2022-12-14 46 瀏覽
天寒地凍,又遇上下雨天🌧️結果走咗去西九龍中心嘅Food Court覓食😃遇見到呢間韓式炸雞店🍗見到好似幾吸引,就即刻落Order去試吓😚雙重享受炸雞🐔$166Menu總共有8款味道😉本身想叫兩個半份😚但見到叫雙重享受就可以任選兩款口味😎同樣份量,計落就抵食啲😌最後叫咗辣芝士炸雞同蒜香醬油炸雞🍗全部都係無骨雞件,真係啖啖肉😋蒜香醬油炸雞,外層鬆脆,肉質滑嫩😍雞件大大件,厚肉肥美,蒜香味道濃郁🤤辣芝士炸雞,估唔到有驚喜🥰雞件外層都沾上大量調味粉😇食落就唔算好辣,但就非常惹味😚加上外脆內嫩嘅口感,果然十分邪惡😈紫菜脆薯條(細)🍟$24即叫即炸,炸到金黃色,夠曬新鮮熱辣辣😌薯條都均勻地黏上紫菜調味粉😙每條都品嚐到紫菜獨特嘅香味😉Coke Zero🥤$8哈哈韓式炸雞專門店 (深水埗)深水埗欽州街37號西九龍中心8樓F71-72號舖
天寒地凍,又遇上下雨天🌧️
結果走咗去西九龍中心嘅Food Court覓食😃
遇見到呢間韓式炸雞店🍗
見到好似幾吸引,就即刻落Order去試吓😚

雙重享受炸雞🐔$166
Menu總共有8款味道😉
本身想叫兩個半份😚
但見到叫雙重享受就可以任選兩款口味😎
同樣份量,計落就抵食啲😌
最後叫咗辣芝士炸雞同蒜香醬油炸雞🍗
全部都係無骨雞件,真係啖啖肉😋

蒜香醬油炸雞,外層鬆脆,肉質滑嫩😍

雞件大大件,厚肉肥美,蒜香味道濃郁🤤

辣芝士炸雞,估唔到有驚喜🥰
雞件外層都沾上大量調味粉😇

食落就唔算好辣,但就非常惹味😚
加上外脆內嫩嘅口感,果然十分邪惡😈

紫菜脆薯條(細)🍟$24
即叫即炸,炸到金黃色,夠曬新鮮熱辣辣😌
薯條都均勻地黏上紫菜調味粉😙

每條都品嚐到紫菜獨特嘅香味😉

Coke Zero🥤$8

哈哈韓式炸雞專門店 (深水埗)
深水埗欽州街37號西九龍中心8樓F71-72號舖
2022-12-10 52 瀏覽
芝士炸雞炸得香、皮脆而薄,入面肉依然鮮嫩;同出面唔同,佢哋嘅芝士粉落得足,啖啖都係滋味享受!本來仲有兩條年糕,但忍唔住食咗先,果兩條年糕又係沾咗滿滿嘅芝士粉,有咬口得嚟又唔會好似食粉頭咁,非常好食。至於卡邦尼,我覺得質素不差;雖然同正宗嘅卡邦尼一定有出入,個汁係稀嘅,但係食起上嚟冇廉價感覺,而個飯都好香好好口感。下次會再加多啲年糕!
2022-12-05 54 瀏覽
平時食炸雞最少都要半份,呢間炸雞就可以滿足想食幾件過口癮嘅我。.甜辣炸雞套餐$47套餐包括炸雞、卡邦尼飯或安東雞飯、飲品。炸雞有6款口味,蒜香醬油、甜辣、芝士口味等。呢份炸雞有4件,雞肉係無骨嘅,好方便我呢啲懶人。外賣拎到返office,雞肉都仲係暖嘅。醬汁好充足,辣度上我感覺係小小辣,都幾惹味。而卡邦尼飯有唔少薯仔同煙肉粒,材料十足。只不過食完雞太飽就冇食曬。哈哈韓式炸雞專門店📍深水埗欽州街37號西九龍中心8樓F71-72號舖
甜辣炸雞套餐$47
哈哈韓式炸雞專門店
📍深水埗欽州街37號西九龍中心8樓F71-72號舖
2022-12-05
外賣自取
難得今日放假去完黃金商場逛街後黎到西九龍中心樓上foodcourt外賣,見到呢間哈哈炸雞專門店,即刻心心眼左,因為見到餐牌價錢親民而且野食豐富,加上好想食韓國野就即刻點了外賣。炸雞套餐有好多唔同口味揀,一個餐$50內仲要包一個細主食和汽水,另外也可以以優惠價錢選購小食。我今次點了蒜香醬油炸雞套餐和甜辣炸雞套餐,另外$20加購一個細薯條和額外加了半份酥炸魷魚圈。蒜香醬油炸雞香蒜加上醬油呢個經典配搭無得輸,醬汁完全覆蓋炸雞,外脆內嫩,加上每一舊都大大舊,好豐富。甜辣炸雞食韓國炸雞一定會試招牌甜辣味,我很喜歡帶點微辣的味道,又帶一點甜,兩款口味炸雞各有千秋。套餐包括一份細主食,各點了卡邦尼飯和安東雞飯。韓式卡邦尼好creamy,醬汁很讚。而安東雞飯就另一個感覺,料也很足,有齊薯仔粒和雞肉。紫菜脆薯條粗薯條十分滿意,鋪滿紫菜粉,即使外賣回家吃也脆口。酥炸魷魚圈今次揀左芝士口味,絕對有驚艷到。芝士粉炸好好味,甜甜地,而且酥炸魷魚圈外層粉唔會過厚,十分推薦。食韓國野終於唔使下下都涯貴食,下次再黎試下其他口味炸雞!

