2020-10-17 173 瀏覽
今次同男朋友仔誤打誤撞咁行左去灣仔既日月星街😚一於試下超多人推薦的Honbo🍔因為未到食正餐既時候,所以就叫左一款burger一齊share再加個小食咁😋🎈Honbo $88我地揀左最signature既Honbo🍔但原來Honbo都有三款既,分別係普通版既1.0,1.5同埋2.0🙆🏻‍♀️配料上其實大致一樣,只不過2.0就有四塊牛肉再加triple cheese🧀,但真心食唔到咁多,所以都係叫左最普通版算了😂裡面有兩塊2oz既牛肉,配上必有既芝士、洋蔥、酸瓜同自家製既醬汁,整體好match🤩最鐘意佢既包感係香脆得黎又好鬆軟~而牛肉味好濃郁,不過感覺就可以再juciy啲🙈-🎈Buffalo Wings $68水牛城雞翼香辣得黎帶有一點酸味,但唔係好驚艷正常發揮咁,純粹個日突然好想食先order哈哈🤣-🔸Honbo📍灣仔日街6-7號日新樓地下B號舖

🎈Honbo $88

🎈Buffalo Wings $68
Buffalo Wings

🔸Honbo
📍灣仔日街6-7號日新樓地下B號舖
2020-10-10
2020-10-15 52 瀏覽
朋友今日話要帶我去chill chill 帶左我去呢到真係好少行呢到 估唔到有唔少好正的bar同餐廳餐廳裝修好簡單但好舒服The Gold Standard x Cheese FriesBeef patty 非常juicy D 肉汁一唔小心就漏出來加埋有煙肉 酸瓜 生菜等配料 真係完美的配搭呢個好好味!!!薯條都炸得好脆 加埋芝士醬真係好好食 芝士醬好濃厚Honbo 2.0 x Pickles呢個係佢地最出名的包 不過 係加大Beef patty的版本肉一樣係好正 好多肉汁 真係好出色加大版更滿足食肉獸的朋友pickles 係比較普通的cucumber Apple Pie Iced Tea比較甜 有d 肉桂味 味道都幾特別Ginger Lime Lemonade 呢個比平時Lemonade 濃味好多酸酸地 食完可以解油膩 正!
朋友今日話要帶我去chill chill 帶左我去呢到
真係好少行呢到 估唔到有唔少好正的bar同餐廳
餐廳裝修好簡單但好舒服

Beef patty 非常juicy
D 肉汁一唔小心就漏出來
加埋有煙肉 酸瓜 生菜等配料 真係完美的配搭
呢個好好味!!!

薯條都炸得好脆 加埋芝士醬

Apple Pie Iced Tea
比較甜 有d 肉桂味 味道都幾特別
Ginger Lime Lemonade
呢個比平時Lemonade 濃味好多

酸酸地 食完可以解油膩 正!
2020-10-14 48 瀏覽
HonboHonbo 1.5CheeseburgerFriesSweet potato friesGinger lime lemonadeDraft craft beer價錢💲: $128/ $98/ $28/ $38/ $38/ $68好味程度😋: 4.4/5服務🍴: 4/5環境🗾: 4/5性價比🥢: 3.8/5回頭率😚: 4/5-我終於食到得獎漢堡啦🍔Honbo一直勁多人去,好想知係咪名不虛傳!灣仔呢間總店係日街,附近月街星街都勁文青的!😚-呢到主要分2大類,一係4oz的肉,一係就係2oz的。4oz的有生菜,而2oz的就冇。我每樣都試左一個,2oz個個什至叫左3片肉😝 如果各位好中意肉,仲有個有4片肉的選擇🤭 整體係超juicy,啲汁係漏出來比我上次食個個更juicy😋 個漢堡扒食得出係手打,肉好鬆軟,唔死實,煎到啱啱好有小小粉紅色的‼️ 熱食肉味濃啲,凍左就會小啲牛味。其次個包好軟熟,索埋啲汁更加軟。入面啲配料都好正,生菜新鮮爽脆,可以中和油膩感🥬酸瓜唔係一般的,係佢地自己醃咁,食落好爽脆,唔會過酸,再加上小小洋葱🧅勁香呀!建議1️⃣中意肉感,中意啖啖肉的叫honbo,要多幾層,會香口

