2021-07-31 140 瀏覽
相信香港人也是最喜愛吃日式料理,這間餐廳環境就是像西餐廳,但多數的食物也是日式的,一於來嘗試一下,享受一下美好的人生.這個北海道魷魚火候控制得十分之好,魷魚充滿了淡淡的海水味十分之好味道.蒜蓉加上豬肋骨也是一個最美好的配搭,十分之香脆惹未.原條燒喜知次,也是必叫之選,也是本人的最愛,魚肉充滿了肉汁,送酒一流.魚白湯利用各種魚烹調了不少時間,才能夠令到奶白色,加上烏冬也是一個驚喜好味之選.玫瑰蝦加上自家製的意粉簡直是最美好的配搭.

蒜蓉加上豬肋骨也是一個最美好的配搭,十分之香脆惹未.

玫瑰蝦加上自家製的意粉簡直是最美好的配搭.
2021-07-30 2707 瀏覽
位於佐敦的HARA,是一間開幕不久的型格西日料理餐廳。曾經聽不少朋友大讚店家的食物質素,今天終於有機會品嚐啦! 店家的行政總廚在酒店扒房出身,曾在半島集團和迪士尼酒店擔任過西廚,料理手法毋庸置疑。 聽說餐廳老闆娘很喜歡日本輕井澤的清新風格,所以在店內設有3米高的真植物牆,更設有半戶外用餐區和放置日本訂做的木餐枱,給人一種清新簡約的感覺。 菜式多元化,有刺身、小食、沙律、肉類、意大利飯、意大利粉等等,包含日式和西式料理,每一款菜式都很有質素哦~ 鰹魚湯燉煮野菜 $68 日式燉煮野菜,整齊的擺盤,都顯示出師傅的用心。野菜有娃娃菜、秋葵、冬菇、蒟蒻、芋絲、蘿蔔等,鮮甜清爽。 日式麵豉燒茄子 $78賣相吸引的麵豉燒茄子,又大又圓,茄子充滿汁水,調味十足,值得一試。 波士頓龍蝦包 $198 向來愛吃龍蝦包,店家的龍蝦包也造得很不錯呢! 麵包香脆可口,金黄鬆脆,龍蝦彈牙,味道很好~ 睡蟹意大利飯 $238 啖啖蟹肉的意大利飯,每一口都令人陶醉不已。蟹肉量豐富,飯粒被湯汁包裹,很好吃呢~ 煎芝士蛋糕配海鹽焦糖汁 $68 招牌甜品之一的煎芝士蛋糕,創意萬分,外脆內軟。 炸香蕉蘸肉桂糖伴雪糕 $68 裏
位於佐敦的HARA
,是一間開幕不久的型格西日料理餐廳。

曾經聽不少朋友大讚店家的食物質素,今天終於有機會品嚐啦!

鰹魚湯燉煮野菜 $68

日式麵豉燒茄子 $78

波士頓龍蝦包 $198

睡蟹意大利飯 $238

煎芝士蛋糕配海鹽焦糖汁 $68

招牌甜品之一的煎芝士蛋糕,創意萬分,外脆內軟。

炸香蕉蘸肉桂糖伴雪糕 $68

裏上一層炸漿的香蕉,厚薄均勻,不過香蕉甜度不高,甜一點更好吃。
2021-07-24
2021-07-29 133 瀏覽
這間餐廳是朋友介紹我來的,說是西日fusion菜,我覺得挺特別,而且環境和食物都相當不錯!特別要一讚它們的服務真的很好👍🏻是很愉快的一餐!鮮活紐西蘭托托蜆看見很多食評都有點蜆,果然沒有介紹錯🤩🤩超正!蜆超大隻,又超鮮味!今次選了泰式的醬汁,濃淡剛剛好~好喜歡香烤鵝肝配燒菠蘿第一次嘗試這個組合,沒想到會如此的夾!賣相又很美!價錢是$88 覺得性價比相當高!波士頓龍蝦包超超超多龍蝦肉,包是甜甜的!好滿足!下次來會再點~睡蟹意大利飯超級濃郁的味道,入面蟹肉份量又有很多!加上飛魚子,口感又有多一個層次椰皇焦糖燉蛋非常出色的甜品,燉蛋能吃到椰香水的味道,很清甜!

