。🐮極上鹽燒牛舌心$128必食!牛舌心好厚,但超級彈牙,入面係淡淡的粉紅色,肉汁多牛味濃,碟邊有檸檬,鹽,柚子醬,葱花俾我地自行調味。我鍾意加檸檬,可以减少少油膩感🤤🐥手打免治雞肉棒$68雞肉棒好厚實,啖啖雞肉,
🌟久仰"申子屋酒屋"呢個大名,旺角黑布街名
店,長期滿座,好難得今晚book到位,仲要係
bar 枱位置!

🐟汁煮左口魚群邊$148

🥚蓬鬆玉子$108

🐮極上鹽燒牛舌心$128

🐥手打免治雞肉棒$68
雞肉棒好厚實,啖啖雞肉,仲有個日本生蛋同日本醬油,搞拌一齊食,好滑好惹味👍🏻

🐷吉利三重芝士吉列豚肉$238
全晚的主角!超強勁芝士😂豚肉卷入面包住無限多的芝士,外皮炸得金黃,炸粉勁薄,好脆好香口。芝土拉絲效果驚人,好香好 creamy👍🏻

🌟總括嚟講,餐廳食物質素超斑,店員有禮服務周到,仲有日本師傅親自送上食物。見到仲有好多申子名物未試,下次一定要再黎。
2023-11-06
  • 極上鹽燒牛舌芯
  • 手作免治雞肉棒
  • 汁煮左口魚裙邊
  • 蓬鬆玉子
  • 吉列千層豚肉 (三重芝士)
【旺角•申子居酒屋】@shinkohkππππππππππππππππππππππππππππππ高品質日式料理 世一刺身燒物🌻|極上鹽燒牛舌芯|HKD 128牛舌是一種非常嫩滑的肉類,煮熟後更是軟嫩可口。它有一種特殊的口感,除了嫩滑之外,還有一點點的嚼勁,非常適合在口中輕輕咀嚼。牛舌的肉質鮮美,味道豐富。🌼|海膽炒飯|HKD 238海膽的鮮味與海洋的風味在嘴中散發,帶來一種濃郁的海鮮味道。炒飯中加入了一些蔬菜和魚肉,這些配料的鮮甜味與海膽的濃郁味道相得益彰,為炒飯增加了層次感。🏵️|汁煮左口魚群邊|HKD 148口魚群邊的肉質鮮嫩,這種魚肉的特殊香味混合了湯的味道,營造出一種獨特而令人食慾大開的感覺。湯的口感非常滑順,入口即化,讓人感到十分舒適。🍁|吉列三重芝士千層豚肉|HKD 238肉質非常嫩滑多汁。它經過烹飪後,保持了豬肉的鮮香味道,咬上一口的時候,肉汁會在嘴裡爆炸,令人愉悅。肉質的口感非常棒,給人一種柔軟但又不失彈性的感覺。這道菜里面使用了三種不同類型的芝士:軟芝士,切達乳酪和藍紋芝士。這三種芝士的結合極其完美,融合在一起形成了豐富的口感。軟芝士給了整道菜輕盈的質地,而切加乳酪和
【旺角•申子居酒屋】@shinkohk
高品質日式料理 世一刺身燒物

🌻|極上鹽燒牛舌芯|HKD 128

🌼|海膽炒飯|HKD 238

🏵️|汁煮左口魚群邊|HKD 148

🍁|吉列三重芝士千層豚肉|HKD 238

這道菜里面使用了三種不同類型的芝士:軟芝士,切達乳酪和藍紋芝士。這三種芝士的結合極其完美,融合在一起形成了豐富的口感。軟芝士給了整道菜輕盈的質地,而切加乳酪和藍紋芝士則增加了層次感和獨特的風味。這三種芝士一起烤成了一層有點焦脆的外皮,這使得整道菜更加完美。

餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 827(連加一)
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#旺角美食 #申子居酒屋 #web3旺角
旺角黑布街74-76號藝興大廈地下1號舖
2023-11-08 50 瀏覽
旺角隱世高質居酒屋,氣氛感十足,十分適合大伙兒聚會或者拍拖撐枱腳!點了最愛的牛舌,估唔到咁厚身大粒,最驚喜係十分之軟稔多汁👍🏻另外眼前一亮的是三重芝士炸豚肉,外脆內軟,又有拉芝效果🫶🏻

