2024-02-05 2989 瀏覽
要不是有人介紹,也不知道荔枝角工廈都有間咁抵食的台灣餐廳,不過整體格局其實不似餐廳,因為裝潢比較簡約,但勝在面積大,樓底高,座位多。此店以QR code落單,大概等10分鐘左右上菜,不收加一服務費。蕃茄紅燒台式牛肉麵 $88(優惠價加配)冬瓜茶 +$9我點了碗牛肉麵,份量可真係超級多,紅蘿蔔及白蘿蔔切到大大舊,索晒湯汁入口甜甜地,牛肋條都有好多條,啖啖肉,而且炆得入味又夠淋,仲有滷蛋做配菜,麵的份量都算多,煮得剛好唔會太軟身。跟餐可優惠價加配飲品,選了清涼解渴的冬瓜茶,唔會太甜,入口清爽。手工滷肉雞扒便當 $68(優惠價加配)桂花雪莉羅漢果茶 +$15食台式便當一定要食滷肉飯,肥美的豬肉加上香濃的醬汁就最好食,呢碗滷肉飯的滷肉肥瘦相間好均勻亦唔錯,雞排大大塊,外皮都炸得香脆,肉質嫩滑。跟餐可優惠價加配飲品,選了化痰止咳的羅漢果茶,因為加了雪梨,所以飲落口甘甘地又甜甜地,好潤喉亦潤肺。台式肉蛋芝士吐司 $56(優惠價加配)花枝丸配麻辣鬼椒粉(5粒) $28相比牛肉麵及滷肉飯,我個人更喜歡這份台式肉蛋芝士吐司,店家好貼心提供即棄手套,用手食唔怕整污糟,重點是因為蛋汁加上芝士的餡都頗多,一咬

蕃茄紅燒台式牛肉麵 $88
(優惠價加配)冬瓜茶 +$9

手工滷肉雞扒便當 $68
(優惠價加配)桂花雪莉羅漢果茶 +$15

台式肉蛋芝士吐司 $56
(優惠價加配)花枝丸配麻辣鬼椒粉(5粒) $28
相比牛肉麵及滷肉飯,我個人更喜歡這份台式肉蛋芝士吐司,店家好貼心提供即棄手套,用手食唔怕整污糟,重點是因為蛋汁加上芝士的餡都頗多,一咬入口就會流出來,夾在裡面的豬扒都好好食,好鬆軟香口。
選購任何吐司亦都可以優惠價加配小食,花枝丸其實可配麻辣鬼椒粉或是淮鹽粉,各位愛辣勇士要注意,麻辣鬼椒粉真心勁辣,連我食得辣之人都要頻頻飲茶解辣,耍有心理準備才去挑戰啊!

