2022-05-15 436 瀏覽
間唔中都想食下特色料理,今次趁收工行完老銅Donki後,就去左間印度餐廳醫肚,入面侍應同老闆都係印度人,野食夠哂正宗又好味😋>印度燴羊肉:羊肉無骨無羶味,煮到好腍又入味,咖哩用上印度綜合香料Garam Masala;食到有肉豆蔻、孜然、丁香、芫荽等既味,餐廳仲特別加入蕃茄做底,食落酸酸甜甜又帶少少辣,點Naan食好開胃😍>芝士烤餅:呢度既Naan冇得拉芝,芝士味都算OK,值得一讚係佢地既Naan好煙韌,好好咬,點住咖哩食都幾滋味。>乳酪脆米球:好似尼泊爾菜既薯仔乳酪波咁,不過呢款面頭係似章魚燒咁枝d 印度酸辣醬落去,再加紅石榴&麵碎作為點綴,裡面白色餡用左乳酪、白鷹嘴豆蓉+薯仔整成,食落酸酸甜甜,又會有少少飽肚。>Mango Lassi:食印度野必點,味道微甜,應該無特別加糖,係靠芒果本身既甜味,仲要飲到唔少芒果蓉,好足料。>甜奶球配特色甜絲:印度甜品中Rasmalai 同Rasgulla都係好出名既甜湯圓,Rasmalai係浸響甜牛奶度,而Rasgulla就係浸響糖水度。今次點既Rasmalai入口充滿奶香,食落軟腍腍咁好似海綿,凍食消暑之餘仲
間唔中都想食下特色料理,
今次趁收工行完老銅Donki後,
就去左間印度餐廳醫肚,

入面侍應同老闆都係印度人,
野食夠哂正宗又好味😋

>印度燴羊肉:
羊肉無骨無羶味,
煮到好腍又入味,
咖哩用上印度綜合香料Garam Masala;
食到有肉豆蔻、孜然、丁香、芫荽等既味,
餐廳仲特別加入蕃茄做底,
食落酸酸甜甜又帶少少辣,
點Naan食好開胃😍
芝士烤餅

>芝士烤餅:呢度既Naan冇得拉芝,
芝士味都算OK,
值得一讚係佢地既Naan好煙韌,
好好咬,點住咖哩食都幾滋味。
乳酪脆米球

>乳酪脆米球:
好似尼泊爾菜既薯仔乳酪波咁,
不過呢款面頭係似章魚燒咁枝d 印度酸辣醬落去,
再加紅石榴&麵碎作為點綴,
裡面白色餡用左乳酪、白鷹嘴豆蓉+薯仔整成,
食落酸酸甜甜,又會有少少飽肚。
Mango  Lassi

>Mango Lassi:食印度野必點,
味道微甜,應該無特別加糖,
係靠芒果本身既甜味,
仲要飲到唔少芒果蓉,好足料。
甜奶球配特色甜絲

>甜奶球配特色甜絲:
Rasmalai係浸響甜牛奶度,
而Rasgulla就係浸響糖水度。
今次點既Rasmalai入口充滿奶香,
食落軟腍腍咁好似海綿,
凍食消暑之餘仲好好味🥺
  • 印度燴羊肉
  • 甜奶球配特色甜絲
2022-03-27 551 瀏覽
呢間位於樓上鋪嘅印度餐廳,每逢星期日都會變身成為buffet,估唔到佢喺樓上鋪但幫襯嘅人都好多,而且唔剩係得外國人,除咗我之外仲見到幾台香港人,果然香港慢慢接納到印度菜啦。平日去印度餐廳因為主要係印度人開,佢哋多數講英文,而當天我見到有個識講中文嘅人,令到我個心都定啲😅佢除左雞牛羊肉,咖喱,芝士同飯,仲有經常食嘅印度咖喱角。沙律菜乳酪甜品水果都有。甜品足足有兩款咁多,仲要係平時成日見到一直我想食未食過嘅。除咗出面嘅嘢食之外仲包左前菜薄餅同一罐汽水,如果唔想飲汽水就要加返錢叫其他嘢飲。薄餅仲有得揀原味或者蒜蓉,記得一定要叫,好在店員提醒我如果唔係就蝕,當然要是我好鍾意嘅蒜蓉味啦,竟然一皮係咁大塊可以一開四,佢真係好香蒜茸味,唔似之前食過另一間冇乜蒜蓉味但係眼見有蒜蓉。印度脆米餅我好鍾意食,仲記得第一次食印度菜已經深深吸引咗我。裏面除咗會有啲餡料,旁邊仲有薯蓉同埋羅網樹汁。我幾鍾意佢個汁,入面有啲脆脆,食落去加埋一齊辣辣地甜甜地。甜品有甜奶球配特色甜絲同埋玫瑰甜丸子。呢兩樣嘢都係喺印度餐廳甜品常見,估佢唔到又幾好食,平時一份都要70蚊左右,等我食返夠本🤭賣單$180 +1,佢人流好多,唔知