Honbo 1.5
服務🍴: 4/5
環境🗾: 4/5
性價比🥢: 3.8/5
回頭率😚: 4/5

呢到主要分2大類,一係4oz的肉,一係就係2oz的。4oz的有生菜,而2oz的就冇。我每樣都試左一個,2oz個個什至叫左3片肉😝 如果各位好中意肉,仲有個有4片肉的選擇🤭 整體係超juicy,啲汁係漏出來比我上次食個個更juicy😋 個漢堡扒食得出係手打,肉好鬆軟,唔死實,煎到啱啱好有小小粉紅色的‼️ 熱食肉味濃啲,凍左就會小啲牛味。其次個包好軟熟,索埋啲汁更加軟。入面啲配料都好正,生菜新鮮爽脆,可以中和油膩感🥬酸瓜唔係一般的,係佢地自己醃咁,食落好爽脆,唔會過酸,再加上小小洋葱🧅勁香呀!建議1️⃣中意肉感,中意啖啖肉的叫honbo,要多幾層,會香口啲,有小小燶香😍 2️⃣中意冇咁大罪惡感,清新啲就要叫4oz有菜個隻,真係差好遠。

食burger當然有薯條,呢到係幼身就冇咩特別,但熱辣辣。反而蕃薯條其實係一舊舊🍠😂完全冇添加,只係有層薄薄的脆漿去炸。但2樣都唔會過油膩,放心😛 最尾飲杯啤酒同ginger lime lemonade,酸酸辣辣,爽呀!😆 但漢堡特別塊肉我地食到2粒根咬唔到🙈 如果冇埋就100而家99分 哈哈哈 不過不枉佢地係得獎漢堡既!🤩

2020-10-12 133 瀏覽
🥉去Honbo食漢堡包🍔.上次黎灣仔去食5個人🤣嘩!個包凍既🥶跟住就好幾個月冇食包😂😂今次食呢間$168包連薯條:肉同芝士同個價錢都係double既burger 又係半暖唔熱🙈有冇專業人士話我知burger個包係唔係凍先岩?🤓總之我發現我去番食嘉寶得架喇😆又平又熱喎個包😍.薯條係普通幼條,但個蕃薯條😝粗過麥樂雞咁大😂😂我想食雞塊呀!個Ginger lime lemonade 先至係最有趣,飲完係口渴過未飲🤣建議大家試左一啖發現唔係好對路,就問佢加冰喇😛.
🥉去Honbo食漢堡包🍔
2020-10-11 2795 瀏覽
在香港要吃到Burger 🍔不難,但要吃到美味的Burger 🍔則要花些時間和心思找尋☺️。在金鐘地鐵站🚉F 出口附近有很多有特色的餐廳,而這家入選「全球最佳漢堡2020」則坐立於此。全店以Burger 為主,大部分是牛肉🐮,另有一款雞肉和素食burger。•1️⃣ Honbo 2.0 $160兩塊4安士的漢堡牛肉夾著3層芝士🧀、洋蔥🧅,配上特製醬汁,一咬下去非常Juicy 😍,肉質香軟。是一個令人非常滿足、又邪惡😈的Cheese burger。不過$160一個burger 真的有點貴🤑。•2️⃣ Grilled Chicken 🐔 Burger $98這個Burger 很簡單,就是雞扒配生菜🥬、蜜糖芥末醬,但味道卻絕不簡單🤩。雞扒嫩滑美味,薄薄的雞皮奇脆無比😋,配上燒汁,令雞扒更美味。•3️⃣ cheese 🧀 fries 🍟 $58-薯條是幼薯條🍟,配上芝士醬,非常cheesy 🤤。而且芝士醬很多,吃到最後也會吃到芝士醬👍🏻。-4️⃣ Coleslaw $32-吃完一個burger 會很膩,最適合吃這個沙律🥗解膩☺️。椰菜爽脆清新👍🏻,不錯。•飯後在附近走走,發現有很多有特色的餐廳😃,發現新大陸似的。