另外眼前一亮的是三重芝士炸豚肉,外脆內軟,又有拉芝效果🫶🏻
我哋嗌咗吉列千層豚肉(三重芝士)($238)、黑松露雞肉芝士雜炊($168)、梅子雞翼串($45)、汁燒蒜片牛柳粒($128)同埋三文魚(四切)($68)咁首先講咗嗰兩個主食先啦吉列千層豚肉係新鮮滾熱辣炸起嘅所以真係好脆口🔥🔥而且芝士亦都真係好大嚿之餘芝士雜炊嘅黑松露味真心幾濃郁😝😝飯嘅口感食落去都幾啱啱好如果再入味少少就會更加好跟住就講吓佢哋嘅小食啦雞肉食落去真心幾嫩滑😘😘配埋梅子味就更加特別牛柳粒食落去都幾煙靭🤩🤩搬埋啲汁之後更加入味最後嗰個三文魚亦都係我最鍾意食嘅因為佢真係好厚肉❤️❤️而且食落去好新鮮(我唔捨得咁快食曬佢)咁之後就講埋我哋嗌咗咩嘢飲啦(依家好似做緊嘢飲優惠買一送一‼️‼️)我就揀咗要荔枝燒酌($68)覺得荔枝味都算濃郁嘅😚😚而我朋友就揀咗要蜜桃乳酸梳打

咁首先講咗嗰兩個主食先啦

搬埋啲汁之後更加入味
最後嗰個三文魚亦都係我最鍾意食嘅
因為佢真係好厚肉❤️❤️
而且食落去好新鮮
(我唔捨得咁快食曬佢)

咁之後就講埋我哋嗌咗咩嘢飲啦
(依家好似做緊嘢飲優惠買一送一‼️‼️)
我就揀咗要荔枝燒酌($68)
覺得荔枝味都算濃郁嘅😚😚
而我朋友就揀咗要蜜桃乳酸梳打
  • 汁燒蒜片牛柳粒
2023-10-30 104 瀏覽
食咗咁多次dinner,第一次試申子嘅lunch!如果叫咗極上就可以用半價加購嚴選套餐~所以兩個人黎食就最抵!今次我就叫咗個三色丼,分別有三文魚籽、海膽同拖羅蓉~份量都幾多下!同啲飯比例差唔多係1比1🤣食完勁飽飽勁滿足!海膽一啲都唔腥好鮮😍三文魚刺身好厚切好肥美🫶🏻雖然定價有點高,但對得住質素!絕對encore!申子居酒屋📍旺角黑布街74-76號藝興大廈地下1號舖📍銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心9樓

📍旺角黑布街74-76號藝興大廈地下1號舖
📍銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心9樓
申子居酒屋一直都係香港人氣居酒屋之一😌自己之前食過銅鑼灣分店,都已經覺得很不錯😝呢次二訪申子,就決定嚟旺角分店,睇下質素會唔會有唔同🫰🏻旺角分店環境比銅鑼灣大同舒服,入夜都幾滿座㗎!🌟極上鹽燒牛舌心 $128第一次食呢款人氣名物😎真係冇令我失望!牛舌心有7件,每件都大大粒,咬落去肉質超嫩!牛舌心中間呈粉紅色,爽口彈牙,一啲都唔韌😝而且油脂豐富,牛油味超香🥰另外配上四種醬料,有檸檬汁、鹽、蔥同類似麵豉醬嘅醬料可以點,個人都係最鍾意點鹽😚真心真心必叫!🌟蓬松玉子 $108呢個玉子望落平平無奇,但食落係超級嫩滑😍蛋味香濃,入口即化!金黃色嘅蛋上面擠滿燒汁同沙律醬,食落好有大阪燒風味😋🌟三色迷你丼 $298三碗精緻嘅迷你丼😆包括海膽、三文魚籽同蟹肉丼🫰🏻海膽味道正常但唔算鮮甜,三文魚籽份量好足,撈埋海膽同蟹肉一齊食先最正🤣同埋蟹肉一絲絲都幾鮮甜~🌟吉列三重芝士千層豚肉 $238呢個千層豚肉係我兩次都堅持要叫嘅菜式🤣吉列外皮炸得金黃色,食落超級酥脆!入面係層次分明嘅豚肉同非常澎湃嘅拉絲芝士😍每食一啖都覺得好邪惡😈😈但真係好好食💖🌟花之戀壽司 (免費)依家只要po ig story tag返餐廳就