鮮活紐西蘭托托蜆

香烤鵝肝配燒菠蘿

波士頓龍蝦包
超超超多龍蝦肉,包是甜甜的!好滿足!下次來會再點~

椰皇焦糖燉蛋
非常出色的甜品,燉蛋能吃到椰香水的味道,很清甜!
2021-07-28 117 瀏覽
相約閨蜜食飯,想揀一間有格調又適合女生的餐廳,記得官涌街有間西日餐廳,就訂了那邊吃飯!環境帶點小清新,沒有壓迫感,好適合聊天飯聚!這裡的cocktail都好特別,不過朋友揸車,今次我們不飲酒了!女仔胃口細都不要緊,可以點沙律,刺身這些輕食!今晚我們都有點餓,所以就盡情點!這個是每枱都有的小食,酸酸辣辣的豆腐,還有蒜子,幾惹味!北海道珍寶帶子刺身好鮮甜的帶子,厚身!火炙魚生薄片沙律新鮮爽脆的沙律下面有燒過的魚生片,因為燒過,帶出魚油香,令沙律味道不會太單調!香烤鴨肝配燒菠蘿每次去街食飯見到煎鴨肝鵝肝都會忍不住點!大大件煎鴨肝,煎到表面香口!抗拒不了入口溶化的誘惑,菠蘿好甜,化解一下油膩的感覺,很美味!主菜分別點了波士頓龍蝦包和睡蟹意大利飯!鬆軟又帶點脆的麵包,裡面滿滿拆肉龍蝦,龍蝦肉彈牙,炒過,加少少蔥碎更香!很滿足!睡蟹意大利飯,這個名幾有詩意XD個汁好濃,充滿鮮味,上面佈滿蟹膏,鮮味再度提升,意大利飯偏有咬口,要細細咀嚼,飯裡頭還有很多蟹肉絲,有三文魚子點綴,令人回味無窮!
環境帶點小清新,沒有壓迫感,好適合聊天飯聚!

女仔胃口細都不要緊,可以點沙律,刺身這些輕食!
今晚我們都有點餓,所以就盡情點!
這個是每枱都有的小食,酸酸辣辣的豆腐,還有蒜子,幾惹味!

北海道珍寶帶子刺身
好鮮甜的帶子,厚身!

火炙魚生薄片沙律

香烤鴨肝配燒菠蘿
每次去街食飯見到煎鴨肝鵝肝都會忍不住點!
大大件煎鴨肝,煎到表面香口!

主菜分別點了波士頓龍蝦包和睡蟹意大利飯!
鬆軟又帶點脆的麵包,裡面滿滿拆肉龍蝦,
龍蝦肉彈牙,炒過,加少少蔥碎更香!很滿足!
睡蟹意大利飯,這個名幾有詩意XD
2021-07-10
2021-07-28 118 瀏覽
HARA我食過幾次,因為係一間pet-friendly既餐廳,次次都同埋狗狗黎食,門口打卡位無論for人定for狗都係一流。今次同媽咪食的,所以同長輩就免了打卡位(設計對白:呀女呀,我唔知有冇影到呀😂),所以還是專心享受野食吧~去相:鮮活紐西蘭托托蜆 - 配香茅椰汁($138)托托蜆size巨型,鮮味爆發,隨蜆附送bb蟹在殼內(陰公),新鮮就是咁簡單。煮法方面都有3種選擇,呢款是清香帶點creamy既感覺,欣賞佢既調味同烹調中和左海水既咸味,要知道鮮味同腎虧咸只是一線之差呢。。香烤鴨肝配燒菠蘿 ($88)賣相都贏了,鴨肝微帶焦糖色,烤得脆身,配上新鮮沙律菜同燒菠蘿,中和點油膩感。睡蟹意大利飯 ($208)HARA的signature菜式,似乎是必叫的。發現今次不是以蟹蓋作擺盤 ,而是碟上,有點失望。但味道依然好,每啖混和蟹羔同三文魚子,很鮮味很creamy。意大粉飯熟度剛好,口感實足。伊比利亞黑毛豬T骨扒 ($228)睇相就是好食吧,生熟程度岩岩好,粉嫩既肉再加微脆既外皮,一啖放落口,肉質爽口,油香爆發,超級滿足。點埋佢個汁都好正,撈上大量蔥同蘿蔔蓉,生色不少。煎芝士蛋糕配海鹽焦糖汁

