2018-03-07 657 瀏覽
德福MCL內有一間Grubers的摩納哥漢堡店,上星期去睇子華神時,同柑太先在店內一試漢堡,首先餐廳在戲院內,方便觀眾先填飽肚仔再入場,而且戲院亦唔再只係得爆谷熱狗,可以食下漢堡都有新鮮感。店內有很多卡位同方檯,盡量做到私隱度高畀顧客慢慢品嚐食物,亦可以較放鬆咁享受大餐。店內特色是漢堡可以自由配搭食材,由漢堡扒本身,到配料都可以自由選擇,而且飲杯的選擇較一般漢堡包店多,亦有甜品和酒類提供,實在比較坊間不少店舖出色得多。我就點左個松露漢堡,再加了蘑菇及墨西哥辣椒,及點了一杯朱古力奶昔。柑太就點了阿根廷香料漢堡,加了煙肉及脆洋蔥和士多啤梨奶昔值得一提是他們有自助醬料BAR,有茄汁、芥末及蛋黃醬,仲有辣椒仔畀客人招牌Sexy Fries很脆身,外層的脆但內裡卻鬆化,非常有口感,熱度剛好,而薯條的切法亦非一般的正方形切法,而是扁平形切法,食落更易感受薯條的脆,很像薯片一般的感受。松露漢堡,加了松露的法國草飼牛肉,沒有安格斯那種油膩感,但是肉質卻濃得多,而且肉味亦很夠,在松露的點綴下,可以食到牛肉和各種配料的層次,墨西哥辣椒第一口不太辣椒,但辣度在中調明顯突出,但只是一閃即逝,不會令人難受得流淚

柑太就點了阿根廷香料漢堡,加了煙肉及脆洋蔥和士多啤梨奶昔
自助醬料
漢堡套餐
招牌Sexy Fries

松露漢堡,加了松露的法國草飼牛肉,沒有安格斯那種油膩感,但是肉質卻濃得多,而且肉味亦很夠,在松露的點綴下,可以食到牛肉和各種配料的層次,墨西哥辣椒第一口不太辣椒,但辣度在中調明顯突出,但只是一閃即逝,不會令人難受得流淚。蘑菇味道香濃而芝士的味道也很重,生菜以切條的方式較一般一塊塊的易於入口。

阿根廷香料漢堡
入口帶有很香的燒烤風味,香料內帶一點點香辣感覺,令漢堡扒本身的燒烤感更強烈,而煙肉和脆洋蔥可謂加乘效果,帶來了意想不到的風味,秘製醬汁和牛肉相扶相乘,令人回味無窮。
奶昔

朱古力及士多啤梨奶昔
套餐只需要加$10就可以轉奶昔,入口口感較為流質,而朱古力及士多啤梨味不算太重,奶味亦較為清淡。

題外話/補充資料: 店內有做Happy hour及下午茶時段
2018-02-23
自助醬料
漢堡套餐
2018-03-06 380 瀏覽
睇雜誌介紹呢間來自南歐的摩洛哥的Grubers,就吸引左我呢個burger fan黎試下。Cool light logo design店內裝修也甚有風格,走中檔路線,感覺又很親切。持即日MCL戲票有9折優惠。店員先為你帶位及介紹menu食品。Single menu $88 包cheese burger、soft drink和fries,可加$轉其他口味,有d都好有特色,e.g. 墨西哥辣椒、阿根廷青醬和素漢堡,仲有大量toppings 選擇,create your own burger。去cashier order完,先取salad & drinks。附上感應器,不一會,店員為你送上burger。原來有熱飲,食burger都可以配熱檸茶,多檸,唔錯。Fresh juice 有石榴汁 (+$10),健康之選。Burger packing不單graphic靚,紙很有質素,好專業!Salad 配芝麻醬和脆洋蔥,沙律好fresh。Burger of the month (+$16)配香草蛋黃醬/ crispy onions (+$8) / mushrooms (+$8)法國草飼的漢堡扒果然牛肉

Cool light logo design

店內裝修也甚有風格,走中檔路線,感覺又很親切。

持即日MCL戲票有9折優惠。

附上感應器,不一會,店員為你送上burger。

原來有熱飲,食burger都可以配熱檸茶,多檸,唔錯。

Fresh juice 有石榴汁 (+$10),健康之選。

Salad 配芝麻醬和脆洋蔥,沙律好fresh。

法國草飼的漢堡扒果然牛肉味濃,配大量lettuce 和大蕃茄,口感十分juicy,加左蘑菇和脆洋蔥令到burger多左層次,是一個令人很滿足的burger。

Sexy fries 薄切波浪薯片夠脆和香口,唔會油。

松露漢堡 (+$18)/ pickles (+$8) / bacon (+$10)