🌟極上鹽燒牛舌心 $128

🌟蓬松玉子 $108

🌟三色迷你丼 $298

🌟吉列三重芝士千層豚肉 $238

🌟花之戀壽司 (免費)
依家只要po ig story tag返餐廳就有甜品/小食送😆當日係送花之戀壽司😍😋側邊嗰兩片三文魚腩係超厚超肥美🥹完全唔係hea你!

總括嚟講覺得成餐飯都食得好滿足💖個人覺得旺角分店坐得比較舒服,但食物質素兩間分店都做得幾好,非常適合一大班朋友一齊嚟食😋
2023-10-22 75 瀏覽
旺角人氣小店 @shinkohk 申子居酒屋 樓高2層銅鑼灣亦有分店 主打日式丼飯 燒物 天婦羅等主廚曾在大阪老字號學藝💛難怪經常預約爆滿食材由日本直送 餐廳不時推出新菜式及新優惠·🍣申子新卷海膽+吞拿魚蓉+三文魚籽組合的卷物並不罕見但申子新卷加入了炸魚皮 即叫即整 保持酥脆度層次豐富有趣 灑上芝麻和葱絲提鮮 口感好清爽·🍱海膽炒飯海膽與櫻花蝦 瑤柱 雜菌炒香後 倒入日本產白米炒至金黃色 米飯粒粒分明 乾身有鑊氣 香氣撲鼻再連同海膽刺身 蟹籽一齊食 滿口都是海洋鮮味·🥩極上鹽燒牛舌芯牛舌芯是牛舌中最嫩滑的部分 以鹽燒方式呈現帶出食物最原始鮮美 香濃爽韌 外皮燒得焦脆咬下去爆汁有驚喜 再蘸點檸檬汁/柚子醬/岩鹽·🧈蓬鬆玉子將雞蛋及香濃芝士融合其中 慢慢推疊捲成蛋卷唧上沙律醬 燒汁同香蔥 「芝」味十足 蛋味香濃 質感蓬鬆柔軟 切開便秒湧出蛋汁 勁邪惡!推薦.申子居酒屋📍旺角黑布街74-76號藝興大廈地下1號舖📍銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心9樓
旺角人氣小店 @shinkohk 申子居酒屋 樓高2層
質感蓬鬆柔軟 切開便秒湧出蛋汁 勁邪惡!推薦
📍旺角黑布街74-76號藝興大廈地下1號舖
📍銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心9樓
2023-10-21 69 瀏覽
之前去高銅鑼灣分店食晚飯覺得非常不錯,今次黎旺角店食,晚市都十分爆滿,大家黎之前最好預訂座位。海葡萄冰菜沙律$148好耐冇食過海葡萄,配上冰菜沙律🥗口感好fresh ,非常新鮮爽口。火炙大蝦讚岐手打烏冬$168面層鋪滿櫻花蝦,湯底好香甜,大蝦燒到好香,咬落鮮甜彈牙。申子新卷$248面層係新鮮嘅吞拿魚蓉➕海膽➕三文魚籽,裡面包住脆卜卜嘅炸魚皮,食落口感豊富。唐楊脆雞$128咬落啖啖肉,外脆內而juicy,點上他他醬食就更滋味。

海葡萄冰菜沙律$148

火炙大蝦讚岐手打烏冬$168
面層鋪滿櫻花蝦,湯底好香甜,大蝦燒到好香,咬落鮮甜彈牙。

申子新卷$248

唐楊脆雞$128
咬落啖啖肉,外脆內而juicy,點上他他醬食就更滋味。