鮮活紐西蘭托托蜆 - 配香茅椰汁($138)

香烤鴨肝配燒菠蘿 ($88)

睡蟹意大利飯 ($208)

伊比利亞黑毛豬T骨扒 ($228)

煎芝士蛋糕配海鹽焦糖汁 ($68)
外層像是酥片,内層是煎得微暖帶點融化感既芝士蛋糕,配上水果同海鹽焦糖醬,不會太甜,喜歡。

總括HARA既A LA Carte水準不錯,服務水平好,環境氣氛適合三五知己把酒談心,推介。
2021-07-28 322 瀏覽
呢餐水準真係好高!!真係好值得一試!燒雞皮:呢份係餐廳送嘅,炸得幾都幾脆!好食!!吞拿魚腩刺身:原本諗住會鮮味少少,但係同我想像有啲出入,不過都係中上水平!魚白湯烏冬:魚湯唔係話超級濃嘅,但係就甜!! 烏冬反而有啲比吓去 正!烤紐西蘭原排嫩羊鞍:好嫩!好嫩!好嫩!好好食! 個汁都正呀!!紐西蘭托托蜆:呢個真係犯哂規!鮮甜都呢。。。。真係而家都回味緊!波士頓龍蝦包:個龍蝦都好鮮,包都好脆口!!正呀!!煎芝士蛋糕配海鹽焦糖汁:呢個甜品真係不得了! 甜度啱啱好!連則邊啲脆脆都好鬼正!值得叫呀!!
呢餐水準真係好高!!真係好值得一試!

燒雞皮:呢份係餐廳送嘅,炸得幾都幾脆!好食!!

燒雞皮

吞拿魚腩刺身

正!
烤紐西蘭原排嫩羊鞍

魚白湯烏冬

波士頓龍蝦包:個龍蝦都好鮮,包都好脆口!!正呀!!
煎芝士蛋糕 配海鹽焦糖汁

煎芝士蛋糕 配海鹽焦糖汁
紐西蘭托托蜆
  • 煎芝士蛋糕配海鹽焦糖汁
2021-07-27 103 瀏覽
環境佈置成水泥工業風格🧱欣賞炎炎夏日侍應是送上的是冰凍麥茶🧊🥰 🐟鹽燒魚鮫$128鹽味和黑椒的調味恰到好處魚皮燒得香脆可口 魚肉嫩滑😋擠埋檸檬汁可以一解咸味 🦪紐西蘭托托蜆$158有差唔多20隻 份量都算多托托蜆粒粒都好肥美飽滿 肉質有彈性 仲保留住少少海水的咸香味配合清酒汁好撘配 🦞波士頓龍蝦包$198外圍的麵包真是誠意之作❣整塊麵包烘得非常香脆龍蝦滿滿的夾在中間 肉質彈牙配合椰菜和千島海鮮醬去調味整體口感和味道都非常高質💯 🐏烤紐西蘭半排嫩羊鞍$198要了五成熟,火喉控制得剛好可惜味道偏鹹,下鹽的份量重手了🤪羊肉嫩滑 羊味香濃而不帶騷味😋 菠蘿汁$38
環境佈置成水泥工業風格🧱

龍蝦滿滿的夾在中間 肉質彈牙
配合椰菜和千島海鮮醬去調味
整體口感和味道都非常高質💯

🐏烤紐西蘭半排嫩羊鞍$198

要了五成熟,火喉控制得剛好
可惜味道偏鹹,下鹽的份量重手了🤪
羊肉嫩滑 羊味香濃而不帶騷味😋

菠蘿汁$38
2021-07-25
2021-07-24 109 瀏覽
佐敦區幽靜小店,地鐵站行去有點偏遠,但勝在無限時,唔洗食到趕喉趕命。可能餐廳無固定閂埋門,冷氣就算開大晒都唔多夠,啱啱坐低都開左私人巴蕉扇吹左陣,後期冷氣位有滴水情況,餐店要注意吓冷氣問題🤣🤣食物質素就唔錯,拎翻多啲分,鮮活紐西蘭托托蜆紐西蘭托托蜆大大隻,而且肉質爽脆鮮甜👍🏻 屠夫牛扒屠夫牛扒用上護心肉,護心肉肉質爽口不油,柔軟但有嚼口😋煎芝士蛋糕配海鹽焦糖汁,日式芝士蛋糕外層有酥皮包住香煎微暖,外脆內軟,芝味香濃,非常可口😍😍

