2011-07-16
沙田好多酒樓都有好多人等呢度唔洗等, 即有位,好開心,點知.....係錯誤既開始潮式湯浸咸水角---->d皮超厚,內面只得一隻蝦, 其他乜都無, 同鳳城差好遠藥膳雞腳---->去間間酒樓都會食, 人地d雞腳都會燜到好"淋,"但呢度個d, 係食唔到入口囉 , d雞腳根本好似未熟咁,勁硬,咬都咬唔入, 成碟都浪費曬,但好個方面睇係佢唔係藕左好耐囉煎三色糕----->唯一可以接受既一碟 ,普通, 但係如果間酒樓,整呢d咁基本既野都唔得,真係可以摺雞扎---->因為想食棉花,點知佢完全無棉花...........激死!!乜唔係係雞扎都有棉花架咩?!點解佢剩係得雞,火腿,香芋同我唔想食既冬菇瑤柱蛋白肉鬆炒飯---->賣相好唔得, 唔知點解係灰灰地色,好油,味道一般, 我諗茶餐廳都好食過佢.........總括來講,無一樣野係好食,而且點心都唔算好平,但可以咁差, 平過佢又好食過佢都有2個人$120我係唔會再來既!
呢度唔洗等, 即有位,好開心,點知.....係錯誤既開始
2個人$120
我係唔會再來既!