2022-07-24
日日氣溫都35度以外,假期真係想搵啲涼快地方舒適地進餐老馮茶居嘅點心有幾好食,應該都好多人寫過,佢嘅點心從新開店到而家依然係咁好食,樣樣新鮮熱辣辣,冇野好彈,已經是老顧客今次想講嘅係員工,餐具衛生問題,如果老闆或管理層睇到,希望改善一下🙏🏻🙏🏻🙏🏻今日坐低後,員工遞上茶壺餐具,茶壺上嘅漬令我有小小驚,果啲漬絕對係輕輕擦一下便可去除果隻,碗,碟仔全部好油,而且有漬,叫員工換過新嘅都唔好得幾多最後點心上枱,睇住果啲千年污漬嘅蒸籠,你可以話「係咁架啦!」但我有啲難接受😣,特別係高溫之下,細菌易滋生,加上店內冷氣不足夠🥵.......正想開餐之際,由於我地坐收銀隔離,聽到收銀男員工同一位女員工對話,內容係佢地討論要忍到點先會去痾屎💩💩💩,又話出面好熱,廁所幾污糟,慶幸嘅係佢地好快傾完🥲🥲🥲所以今次絕對係一個差經驗