2021-07-24 130 瀏覽
呢間位於佐敦既新派日式Fushion菜,有格調得黎野食精緻又好味。.先點飲料April's Apple (青蘋果、蘋果、雪碧)$50呢杯係Mocktail,賣相一流,氣泡爆時開心了一下,味道係甜既有氣蘋果汁。.Osaka Moon (清酒、Cassis 、青檸)$55呢杯Cocktail 又夾得幾好,清酒配以微酸既莓及清新既青檸,不錯。.火灸魚生薄片沙律 $168甜甜的日式醬油汁,配以輕輕火灸魚生片同埋新鮮沙律菜。.香蔥鯷魚烤北海道魷魚 $88一上菜就聞到好香蔥蒜味,魷魚好爽口彈牙。.蒜香辣椒紐西蘭托托蜆 $138好大隻托托蜆!肉質肥美新鮮冇腥味,加埋蒜香辣椒汁好好味。.Hara烤龍蝦海鮮拼盤 $298半隻波士頓龍蝦、炸軟殼蟹、扇貝、托托蜆、北海道鮮魷.龍蝦有膏肉彈牙,烤扇貝大粒而惹味,炸軟殼蟹、托托蜆同鮮奶魷就簡單地食出佢地本身既味道。

先點飲料
April's Apple (青蘋果、蘋果、雪碧)$50

Osaka Moon (清酒、Cassis 、青檸)$55

火灸魚生薄片沙律 $168

甜甜的日式醬油汁,配以輕輕火灸魚生片同埋新鮮沙律菜。

香蔥鯷魚烤北海道魷魚 $88

一上菜就聞到好香蔥蒜味,魷魚好爽口彈牙。
蒜香辣椒紐西蘭托托蜆 $138

好大隻托托蜆!肉質肥美新鮮冇腥味,加埋蒜香辣椒汁好好味。

Hara烤龍蝦海鮮拼盤 $298

半隻波士頓龍蝦、炸軟殼蟹、扇貝、托托蜆、北海道鮮魷
2021-07-19
  • 紐西蘭托托蜆
2021-07-23 99 瀏覽
朋友介紹今日去咗佐敦食日式嘅西餐,好耐冇去過佐敦,見到沿途舖頭變化都幾大,喺官涌街上面都有幾間非常日式店舖。今日幫襯間餐廳叫Hara,門口非常之大,樓底好高,有少少工業風,非常簡約,店內裝修好舒服,枱面上面嘅杯碟刀叉都好質感,比較厚身有份量。打開Menu食物選擇不多,不過酒的選擇就幾多,適合知己一齊輕食把酒談心。店提供前菜山葵莖八瓜魚,幾開胃!叫咗佢哋出名清酒煮托托蜆,蜆肉好飽滿,配埋清酒牛油海帶汁,非常鮮味!麵豉燒茄子,原隻燒茄子上碟非常之大隻,茄肉已經有十字𠝹開,所以好入味。燒豬仔骨,豬仔骨充滿蒜香,中間伴碟有少少日本大蔥,夾起一齊食幾惹味!燒油金魚鮫,外皮燒得香脆,有少少黑椒及鹽調味,味道剛剛好,魚肉充滿油份又多汁。燒海鮮拼盤,有半隻龍蝦,帶子蜆肉,炸軟殼蟹及魷魚,份量都幾大份。廚師已經幫你拆開龍蝦的鉗及觸鬚位置的肉,食嘅時候好方便,唔會失儀態。帶子有牛油汁,味道似鐵板燒嘅味道加埋裙邊幾好味,薦底嘅魷魚非常脆身,少少鹹香,旁邊嘅椰菜好似有少少袖子味,可以食少少中和油膩感。餐廳每個餸上碟擺盤都非常之漂亮,加上輕鬆環境,幾日式幾舒服,目黑feel嘅餐廳!!
2021-07-23 107 瀏覽
HARA (佐敦)📍佐敦官涌街3-5號煒亨大廈地舖隱世日式fusion餐廳估唔到佐敦咁忙碌嘅地方入咗一條偏僻街道都可以有間咁舒適嘅餐廳1.波士頓龍蝦包面包上高有龍蝦又幾過隱! 2.睡蟹意大利飯 賣相相當吸引飯面鋪滿蟹膏同三文魚子 食落啖飯充滿蟹肉,味道非常濃郁3.西京燒黑銀鱈魚燒得香口 ,鱈魚新鮮,麵豉醬調得啱啱好,唔會太鹹4.熱/凍cappuccino凍個杯個泡泡好令 🤣🤣🤣餐廳環境方面半開放式嘅裝修坐得好舒服慢活食一餐飯都可以美味指數:⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數:⭐️⭐️⭐⭐️⭐️服務態度:⭐️⭐️⭐️️️️⭐翻兜指數:⭐️⭐️⭐️⭐️(滿分為 5⭐)#全力食|#密密食|#情侶檔搵食|#小店推介|#餐廳推介
HARA (佐敦)
📍佐敦官涌街3-5號煒亨大廈地舖