1️⃣ Honbo 2.0 $160

3️⃣ cheese 🧀 fries 🍟 $58
4️⃣ Coleslaw $32

飯後在附近走走,發現有很多有特色的餐廳😃,發現新大陸似的。
  • Honbo 2.0
  • Cheese  fries
  • Grilled Chicken Burger
2020-10-09 63 瀏覽
由於希望唔洗排隊,我下晝5:00就準時嚟等佢哋開門。結果唔使失望,一入去就有得即刻坐低。由於第一次嚟,梗係虛心問吓店員邊樣嘢好食啦,佢話佢自己最鍾意嘅係classic burger,但係如果我係第一次嚟就當然推介我試佢哋嘅招牌Honbo佢哋招牌都分咗三款,一款係1.0,一款係1.5,而第三款就係2.0, 其實佢哋嘅分別係在於塊beef patties嘅數量, 2.0係最大份嘅,可以跟返自己食量決定☺️我最後叫咗漢堡1.5加多個薯條!個餐一嚟到嘅時候新鮮滾熱辣,本身想影多幾張相,但係佢望落實在太好味,忍唔住影咗一張就開餐。食得出食材十分新鮮,牛肉又香又多汁,配埋佢新鮮煎嘅洋蔥同埋芝士,味道一絕,個包吸收左牛肉汁同其他配料嘅嘅香味,仲煎到脆一脆,所以零瀉好味。啲薯條就好食過一般大眾連鎖店嗰啲啦,不過唔算話太出眾。或者好似其他食評咁講,芝士醬薯條會出色一啲。講完食物講吓環境啦☺️個環境其實都幾有特色,配合埋音樂都幾輕鬆幾chill, 細細間,但係都坐得幾舒服有啲位仲可以望住窗外林景添。而員工服務態度方面,唔知係咪因為啱啱開店,佢又唔算話好上心,做做下就出咗去同其他朋友傾偈,又同人呃晒手,但係入返

我最後叫咗漢堡1.5加多個薯條!

而員工服務態度方面,唔知係咪因為啱啱開店,佢又唔算話好上心,做做下就出咗去同其他朋友傾偈,又同人呃晒手,但係入返嚟嘅時候就唔見佢有消毒,所以呢一方面都會有少少擔心。不過總括嚟講餐廳質素幾好,會下次再嚟試佢嘅classic burger同芝士醬薯條。

• Honbo  1.5
2020-10-09 44 瀏覽
因疫情關係,甚少出外用餐,看到最近疫情稍為緩和,於是約了同樣是burger迷的好友一起去灣仔吃「Honbo」。我們相約晚上六時到店用饍,所以人流不是太多。這裏面積雖小,但是裝修型格,營造出一種外國漢堡店的氛圍。我們聽聞店主親自製作原汁原味的漢堡,由麵包、醬汁乃至漢堡肉都是自行製作。我們原本只打算點兩份漢堡試試,但看到牆上的特別推介,覺得水牛城雞翼及咖喱薯條都相當吸引,所以忍不住再多點各一客,來個「為食放縱之旅」。我們選擇了「cheese burger」和「the gold standard」,漢堡內的4安士牛肉漢堡扒一點也不欺場,份量十足,「the golden standard」內有2 x 4 安士的牛肉漢堡扒,完全滿足了我們這些「食肉獸」。我們一咬落下去,漢堡包的外層口感鬆脆,內裡鬆軟而有彈性,配以酸瓜、芝士、生菜和洋蔥等配料,口感層次相當豐富。漢堡扒煎得帶有焦香,咬下去充滿啖啖肉汁,相當濃郁,其惹味的秘制醬汁更是震撼味蕾。咖喱薯條炸得金黃酥脆,不油膩,讓人吃過一口忍不住又再一口。水牛城雞翼的醬汁調教得剛剛好,不會太濃烈,吃完都不會覺得太口乾。吃漢堡又怎能少得有氣飲品呢?所以我和友

