之前試過諾亞的朱古力味半熟蛋糕後便一直想再試一下其他的口味,特別是伯爵茶味道。這天放假便心思思走到西九龍再試一下。半熟蛋糕中間部份凹陷下去,外貌絕對不討好,不過喜歡的是它的內涵。而且蛋糕的份量剛好夠我跟寶寶分享,不會擔心太多造成浪費。這次伯爵茶半熟蛋糕我特意在溫室中多放大約30分鐘,使其更為流心。這次放室溫的時候較上次長,感覺像入口即溶一樣,很喜歡這種流心的口感。而且整個蛋糕都散發著很清香很淡的伯爵茶味道。如果可以配上一杯香濃咖啡,真的是假日的一個好享受。
2015-05-21 749 瀏覽
好野,今日有蛋糕食!有人在深水埗買外賣返黎,要即刻放入冰箱雪住。冇錯,係冰箱!早前經常經過呢間店舖, 可惜佢冇一件件咁賣, 所以好難在巿區拎住個原個蛋糕返屋企食.盒既外型都幾好笑, 外面佢更有指示教人如何造出更美味既效果~其實一早都知道蛋糕外型極不討好, 不過就係仍然吸引好多人幫襯, 所以我都好想試下!今次買左一個朱古力味既黎試下.從冰箱拿出來既樣子~之後要好小心咁切件當中會見到蛋糕內的確有一層好似流心咁既東西以味道黎講, 又真係不錯, 朱古力味得黎仲有好重既蜜糖味道. 蛋糕中間也有軟心, 可能因為路程遙遠, 干冰都溶晒, 影響到蛋糕口感, 下次要在屯門分店買完後, 立即返屋企再試下~
好野,今日有蛋糕食!
有人在深水埗買外賣返黎,要即刻放入冰箱雪住。冇錯,係冰箱!

盒上有教你點食法

今次買左一個朱古力味既黎試下.
雖然外型不討好,但味道的確唔錯
從冰箱拿出來既樣子~
之後要好小心咁切件
當中會見到蛋糕內的確有一層好似流心咁既東西
蛋糕中間也有軟心, 可能因為路程遙遠, 干冰都溶晒,
2015-05-15
盒上有教你點食法
雖然外型不討好,但味道的確唔錯
2015-05-19 916 瀏覽
其實之前未聽過這間餅店, 買之前都問過朋友識唔識,睇完其他人的食評後決定終於到西九龍中心一試~門面不大, 很普通, 沒有人購買中~我買了一個朱古力半熟蜂蜜蛋糕和原味蛋卷, 價錢方面, 我唔記得了…..付款後職員問我是否半小時內吃, 我說不是, 大約2小時後吃,之後她在朱古力蛋糕糕底膠盆放了乾冰, 放入蛋糕盒,原味蛋卷就直接放入盒, 蛋糕盒很像貓耳朵, 為什麼呢?另外今日做緊買蛋糕送飲品活動, 有支裝檸檬茶和烏龍茶,我揀了兩支都係烏龍茶~最後通通放入紙袋中, 可以用八達通付款啊~~開始吃時由於忘記了有乾冰的威力, 忘記需要預先解凍,所以興致勃勃開盒後, 又要等待一陣..但同時發現朱古力蛋糕盒底有一袋餐具,內有刀叉及5個紙碟, 很方便,由於太心急, 朱古力蛋糕未完全解凍後就急不及待切了,當然看不見流心的效果 (這是我的問題, 不關蛋糕事~~)但味道方面有濃濃的朱古力味道和獨有的蜂蜜味, 味道是很明顯的~質地方面又很香軟, 真是不錯~原味蛋卷方面, 我個人很喜歡吃cream所以未食已經覺得會鍾意,不出所料大大啖的cream令人覺得很幸福~質地方面也是很香軟, 真是不錯~雖然蛋糕和蛋卷的尺寸不
其實之前未聽過這間餅店, 買之前都問過朋友識唔識,
睇完其他人的食評後決定終於到西九龍中心一試~
門面不大, 很普通, 沒有人購買中~
之後她在朱古力蛋糕糕底膠盆放了乾冰, 放入蛋糕盒,
原味蛋卷就直接放入盒, 蛋糕盒很像貓耳朵, 為什麼呢?
另外今日做緊買蛋糕送飲品活動, 有支裝檸檬茶和烏龍茶,
我揀了兩支都係烏龍茶~
最後通通放入紙袋中, 可以用八達通付款啊~~
開始吃時由於忘記了有乾冰的威力, 忘記需要預先解凍,
所以興致勃勃開盒後, 又要等待一陣..
由於太心急, 朱古力蛋糕未完全解凍後就急不及待切了,
當然看不見流心的效果 (這是我的問題, 不關蛋糕事~~)
質地方面又很香軟, 真是不錯~
朱古力半熟蜂蜜蛋糕
不出所料大大啖的cream令人覺得很幸福~
質地方面也是很香軟, 真是不錯~
原味蛋卷
雖然蛋糕和蛋卷的尺寸不是很大, 但這個質數的食品, 非常值得一試~
2015-05-16
下午茶
原味蛋卷
最近十分流行諾亞半熟蛋糕.天使一直都心癢癢想吃吃呀>0< ~~(好好好...我知道我要減肥要少吃甜. 我知道的...)不過在深水埗西九龍有一間分店..那麼方便又那麼近.....我...還是受不了蛋糕誘惑>0<!!!看著櫃子中有著幾款不同口味的蛋糕.已在想到底要選那一個好了~~ 然後在牆上留意到原來他們還有卷類呢!!看到草莓流心鮮乳卷的賣相, 好想一試啊!!不過...我帶回家的不是它!看到這個盒子有著貓耳的做型, 真的心情會變的很好~很可愛呢! 還有圖示和文字方便客戶如何吃這款蛋糕的方法.不錯!其實天使帶回家的是它!香蕉芝士溶心蛋糕是也~在帶回家之後放了進雪櫃, 職員教導拿回出室內時, 放5-15分鐘, 視乎溫度來讓蛋糕變回軟一點.這樣味道會較好~最初看到蛋糕面上的粉, 還在想會不會太甜?吃下去時發現不會甜, 而且甜度剛剛好呢!中間一層的就是芝心了~ 軟軟的芝士, 配上面層有著香濃的香蕉味道, 下層是不會過甜的巧克力蛋糕 , 即使吃了半個也都覺得不會太肥.頓時罪惡感也少一點呢XD 適合現在很多不愛吃過生的朋友們一試.怪不得天使常常看到他們店外有不少人在買!

