2020-10-05
——————偷懶左一排終於update 下😈🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟#鍋心粥底火鍋 呢間超級推薦👍🏻$198一位免加一每日嘅海鮮都唔同 睇下個日咩新鮮就比咩你 我個日就有蟹、鮑魚、蜆等等....#自選配料方面 超推薦大家叫 #雞骨丸 佢係將雞軟骨同埋雞肉打成肉丸 有口感又彈性 食得過#美國肥牛 又係要叫 我地個日食嘅牛係幾靚 油花同肉嘅比例剛好 —————————————食到咁上下佢就會比粟米芋頭同南瓜粒 加入個粥底再整爛佢 咁兜粥就會變到好綿 同提鮮左 ☄️要注意嘅一點呢間餐廳著重食番原味所以冇咩調味 重口味人士就要自己再加調味料喇~ ⚡️環境:2.5/5(地方唔大 有啲逼⚡️食物:4/5⚡️服務:4/5(侍應態度唔錯#winfat#winfat佐敦 —————————————-鍋心粥底火鍋 (佐敦)佐敦德成街1-5號康源閣地下A-B舖鍋心粥底火鍋 (大圍)大圍積存街18號地下鍋心粥底火鍋 (元朗)元朗安寧路38號世宙第三座地下23號舖鍋心粥底火鍋 (北角)北角和富道96-110號僑裕大廈地下1號舖
偷懶左一排終於update 下😈
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
#鍋心粥底火鍋 呢間超級推薦👍🏻
$198一位免加一
⚡️食物:4/5
⚡️服務:4/5(侍應態度唔錯
鍋心粥底火鍋 (佐敦)
佐敦德成街1-5號康源閣地下A-B舖
鍋心粥底火鍋 (大圍)
大圍積存街18號地下
鍋心粥底火鍋 (元朗)
元朗安寧路38號世宙第三座地下23號舖
鍋心粥底火鍋 (北角)
北角和富道96-110號僑裕大廈地下1號舖