咖喱薯條炸得金黃酥脆,不油膩,讓人吃過一口忍不住又再一口。

吃漢堡又怎能少得有氣飲品呢?所以我和友人最後叫了一枝「Sparkling Water」,為這頓晚餐劃上一個完美的句號。

2020-10-04 63 瀏覽
花咗好多時間去搵好食嘅美式漢堡,終於比我搵到honbo😍佢由裝修到食物都好吸引‼️Honbo $88一場來到,signature burger就當然要試!Honbo入面有兩件2oz既肉,如果想啖啖肉既話就可以食佢既Honbo 2.0🙈肉質唔錯~亦係好有肉味嗰種!同佢既house sauce亦好夾味。可以話係十分好食既burger😍 Double Cheese Burger $148係2件4oz既肉再加double cheese🥰🥰超豐富‼️所以肉味係超重。如果鍾意juicy d既burger可以揀4oz既肉~真係超多肉汁Sweet Potato Fries $38呢個番薯我都好推介!每一件都係厚切~甜甜地又夠香脆~比一般薯條好食好多
Honbo $88
Double Cheese Burger $148
Sweet Potato Fries $38
最近又去左灣仔一間好出名嘅漢堡包專門店「朝聖」。呢間野叫Honbo,被Bloomberg選為「2020年全球最佳50大漢堡」之一。—————————————🍔: Honbo 2.0 ($160)評價💁‍♂️:4.4 / 5.0「Honbo」係佢哋嘅招牌包,而「2.0」就係終極版本——有4塊2 oz漢堡排同3塊芝士🤩🤩!!!再配用小薯粉同牛奶自家製成嘅麵包、酸瓜、洋蔥,同埋自製醬汁House Sauce(味道幾特別又好食嘅辣醬)。正點👍:1. 牛肉漢堡排牛味濃,肥瘦分明又有咬口,口感好好2. 雖然牛肉味同Burger Joy 嘅牛肉比冇咁濃同特別,不過Honbo 2.0嘅芝士味突出好多,同牛肉更有相輔相成嘅效果。3. 酸瓜新鮮,酸度啱啱好4. 麵包軟硬適中,有彈性;有烘底避免啲汁 / 芝士整到濕晒5. 個包嘅外觀同結構一流🤤美中不足🤔:1. House Sauce好正但略少2. 口感肥膩左啲,酸瓜都救唔到,但係揀得嘅其實都預咗🤣———————————————🍟薯條($28)評價💁‍♂️:3.4 / 5正點👍:1. 內層夠軟;鹹度適中2. 份量多美中不足🤔:1. 外層唔夠脆2. 薯仔味可以再濃
—————————————
🍔: Honbo 2.0 ($160)
Honbo 2.0

評價💁‍♂️:4.4 / 5.0

1. 牛肉漢堡排牛味濃,肥瘦分明又有咬口,口感好好
3. 酸瓜新鮮,酸度啱啱好
5. 個包嘅外觀同結構一流🤤

1. House Sauce好正但略少
2. 口感肥膩左啲,酸瓜都救唔到,但係揀得嘅其實都預咗🤣
———————————————
🍟薯條($28)

評價💁‍♂️:3.4 / 5

1. 內層夠軟;鹹度適中
2. 份量多

1. 外層唔夠脆
2. 薯仔味可以再濃啲
———————————————
🥤:Mike’s lemonade ($38)