蒜香醬油炸雞
甜辣炸雞
紫菜脆薯條
粗薯條十分滿意,鋪滿紫菜粉,即使外賣回家吃也脆口。
酥炸魷魚圈
食韓國野終於唔使下下都涯貴食,下次再黎試下其他口味炸雞
2022-11-28 44 瀏覽
朋友話深水埗西九龍中心八樓好多好野食,她知我鐘意食韓式炸雞,叫我去開一定要試下哈哈韓式炸雞專門店,因為好食又性價比高。今日去深水埗探朋友,順路去買炸雞做手信,一齊睇世界杯,開心下。一人精選炸雞套餐有7種不同口味(原味,蒜香,甜辣,芝士,辣芝士,香辣和狂熱炸雞),還有酥炸魷魚套餐。套餐包卡邦尼飯或安東雞飯和汽水。套餐抵食,份量大(3大塊雞),吃飽飽只需$45至$56。除一人套餐,雙人滋味餐都好吸引($122至$155)。可選炸雞半份拼韓式辣炒年糕/脆薯條/酥炸魷魚和汽水兩罐。買了一份雙人滋味餐,原味韓式炸雞拼酥炸魷魚。原味韓式炸雞有8大塊,大大塊皮脆肉滑又多汁,惹味不咸,食到停唔到咀,點些芥辣更正,又香又甜。酥炸魷魚煙韌彈牙,愈食愈想食,好快食完。一人套餐揀左芝士韓式炸雞,雞件外皮洒滿芝士粉,別有一番滋味,最啱芝士控,朋友讚不絕口。卡邦尼飯好食,多些醬汁更好。兩個人吃到超飽勁滿足只需$203,超值。店員話外賣平台有得送外賣,下次睇波可以買外賣,試埋其他口味。

兩個人吃到超飽勁滿足只需$203,超值。

外賣自取
2022-11-25 37 瀏覽
深水埗哈哈韓式炸雞專門店🐔呢排世界盃,首選一定係炸雞加啤酒。身為球迷既我,當然一早買定外賣坐定定睇等睇波啦🥳今次叫左雙人滋味餐C,有韓式炸雞半份,酥炸魷魚同汽水兩罐。我就揀左原味炸雞,炸雞即叫即炸,熱辣辣脆卜卜。雞肉厚身多汁,味道咸香,肉質嫰口😊酥炸魷魚亦係即叫即炸,唔會炸得過火,口感彈牙,呢個我超級推介🤗另外,叫左芝士炸雞套餐,芝土炸雞好惹味,再點埋蜂蜜芥末醬,雙重口感食唔停口🤭今次我揀左卡邦尼飯,有薯仔同煙肉粒,正🤤以家係app都可以叫到哈哈韓式炸雞,真係好方便呀🤓
深水埗哈哈韓式炸雞專門店🐔