打開張紙已經聞到陣陣truffle香,加左pickles味道帶點酸,bacon 夠crispy,令到burger更惹味,味道不會單調。
  • Sexy fries
  • Burger of the month
  • 松露漢堡
原來戲院旁的西餐已換成漢堡店,店內環境非常嬉皮氏,時尚而優雅,梳化、圓桌、小卡位,私隱度高,快吃漢堡快餐🍔也好,坐坐喝東西聊天🗣亦好。點餐後坐著,店員弄好漢堡會給食客送餐沙律加炸洋荵,幾片沙律菜葉清清,開胃。調味站各式醬料任君選擇。burger of the month有蛋黃醬味道,不算太膩,加些洋荵更香口。不太厚的漢堡,剛剛一口咬下,洋荵、肉一併咬下,肉汁融和一起。炸雞粒,呈圓球型的炸雞,中間見雞肉紋理,還有肉汁,內裏出煙,夠熱燙口,吃得麥樂雞沒雞肉的感覺,吃這個炸雞則有驚喜sanpellegrino pompelmo-grapefruit,清新有果汁有氣,味道開胃。推介坐單邊卡位,呈窄小狀,只可二人對坐,中間有隔開,私穩度十足,慢慢吃東西、幹私務,還可享受店內熱播的lounge / trance 式歐洲電子音樂。

點餐後坐著,店員弄好漢堡會給食客送餐

沙律加炸洋荵,幾片沙律菜葉清清,開胃。

調味站各式醬料任君選擇。

炸雞粒,呈圓球型的炸雞,中間見雞肉紋理,還有肉汁

放工同屋企人去德福MCL睇戲,睇前要醫肚先,距離開場時間唔夠一個鐘,見呢間漢堡包店近近地又未試過,唔諗咁多入去啦!一個餐有漢堡包,薯條/沙律,飲品,價錢走中檔路線,不過出示即日戲飛又有九折喎,bonus! 去Cashier點完餐,拎個感應器埋位,放係枱面指定位置,就有專人送餐喇!沙律菜新鮮,平時唔多好火箭菜怕左陣苦味,出奇地今次又幾好食,不過芝麻醬份量就孤寒左啲(後黎店員講先知可以再拎醬)士多啤梨奶昔(加$10)唔會過甜,容易入口薯條超級香脆,扁扁地既外形令脆身既表面面積增加,口感極好,而且自助醬料區可以無限添加亨氏茄汁,絕對滿足一眾食薯條係為左食茄汁既茄汁控!每個漢堡都有芝士生菜番茄,可以加錢再加topping, Cashier店員見我揀松露漢堡,就推介加配蘑菇,我正正想加蘑菇同extra cheese呢,證明我既配搭冇錯!打開包裝紙松露味撲鼻,食落有幽幽既松露香氣,加左extra cheese好澎湃,芝士配蘑菇一定好食唔洗多介紹另一個阿根廷香料漢堡,加配新鮮洋蔥同醃小黃瓜,味道偏鹹,香料味重,適合重口味愛好者環境方面卡位既私隱度都幾高,坐得舒服!唯一挑剔係食完製造左好多即棄垃圾..

士多啤梨奶昔(加$10)唔會過甜,容易入口

環境方面卡位既私隱度都幾高,坐得舒服!

唯一挑剔係食完製造左好多即棄垃圾...有啲罪惡感...建議沙律既芝麻醬同炸洋蔥唔需要用膠兜另上,不妨俾客人自行添加,客人食得開心又用少啲即棄餐具!
2018-03-04 35 瀏覽
同男朋友去德福MCL睇戲但係早左又有啲肚餓行過見到呢間店就坐低左環境超好坐有個細細的卡位 坐得好舒服男朋友就叫咗個墨西哥辣椒漢堡加芝士同煙肉啲煙肉好脆 幾好而我就叫咗個松露漢堡加煙肉同蘑菇估唔到個松露漢堡真係有松露味淡淡咬落去都聞到 勁正個餐入面就包咗個小食我就叫咗個大嘅sexy fries 再加芝士醬真係估佢唔到咁好食個薯條其實係薯片咁大塊再加埋芝士醬 勁match而另一個餐就加$10轉左炸雞粒估唔到係咁juicy呢度仲有啤酒嗌男朋友就叫咗個Asahi而我就叫咗個草莓奶昔呢度嘅草莓奶昔真係食到有啲果肉唔似就咁溝出嚟 好味
同男朋友去德福MCL睇戲

