2021-09-18
喺大圍唔算好近火車站嘅位,都要行成10分鐘㗎!不過都好易搵👍🏼👍🏼Lunchtime 時間去都坐到幾滿咼,唔知係咪因為星期六,連Happy Hour都坐唒人係度飲酒添呀🤣入面嘅大燈好吸晴,成個感覺好high class!!!!坐咗空間感亦十足,都舒服👏🏼叫咗2個set lunch!一黎有個洋蔥湯,好足料😆由於想過個味刺激啲,就自己加咗好多黑椒🙈正!牛舌薯菜 $78有成6塊牛舌咁多㗎!而且一啲都唔騷好食,略略覺得咸咗小小,如果配飯同意粉,應該會好啲🥳不過佢啲牛舌高質😋豬扒包 $79好好食👍🏼👍🏼👍🏼非常之高質!!個麵包係烘過,熱辣辣脆卜卜,查咗牛油芝士,中間有蕃茄生菜,一次過有唒所有口感😘好正!!!仲有2塊豬扒一啲都唔un ,有小小肥肉,好食呀!!!我個人比較喜歡個豬扒包🤣🥳嘢飲方便我哋叫咗水果茶,應該係peach tea!!!少有餐廳有👏🏼😆下次會想夜晚黎食一次感受下個氣氛
叫咗2個set lunch!
牛舌薯菜 $78
豬扒包 $79