今次叫左雙人滋味餐C,有韓式炸雞半份,酥炸魷魚同汽水兩罐。

我就揀左原味炸雞炸雞即叫即炸,熱辣辣脆卜卜。雞肉厚身多汁,味道咸香,肉質嫰口😊

今次我揀左卡邦尼飯,有薯仔同煙肉粒,正🤤

以家係app都可以叫到哈哈韓式炸雞,真係好方便呀🤓
2022-11-20 44 瀏覽
西九8樓Foodcourt HaHa Chicken信我,絕對是happy weekend happy meal炸雞絕對做得比連鎖快餐好,你食得出的😏一人餐三件雞配薯條汽水都唔貴,另外也有各款不同小吃同二人套餐懶人揀套餐就唔洗傷腦筋晚上睇波食宵夜又有選擇了。-原味炸雞同芝士一開盒一攞上手果下,食件炸雞都好似係番左韓國, 一大盒炸得金黃, 教人如何不愛? 件件熱辣辣咬落超juicy, 肉汁 係個口裡爆晒出黎!單吃已經夠讚,芝士炸雞簡直三重享受,炸雞炸得外層金黃唔洗多講, 出面仲鋪滿超多咸香的芝士粉,又比原味多層次。小食仲有炸魷魚同安東雞飯炸魷魚咸香夠爽口安東雞飯蒜香味好重,撈飯一流。

西九8樓Foodcourt HaHa Chicken
信我,
絕對是happy weekend happy meal
炸雞絕對做得比連鎖快餐好,
你食得出的😏
一人餐三件雞配薯條汽水都唔貴,
另外也有各款不同小吃同二人套餐
懶人揀套餐就唔洗傷腦筋
晚上睇波食宵夜又有選擇了。
原味炸雞同芝士一開盒一攞上手果下,

食件炸雞都好似係番左韓國,
 一大盒炸得金黃,
 教人如何不愛?

件件熱辣辣咬落超juicy,
 肉汁 係個口裡爆晒出黎!
單吃已經夠讚,

芝士炸雞
簡直三重享受,
炸雞炸得外層金黃唔洗多講,

出面仲鋪滿超多咸香的芝士粉,又比原味多層次。

小食仲有炸魷魚同安東雞飯
炸魷魚咸香夠爽口

安東雞飯蒜香味好重,撈飯一流。
2022-11-16 23 瀏覽
양념치킨 韓式炸雞今日中午接咗阿仔去睇牙科, 飯都未食呀! 😂 睇完牙後, 即刻去咗深水埗西九龍中心8樓搵食。 唔係講笑, 8樓全層都好多細細間嘅美色店。兜咗個圈, 搵到間食韓式🇰🇷炸雞記舖頭, 見個價錢非常之抵。 雙拼韓式🇰🇷炸雞🍗都係$166, 加$8仲有一罐汽水。🥤🥤我叫咗一份原味炸雞, 一份甜辣醬炸雞 加兩罐汽水, 都係$182。一份炸雞份量都幾多, 而且仲要啖啖肉, 無骨。 $182蚊呢個價錢係正宗韓國舖買兩份炸雞都買唔到呀! 雙重享受炸雞🍗 (任選兩款口味) - $166我揀咗原味炸雞 , 甜辣炸雞無骨雞件。 原味炸雞外層炸粉唔會太厚, 口感鬆脆, 熱辣辣 , 脆卜卜, 裏面嘅肉質又夠嫩, 而且肉汁仲好豐富。 仲配埋芥辣醬比你。😋甜辣炸雞, 個醬汁甜中帶少微辣, 唔係好辣嗰種, 連小朋友都食得到。 炸雞加醬後, 完全唔覺得油膩, 整體非常之惹味! 😋👍🏻如果有得配埋啤酒, 一定係絕配🤣🤣🤣舖名: 哈哈韓式炸雞專門店(深水埗 )地址: 深水埗欽州街37號西九龍中心8 樓F71-72號舖
양념치킨 韓式炸雞

