2021-12-16
繼續學人寫食評😎😎尋晚無意中周老公發現左lee間車仔麵,心思思入去食咗,初初都擔心唔好食,因為本身都係想食好西!哈哈,一入去到就有張卡位,開心ing!坐低望望張車仔餸子,都算幾多選擇😛😛!今次我叫左麻辣金錢肚、魚皮餃、醉辣肉碎、瑞士雞翼尖、腩汁中辣米線。我老公就叫蘿白、木耳餃同牛筋,腩汁火線!想講講既係每個餸都好好味!好特別!先講下麻辣牛肚唔係得個辣味,係食到牛肚既香味,而且羶味架😋😋,另外居然食到魚皮餃既鮮味🥰🥰!瑞士雞翼尖嘅瑞士汁都相當之濃郁,正正正啦最後講吓木耳餃,店主係寫住必食,木耳餃🥟🥟本身爽爽地皮都算薄,好有口感,最後我哋仲叫咗個小食添啊,就係椒鹽金沙骨,賣相同味道都唔錯啊,脆脆嘅金沙骨帶點肉汁嘅香味,雖然鹹咗少少但送落個面度都相當唔錯,值得一去!本公主下次會再去😚😚🥰🥰#食評 #食好西系列 #車仔麵
#食評
#食好西系列