甜品足足有兩款咁多,仲要係平時成日見到一直我想食未食過嘅。

賣單$180 +1,佢人流好多,唔知係咪因為佢得星期日有buffet,仲有屋企人帶小朋友嚟食。整體來講我覺得環境都有特色 ,餐廳食物唔錯,啱我口味。
2022-03-17 54 瀏覽
呢一間就係銅鑼灣地鐵站C出口一出 超級方便同高質既印度咖喱🤗碼沙拉咖喱烤雞 Chicken Tikka Masala最驚喜呢間咖喱多之餘雞肉都好多舊 印度香料惹味十足 呢款正常辣度 配Naan真係經典之選極辣咖喱羊 Goan Lamb Vindaloo呢款真心驚喜 係我食過既印度咖喱最辣之選 青辣椒同埋其他印度香料 而且羊件非常嫩口 雖然有羊鬚味 但咖喱既辣真係可以覆蓋成個味道 好鍾意呢款咖喱Butter Naan / Cheese Naan薄餅有好多款選擇 但值得推薦真係芝士味 佢真係夾左一舊舊芝士係個Naan入面 配合咖喱真係惹味非常

碼沙拉咖喱烤雞 Chicken Tikka Masala

極辣咖喱羊 Goan Lamb Vindaloo

Butter Naan / Cheese Naan

2022-03-12 52 瀏覽
Dilliwale餐廳充滿民族特色,顏色繽紛嘅特色牆非常吸晴,餐廳職員包括廚師都喺印度人,保証食到正宗印度家鄉味🌀OLD DELHI LAMB DELIGHT $110德里咖哩羊套餐,咖哩加入多種香料,十分濃郁,辣辣地非常開胃😋羊肉煮得好腍好入味,啖啖肉而且香料味道突出,配埋Naan一齊食,perfect👍🏽🌀Gulab Jamun 玫瑰甜丸子 跟餐+$20味道清甜嘅飯後甜品,丸子上枱時仲係熱㗎,而且加咗開心果碎,好睇又好食🍡🌀Masala Chai 印度奶茶 跟餐+$10印度奶茶向來出名,呢杯香滑嘅奶茶飲落仲帶點薑味,唔需要額外加糖已經好好飲☕️
Dilliwale

🌀OLD DELHI LAMB DELIGHT $110

🌀Gulab Jamun 玫瑰甜丸子 跟餐+$20

🌀Masala Chai 印度奶茶 跟餐+$10
今天有點事要出銅鑼灣拿,就順道解決一下午餐,想不到吃什麼就看到這間挺特別的印度菜,就選了這間來吃一下!印度烤雞(一隻)(178元)烤雞用上滾燙的鐵板來上菜,上面鋪滿了洋蔥和烤雞!烤雞可以看到包裹了大量的醬汁和香辛料,吃起來味道十分香濃,味道鹹香中帶點辣,而且有點點的酸,應該是用上酸奶去醃製的原因。而且雞肉肉質嫩滑,醃製得非常入味,配上香甜的洋蔥一起吃,更能突出烤雞的香味!蒜蓉烤餅(27元)顏色偏白的是蒜蓉烤餅,吃起來帶有蒜香,而且餅吃起來煙煙韌韌的,味道挺不錯!牛油千層鬆餅(28元)顏色偏深的是牛油千層鬆餅,吃起來會有點酥脆的口感,一層層的感覺。

印度烤雞(一隻)(178元)

印度烤雞(一隻)

蒜蓉烤餅(27元)