黑布台式香腸(2條) $28
另一款小食台式香腸水準不過不失,絕對是台式香腸應有的味道,煙韌多汁,味道較甜。

桂圓杞子玫瑰三色圓 $38
有齊芋圓、地瓜圓及紫薯圓,每款都幾大粒,加上養顏的桂圓,以及好香甜的杞子玫瑰糖水,好暖胃又暖心。

2024-02-03
想不到晚上都滿場,需排隊輪侯。📍位置:荔枝角站 D1 出口,步行約1分鐘。🏠環境:木系門面,近門口設有輪侯座位可坐和收銀櫃,室內面積大而座位安排較緊密,十足似一個學生飯堂,很簡單裝潢。🤵🏻服務:QR Code下單,先付款後上菜,設有自助區,不收取加一。🍽️晚市:提供各款台式便當🍱、牛肉麵、三文治和蛋餅等,價錢合理。🍗慢烤雞腿蛋吐司🥪 $49👍這是招牌菜,😍流心的蛋黃配嫩滑入味的雞肉🍗,份量雖然是細,但雞肉多😚而挺膩,所以跟朋友分半份就剛好。🧃桂花雪梨羅漢果茶(凍)(無糖)$15😚重羅漢果味,帶點清甜,很滋潤。🍱手工滷肉便當 $58+🍵桂花雪梨羅漢果茶(熱)$15😉滷肉較重滷水味,肥瘦均勻,配有咸菜、椰菜和半隻滷蛋,白飯挺多,所以一定吃得飽肚。🍢花枝丸配淮鹽(5粒)$28☺️炸得外脆內軟,不錯,不會過鹹。🧀芝士🥓火腿🥚蛋餅 $38😍蛋餅很出色,餡料豐富🤩,芝士拉絲效果突出,餅皮軟韌有嚼口😋,內有火腿、蛋、蔥花和芝士,味道和口感很豐富👍。🥣芋頭🥥椰汁三色圓(凍)$46🥥椰汁糖水比例較重,碗底有三色芋圓,口感十分軟韌☺️,不過芋頭味不多。
想不到晚上都滿場,需排隊輪侯。
📍位置:荔枝角站 D1 出口,步行約1分鐘。
🏠環境:木系門面,
近門口設有輪侯座位可坐和收銀櫃,
室內面積大而座位安排較緊密,
十足似一個學生飯堂,很簡單裝潢。
🍗慢烤雞腿蛋吐司🥪 $49
慢烤雞腿蛋吐司
但雞肉多😚而挺膩,所以跟朋友分半份就剛好。
🧃桂花雪梨羅漢果茶(凍)(無糖)$15
😚重羅漢果味,帶點清甜,很滋潤。
🍱手工滷肉便當 $58+🍵桂花雪梨羅漢果茶(熱)$15
😉滷肉較重滷水味,
肥瘦均勻,配有咸菜、椰菜和半隻滷蛋
,白飯挺多,所以一定吃得飽肚。
🍢花枝丸配淮鹽(5粒)$28
☺️炸得外脆內軟,不錯,不會過鹹。
🧀芝士🥓火腿🥚蛋餅 $38
😍蛋餅很出色,餡料豐富🤩,
芝士🥓火腿🥚蛋餅
芝士拉絲效果突出,餅皮軟韌有嚼口😋,
芝士🥓火腿🥚蛋餅
內有火腿、蛋、蔥花和芝士,味道和口感很豐富👍。
🥣芋頭🥥椰汁三色圓(凍)$46
2024-01-20
  • 桂花雪梨羅漢果茶
2024-01-10 1141 瀏覽
//05 01 24 晴天🌞15:00 荔枝角 億利工業大廈@hakpo_alley台菜良心店 ☺︎ 「黑布小巷」 ——— 係我近年幫襯得最多嘅一間工廈食店。簡約嘅裝修,開揚嘅環境,帶比食客有種舒適樸素嘅感覺。而且喺呢度,你仲可以重新認識咩叫做物超所值𠻹吖!🔻芝士蛋餅 HKD$35ꕀ蛋餅外皮煙靭 口感軟熟熱辣辣嘅芝士拉絲 咬落去半溶狀態 再伴隨芝士嘅鹹香、濃郁嘅蛋香、惹味嘅蔥香嗰種滋味難以形容 食完真係非常滿足🔻黑布台式香腸 (2條) HKD$28ꕀ外皮烤得香脆 內裏肉質飽滿 而且多汁肥瘦比列完美3:7 鹹鮮得嚟帶少許甜味次次食完都忍唔住要𝘦𝘯𝘤𝘰𝘳𝘦🔻台式肉蛋芝士吐司 & 凍頂烏龍 HKD$68ꕀ香濃嘅芝士醬配日本半熟流心蛋 有住無限嘅爆汁 已經極為邪惡再加埋:香煎美國大草原穀飼豬扒、金黃酥脆嘅吐司以及自家秘製醬汁整體口感豐富之餘 味道酸香少甜 開胃極致不愧係店內人氣𝘕𝘖.1嘅首選凍頂烏龍經冷泡後 味道清爽甘甜 當中更散發出淡雅嘅花果清香 🔻手工滷肉雞扒便當 & 凍頂烏龍 HKD$80ꕀ採用傳統台式做法以自家製滷水慢煮豬腩肉 將肉香昇華之外 仲更加入味 雞扒大塊 炸粉鬆脆 調味出色有
05 01 24 晴天🌞
15:00 荔枝角 億利工業大廈
@hakpo_alley

台菜良心店 ☺︎

而且喺呢度,你仲可以重新認識咩叫做物超所值𠻹吖!