最近十分流行諾亞半熟蛋糕.

天使一直都心癢癢想吃吃呀>0< ~~

(好好好...我知道我要減肥要少吃甜. 我知道的...)
不過在深水埗西九龍有一間分店..

那麼方便又那麼近.....

我...還是受不了蛋糕誘惑>0<!!!

看著櫃子中有著幾款不同口味的蛋糕.

已在想到底要選那一個好了~~
然後在牆上留意到原來他們還有卷類呢!!

看到草莓流心鮮乳卷的賣相, 好想一試啊!!
不過...我帶回家的不是它!

還有圖示和文字方便客戶如何吃這款蛋糕的方法.不錯!
其實天使帶回家的是它!

香蕉芝士溶心蛋糕是也~

視乎溫度來讓蛋糕變回軟一點.這樣味道會較好~

最初看到蛋糕面上的粉, 還在想會不會太甜?

吃下去時發現不會甜, 而且甜度剛剛好呢!

怪不得天使常常看到他們店外有不少人在買!

下次我要買草莓卷, 茶卷試試 . ^^

2015-05-18 549 瀏覽
同媽媽係西九龍行街,見到近期大熱嘅諾亞半熟蛋糕店梗係要停低睇睇,鋪頭唔大間,一眼睇晒2個雪櫃入面嘅蛋糕,細細地都有好幾種蛋糕。身為芝士控見到芝士蛋糕無理由唔揀佢呀!但係芝士配香蕉,令我好懷疑佢地出來的味道,於是問下店員邊隻味最多人買,佢話蜂蜜同香蕉芝士,好啦,既然咁多人買又係無芝士不歡,一於買個香蕉芝士試下。食完飯好心急試味,但店員千叮萬囑我食之前一定要攞出來解凍20分鐘先做到個種流心效果。20分鐘已過,真係好流心呀!點都假,味道最重要!最怕食到好假的香蕉味,感覺似吞緊一堆化學品落肚。但呢個香蕉味完全俾到驚喜我,食得出用真香蕉做的個種清甜味,淡淡香蕉味,比香蕉cupcake更重香蕉味,芝士的咸香味同香蕉原來係咁夾,忍唔住食多件,哈哈。蛋糕本身比較一般蛋糕濕潤,配合本身凍凍地,令口感又唔會痴住個口,普遍芝士蛋糕有的情況佢都解決到👍🏻,買個陣咁岩做promote送支烏龍茶,茶配甜品,從來都係無敵嘅!真係估唔到香蕉同芝士可以咁夾,食完仲有香蕉味係個口,呢個蛋糕好驚喜!屋企人都好鐘意,一下子已消滅完,哈哈! 下一次會再買香蕉味😆
20分鐘已過,真係好流心呀!
2015-05-16
1 分鐘 (外賣自取)
$89 (其他)
  • 香蕉芝士溶心蛋糕
2015-05-17 402 瀏覽
最近見媽媽心情不太好又成日都說要試試那個半熟蛋糕所以Cyn就係呢個星期日放假的日子去買個蛋糕畀媽媽試試來到西九龍的分店今次選擇了百爵茶味道因為上次cyn嘗試過朱古力個人來說太甜了今次就揀了較淡的味道店員會幫你包裝好亦都會附上乾冰記得要在室溫擺二十分鐘先開始享用這個味道真的𣎴太甜有著香濃的伯爵茶味蛋糕外層就十分鬆軟內層就半熟的效果口感十分特別