雙重享受炸雞🍗 (任選兩款口味) - $166

如果有得配埋啤酒, 一定係絕配🤣🤣🤣

舖名: 哈哈韓式炸雞專門店(深水埗 )
地址: 深水埗欽州街37號西九龍中心8 樓F71-72號舖
西九龍中心美食廣場 選擇多⭐️ 價錢平💰每次來到都必定會選擇困難症💢港式,日式,韓式,泰式 花多眼亂😵‍💫眾多選擇中 最終決定了「哈哈韓式炸雞」👩🏻‍🤝‍👩🏼 雙人滋味C餐 $155套餐包括半份韓式炸雞及一份酥炸魷魚兩者均可自選口味的👏🏻👏🏻而且份量十足 絕對足夠2人食飽飽🐥 韓式炸雞半份(芝士)主角-無骨炸雞多達7種口味 有辣有不辣雞皮炸得相當脆口 一咬就「咔嚓咔嚓」聲但內裡卻充滿肉汁 啖啖都有如雞髀般嫩滑富有層次感🤤叫人慾罷不能然而餐廳絕不吝嗇調味方面🙌🏻芝士粉多得一夾起就馬上撒到周邊入口鹹香惹味 頗為濃郁重口❤️真心推薦🦑 蒜香酥炸魷魚平時食炸物最怕就是會易膩但這魷魚卻口感輕盈清爽😋金黃色的脆皮薄薄一層 不會太厚或太硬酥脆惹味同時充滿淡淡蒜香味🧄一份有齊魷魚圈及魷魚鬚 雙重享受🎉🐣 甜辣炸雞餐 $47套餐會包括3件無骨炸雞和飯食炸雞雖然加上醬汁 但外皮卻能保持香脆並能鎖住豐富的肉汁🤩極之Juicy醬汁味道甜甜的 而辣度亦不會太重🙆🏻‍♀️適合男女老少 那甜辣滋味令人愈食愈開胃🥣 卡邦尼飯開蓋後 散發著微微煙肉香氣🥓表面鋪上充份醬汁和薯仔粒味道相對而言👅比較清淡一點可作取個平衡 以中和韓
西九龍中心美食廣場 選擇多⭐️ 價錢平💰
每次來到都必定會選擇困難症💢
港式,日式,韓式,泰式 花多眼亂😵‍💫
眾多選擇中 最終決定了「哈哈韓式炸雞

👩🏻‍🤝‍👩🏼 雙人滋味C餐 $155
套餐包括半份韓式炸雞及一份酥炸魷魚
兩者均可自選口味的👏🏻👏🏻
而且份量十足 絕對足夠2人食飽飽

🐥 韓式炸雞半份(芝士)
主角-無骨炸雞多達7種口味 有辣有不辣

3款口味可選 分別為紫菜/粟米濃湯/狂熱
紫菜粉同樣多到成個盒底部滿滿都是
有如點醬般可以再沾起食😂

2022-11-12 21 瀏覽
今日黎到西九8樓foodcourt 見到好多小食餐廳但最心水都係呢間炸雞店中午黎到已經好多人排隊見佢有上外賣平台下次可以試下叫外賣👍🏻芝士炸雞主打芝士炸雞點可以唔叫真係好重厚厚既芝士粉每啖咬落去都食到咸香芝士味芝士甜甜地加上炸雞香脆感佢炸雞每件都有成拳頭咁大件普通女仔真係食3件都飽晒蒜香醬油炸雞餐有3件蒜香醬油味炸雞好濃香既醬油,但又唔食死咸後調係一陣陣既蒜頭味鍾意濃味炸雞唔可以錯過安東雞飯跟餐+5蚊變大飯但原來真係大胃王先會食得晒😆個飯真係好大個淋上安東雞汁好惹味,拌飯食真係夠晒正👍🏻

今日黎到西九8樓foodcourt

炸雞每件都有成拳頭咁大件
普通女仔真係食3件都飽晒
蒜香醬油炸雞
有3件蒜香醬油味炸雞
好濃香既醬油,但又唔食死咸
後調係一陣陣既蒜頭味
鍾意濃味炸雞唔可以錯過

安東雞飯
跟餐+5蚊變大飯
但原來真係大胃王先會食得晒😆
個飯真係好大個
淋上安東雞汁
好惹味,拌飯食真係夠晒正👍🏻
2022-11-12
5 分鐘 (外賣自取)
  • 安東雞飯
  • 蒜香醬油炸雞
  • 芝士炸雞
2022-11-09 39 瀏覽
不知道有多久沒有來過西九龍中心,今日去了政府合署之後,突然想起有一個美食廣場,第一次去8樓發現有超多店舖,美食款式多熱鬧過台灣的夜市。.而我們最後選擇了吃炸雞,因為好抵食40幾蚊就有3件炸雞、1個飯又送汽水。.炸雞口味很多,我們叫了四款不同的share食。原味就最原汁原味,原來配上醬汁的,不得不讚即叫即做的炸雞果然零舍香脆多汁!狂熱炸雞我喜歡,辣辣地夠惹味。蒜香醬油比較創新,其他地方比較少有,感覺非常韓式,更加濕潤。芝士炸雞就灑滿芝士粉,入口擔擔芝士味。.飯有2種口味,卡邦尼及安東雞飯(類似咖喱),加$5可以轉大碗飯,醬汁都好入味的伴飯食不錯。.原來有得叫外賣平台,下次可以送上門食了。