🔻芝士蛋餅 HKD$35

蛋餅外皮煙靭 口感軟熟
熱辣辣嘅芝士拉絲 咬落去半溶狀態
再伴隨芝士嘅鹹香、濃郁嘅蛋香、惹味嘅蔥香
嗰種滋味難以形容 食完真係非常滿足

將肉香昇華之外 仲更加入味

雞扒大塊 炸粉鬆脆
調味出色有好香嘅椒鹽味
重點用咗雞髀肉 所以食起嚟每啖都外脆內嫩

會有多款配料:滷蛋、炒椰菜、酸菜、肉鬆、紫菜
份量超級多 兩個人𝘴𝘩𝘢𝘳𝘦都足夠

• 芝士蛋餅
  • 手工滷肉雞扒便當
  • 台式肉蛋吐司
  • 凍頂烏龍茶
呢間好味到同朋友特登過嚟食😳主打台式料理 最出名當然係吐司🍞性價比極高~次次去都排晒長龍人均$230@2✨麻辣鬼椒雞腿芝士蛋吐司+冬瓜茶 $67朋友特別推介呢款 呢隻辣我接受到辣得好過癮😍 雞腿非常嫩滑 有肉汁芝士🧀先係重點 芝士仲溶緊落去成個配搭好perfect ~✨滷肉雞扒便當+桂花雪梨羅漢果茶 $84雞扒好有份量 炸得好酥脆又入味滷肉肥瘦均勻 啖啖肉😍個人真係幾鍾意呢啲健康茶❣️✨花枝丸配淮鹽 $38大大粒又彈牙 好夠味🤟🏻✨紅棗薑三色圓 $38飯後甜品是必須的🥰芋圓煙靭 份量多~湯底夠甜又可以補補

呢間好味到同朋友特登過嚟食😳
主打台式料理 最出名當然係吐司🍞
性價比極高~次次去都排晒長龍
人均$230@2

✨麻辣鬼椒雞腿芝士蛋吐司+冬瓜茶 $67
朋友特別推介呢款 呢隻辣我接受到
辣得好過癮😍 雞腿非常嫩滑 有肉汁
芝士🧀先係重點 芝士仲溶緊落去
成個配搭好perfect ~

✨滷肉雞扒便當+桂花雪梨羅漢果茶 $84
雞扒好有份量 炸得好酥脆又入味
滷肉肥瘦均勻 啖啖肉😍
個人真係幾鍾意呢啲健康茶❣️

✨花枝丸配淮鹽 $38
大大粒又彈牙 好夠味🤟🏻

✨紅棗薑三色圓 $38
飯後甜品是必須的🥰
芋圓煙靭 份量多~
湯底夠甜又可以補補
6天前 0 瀏覽
開喺荔枝角工業大廈入邊嘅台灣餐廳,之前就有fri介紹,話性價比比較高,慢烤雞髀肉芝士蛋吐司,$56即叫即整,芝士多到拉絲,頹吐司,哈哈,比較驚喜嘅係佢哋個秘製醬汁,惹味。蕃茄紅燒牛肉面,上台嗰陣已經聞到蕃茄香味,個湯蕃茄味比較濃,開胃,牛肉係用咗牛肋條,已經炆得好琳唔會咬唔開,個面有嚼口,比較粗身啲。
最近見到火熱的朋友圈大家都開始瘋狂讚好一間台灣菜餐廳,叫做黑布小巷,於是我就提前預約,揾多幾個友伴一齊上黑布小巷嚟試下😉。原來呢間嚟自台灣嘅餐廳,喺荔枝角隱藏咗兩年,所有手藝人手傳統製作,真真材實料💪。以下就分享下經驗啦。🍽️首先就係呢道全人手製作嘅黑糖紅棗薑三色圓。佢哋將黑糖,紅棗同埋薑,全人手熬煮成湯,再加上手製嘅三色圓,甜中帶薑,暖胃又好味。份量剛剛好,啱晒開胃😋🥞其次台灣傳統芝士蛋餅。香滑嘅蛋餅皮包住富有磨口感嘅芝士,熱辣辣嘅芝士蛋餅同順口嘅自家製醬汁一結合,口感差唔多好似食緊芝士火鍋咁,爽口嘅口感真係講唔曬😍。🦑最後就到咗辛辣到火熱嘅麻辣花枝丸。花枝丸採用新鮮嘅花枝,有彈牙口感,加上嗰鬼椒麻辣粉,真係辣到咁心臟跳動,但係又辣得好,而且麻辣味道超過四溢,震撼到我哋每一次嘅味蕾🔥。總結嚟講,我哋一行人都好滿意黑布小巷帶嚟嘅驚喜,無論係食材嘅選擇,到每道菜嘅精心製作。而價格都唔會過於貴,CP值爆燈🥳🥳。呢度絕對令每一個食客都滿意,下次仲會帶埋其他朋友一齊嚟!
2024-06-20 0 瀏覽
黑布小巷餐廳環境餐廳位置空間十分大,亦有好多二人和四人座位,絕對適合情侶或幾個朋友仔一齊食飯。蕃茄紅燒台式牛肉麵碗麵一上枱已經聞到香噴噴嘅牛肉味,而且牛肉亦都炆到好腍,非常出色。花枝丸配淮鹽即叫即炸熱辣辣,再配上淮鹽,識落好惹味桂花雪梨羅漢果茶一杯好健康的飲品,飲落已經晚上攞一啲雪梨乾,桂花和羅漢果的味道,也種好潤喉的感覺。芋頭椰汁三色圓芋頭,地瓜圓同紫薯圓大大粒,食落都好甜好好味嘅一個甜品糖水。
黑布小巷