最近見媽媽心情不太好

內層就半熟的效果
口感十分特別
2015-05-17
2015-05-15 415 瀏覽
到西九龍中心買點東西,無意中經過諾亞半熟蛋糕專門店,原來大熱的半熟蛋糕也在西九龍中心落戶了,看到蛋糕櫃放着數款蛋糕,眼睛被比利時朱古力芝士蛋糕吸引住了,看到如鏡面般幼滑的朱古力醬,用上特濃的比利時朱古力,身為朱古力迷的我怎可以不試呢! 所以呢,即使仍未吃過招牌的半熟蛋糕,也決意先試朱古力口味的芝士蛋糕.比利時朱古力芝士蛋糕 ($98)店員細心把蛋糕放進蛋糕盒內,也依據路程放上適量的乾冰,讓蛋糕保持冰凍. 把蛋糕切開,其厚度只有半吋,有點偏薄,朱古力香濃醇厚不過甜,配上幼滑的芝士蛋糕,味道剛剛好,芝士蛋糕底非以慣常的曲奇作餅底,而是用上朱古力海綿蛋糕,比平常多數吃到的曲奇餅底來得特別. 記得上年上蛋糕課時,阿SIR每次教導我們弄芝士蛋糕,也要我們先焗海綿蛋糕作底的,他常說,海綿蛋糕作底比起以餅碎加牛油作底來得有誠意,當時我只覺得,實在太煩了吧! 其後我才明白,要弄一底好的海綿蛋糕,是需要經常practise的,自問自己仍未到家,也需要自行多加練習才行. 個人覺得以$98 可以買到一個比利時朱古力芝士蛋糕,價格也合理,朱古力愛好者不妨一試.
比利時朱古力芝士蛋糕 ($98)

2015-05-14 524 瀏覽
呢排工作順利 心情好好 成日都想帶啲野食返公司開心share近排又見到雜誌介紹呢間來自台灣既半熟蛋糕好吸引就返工前買個試下啦~係西九正門搭電梯上 沿住CITY CHAIN條路行到盡就見到間店細細間但鮮黃色既裝修好SHARP很吸晴有幾款唔同既蛋糕 但我一心就是要試流心啊而我又好鍾意食學古力 所以唔洗點諗 就選了朱古力蜂蜜味店員哥哥好細心 問我要幾耐先返到公司放到入雪櫃知道要一個鐘 就拎一個好凍好凍既蛋糕俾我仲會提我記得放入冰箱食之前要室溫攤凍20-30分鐘其實,係蛋糕凍櫃面同蛋糕盒上面都有提到點樣預備不過有店員既溫馨提示 真係覺得好加分食之前 攤左一個鐘室溫 打開 是完美的凹狀但好可惜 可能公司既冰箱真係太凍(平時D野勁快結冰)見唔到個流到瀉出黎既流心效果 不過 味道真係非常好 估唔到朱古力同蜂蜜係咁夾甜而不膩 朱古力竟然唔會蓋過蜂蜜味 食到朱古力味同時聞到蜂蜜香味呢個6吋蛋糕 快速俾4個人KO 其他同事試唔到了 嘻嘻下次再買過俾其他同事試下啦
近排又見到雜誌介紹呢間來自台灣既半熟蛋糕好吸引
就返工前買個試下啦~