而我就叫咗個草莓奶昔
呢度嘅草莓奶昔真係食到有啲果肉
唔似就咁溝出嚟 好味

2018-03-04 345 瀏覽
位於九龍灣德福廣場一期平台的Grubers,主打漢堡包,味道頗令人驚喜。餐廳位於戲院旁邊,食客可以在這裡吃飽飽再入場睇戲啊。餐廳採用落地玻璃,用餐位置感覺光猛舒服,坐的位置也頗為闊落。點了Grubers Combo的Single Menu (芝士漢堡餐),可以從各款漢堡扒中選。Single Menu可選一件,而double menu可選兩件其中更有頗特別的雞肉漢堡和素漢堡選擇。伴菜則有薯條和較為輕怡的沙津選擇。飲品方面除了有汽水、也有奶昔、果汁甚至啤酒選擇。🥤在櫃台落單後,店員會給客人一個「小call機」,只要把「小call機」擺在桌子相應的黑色圓圈內,店員便會把食物送到你的桌面上。在等候食物時,客人可以襯機拿醬汁,不夠的可以隨時添加。約十分鐘後,食物來到了。熱騰騰的薯條炸得金黃色,而且炸的溫度和時間拿捏得宜,外脆內軟。雖然是 “Small Size”的薯條,但對女士來說也頗為夠飽。Cheese Grubers的味道也頗值得欣賞。麵包有略為烘過,所以口感脆脆的。漢堡扒選用了法國草飼牛肉,牛肉的質感不會太硬,頗有肉味。半溶化的芝士也令漢堡的層次更豐富。加了蕃茄和生菜,能令漢堡不會太膩,所

🥤

在等候食物時,客人可以襯機拿醬汁,不夠的可以隨時添加。

加了蕃茄和生菜,能令漢堡不會太膩,所以個人頗欣賞這款味道平衡的漢堡。包漢堡的餐紙質料頗厚,避免醬汁漏出而弄污雙手。
🍔
飲品方面則點了橙汁,頗為冰凍而且味道解渴。
2018-03-03
2018-03-04 59 瀏覽
未夠鐘入場,,要醫下個肚先呢間餐廳新開張, 係戲院隔離好就腳!!而地方都好寬敞, 坐得舒服叫左兩個Gruber's Combo  Set (Single-$88/Set)漢堡係即叫即整,所以食物係新鮮熱辣的另一方面, 將感應器放上枱上, 店員會為你送餐, 服務非常週到。Burgers層次分明, 漢堡的牛味好濃郁, 肉汁好JUICE啖啖咬落去都食到滿滿的食材, 食完Burger, 再食返個沙律, 好fresh!!(細)沙律份量都算多, 而且芝麻醬同蒜粒係分開上.好貼心每個人按自己喜愛加入, 又唔會蓋過蔬菜的本質價錢合理又高質, 真心推介!!
未夠鐘入場,,要醫下個肚先
呢間餐廳新開張, 係戲院隔離好就腳!!

而地方都好寬敞, 坐得舒服

漢堡係即叫即整,所以食物係新鮮熱辣的

啖啖咬落去都食到滿滿的食材,

食完Burger, 再食返個沙律, 好fresh!!
(細)沙律份量都算多, 而且芝麻醬同蒜粒係分開上.好貼心
每個人按自己喜愛加入, 又唔會蓋過蔬菜的本質
價錢合理又高質, 真心推介!!

2018-03-04 28 瀏覽
宜間burger店係戲院隔離,食飽飽去睇戲非常方便。Menu 簡單清晰,最特別既係漢堡包可選素漢堡!食漢堡包不再是食肉獸的專利啊!這個素漢堡口感同普通既漢堡包冇乜分別,味道比起一般嘅漢堡包亦不遜色!這個素漢堡toppings另外加了蘑菇及墨西哥辣椒,食落帶點辣勁,再加上半溶既芝士、蕃茄、生菜,口感十分豐富!這個墨西哥辣椒漢堡微辣開胃,另外toppings追加了煙肉及小黃瓜,整個漢堡包更具層次和口感呀!食漢堡包點先得最佳拍檔—薯條呢?!宜度既薯條名為Sexy Fries,名字很有趣呢!比起普通普條唔同既係薯條粗厚,外層蘸了粟米,增加香脆度。醬汁及各種調味料可以係自助bar拎!除左汽水,飲品都很多元化,可選果汁、咖啡、有汽果汁,什至啤酒都有唷!