隱世日式fusion餐廳

1.波士頓龍蝦包
面包上高有龍蝦又幾過隱!

2.睡蟹意大利飯
賣相相當吸引
飯面鋪滿蟹膏同三文魚子
食落啖飯充滿蟹肉,味道非常濃郁

3.西京燒黑銀鱈魚
燒得香口 ,鱈魚新鮮,麵豉醬調得啱啱好,唔會太鹹

4.熱/凍cappuccino

美味指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數:⭐️⭐️⭐⭐️⭐️
服務態度:⭐️⭐️⭐️️️️⭐
翻兜指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
(滿分為 5⭐)

#全力食|#密密食|#情侶檔搵食|#小店推介|#餐廳推介
2021-07-22 2251 瀏覽
都很久未食過西餐了,今日來到佐敦,就揀了官涌街的西餐廳 HARA。餐廳裝修都很精緻及有特色。枱上水晶般的兩個小碗很吸引我,顏色鮮豔特別奪目。Menu 不是很多,所以很容易就揀到了要揀的餐單。鮮活紐西蘭托托蜆$138紐西蘭托托蜆有幾個味道可以選擇,我要了泰式的煮法,湯汁不會很多,很香香茅及奶味,紐西蘭托托蜆很大隻,隻隻都肉質飽滿,鮮美可口,加些香茅及奶的湯汁,味道更鮮美!屠夫牛扒$328屠夫牛扒上枱已經切開一件件,切得厚薄適中,我們要了七成熟,燒得剛剛好,牛肉帶著七成的嫩紅,點上特製醬汁,令本已香口的牛肉,味道更深層及惹味!牛油燒北海道扇貝$88/隻扇貝上枱後,侍應再於枱上點火燒扇貝,整個盤都充滿了火焰,令人有驚喜及吸睛。扇貝經燒烤後帶點燒烤過的香,很鮮甜。椰皇焦糖燉蛋$68原來這個椰皇焦糖燉蛋果真是用椰皇裝著來燉蛋的,而且用冰底鎮著上,燉蛋加上面上焦脆的焦糖,又軟又滑又香,還有椰皇的肉也可以刮下來食,經燉過後,椰皇肉軟腍帶煙韌的,很香,是食椰皇的另一體驗 。

餐廳裝修都很精緻及有特色。

枱上水晶般的兩個小碗很吸引我,顏色鮮豔特別奪目。

Menu 不是很多,所以很容易就揀到了要揀的餐單。

鮮活紐西蘭托托蜆$138

屠夫牛扒$328

牛油燒北海道扇貝$88/隻

椰皇焦糖燉蛋$68
2021-07-21 1965 瀏覽
上次揸車經過官涌街,見到間裝修得好型格、舒適,有大自然氣息嘅餐廳,室外位置有一大幅grass wall和一張原木大枱和凳,令我念念不忘。今日就book咗室外位置和好朋友好好享受一餐。Welcome Bite我哋一坐低服務員就殷勤地奉上welcome bite,十分先甜嘅螢光魷魚,令你食慾大增。刺身拼盤(細) + 吞拿魚腩刺身刺身拼盤包括有北海道帶子,深海池魚,油甘魚腩,我哋再加咗吞拿魚腩。刺身十分厚切,新鮮同肥美,媲美高級日本餐廳。牛油燒北海道扇貝服務員先在碟上燃點上火焰,立即聞到濃濃嘅牛油香味。當火焰熄滅之後,馬上品嚐到鮮甜嘅北海道帶子,帶子熟成度剛好,抵讚。屠夫牛扒牛扒之前已經切好,份量很多,而且火喉控制得很好,肉質柔嫩,牛味濃郁,外層帶有炭燒味,很有層次。再配上原隻燒過嘅蒜頭一齊食,味道一流。日式麵豉燒茄子茄子十分厚身,麵豉汁滲入茄肉,用匙羹一粒粒咁食,真係食唔停口。Bora Bora用橙汁、菠蘿汁、和青檸汁打造成嘅 Mocktail,味道和賣相都一流。