牛油千層鬆餅(28元)
2022-02-27
2022-02-27 92 瀏覽
京都廣場隱世的印度小店,由印度家庭主理,提供正宗地道的印度菜,食物的價錢也很划算。印度燴羊肉 - $148用上新鮮無骨羊肉,沒有羊羶味,又軟腍;印度咖喱用上蕃茄和印度香料masala有多種天然香辛料,香味獨特,配多少塊烤餅也吃不膩。印度烤雞(一隻) - $178嫩雞於店家秘製的酸奶和香料醃過夜,再猛火烤焗而成;上碟還用熱騰騰的鐵板上,保溫之餘,又有鑊氣;雞肉外表焦脆,肉心鎖著水份,入口好嫩滑Juicy,帶有濃烈的香料味道和微微辛辣感。蒜蓉烤餅 - $27一層層的印度烤餅好蓬鬆柔軟又有彈性,散發著陣陣蒜香。牛油千層鬆餅 - $28比烤餅擁有更多層,更多鬆化酥脆。

印度燴羊肉 - $148

印度烤雞(一隻) - $178
牛油千層鬆餅&蒜蓉烤餅

蒜蓉烤餅 - $27
一層層的印度烤餅好蓬鬆柔軟又有彈性,散發著陣陣蒜香。
牛油千層鬆餅 - $28
比烤餅擁有更多層,更多鬆化酥脆。
2022-02-27
2022-02-23 51 瀏覽
由印度人家庭式經營嘅傳統印度餐廳小店🇮🇳平日有十一款lunch set可供選擇~好味抵食而且餐廳環境舒適 推介俾大家啊😗-🥘Dilliwale Special Thali $138咩都想試下嘅話可以嗌呢個嚐味拼盤😏除咗每個餐都包咗嘅小食、naan同飯🫓佢仲有瑪莎拉咖喱烤雞、芝士波菜、沙律、同甜品!芝士波菜入面嘅芝士Panner其實姐係Indian Cottage Cheese🧀佢口感似豆腐 充滿奶香味而且唔會太漏🍼而甜品玫瑰甜丸子滿滿煉奶香 面頭灑上果仁!-🐑Old Delhi Lamb Delight $110咖喱羊肉羊騷味好重 岩晒我🤤羊肉份量多 其實一個女仔係好難食得晒成個餐😹因為佢係有四塊naan同飯啊!!!!!😹😹😹-野飲方面我升級咗印度奶茶(+$10)佢應該加咗薑味嘅調味料 所以有啲辛口而且佢整體好順滑 我覺得幾正😎PS可以嗌無糖的喔~
由印度人家庭式經營嘅傳統印度餐廳小店🇮🇳
平日有十一款lunch set可供選擇~
好味抵食而且餐廳環境舒適 推介俾大家啊😗
🥘Dilliwale Special Thali $138
咩都想試下嘅話可以嗌呢個嚐味拼盤😏
除咗每個餐都包咗嘅小食、naan同飯🫓
佢仲有瑪莎拉咖喱烤雞、芝士波菜、沙律、同甜品!
佢口感似豆腐 充滿奶香味而且唔會太漏🍼
甜品玫瑰甜丸子滿滿煉奶香 面頭灑上果仁!

🐑Old Delhi Lamb Delight $110
咖喱羊肉羊騷味好重 岩晒我🤤
羊肉份量多 其實一個女仔係好難食得晒成個餐😹
因為佢係有四塊naan同飯啊!!!!!😹😹😹

野飲方面我升級咗印度奶茶(+$10)
佢應該加咗薑味嘅調味料 所以有啲辛口
而且佢整體好順滑 我覺得幾正😎
PS可以嗌無糖的喔~
2022-02-21 44 瀏覽
喺香港我自己都好少會食印度菜,今次因為朋友介紹就走咗去呢一間印度餐廳,呢一間餐廳全部都係由印度人打理,無論呢度嘅裝修定係食物風格都非常之有傳統印度嘅風味食印度菜就梗係唔少得要食咖喱同埋渣餅呢啲啦,呢一度嘅咖喱真係同平時食嘅好唔同,咖喱嘅味道特別濃烈嘅口味,而且配合埋薄餅一齊食真係非常吸引,咖喱仲有唔同嘅口味可以選擇,如果鍾意食咖喱嘅話建議大家都可以走去試吓