評價💁‍♂️: 3.7/ 5

1. 幾有青檸香
2. 配合咁肥膩嘅包,解膩口感一流

1. 就咁飲酸左少少🤏

係好食但係呢一餐因為冇得叫套餐,過$200 真心幾貴😭 (不過私心都會想再黎Honbo食🤤🤤)
2020-09-03
5 分鐘 (堂食)
Honbo 2.0
2020-10-03 164 瀏覽
👧🏻Wodafoodie in Wanchai💛Best burger in town 🍔🍔🐮Honbo 2.0 $1484x2oz Double beef patty with triple cheese黎到緊係要叫佢既signature Honbo仲要叫2.0 係4塊2oz既牛呀!!!😍😍😍好鍾意食牛既你一定唔可以錯過Honbo 2.0😍極邪惡!牛肉唔係煎到全熟 每一塊肉汁豐富 牛肉味好重 好濃好香 配埋pickles同onion, House sauce 仲有重點三層芝士!!!🧀🧀🧀🤤真係勁香勁好食🥰😋🤤🍔🧀Double cheese burger $138 💛Double 4oz beef patty with double cheese n lettuce 好厚既牛 但煎得岩岩好 一d都唔un 好juicy 🤤配上佢既House sauce 同double cheese 🧀 真係每啖都係到讚嘆好多汁好好味因為溶左既雙層芝士同佢本身既牛肉肉汁融為一體 正到🤤🤤🥰配料其實同Honbo 2.0差唔多 但我覺得佢比Honbo 2.0優勝既地方係佢多左生菜🥬去中和返淨係食carbs同p
👧🏻Wodafoodie in Wanchai
💛Best burger in town 🍔
Honbo  2.0

🍔🐮Honbo 2.0 $148
黎到緊係要叫佢既signature Honbo
仲要叫2.0 係4塊2oz既牛呀!!!😍😍😍
好鍾意食牛既你一定唔可以錯過Honbo 2.0😍極邪惡!
牛肉唔係煎到全熟 每一塊肉汁豐富
牛肉味好重 好濃好香
配埋pickles同onion, House sauce
仲有重點三層芝士!!!🧀🧀🧀🤤
真係勁香勁好食🥰😋🤤
Double  cheese  burger

🍔🧀Double cheese burger $138 💛
好厚既牛 但煎得岩岩好 一d都唔un 好juicy 🤤

真係每啖都係到讚嘆好多汁好好味
因為溶左既雙層芝士同佢本身既牛肉肉汁融為一體 正到🤤🤤🥰
配料其實同Honbo 2.0差唔多 但我覺得佢比Honbo 2.0優勝既地方係佢多左生菜🥬去中和返淨係食carbs同protein
感覺清新d既 無咁膩 ☺️
如果你鍾意食牛就一定揀Honbo 2.0 因為肉味重d香濃d 🐮
如果你鍾意食牛 但又唔想咁dry 淨係食肉
就一定揀Double Cheese burger ⭐️ 🧀
Wodafoodieb’s choice too ☺️🥰🤤
Cheese  fries

🧀Cheese fries $58
🍠Sweet potato fries $38
兩個薯條/蕃薯條都炸得好香脆
上菜個陣仲係熱辣辣 唔係一早炸好擺係到個d
🍠厚切蕃薯條 係天然蕃薯味 唔會話係加左好多糖個種死甜味 中間既蕃薯食落仲係好軟
但係想講 個🧀cheese fries 係真心真心好好食!😍🍟
佢揀既cheese勁香 仲要半融狀態
Cheese份量又多 每一條都可以點到d芝士🧀
真係好好味 全部食曬🤣🤣🤣!!

🍋Mike’s Lemonade🍹 $38
🍎Apple Pie Iced Tea 🍹$38
Mike’s Lemonade偏甜同酸
所以我推介 🍎Apple Iced Tea 因為好特別呀真係有蘋果批味架😝 其實應該加左cinnamon 所以真係好似食緊蘋果批 但佢唔算好甜 所以對我呢d怕肥既女仔就最岩啦🍹