食漢堡包點先得最佳拍檔—薯條呢?!

醬汁及各種調味料可以係自助bar拎!

2018-03-03 120 瀏覽
聽聞這家店是來自摩洛哥鄰近法國的小國風光明媚雖然座落於德福戲院半開放式設計自成一隅整體以啡色成主不難令人聯想起匠心獨運的某法國L名牌為保持風味和品質漢堡都是總店空運到港菜單選擇不多但款款各具特色今次就點阿根廷香料漢堡和松露漢堡招牌薯條當然不能錯過飲品則是奶昔和法國啤酒點餐後是飲品最快到手這款意大利PERONI啤酒味道清新沒苦味就算是喝不慣啤酒的人都能試試喝上兩口就見主菜上枱這包裝很法國很摩洛哥呢美觀之餘兼具隔熱保溫的作用連吃漢堡包都變得時尚起來麵包柔軟地夾著漢堡扒和配料醬汁混在漢堡扒裡面不用擔心吃得滿嘴滿口都是醬牛肉漢堡扒散發幽幽松露香配料的蘑菇和醃青瓜跟漢堡扒渾然一體沒有互相蓋過口感與味道細薯條份量一點都不細因為呈片狀塞滿紙杯比看起來要多店內有茄汁蛋白醬和芥末醬隨意添加薯條外層極之香脆甚至是硬吃得太急會割傷舌頭薯條送啤酒一樂也
聽聞這家店是來自摩洛哥
意大利PERONI啤酒
2018-03-01
意大利PERONI啤酒
2018-03-02 307 瀏覽
自從MCL裝修左, 我地都黎多左睇戲, 之前都留意到係MCL 入面開左間食burger, 原來用戲飛可以有9折, 今日一於幫趁下有朋友都食過, 話除左burger外, 話薯條&雞塊都好好食我地每人要左個 burger combo墨西哥辣椒漢堡+磨菇+脆洋蔥+nugget+奶昔經典漢堡+ 煙肉+小黃瓜+sexy fries+檸茶買完之後, 拎返部感應器去座位, 就等侍應送上枱就得, 侍應提醒一定要擺係枱上黑色位置, 佢地先知你坐邊架, 聰明既設計野食到齊後, 每個飽麵都有畫好標記, 包你唔會拎錯食錯先講墨西哥辣椒漢堡, 外層係香軟摩洛哥包, 外型比較扁, 賣相麻麻, 不過味道唔錯辣椒漢堡, 我開頭以為辣椒粒係mix係漢堡扒到, 原來係放到漢堡扒下面, 雖然得幾粒辣椒, 辣度剛剛好, 如果再多D, 可能會太刺激睇到枱上介紹, 漢堡扒係用法國草飼牛肉做, 食到牛肉天然味道, 滋味帶點草香餡料除左漢堡扒, 仲有生菜, 蕃茄, 芝士, 感覺有D 單調, 所以加左配料, 磨菇+脆洋蔥, 尤其脆洋蔥細細粒, 食落幾香脆, 但好易散出黎經典漢堡, 就係無加任何配料既漢堡扒, 都係法國草飼牛, 肉味比較

我地每人要左個 burger combo
墨西哥辣椒漢堡+磨菇+脆洋蔥+nugget+奶昔
經典漢堡+ 煙肉+小黃瓜+sexy fries+檸茶

野食到齊後, 每個飽麵都有畫好標記, 包你唔會拎錯食錯

墨西哥辣椒漢堡

經典漢堡, 就係無加任何配料既漢堡扒, 都係法國草飼牛, 肉味比較突出
加左煙肉+小黃瓜, 煙肉非常香脆可口, 而小黃瓜一向同burger 都係絕配啦
經典漢堡

Sexy fries係另一招牌, 並唔係一般薯條形狀, 而家一塊塊波浪形, 似厚身既熱浪薯片
第一次係香港食到
薯條炸得非常脆又香口, 食到底下的薯條都仲係卜卜脆
要醬汁, 茄汁/ 蛋黃醬/芥辣係出面自助bar 拎
Sexy fries