9 0 後 的 味 蕾…………………………………………………………印度人開嘅純正印度餐廳,lunch menu幾抵食,10個套餐由$85-$138,重點係份量好多,其實一個餐都夠兩個普通食量嘅女仔食,有素食、雞、牛 豬、羊、魚,選擇類別豐富。✧如果平時食開港式食品食到悶,可以去呢一間傳統印度餐廳體驗,lunch set CP值高,包你食到飽。✧🪄Dilliwale Special Thali $138成個lunch Menu最豐富既set,可以選擇牛油雞/咖喱雞,一set有9樣食品,完全俾你感受到印度地道風味:-📎紅蘿蔔青瓜洋蔥沙律:醃製成酸甜甜好味-📎炸春卷:脆口、唔太油膩-📎芝士菠菜:菠菜磨成醬 配搭用牛奶製成嘅印度Gouda Cheese,口感有啲似凍豆腐,整體味道甜甜地-📎咖喱蕃茄配蔬菜粒:甜甜嘅蕃茄醬配搭微辣嘅咖喱醬,加埋青豆蘿蔔粒,幾特別! -📎瑪沙拉咖喱烤雞:甜辣嘅咖喱醬,加埋切好嘅雞粒,配飯一流-📎印度米飯:同傳統中國米飯唔同,爽身唔黏,一粒粒有啲空氣感,食落去好鬆軟-📎印度薄餅:拉開餅味幾香,乾身唔係酥皮嗰種,唔會太油太肥-📎芒果乳酪:smoothie好滑,芒果味偏酸
9 0 後 的 味 蕾

…………………………………………………………

🪄Dilliwale Special Thali $138
📎紅蘿蔔青瓜洋蔥沙律:醃製成酸甜甜好味
📎炸春卷:脆口、唔太油膩
📎芝士菠菜:菠菜磨成醬 配搭用牛奶製成
📎瑪沙拉咖喱烤雞:甜辣嘅咖喱醬,加埋切好嘅雞粒,配飯一流
📎印度薄餅:拉開餅味幾香,乾身唔係酥皮嗰種,唔會太油太肥
📎芒果乳酪:smoothie好滑,芒果味偏酸個種,乳酪味同樣出位,個人好鍾意❤️
📎玫瑰甜丸子:一款印度傳統甜品,主要用麵粉搓成圓球,炸好後泡玫瑰水等糖漿,吃落去非常甜膩,口感似浸濕左嘅麵包,入邊仲有細細粒果仁,軟綿綿,滲透淡淡煉奶味。

🪄Delhi Lamb Delight $110
以咖喱羊肉為主嘅套餐,一盤紅咖喱配羊肉粒,加1碗印度米飯,4塊薄餅,2條炸春卷,1杯熱印度奶茶,羊肉粒份量都算幾多,至少有十粒,羊騷味好重,啱晒鍾意食騷味既朋友,印度奶茶加入左啲薑味嘅調味料,令到杯奶茶充滿香料嘅味道,鍾意食香味既朋友應該會鍾意。

📍銅鑼灣有水準印度菜‼️• 惹味咖喱配煙韌naan🤤 -- Dilliwale •Follow @pigfoodiexhk for more food!🐷💛#pigfoodiexhk_銅鑼灣#pigfoodiexhk_印度菜========================間唔中就會好想食下啲重口味嘅嘢😋上星期就同@neverfullhk 嚟咗銅鑼灣呢間印度菜餐廳😆lunchtime有多款set lunch 供應🤤------------------------------⭐️嚐味拼盤B $138 (4.5/5)呢個拼盤完全滿足咗三心兩意嘅我哋😂😂有masala curry chicken,芝士菠菜,印度烤餅,小食,飯😆咖哩雞帶微辣,肉質腍身,加埋煙韌嘅naan一齊食好夾😛芝士菠菜好creamy,入面仲有好多芝士粒😋小食係咖哩角,外皮炸得非常香脆,入面嘅豆蓉好惹味😆------------------------------⭐️德利咖哩魚套餐 $100 (4.4/5)魚塊肉質嫩滑,而且個咖哩醬汁都幾辣下!😛小編都要配返啲飯嚟食😛------------------------------⭐️Ma

#pigfoodiexhk_銅鑼灣
#pigfoodiexhk_印度菜
========================
⭐️嚐味拼盤B $138 (4.5/5)

呢個拼盤完全滿足咗三心兩意嘅我哋😂😂
⭐️德利咖哩魚套餐 $100 (4.4/5)

