2021-01-13
不錯的一餐。當天是1月1日公眾假期所以人多比較多。大約四點多到達,人還是有很多,但幸好不用等位。叫了一個all day breakfast, italian egg benedict and chicken wings.All day breakfast 份量都幾多,好夠飽而且都幾好味。最值得讚嘅就係個egg benedict。本身嚟食都係因為呢度ge egg benedict好出名。佢有幾款可以揀而我就揀咗配parma ham,咁嘅配搭我係第一次食但我出奇地覺得超級好味。parma ham既咸加埋一齊真係好夾。佢仲有得配煙三文魚或者煙肉。最後就係個雞翼。我哋係因為隔離枱叫咗見到好似幾好味所以先叫。外脆內嫰,好多汁。幾值得試。嘢飲方面就冇咩特別。服務員大多數都係講英文,服務是普通水平。
嘢飲方面就冇咩特別。
服務員大多數都係講英文,服務是普通水平。