原來有得叫外賣平台,下次可以送上門食了。
2022-11-06 795 瀏覽
西九龍中心Food Court,相信大家都有去過,菜式選擇應有盡有,想起太太最愛韓國菜,便來到這間位於中間小巷的韓式小店買外賣回去😄✏️位置: 8/10✏️環境: 7/10✏️衛生: 8/10✏️服務: 8/10✏️食物: 8/10西九龍中心位置算方便,而Foodcourt環境當然一般,但小食店主要做外賣問題不大,店員相當友善,上菜亦快,食物味道很不錯🥰🌟甜辣炸雞餐 - $47韓式甜辣醬從來不會令人失望,這裡也一樣,甜甜辣辣非常惹味,就算放了一會兒仍然有香脆口感,較特別是會跟幾件同樣口味的韓式年糕。套餐跟汽水一罐及卡邦尼飯或安東雞飯一個,更可用$5加大飯的份量😎🌟芝士炸雞餐 - $48芝士炸雞是另一出色的口味,雞件本身炸得夠乾身,加上每個角落都沾滿鹹香芝士粉,的確有驚喜,惹味香口,同樣會跟幾件沾滿芝士粉的韓式年糕,芝士控一定喜歡。套餐同樣跟細飯及汽水一罐😍🌟酥炸魷魚套餐 - $56選了同樣芝士口味的魷魚,同樣沾滿鹹香芝士粉,加上炸魷魚的酥香鬆軟,味道相當討好美味,令人難忘😆🌟狂熱脆薯條(跟餐+$20)套餐加$20可配不同口味的脆薯條,我選了狂熱口味,香辣味粉令香脆鬆軟的薯條更吸引,值得一試🤭🏠哈

✏️位置: 8/10

🌟甜辣炸雞餐 - $47

🌟芝士炸雞餐 - $48

🌟酥炸魷魚套餐 - $56

狂熱脆薯條
🌟狂熱脆薯條(跟餐+$20)