細細間但鮮黃色既裝修好SHARP很吸晴
有幾款唔同既蛋糕 但我一心就是要試流心啊
而我又好鍾意食學古力 所以唔洗點諗 就選了朱古力蜂蜜味
店員哥哥好細心 問我要幾耐先返到公司放到入雪櫃
知道要一個鐘 就拎一個好凍好凍既蛋糕俾我
仲會提我記得放入冰箱食之前要室溫攤凍20-30分鐘
其實,係蛋糕凍櫃面同蛋糕盒上面都有提到點樣預備
不過有店員既溫馨提示 真係覺得好加分
食之前 攤左一個鐘室溫 打開 是完美的凹狀
但好可惜 可能公司既冰箱真係太凍(平時D野勁快結冰)
見唔到個流到瀉出黎既流心效果
不過 味道真係非常好 估唔到朱古力同蜂蜜係咁夾
呢個6吋蛋糕 快速俾4個人KO 其他同事試唔到了 嘻嘻
下次再買過俾其他同事試下啦
2015-05-14
5 分鐘 (外賣自取)
2015-05-14 371 瀏覽
身為台灣lover的我, 一年總要去一次台灣, 早已久仰諾亞半熟蛋糕之大名, 但一次都沒有把它”托”回香港, 無他的, 愛吃台灣糕點的我, 又要托鳳梨酥, 又要托Q餅, 根本沒有手再提一個脆弱的蛋糕回來.為什麼形容它為脆弱? 看看相片就知道了! 原味半熟蜂蜜蛋糕 ($75) 像洩了氣一樣, 中央部分凹陷下去, 整個都是軟扒扒的, 如果我要把它攜回香港, 應該會把它弄至四分五裂呢! 現在諾亞登陸香港, 不費吹灰之力, 就可以品嘗來自台灣的好滋味!雖然中央部分是凹陷下去, 但絕不是製作失敗呢! 因為蛋糕在未完全熟透就要出爐, 當接觸到空氣就會凹陷下去, 構成這個趣怪的模樣.香港分店是由台灣總店授權經營的, 製作方法是跟足台灣總部的. 而蛋糕每天在香港製造, 更新鮮. 而且用料相當講究, 選用日本麵粉, 有機雞蛋及海藻糖, 真材實料!個子小小, 2-4人用最適合!蛋糕要放進冰箱冷凍層保存, 因為冷凍的蛋糕會比較易切, 切後再解凍5-15分鐘就可食用.我期望中間的蜂蜜會像流沙奶黃包般自動流出來, 但沒有, 它在中央原封不動呢, 就像奶黃包, 即是流沙奶黃包VS奶黃包的分別.但味道則是屬於驚艷的
個子小小, 2-4人用最適合!
但味道則是屬於驚艷的! 外圍蛋糕部份就像台灣的蜂蜜蛋糕一樣, 柔軟綿密, 細意咀嚼, 會發覺有香濃的蛋香.
中央的蜂蜜呈漿狀, 幼滑細膩, 不會有起沙的感覺. 徐徐嚥下, 沒有甜到封喉的感覺.
雖然是蜂蜜蛋糕, 整體的味道都不會過甜, 吃罷會有一種滋養沁心的幸福感.
2015-05-14
2 分鐘 (外賣自取)
  • 原味半熟蜂蜜蛋糕
話說上次揸車經過九龍城,見到諾亞半熟蛋糕已經好想試架啦~~~不過果時夜媽媽..都賣得7788,,,所以最後都冇買到!!!!成日都心掛掛架啦~~~今日去開西九龍考試..係到四圍行...比我發現原來西九龍廣場都開左間!!!!!即刻要買返個黎試下啦!!!!(PS..唔知係咪發現得太遲呢~~~)入到去望下個MENU!原來有咁多選擇架!!!!個個樣都好鬼吸引,,,唔知揀邊個好最後呢~~就揀左個原味..半熟蜂蜜蛋糕~~~個姐姐好細心咁問左我幾耐先返到屋企~~~幫我係個蛋糕底加左D乾冰!!!又提我如果想流心GE效果好~~記得食之前25分鐘拎出黎解凍~~~個盒又幾CUTE~~講左咁耐~~終於!!!開餐啦喂!!!!最後我解左凍30分鍾先食~~~食落口~~~芝士味係有GE~~~但又唔係會有好肥膩GE感覺!!!(我最怕膩)仲有好重GE蜂蜜味~~~但又唔會話好甜GE感覺~~~~唔錯GE選擇~~最緊要係佢真係做到流心個效果架我食飽飯先食...我同我媽咪一人食左4分1個.,,,總括泥講呢~~~呢個芝士蛋糕因為有蜂蜜GE味道~~~令到成件事唔會好膩啦~老人家都岩食又因為佢係流心..可以滿足晒我GE好奇心同埋外觀要有
話說上次揸車經過九龍城,
見到諾亞半熟蛋糕已經好想試架啦~~~
不過果時夜媽媽..都賣得7788,,,