餐廳環境

蕃茄紅燒台式牛肉麵

花枝丸配淮鹽
即叫即炸熱辣辣,再配上淮鹽,識落好惹味

桂花雪梨羅漢果茶

芋頭椰汁三色圓
芋頭,地瓜圓同紫薯圓大大粒,食落都好甜好好味嘅一個甜品糖水

2024-06-18 0 瀏覽
不過呢一次真係失望之中嘅失望台式香腸但台式香腸一上檯黑到好似濃左一樣完全食唔落口明顯炸了太久濃了,完全和他們相片差很遠,味道當然就不用提,所以這店食物品質一落千丈亦不停聽到可能在廚房裏播關於18禁嘅歌曲勁大聲不明白為什麼餐廳會播放出這種歌完全沒有人理會仲要越播越大聲特別嘅地方係衞生方面好差😦一入去就見到勁多蟲飛嚴重影響到食慾基本上係肉眼都睇到架啦完全沒有改善下環境方面食吐司連一個手套都冇熱飲都冇有次再去食係所有炸野都冇又要等好耐先有
一間專營台菜嘅「黑布小巷」就憑住佢帶你去台灣嘅味道👅同視覺享受👀,畀人一個深刻嘅印象。等我同你分享嘅體驗啦👇💓食物💓 5/5首先,我哋試咗「芝士蛋餅」🥞,蛋餅既芝士,仲一路熔化,配埋自家製嘅醬汁(咸咸甜甜),一試就好鍾意☺️其次,「台式肉蛋吐司」🍞幾乎係喺每一個台灣嘅早餐店都有得賣。新鮮嘅豬肉,配埋味道豐富嘅自家秘製醬汁,佢呢個既豬肉好明顯唔同,係比較tender,比較juicy,呢個係大大加分位!唔可以唔試嘅係「黑布台式香腸」🌭新鮮豬肉製成嘅台灣香腸,真材實料嘅美味😋極度Juicy最後,「花枝丸」🦑,配麻辣鬼椒粉,辣得剛剛好,口感豐富,超級爽滑彈牙🌸💗環境💗 5/5去到黑布小巷,座位舒適,燈光暖暖嘅,裝修又幾有feel。 💛💛💛💖服務💖 5/5服務上,我哋真係要大大讚揚黑布小巷👍!服務員超級友善💕好似朋友咁,親切,舒服,賓至如歸。一個滿足嘅午餐!😊😊😊
💓食物💓 5/5
💗環境💗 5/5
💖服務💖 5/5
2024-06-13 0 瀏覽
今日好想食返餐好嘅,於是就揀咗荔枝角嘅工業大廈裡面嘅黑布小巷。乾淨同整齊嘅環境就 真係令人覺得好舒服,而且簡單得來,設計亦好好,座位都好舒服💖手工滷肉雞翼便當,傳統台式做法成功將雞翼味道提升到一個新高度。自家配製滷水汁嘅豬腩肉,味道均勻滲透到每吓雞翼入邊,刺激到我讚口連連。💕古早味冬瓜茶,清甜冬瓜味 好好飲!清涼解渴,真係古早味嘅最佳寫照。💞桂花雪梨羅漢果茶,熱飲冷飲總要有一款。雪梨嘅甜,桂花嘅香,羅漢果嘅清,三種味道一口氣交疊,令人一試難忘。💖台式肉蛋芝士吐司,要稱讚一番。 呢度嘅食材真係冇得輸!美國大草原穀飼豬扒,都用心煎至金黃,之後放上香濃芝士,個味道,令人百吃不厭。💕至於夜市蝦捲,更是一絕。每一塊蝦捲都係手工製作,外皮炸得香脆,入面嘅蝦焗得剛剛好,香口得黎又唔會太油,媽媽食得笑容滿面。選擇黑布小巷真係好冇錯,每道菜都煮得恰到好處,味道又地道。
選擇黑布小巷真係好冇錯,每道菜都煮得恰到好處,味道又地道。
