2020-06-25
又係一間想嚟食好耐嘅餐廳啦!😍我見好多人介紹過,小有名氣,就特登嚟試下😚·🌟𝓞𝓱 𝓜𝔂 𝓖𝓸𝓭 $140呢度出名食酸種麵包sourdough ,個麵包真係外脆內軟又煙韌,抵讚👍🏻·黑松露汁係重點,汁滲入包中更加好食😍同時亦唔會浸淋包外圍,依然脆卜卜😛·菇係大大舊,份量又好多,滿佈係包上面,蘸醬食一流👍🏻·火箭菜係有黑醋調味,酸酸地幾開胃嘅👌🏻·蛋唔流心(見圖三),有少許失望,畢竟對呢間餐廳嘅期望較高🤭·🌟 𝓜𝓪𝓲𝓷 𝓛𝓪𝓪𝓷𝓲𝓮 - 𝓑𝓲𝓰 𝓑𝓸𝓼𝓼 $198食肉獸揀咗big boss,姐係牛扒配酸種麵包,菜單聲稱係用150日穀飼安格斯牛,牛扒份量好多下,牛嘅質素不過不失啦!·唯獨是嗰汁好酸,再加上包又係微酸,咁酸個人就唔太鍾意😅😢·🌟小總結:酸種麵包同creamy的黑松露醬的確吸引,一試係值得嘅,但價錢頗貴,我就未必再試😚錢留返試其他好嘢食😆Btw我見有foodie話呢間服務唔好,我個日去又冇咩特別,可能見唔到老闆(?)
🌟𝓞𝓱 𝓜𝔂 𝓖𝓸𝓭 $140
菇係大大舊,份量又好多,滿佈係包上面,蘸醬食一流👍🏻
火箭菜係有黑醋調味,酸酸地幾開胃嘅👌🏻
蛋唔流心(見圖三),有少許失望,畢竟對呢間餐廳嘅期望較高🤭
🌟 𝓜𝓪𝓲𝓷 𝓛𝓪𝓪𝓷𝓲𝓮 - 𝓑𝓲𝓰 𝓑𝓸𝓼𝓼 $198
唯獨是嗰汁好酸,再加上包又係微酸,咁酸個人就唔太鍾意😅😢