所以最後都冇買到!!!!成日都心掛掛架啦~~~
今日去開西九龍考試..係到四圍行...

(PS..唔知係咪發現得太遲呢~~~)
入到去望下個MENU!原來有咁多選擇架!!!!
個個樣都好鬼吸引,,,唔知揀邊個好
最後呢~~就揀左個原味..半熟蜂蜜蛋糕~~~
個姐姐好細心咁問左我幾耐先返到屋企~~~
幫我係個蛋糕底加左D乾冰!!!
又提我如果想流心GE效果好~~
記得食之前25分鐘拎出黎解凍~~~
個盒又幾CUTE~~
最緊要係佢真係做到流心個效果架

我食飽飯先食...我同我媽咪一人食左4分1個.,,,
總括泥講呢~~~
呢個芝士蛋糕因為有蜂蜜GE味道~~~令到成件事唔會好膩啦~
老人家都岩食
又因為佢係流心..可以滿足晒我GE好奇心同埋外觀要有靚GE感覺!!!!
下次會再買
2015-05-12
3 分鐘 (外賣自取)
其實一直都想自己整半熟蛋糕不過整之前都係試下人地出品先母親節做優惠,每個蛋糕減十蚊,真係唔買對唔住自己今次簡左 香蕉溶心芝士蛋糕 聽個名已經口水流一半開頭仲擔心芝士蛋糕款嘅冇普通款咁流心誰不知一樣咁流心啲芝士漿配埋個蛋糕超正香蕉味仲好natural甜度可接受係個餅底怪怪地 似普通蛋糕咁OMG...我一個人已經不知不覺KO左四份一個。。。下次目標係朱古力芝士味。。。😍😍
其實一直都想自己整半熟蛋糕
不過整之前都係試下人地出品先
母親節做優惠,每個蛋糕減十蚊,
真係唔買對唔住自己
啲芝士漿配埋個蛋糕超正
香蕉味仲好natural
甜度可接受
係個餅底怪怪地 似普通蛋糕咁
OMG...我一個人已經不知不覺KO左四份一個。。。
下次目標係朱古力芝士味。。。😍😍
香蕉溶心芝士蛋糕
香蕉溶心芝士蛋糕
經過西九龍廣場見到這家諾亞半熟蛋糕,看到雪櫃裡各種口味的蛋糕,很是吸引。店員妹妹仲紹說半熟蛋糕大約是流心蛋糕的感覺,所有蛋糕先放到室溫下20-25分鐘左右,便能做到流心的感覺。在她推介之下選擇了比利時朱古力芝士蛋糕。因為回家的距離只需5分鐘,所以著店員不用給我乾冰。再稍為在街逛一下,回到家剛好夠時候能食蛋糕。蛋糕外貌很普通,並不特別討好。切開後上層的朱古力醬很流,而芝士蛋糕看上去還蠻實淨的。朱古力醬很厚一層所以很香濃朱古力味,而且很滑。可能朱古力味太濃,芝士味則不太突出,味道跟質感像New York Cheesecake一般。整體來說味道和口感不錯的,喜愛朱古力的朋友一定會喜歡這種香滑濃的朱右力味。如果流心程度再多一點可能會更好味。