上網見到連串好評,已經令我好是期待,今日就帶著大家嘅期望,落黑布小巷試吓佢哋嘅午餐啦!!🤗🌟古早味冬瓜茶🌟首先就最愛佢哋嘅古早味冬瓜茶,清口消暑,真香! 冬瓜很溶,甜度低,整個人升起嚟啦!💯🌟桂花烏龍茶🌟再點杯桂花烏龍茶,有種山水畫一樣嘅清新感覺,桂花香氣伴隨烏龍茶入口,個人覺得好比單飲仲健康,佢嘅香氣夠濃郁,真不虧為名茶。🌟麻辣鬼椒雞腿蛋芝士吐司🌟麻辣鬼椒雞腿蛋芝士吐司,先鹹再辣,又撻脆又香軟, 再加埋自家秘製醬汁,一入口,軟嫩嘅雞肉和慢烤嘅香氣就四溢出嚟,真系一絕!💯🌟黑松露焦糖洋蔥大啡菇芝士蛋吐司🌟再試試黑松露焦糖洋蔥大啡菇芝士蛋吐司。 呢個菜算係晚餐一大驚喜。黑松露重香,洋蔥和大啡菇嘅綜合口感超滿足! 👍🌟大大塊甜不辣🌟大大塊甜不辣, crispy crispy 架!真系术語上嘅""黄金配比""。配埋一旁嘅酸辣醬,驚喜滋味,口感豐富,好食到爆! 😋🌟花枝丸🌟花枝丸係另一個必試之選,配埋特製醃鹽和湯粉,口感濃郁, 花枝丸很滑,帶有花枝的甜味,再配上粉鹽的口感,真的非常符合胃口,我下次再黎一定仲要食呢個!🔸環境:9/10🔸食物質素:9/10🔸服務:8.5/10🔸整體評價:9/10黑
黑布小巷,一間帶有台灣風情嘅餐廳,餐牌上每一樣食物都經過精心烹制,味道唔輸台灣於地道美食。喺店內用餐覺得好似置身台灣小鎮,對於想體驗台灣風情嘅你,絕對一試㗎!
2024-06-13 0 瀏覽
黑布小巷,一間位於荔枝角的台灣菜餐廳,環境充滿台灣小吃攤嘅風味,先係視覺享受,後係味蕾體驗。環境:✔️✔️✔️✔️✔️台式餐館的特別氣氛,坐低就仿佛置身於台灣小食店一樣。大大塊甜不辣,口感外脆裡嫩,配上地道嘅酸辣醬,一試愛上! 😋。飛驒牛芝士蛋吐司,豪華配搭,飛驒牛肉肉味好香, 而且好腍,好多汁,細膩及芝士蛋嘅濃郁,太美妙喇,一定要分享俾大家知😝。食物:✔️✔️✔️✔️✔️我個人好鍾意佢哋嘅甜品,就係嘅芋頭椰汁三色圓(凍),大家期待已久嘅甜點!新鮮做嘅芋圓,配上椰漿, 甜到啱啱好,而且芋圓好好食,好彈牙,一啲都唔會覺得好硬,食極都唔夠嘅感覺服務:✔️✔️✔️✔️服務員細心服務, 而且招呼都好好, 又有笑容我哋成班人食得好開心,黑布小巷嘅滋味會製造一種獨特嘅回憶。
環境:✔️✔️✔️✔️✔️
台式餐館的特別氣氛,坐低就仿佛置身於台灣小食店一樣。
食物:✔️✔️✔️✔️✔️
服務:✔️✔️✔️✔️
服務員細心服務, 而且招呼都好好, 又有笑容
我哋成班人食得好開心,黑布小巷嘅滋味會製造一種獨特嘅回憶。
2024-06-12 35 瀏覽
約咗朋友喺荔枝角見面, 朋友介紹咗呢間位處工廠大廈入面食台灣嘢嘅店。 時間某週六下午去到, 竟然見店外有人等位。 心諗應該無去錯地方值得試吓。看過餐牌後, 未見有什麽驚喜食物, 食物款式上大都可以在外面台式食店食得到。 㸃了古早味手工滷肉飯, 芝士火腿肉鬆蛋餅,慢烤雞腿芝士蛋吐司, 黑糖红棗薑三色圓。各款食物分量都算大,食材配料幾足, 除咗三色圆糖水,略嫌薑味唔夠,芋圓份量過少外,各樣食物味道上中規中矩, 没有失望, 亦没有帶來驚喜。 價錢上在工廠大厦樓上舖來講尚算合理。