Nuggets, 炸雞塊, 原本無諗住叫, 因為原價較貴, 但侍應話加$10可以用薯條轉, 咁就抵食D 啦
雖然只有5粒,  但外層脆口好似椒鹽味, 內裡軟熟, 竟然係雞肉粒, 而唔係一般既免治雞肉
Nuggets

飲品凍飲都有幾多選擇, 但只有汽水&檸茶唔使加錢
不過如果想飲熱野, 除左咖啡外, 就無咩選擇, 唔知套餐有無得轉熱野
我地要左檸茶, 同加$10要朱古力奶昔
兩款都正常, 奶昔唔太甜, 啱啱好
墨西哥辣椒漢堡
經典漢堡
Sexy fries
2018-02-27 34 瀏覽
相約好久不見嘅朋友於九龍灣,無奈要趕返工,揀左呢間位於MCL戲院內,新開嘅漢堡包店,利用短短嘅時間聚一聚舊。簡單嘅快餐店裝修,先入座,再自助點餐、取餐。即使係快餐店,服務員都非常細心,仔細講解每一樣食物。Gruber主打不同漢堡,漢堡扒嘅口味、醬汁、配料等等全部都可以自由選擇,款式都幾多。兩個女仔,各自都要左一個Single Menu($88)。配菜方面一個要沙律,一個要薯條。Burger用錫紙包裝,非常精美,亦達到外賣都可以保溫嘅效果。餡料方面我揀左Burger of The Month,唔太記得實際餡料,最印象深刻係店員話有黑松露同蛋黃醬,已經係個人最愛。額外加左兩款Toppings,Extra cheese($10)同蘑菇($8)。蔬菜新鮮不在話下,漢堡扒香口而且肉汁豐富,蘑菇亦都非常juicy。朋友嘅係墨西哥辣椒漢堡Jalapeno,亦同樣加左蘑菇同extra cheese。兩個漢堡賣相十分相似,唔同嘅係Jalapeno香辣惹味,亦都好開胃。Sexy招牌薯條,同一般嘅薯條好唔同,似厚版嘅脆薯片,香脆可口。醬料自取,當然唔少得茄醬同芥末,亦有Tabasco同蛋黃醬。細沙律一啲都唔

細沙律一啲都唔細份,另外附上芝麻醬同脆脆,新鮮又香口。

2018-02-26 35 瀏覽
最近有新電影上映,約了友人到德福看戲後再試試戲院旁的餐廳。此位置前身是咖啡店,經一輪裝修後換了美式漢堡店。此家餐廳所提供的菜式比較簡單,主要是選擇漢堡扒和配料。由於個人比較喜歡辣,便選了墨西哥辣椒漢堡扒跟煙肉和蘑菇。而友人則點了原味牛漢堡跟一樣的配料。原以為那辣椒漢堡的辣椒是混入肉內再製成漢堡,原來是在漢堡下放數片墨西哥辣椒切片。如點後感到過辣的朋友可隨時抽走辣椒。這包最有驚喜的是煙肉每片都是薄而香脆,與漢堡是絕配。而薯條可另加錢配有芝士汁,但建議將汁另上以免浸泡在薯條中而失去脆口的口感。在汁醬枱上有五款醬汁供點蘸。包括青色的tabasco、蛋黃醬和芥末醬等。這家餐廳在收銀前點餐後會提供送餐服務而不另收加一服務費,如吃厭了連鎖漢堡包店可到此一試。

1K
上星期去德褔MCL 睇戲,未入場前發現新開了一間來自摩納哥的漢堡包店Grubers,去戲院終於不再只得爆谷熱狗,為我這些電影迷帶來味覺上的新鮮感。裝修以工業風作設計主題,以粗獷水泥牆配上原木桌椅、皮沙發、鐵線燈及石地板,復古冷酷而富型格。面積寬敞,落地玻璃讓午間柔和的陽光滲入餐廳,感覺更開揚,讓人放鬆下來享受美食,逃離營營役役的急速生活節奏。餐牌選擇的種類不多,都是以漢堡和炸物小吃為主。漢堡都是即叫即製,下單後就可拿取感應器入座,食物準備妥當後,店員就會為客人代勞捧餐到枱上,服務確實比一般快餐店週到。而且也有自助醬料櫃,由客人根據個人口味自行添加。這天點了兩個Single Menu 套餐 ($88),如果趕入場的話,Grubers的所有食物飲品亦可帶入戲院享用。 Sexy Fries 招牌薯條 (細)粗厚紋狀薯條和平時的賣相有點不同,因為是蘸滿了粟米粉酥炸,吸走多餘水份,因此入口格外香脆。薯條炸得金黃脆卜卜,雖然是炸物,不過還好不算太多油,吃完也不覺得特別肥膩。沙律 (細)想不到跟餐沙律的份量也不少,口味清新,保留蔬菜本身的營養。蔬菜新鮮爽脆,配合芝麻醬和蒜粒,香口又開胃。松露漢堡因為