2015-04-26 3667 瀏覽
之前聽到很多人說這間蛋糕很出名很好吃,近日見到西九龍新開了一間就立刻買來試試。西九龍這間店面不大,但已擺放不少蛋糕款式。由於初次買來吃,當然是揀選最為人熟悉的原味半熟蛋糕吧。蛋糕盒包裝很可愛,是一對貓貓耳的手挽。打開蛋糕盒準備切開它了原來蛋糕底有一袋餐具,內有刀叉及5個紙碟,非常貼心。切開後,流心餡本身不是太多,但論味道真是不錯,有濃濃蜂蜜味,蛋糕軟軟的,令人有一吃再吃的衝動,很快就跟家人瓜分了它,哈。
西九龍這間店面不大,但已擺放不少蛋糕款式。
打開蛋糕盒準備切開它了
原來蛋糕底有一袋餐具,內有刀叉及5個紙碟,非常貼心。
題外話/補充資料: 店員會詢問顧客何時回家,需要時因應時間提供足夠的乾冰。
外賣自取
在深水圳看電腦和攝影書籍後,我們去西九龍中心逛街,發現這裡也開了諾亞半熟蛋糕,回家前「順便」買一個回去⋯(笑)我想試聞名的半熟蛋糕,但發現有新產品,有三款新的卷蛋。幾經掙扎之後,我帶了草莓王流心鮮乳卷回家。店員說草莓王流心鮮乳卷($98)是用日本的福岡甜王做的,期間限定,草莓的當造期快過了⋯店員說鮮乳卷在室溫可撐兩小時,不用以乾冰保冷。回家路上,蝦米腸一直想搶諾亞的盒子,是很可愛的貓貓盒。晚餐後就是甜品時間,我親愛的家人著我快點拍照⋯他們都嫌我很麻煩,說我什麼都影一餐!這次的福岡甜王真的很香甜,比上次的露之水滴好吃。中間的忌廉是濃郁版的牛奶,叫鮮乳卷很貼切。不像日本的忌廉那麼油膩,連吃幾件也沒有問題。我這次又與蜂蜜半熟蛋糕擦身而過了,下次一定要試!
草莓王流心鮮乳卷
回家路上,蝦米腸一直想搶諾亞的盒子,是很可愛的貓貓盒。
草莓王流心鮮乳卷
我這次又與蜂蜜半熟蛋糕擦身而過了,下次一定要試!
2015-04-18
外賣自取
$98 (宵夜)
2015-04-25 2986 瀏覽
我諗由諾亞開鋪到而家我都好想試,雖然家住尖沙咀,但去九龍城買都唔多就腳,所以算😂知道西九龍中心有分別,我忍唔住勒👍鋪頭唔難搵,兜兜下就見到(天橋一上入口位就係),最開心既係唔使排隊,但好多人望望下,呢個價位黎講可能唔識諾亞既街坊唔會吸引到,始終$98個卷蛋,連鎖果d類似既只係賣$48/58。因為S先生鐘意食士多啤梨,但又唔鐘意食太水既食物(流心蛋糕佢肯定唔食)所以一早預左買卷。店員真係好有禮貌(可能唔忙)由買到走佢都好用心服務,真少見👍仲好用心教小朋友點用唧唧吉士落泡芙道,真心讚佢👍包裝好得意,個盒係喵喵耳,同埋唧唧吉士個設計真係好得意,大人都覺得好好玩。開動了💪🏻逐part講,蛋糕身真係好棉好鬆軟,但係我最期待反而係中間層cream,係真係好多cream,但點解叫流心?我覺得只係好普通既一堆cream,係好滑身,但唔算特別同唔值$98,今日買到既都唔多草莓😢食落唔覺有草莓味,真係覺得食緊普通卷蛋,唉,失望。泡芙反而好過卷蛋,有得食有得玩,$18個都唔算貴。我鐘意多醬少少,雖然好多好大支,但有少少唔夠....唧到好盡個份量都係咁....好彩唔使排隊,要排隊又食到「原來都係咁」既食物我會

泡芙反而好過卷蛋,有得食有得玩,$18個都唔算貴。

我鐘意多醬少少,雖然好多好大支,但有少少唔夠....

唧到好盡個份量都係咁....

好彩唔使排隊,要排隊又食到「原來都係咁」既食物我會喊😭

Btw,我響台灣食到香竽卷蛋,真係好食喊,呢間唔算好食。
2015-04-25
5 分鐘 (外賣自取)