古早味手工滷肉飯

慢烤雞腿芝士蛋吐司

芝士火腿肉鬆蛋餅

黑糖紅棗薑三色圓

慢烤雞腿芝士蛋吐司
芝士火腿肉鬆蛋餅
2024-06-10 20 瀏覽
🎪 黑布小巷 (荔枝角)荔枝角長沙灣道883號億利工業中心4樓405室🌟慢烤雞腿蛋吐司 $89✨甜不辣✨凍頂烏龍茶邪惡既蛋吐司🍞金黃酥脆的吐司表層,配搭雞肉柔軟的質感,每咬一啖仲配有流心蛋液和芝士🧀加上慢煮的關係,雞肉🍗較軟嫩多汁,店員俾埋濕紙巾,不怕吃相太醜~甜不辣超級大片,圓形的,有三大片~煙煙韌韌的😋🌟手工滷肉蝦卷便當 $84✨桂花雪梨羅漢果茶有驚喜☝️蝦卷外層酥脆,內餡飽滿,蝦肉鮮甜彈牙,配搭滷肉,加埋配菜,好有飽足感😝要讚賞它的飲品,不加糖,不加防腐劑,清肺潤喉,止咳化痰🏅正!🌟芝士蛋餅$34濃郁嘅芝士餡料,配搭金黃酥脆嘅餅皮,好吃😋感覺亦不油膩👍🌟桂圓杞子玫瑰三色圓 $38糖水都一樣岀色🙈真材實料🏅糖水都做到養生的效果😀推介!
🎪 黑布小巷 (荔枝角)
荔枝角長沙灣道883號億利工業中心4樓405室

🌟慢烤雞腿蛋吐司 $89
✨甜不辣
✨凍頂烏龍茶

🌟手工滷肉蝦卷便當 $84
✨桂花雪梨羅漢果茶

🌟芝士蛋餅$34
濃郁嘅芝士餡料,配搭金黃酥脆嘅餅皮,好吃😋感覺亦不油膩👍

🌟桂圓杞子玫瑰三色圓 $38
糖水都一樣岀色🙈真材實料🏅糖水都做到養生的效果😀推介!
2024-06-10 12 瀏覽
𝕃𝕒𝕚 ℂ𝕙𝕚 𝕂𝕠𝕜 荔枝角 • 黑布小巷🇹🇼📍荔枝角長沙灣道𝟠𝟠𝟛號億利工業中心𝟜樓𝟜𝟘𝟝室::::::::::::::::::::::::::::::🥪台式肉蛋芝士吐司 $53烘烤過的酥脆吐司夾著兩塊美國大草原穀飼豬扒、香濃的半熟日本流心蛋,配上芝士及秘製酸甜醬汁,是典型的台式早餐味道!🍝蕃茄紅燒台式牛肉麵 $88蕃茄湯湯頭鮮甜,蘿蔔及牛肋條紅燒得軟爛入味,滷蛋配上有嚼頭的麵條,十分足料。🗞️芝士火腿肉鬆蛋餅 $42傳統台式做法的香煎蛋餅,餡料豐富,火腿、肉鬆、芝士與雞蛋,入口鬆香惹味。🟠炸花枝丸 $28口感彈牙,配麻辣鬼椒粉。🍹桂花雪梨羅漢果茶 $15養生推薦,百分百自家煲製,無添加糖及防腐劑,清肺潤喉,止咳化痰。
𝕃𝕒𝕚 ℂ𝕙𝕚 𝕂𝕠𝕜 荔枝角 • 黑布小巷🇹🇼
📍荔枝角長沙灣道𝟠𝟠𝟛號億利工業中心𝟜樓𝟜𝟘𝟝室
🥪台式肉蛋芝士吐司 $53

🍝蕃茄紅燒台式牛肉麵 $88

🗞️芝士火腿肉鬆蛋餅 $42

🟠炸花枝丸 $28
口感彈牙,配麻辣鬼椒粉。

🍹桂花雪梨羅漢果茶 $15