2024-03-30
前排去咗間呢間Hea Ha Hea Ha居酒屋!個名都幾特別。佢嘅菜單真係好豐富,都有幾多串燒選擇!我就分享下我食咗邊幾樣同邊啲好食啦!首先,如果你鍾意串燒,你一定要試下佢嘅牛脷心串!牛脷心肉質鮮嫩多汁,每一口都好滋味!另外,佢嘅鹽燒大白鱔串都係一個不容錯過嘅選擇!大白鱔肉質鮮美,配上鹽燒嘅調味,味道更加突出!如果你想要嚐下豬肉串,我推薦你試下佢嘅西班牙橡木豬肋骨肉串!豬肉肉質鮮嫩,橡木燒烤嘅香味令味道更加濃郁!雞頸肉串都係一個好受歡迎嘅選擇!雞頸肉嫩滑多汁,燒烤後更加香口!如果你鍾意魚類,你一定要試下佢嘅鹽燒油甘魚鮫!油甘魚鮫鮮美嫩滑,鹽燒調味更加突出魚嘅鮮味!佢仲有其他嘅選擇,例如免治雞肉串!免治雞肉鮮嫩多汁,每一口都好美味!如果你想要一個滿足嘅主食,我推薦你試下佢嘅北海道蟹肉湯飯!湯飯濃郁鮮美,加上蟹肉嘅鮮甜,絕對令你食得好開心!最後,如果你鍾意鰻魚嘅話,你一定要試下佢嘅鰻魚飯!鰻魚肉質鮮嫩,配上飯嘅口感,每一口都好滿足!總括嚟講,Hea Ha Hea Ha居酒屋係一間提供豐富選擇嘅餐廳,佢嘅菜單有好多串燒選擇同埋其他美味嘅菜式!如果你想要一個多選擇嘅晚餐,嚟呢度應該會食得好開心
總括嚟講,Hea Ha Hea Ha居酒屋係一間提供豐富選擇嘅餐廳,佢嘅菜單有好多串燒選擇同埋其他美味嘅菜式!如果你想要一個多選擇嘅晚餐,嚟呢度應該會食得好開心!