⭐️Mango Lassi +$20 (4.4/5)
飲落酸甜,甜度唔會太高,幾適合香港人口味😆😋
⭐️Masala Chai +$10 (4.3/5)
一上檯就聞到好香嘅香料味~飲落香滑😻
整體嚟講食物頗有質素,份量都好足,食完真係好飽🤣❣️餐廳環境都好整潔,店員有禮👍🏻
賣相:3.8/5
名稱:Dilliwale
地址:銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場9樓
前往方法:銅鑼灣站C出口
2022-01-26 531 瀏覽
🇮🇳自己一路都好鍾意食印度菜,去親印度嘅餐廳,Butter Chicken就一定唔少得。🥘印度唔同區域嘅做法都會有少少唔同,分別就係有啲地方甜啲;有啲地方辣啲,我自己就鍾意食甜啲嘅,而呢一度我都覺得個味道係非常好。👍餐廳位於9樓,地方係佔據左一層嘅位置,所以都比較闊落,而且坐近窗邊,亦可以望到外面嘅景色。餐廳嘅擺設亦都好正規,坐得亦都幾舒服,同時亦都播住一啲好印度式嘅歌,鍾意呢一種風味嘅話,應該會幾開心。我點選了是一個Lunch Set,內裏有齊唔同款式的拼盤:分別是Butter Chicken; Paneer Butter Masala; Dry veg,整體而言,我覺得味道是偏甜的。特別鍾意佢呢個拼盤嘅份量,每一樣野都係細細碗,咁就唔會令人食得好飽,而且一啖咖喱,一啖飯咁樣食,係幾好嘅。咖喱亦都非常濃郁。這裏的印度薄餅Naan新鮮烤製,非常不錯。到最後,在餐飲方面,我另外加咗$20 ,把原本的餐飲升級做芒果乳酪,這一個也是我經常在印度餐廳所點的,酸酸甜甜,用嚟化解食咖喱當中的油膩其實就非常好。

咖喱亦都非常濃郁。

這裏的印度薄餅Naan新鮮烤製,非常不錯。

2022-01-26
2022-01-26 31 瀏覽
本身自己都幾鍾意食印度嘢,朋友知道我鍾意所以有時都會介紹啲好食嘅印度餐廳俾我去試下😙朋友話呢間餐廳多數食客都係印度人,所以算係好正宗嘅印度菜我地中午黎到都已經有幾枱客喇,同朋友所講一樣全部都係印度人😆Lunch Set嚐味拼盤$ 138呢個套餐內都有兩個選擇a. 牛油雞,奶油咖哩芝士,炒素菜,印度香米,烤餅,小食牛油雞:都幾香濃,雞肉嫩滑軟腍奶油咖哩芝士:好特別,我地食嘅時候以為係豆腐,但原來係芝士😂炒素菜:有少少似雜菜咖喱,有薯仔紅蘿蔔及青豆烤餅:少乾,可點咖喱食就正喇小食:炸春卷,炸得好酥脆,饀料係雜菜饀咖哩雞肉炒飯$ 90上枱時有跟一碟乳酪醬,staff話呢個炒飯可加埋乳酪一齊食,感覺幾新鮮,未食過呢種食法,其實個炒飯本身都夠味又夠辣,最鍾意呢個炒飯😋芒果乳酪+ $ 20套餐會包一罐汽水,不過可加$10~20轉其他飲品,但我每次食印度野都會飲芒果乳酪😋飲落都幾足料嘅感覺,好有芒果味,唔會稀朋友無介紹錯,食物好味又正宗,會再encore 🤩👍🏻

