2018-02-05
☀️You Deserve Better Sunday✅麵包控見到有類似韓國toast 🥪就衝去食了,果然沒有失望,性價比高呀,感動的!❤️❤️_______________________👉🏻「手打安格斯牛芝士漢堡」,係即叫即製,真心好大舊肉,好厚身,一拎上黎就「嘩」‼️😍🤤👉🏻完全係好JUICY 好足料,唔會乾真真,配埋厚玉子蛋🍳,椰菜🥗,芝士🧀同粟米粒,重有蜜糖芥末醬🍯配搭好MATCH 呀!💓👉🏻塊TOAST 🍞重要用牛油煎過,好香口外脆內帶軟,好正🉐👉🏻堅足料同好飽肚,性價比高👅👉🏻跟餐飲品係百香果檸檬茶🍹,清新之餘重平衡到吐司的油膩感👍🏻 👉🏻重有好多款式好想試,下次一定要再黎試下👏🏻👉🏻吐司🍞即叫即製需時,會等得耐少少,但真心值得! ⚠️餐廳位置唔多,但好溫暖,播住音樂🎼✅店員服務又好好,好親切!亦係令我想回頭的原因🔆👉🏻We Deserve Better‼️----------------------------🥪$63 (with Drinks🍹)+$9 薯波Deserve Better Toast & Coffee 灣仔
_______________________
👉🏻堅足料同好飽肚,性價比高👅
👉🏻重有好多款式好想試,下次一定要再黎試下👏🏻
👉🏻We Deserve Better‼️
----------------------------