餐牌選擇的種類不多,都是以漢堡和炸物小吃為主。

而且也有自助醬料櫃,由客人根據個人口味自行添加。

Single Menu Combo

沙律 (細)
想不到跟餐沙律的份量也不少,口味清新,保留蔬菜本身的營養。
沙律 (細)

蔬菜新鮮爽脆,配合芝麻醬和蒜粒,香口又開胃。

松露漢堡
因為包裝紙都是用錫紙材質所製,比平時的紙質包得更密實,雖然可能令漢堡壓得稍為扁塌,但就可提高保溫度。
松露漢堡

麵包質感鬆軟有彈性,以法國草飼牛肉製成的漢堡扒不算很厚,不過勝在肉汁飽滿,入口已是肉香四溢,額外加了芝士($10) 及煙肉 ($10) 兩款toppings,煙肉非常香脆,加多一片芝士,芝味極濃郁。

香脆雞肉漢堡
選用雞腿肉和雞胸肉,以粟米粉醃製和配上烤醬,增添了整體的融合感,一點都不單調。
香脆雞肉漢堡

雞肉炸漿不會過厚,脆香惹味,加上爽滑蘑菇($8) 及脆口煙肉 ($10) 額外兩款toppings,令口感味道更具豐富層次。
香脆雞肉漢堡

跟餐飲品選了朱古力及士多啤梨奶昔 ($10),奶味較重,入口細膩順滑,不會過甜。
朱古力及士多啤梨奶昔

新開張期間還有獎賞計劃,消費每滿$60就可以獲得一個印仔,儲夠指定數量的印仔就可換領咖啡/蛋糕/熱狗或芝士漢堡!
2018-02-24
2018-02-23 57 瀏覽
老老實實,今日小小地幾個人食開年飯去食Burger 全因其他地方冇位,見新開就試試佢啦,其實佢都似好多自選配搭,不過就搭多一樣又加錢,搭多一樣又加錢,本身已經唔係平,加加埋埋就成舊水一個餐咁😧😧😧第一感覺已經晤扺囉再講佢個肉都有七款揀其實係多選擇嘅對於我黎講,我覺得都值70分嘅,可能我鍾意個包夠軟,其他同事就嫌軟得濟,肉我覺得都可以,同事嫌咸得濟,沙律不過不失,不過最弊係有好多倒汗水,一開個包就滴哂D汁落我個袋到😕😕😕扣分吖而且個薯條又唔係M記幼身又唔係粗身又唔係薯格,好似自創咁怪怪😅薯條係食同事唔記得影添
第一感覺已經晤扺囉
再講佢個肉都有七款揀其實係多選擇嘅

2018-02-23
2 分鐘 (堂食)
2018-02-23 39 瀏覽
睇完早場剛好午飯時間、發現德福戲院旁邊開了一間漢堡店Grubers。餐廳有皮椅卡座、亦有可以坐6-8人高身吧檯、闊敞亦很有美式漢堡店風格。正值中午、陽光照進餐廳裡銅色的椅框跟鎢絲燈泡上反射出閃閃發亮的金光、坐在窗邊的小沙發卡座、浸沈在週未的庸懶裡。Single Menu$88 可任選一款漢堡、有細薯條/沙律和飲品。每月推介漢堡好豐富、厚切牛肉漢堡、生菜絲、芝士、還另加了磨菇、令漢堡包更juicy. 沙律比我想像中大盒、有很多菜和脆脆。還有如兩隻手指的粗薯條😄+$10 可以選擇果汁/奶昔。這裡原來跟旁邊的戲院合作、推出了可帶入戲院吃的小食套餐、有漢堡、熱狗、薯條等。價錢合理、提供爆谷以外的小食😝大家下次到德福戲院可以順便到Grubers 買些小吃~

沙律比我想像中大盒、有很多菜和脆脆。

還有如兩隻手指的粗薯條😄

+$10 可以選擇果汁/奶昔。