Lunch Set
嚐味拼盤$ 138
呢個套餐內都有兩個選擇
a. 牛油雞,奶油咖哩芝士,炒素菜,印度香米,烤餅,小食

牛油雞:都幾香濃,雞肉嫩滑軟腍
炒素菜:有少少似雜菜咖喱,有薯仔紅蘿蔔及青豆
烤餅:少乾,可點咖喱食就正喇
小食:炸春卷,炸得好酥脆,饀料係雜菜饀

咖哩雞肉炒飯$ 90

芒果乳酪+ $ 20
飲落都幾足料嘅感覺,好有芒果味,唔會稀

朋友無介紹錯,食物好味又正宗,會再encore 🤩👍🏻
2022-01-24 44 瀏覽
其實我好少食印度野,因為次次食完個肚都會有奇怪嘅感覺,今次食呢間係因為有朋友介紹真心好食,所以我先的起心肝黎試吓😌12pm嚟到啱啱開門,已經坐咗兩枱客,之後陸陸續續有好多客人入咗,仲要全部都係印度人,得我同朋友兩個係local,證明一定係好正宗既印度菜啦😚我哋揀咗兩個lunch set.嚐味拼盤 $138呢個嚐味拼盤我見好多人都有嗌,所以我都試吓。佢有兩個組合嘅,我揀左A: 牛油雞,奶油咖哩芝士,炒素菜,印度香米,烤餅,小食牛油雞真係幾buttery,啲雞肉又嫩,可以撈埋粒粒分明嘅印度香米一齊食。奶油咖哩芝士食落竟然有少少豆腐嘅感覺😛幾得意下。炒素菜有薯仔紅蘿蔔四季豆。烤餅係比較乾身唔會油淋淋,點咖喱食一流😋小食係炸春卷,脆卜卜咖哩雞肉炒飯 $90印度人食呢個炒飯會加埋乳酪一齊食,我都係第一次試,個炒飯本身好夠味,又辣辣地,我同朋友都好鍾意😋芒果乳酪 +$20食印度野好多時都會食呢個芒果乳酪,由芒果,水,香料同乳酪製成,飲落除咗有芒果味之外仲酸酸地總括黎講所有嘢食都係好味嘅仲要價錢好實惠,真係好難得,一定會再嚟幫襯😋👍🏻

我哋揀咗兩個lunch set.

嚐味拼盤 $138
奶油咖哩芝士食落竟然有少少豆腐嘅感覺😛幾得意下。
炒素菜有薯仔紅蘿蔔四季豆。
烤餅係比較乾身唔會油淋淋,點咖喱食一流😋
小食係炸春卷,脆卜卜

咖哩雞肉炒飯 $90

芒果乳酪 +$20

2022-01-21 34 瀏覽
朋友話銅鑼灣依間餐廳嘅咖喱好好味~所以就帶左我黎食啦~ 我地2個人一人一個套餐再share 食~ 一個羊肉套餐+三款咖喱既套餐~ 飲品我地都要芒果酸奶( Mango Lassi) 😆因為食得咖喱一定要飲Mango Lassi 開心下~ 羊肉套餐係有2個烘到好脆既麵包自己夾上洋蔥同埋羊肉碎一齊食~ 羊肉碎香口好味,都唔會有羊臊味,怕臊味都真係可以食~ 碟內還有2個可愛的炸小薯仔係前菜🥔香脆香脆三款咖喱既套餐真心係抵食既,有成3款咖喱去配埋飯同埋印度薄餅(Naan)~ 套餐都會有炸小薯仔片做前菜,咖喱有Chicken Tikka Masala,芝士菠菜同埋雜豆咖喱~ 三款都好好味😋 特別中意食Chicken Tikka Masala 咖喱,真心好香滑~ Naan都烤得好香脆飲品Mango Lassi 非常正宗美味,酸奶味好足❣️
朋友話銅鑼灣依間餐廳嘅咖喱好好味~
所以就帶左我黎食啦~

我地2個人一人一個套餐再share 食~
一個羊肉套餐+三款咖喱既套餐~
飲品我地都要芒果酸奶( Mango Lassi) 😆
因為食得咖喱一定要飲Mango Lassi 開心下~

真心好香滑~ Naan都烤得好香脆

飲品Mango Lassi 非常正宗美味,酸奶味好足❣️

2022-01-19 39 瀏覽
I’ve heard good things about this restaurant from a friend so I finally went around trying it myself! We had their Butter Chicken and Palak Paneer lunch set and upgraded our drinks for a masala chai and mango lassi. The sets are definitely worth it as it comes with the curry, 4 pieces of naan, a bowl of rice and 2 spring rolls. It’s impossible to still be hungry afterwards 😂 The mango lassi was quite dense and was taste of the yoghurt was strong. On the other hand, the masala chai was milder whi

The mango lassi was quite dense and was taste of the yoghurt was strong. On the other hand, the masala chai was milder which gave a pleasant aftertaste of chai. The curries were both aromatic and full of flavour and I like the texture of the Palak Paneer as it was smooth but with little bits of spinach left. We upgraded our set to get the desert Gulab Janum and I loved it! It was like eating condensed milk but in cake form 😋😋

Overall very satisfied and next time I’d love to try their other dishes!