🏠哈哈韓式炸雞專門店 (深水埗)
📬地址:深水埗欽州街37號西九龍中心8樓F71-72號舖
2022-11-05
甜辣炸雞餐
卡邦尼飯及安東雞飯
狂熱脆薯條
好耐冇嚟過西九龍中心搵食喇,八樓美食廣場真係越嚟越多嘢食😛。呢日喺舊同事嘅推薦下,就幫襯咗「哈哈韓式炸雞專門店」。小店主打炸雞🍗,總共有七款口味選擇,另外仲提供少量韓式小食。佢設有一人及二人套餐,一人餐包三件雞、一個細飯同汽水,價錢相當抵食,又夠飽🍱。狂熱炸雞餐($48),我拎住炸雞返屋企,沿途被佢嘅香氣所吸引。🔥狂熱味粉帶少少蒜香同辣味,非常惹味。炸雞肉質保持嫩滑又多汁,而且仲要係無骨,大大啖肉,超正!芝士炸雞餐($48),🧀芝士粉鹹香濃郁,均勻地灑於炸皮之上。炸皮鬆脆而唔油膩,同雞肉緊貼,老實講質素好過唔少連續店。每份炸雞均配有幾嚿炸年糕,煙煙韌韌,有咬口。酥炸魷魚套餐($56),🦑炸魷魚同炸雞一樣出色,炸物嘅炸漿非常重要,小店能夠製作出又薄又酥脆嘅炸皮,就自然唔會難食得去邊,加上炸皮本身已經有味,唔使沾醬食都OK。魷魚自身都唔錯,口感彈牙,唔硬又易嚼。卡邦尼飯,味道近似忌廉白汁,有啲洋蔥粒、薯仔粒同煙肉粒等🥓,個汁幾好,但略嫌少咗啲唔夠撈飯。安東雞飯,安東雞係韓國嘅地道菜式🇰🇷,醬油味道少甜,香而不濃,而且夾雜多種唔同嘅蔬菜,感覺都幾得意。脆薯條(+$20),🍟薯條廿蚊大大盒,正
狂熱炸雞餐
狂熱炸雞($48),我拎住炸雞返屋企,沿途被佢嘅香氣所吸引。🔥狂熱味粉帶少少蒜香同辣味,非常惹味。炸雞肉質保持嫩滑又多汁,而且仲要係無骨,大大啖肉,超正!
芝士炸雞餐
芝士炸雞($48),🧀芝士粉鹹香濃郁,均勻地灑於炸皮之上。炸皮鬆脆而唔油膩,同雞肉緊貼,老實講質素好過唔少連續店。每份炸雞均配有幾嚿炸年糕,煙煙韌韌,有咬口。
卡邦尼飯
安東雞飯
脆薯條
脆薯條(+$20),🍟薯條廿蚊大大盒,正常水平,不過勝在可以揀味粉,包括狂熱、紫菜同粟米濃湯,我要咗後者,有啲似某零食隻味。
總括嚟講,呢間小店有驚喜,炸雞具水準,色香味俱全,而且性價比高👍。店員幾有禮貌,落單後佢叫我等8至10分鐘,時間果然控制得啱啱好,抵讚。
10 分鐘 (外賣自取)
狂熱炸雞餐
2022-10-28 43 瀏覽
上星期去完黃金商場買野,見好耐無去西九龍中心food court,所以上去望下,發覺開左好多新嘅餐廳,見有間炸雞有套餐,又唔太貴,買埋外賣返去同屋企人食。點左兩份價值47蚊嘅甜辣炸雞套餐,一份點左卡邦尼飯,一份點安東雞飯,驚唔夠飽所以加5蚊加大左個飯,套餐重有飲品送,無烏籠茶所以揀左綠茶。一份套餐有3件炸雞,外賣黎講都保持一定嘅脆口度,醬汁好夠味,肉質都好滑,依個價錢真係無得輸。加左5蚊嘅卡邦尼飯和安東雞飯份量就岩岩好,個人比較喜歡安東雞飯,因為有d似我最愛薯仔雞翼個汁,依個會帶甜一點。雖然炸雞應該配啤酒,但個日要睇波,所以乖乖地飲綠茶。

雖然炸雞應該配啤酒,但個日要睇波,所以乖乖地飲綠茶。

2022-10-25 366 瀏覽
哈哈韓式炸雞專門店 (深水埗)深水埗欽州街37號西九龍中心8樓F71-72號舖原來深水埗西九商場八九樓有一個兒童樂園,上面有很多機動遊戲,雖然已經是很舊式的那種,但對於一個四歲小朋友來說還是很吸引,和女女玩完之後就在樓下的food court找吃。一來到女女就話要吃炸雞,幸好原來這個food court裏面真的有炸雞店。雙人滋味餐C$155點了一個雙人滋味套餐, $155 ,有一大盤炸雞,還可選小食一款,分別有薯條或炸魷魚圈,我們選了炸魷魚圈。蒜香醬油味炸雞這個炸雞蒜香味很濃,醬油不太鹹,炸雞外層炸到脆卜卜,雞肉大大嚿,令人食指大動。試過很多韓式炸雞,這個醬油沾滿了整舊炸雞,每一口都吃到醬油的香味。芝士酥炸魷魚(大)芝士粉滿了魷魚圈,甜甜鹹鹹的,炸起上來原來別有令一番風味。份量還算挺多,兩個人吃不完。配2飲品,分別有可樂忌廉雪碧等汽水。卡邦尼飯(細$18奶油培根和蛋所煮成的卡邦尼,配飯吃很下飯。安東雞飯(細$18洋蔥、蒜頭、和雞肉煮成的安東尼感覺有點像咖喱,但食落不會辣鹹鹹的,配飯和配雞食一流。

哈哈韓式炸雞專門店 (深水埗)
深水埗欽州街37號西九龍中心8樓F71-72號舖

雙人滋味餐C$155

蒜香醬油味炸雞

芝士酥炸魷魚(大)
配2飲品,分別有可樂忌廉雪碧等汽水。

卡邦尼飯(細$18
奶油培根和蛋所煮成的卡邦尼,配飯吃很下飯。

安東雞飯(細$18
2022-10-23