2022-12-14
天氣凍,打邊爐最好不過!今晚去咗奧運嗰度,上網見到有間打邊爐都唔錯,就叫左我朋友入去食!精選海鮮套餐套餐經濟實惠,而且份量都幾多,兩個女仔食係剛剛好的份量。我最欣賞佢嘅就係用清湯底,既健康又冇罪惡感!五式海鮮拼盤拼盤好新鮮,入面有我最鍾意食鮑魚,鮑魚口感有嚼勁,又夠彈牙!另外大蝦味道鮮甜爽口。另外桶蠔、魷魚、鯇魚片味道都好正,性價比高!黑豚肉豚肉口軟腍,帶彈性,肉味香甜,含豐富肉汁,我好鍾意食。日本雞后肉雞肉斬件,肉質嫩滑,配搭清湯,突顯鮮味!自家製手打丸、餃子手打肉丸出色,極之彈牙。餃子內的韭菜香氣滿溢,鍾意食韭菜的一定好喜歡!炸響鈴響鈴即叫即炸,令人非常回味,如果有多幾條就非常好😆田園雜菜盤雜菜有幾款,例如娃娃菜、皇帝菜、油麥菜、和生菜,另外亦都有清甜無比嘅粟米!成晚餐廳都好多walk in 客,臨走時唔記得問吓餐廳可唔可以預先book定添。
精選海鮮套餐
五式海鮮拼盤
黑豚肉
豚肉口軟腍,帶彈性,肉味香甜,含豐富肉汁,我好鍾意食。
日本雞后肉
雞肉斬件,肉質嫩滑,配搭清湯,突顯鮮味!
自家製手打丸、餃子
炸響鈴
響鈴即叫即炸,令人非常回味,如果有多幾條就非常好😆
田園雜菜盤