Welcome Bite

刺身拼盤(細) + 吞拿魚腩刺身

牛油燒北海道扇貝

日式麵豉燒茄子

Bora Bora

2021-07-18 789 瀏覽
本身以為呢度係主打日本野,黎到先發現係有埋西式既Fusion餐廳🤭環境偏向木系簡約風,係開放式設計,感覺無咩冷氣,一路食一路流汗💦😅不過服務唔錯,個煙燻氣泡未黎得切影相就爆咗,侍應見到自動波再幫我地整返🤪 ▪️ 前菜(7.5/10)坐低無耐就送上前菜,係帶子裙邊素翅,爽脆鮮甜🤫另外亦幾鍾意呢度用凍茶代替水▪️ 照燒雞泡魚乾(6.5/10)💲78雞泡魚乾入口微暖,但個人覺得偏濕潤,蘸上沙律醬一齊食🙈▪️ 西京燒黑鱈魚(6.5/10)💲208燒得香口,鱈魚肉質嫩滑,魚油豐富,唯獨係調味重手左少少,入口頗鹹🤨▪️ 屠夫牛扒(7/10)💲328叫左五成熟,係色澤粉嫩既護心肉,食落比較有彈性,要花啲嚼勁,不過牛味都香濃🐂配上原粒蒜頭🧄但係如果有埋薯菜就更滿足了▪️ 睡蟹意大利飯(7.5/10)💲208估唔到呢個飯會係最好味既一道😗三文魚籽帶有鹹香,蟹膏蟹肉味好濃郁,意大利飯都唔錯,做到粒粒分明外軟內韌既口感🦀️▪️ April's Apple(7/10)💲58打卡一流既飲品,其實係蘋果味雪碧,中段味道開始淡😯🔎 整體評分(7/10)

▪️ 前菜(7.5/10)

▪️ 照燒雞泡魚乾(6.5/10)💲78
照燒雞泡魚乾

雞泡魚乾入口微暖,但個人覺得偏濕潤,蘸上沙律醬一齊食🙈

▪️ 西京燒黑鱈魚(6.5/10)💲208

西京燒黑鱈魚

▪️ 屠夫牛扒(7/10)💲328

▪️ 睡蟹意大利飯(7.5/10)💲208

▪️ April's Apple(7/10)💲58
April's Apple

打卡一流既飲品,其實係蘋果味雪碧,中段味道開始淡😯

🔎 整體評分(7/10)
2021-07-18 140 瀏覽
日前路過這好吸睛的食店但未有時間光顧,今晚终於可以感受一下🤗🤗在區内算是偏潮的佈置,又有一點工業風,菜單中好多日式項目但亦有西式類別,選擇頗多👏👏我介绍太座日式菜照燒雞泡魚乾作餐前小食,燒熱了的魚乾香氣四溢,十分有咬口,味道甜鮮甚為醒胃😋😋二道烤龍蝦海鮮拼盤,斤兩十足,半隻蝦羔滿肚的龍蝦,一隻大扇貝,天婦羅軟壳蟹,大蜆及魷魚,一味菜有多種嚼感,龍蝦爽,軟壳蟹脆,扇貝鮮,大蜆甜,魷魚軟滑😋😋主菜烤紐西蘭嫩羊鞍全排,大盤上碟有八大塊,七成熟肉質依然嫩滑,肉味仍鮮而不肥膩,加醬汁亦十分可口,今晚最佳菜式😋😋👍🏼👍🏼甜品選了店主推介的煎芝士蛋糕配海鹽焦糖汁,酥皮包芝士蛋糕輕煎後加上果粒及配汁,芝士味濃香酥皮鬆軟配汁果味清新😋😋好一頓日式碰西式的融合餐

我介绍太座日式菜

烤龍蝦海鮮拼盤