食過咁多間過江龍連鎖或小店
呢間burger係我真心覺得係香港數一數二好味既🥰
希望大家都可以去試下呢間咁juicy既burger🤤💛

📍 Honbo (灣仔)
灣仔日街6-7號日新樓地下B號舖

Honbo  2.0
Double  cheese  burger
Cheese  fries
  • Honbo 2.0
  • Cheese Fries
  • Double cheese burger
2020-10-01 58 瀏覽
灣仔日街呢一間漢堡餐廳賣點當然係漢堡包,地理位置都算方便, 喺金鐘地鐵站出行十分鐘路程就到。 店舖唔算大,但係行休閒歐美風,同朋友 放假聚會傾偈,地點一流。 睇完menu決定要佢個 the gold standard嘅漢堡, 同埋漢堡扒都係double size 4 安士嘅牛扒, 好juicy一路食嘅時候牛肉汁一路滴落個碟度, 感覺好滿足, 而且配埋佢嘅芝士, 生菜 同洋蔥,爽脆又有口感, 最欣賞係佢嘅house sauce, 味道一流。薯條方面, 我叫咗一個cheese fries, 佢嘅芝士 溶咗之後包裹住薯條,好好食。食漢堡包同薯條當然要叫嘢飲啦,飲品方面,我叫咗一個Mike's lemonade, 檸檬汁好好飲, 好fresh, 完全中和咗漢堡包嘅油膩感,簡直perfect。
2020-09-27 83 瀏覽
呢間人氣漢堡店,我當然要嚟朝聖一下。 位於灣仔呢間分店係日街,外面裝修以藍白色為住,很有型格🤩 昏暗的黃昏,落著雨,好有feel 既餐廳。一入門口已經聞到好香嘅肉味,急不及待要試吓呢度嘅漢堡。 貴精不貴多,餐廳有九種漢堡選擇揀咗signature 嘅 Honbo ($88)Honbo入去有两塊牛肉餅、芝士、腌黃瓜、洋葱,即叫即整,熱辣辣,麵包鬆軟,但包邊烤得脆脆,加上香濃牛肉餅及其他配料,香爽可口,一啲都唔膩。Double cheese burger ($160) 兩塊4oz牛肉餅加兩塊芝士及生菜,大大個漢堡包🍔,濃郁牛肉香,肉色粉紅,肉汁飽滿,😋😋 ,配上生菜芝士,口感豐富肉質靚實,令人回味無窮。Side dishesSweet potato fries ($38) 唔係好多地方有供應,而且炸得相當香脆Coleslaw ($32)酸酸甜甜的醬汁,加爽甜高麗菜,可以解炸物嘅膩Drinks Ginger Lime lemonade ($38)店員推介自家製,有好香薑味而略帶酸味Draft Craft Beer ($68)

一入門口已經聞到好香嘅肉味,急不及待要試吓呢度嘅漢堡。

貴精不貴多,餐廳有九種漢堡選擇

揀咗signature 嘅 Honbo ($88)

Double cheese burger ($160)

Side dishes
Sweet potato fries ($38)
唔係好多地方有供應,而且炸得相當香脆

Coleslaw ($32)
酸酸甜甜的醬汁,加爽甜高麗菜,可以解炸物嘅膩

Drinks
Ginger Lime lemonade ($38)
店員推介自家製,有好香薑味而略帶酸味

Draft Craft Beer ($68)
2020-09-27 3171 瀏覽
係灣仔返工咁耐,都未去過日月星街一帶,今晚去Honbo食漢堡,沿途仲以為自己入左結界,瞬間轉移左去原宿,原來呢度咁鬼型,認真大鄉里出城。🍴The Gold Standard HK$164呢度d漢堡無乜花巧野,只賣最基本嘅美式漢堡,麵包、漢堡扒、配料、醬汁等都係獨家調製,唔係行貨。麵包鬆軟唔乾身,漢堡扒用上牛肩、牛腩等唔同部位製成,口感富有層次,而且專揀老牛,貪佢肉味更濃,我呢款漢堡扒係4安士,比2安士更厚,自然更多肉汁,一路食一路滴,煙肉都炸得香脆,不過漢堡扒實在太出色,煙肉無奈變嘍囉。🍴Grilled Chicken Burger HK$98有機雞扒非常嫩滑多汁,表面仲燒到脆脆地,秘製照燒汁加上蛋黃醬亦都好夾,估唔到連雞堡都係咁出色。🍴Fries HK$28香脆乾身,第一次食薯條點是拉差,好過癮,可惜唔係好多地方有,出街要袋定支旁身先得。🍴Buffalo Chicken Wings HK$68諗住食炸雞翼但賣晒,店員話可以試下水牛城雞翼。雞翼香脆惹味,但我覺得唔夠辣。🍴Mike’s Lemonade HK$38、Apple Pie Iced Tea HK$38Lemonade酸爽清新

🍴The Gold Standard HK$164

🍴Grilled Chicken Burger HK$98
🍴Fries HK$28

🍴Buffalo Chicken Wings HK$68

Lemonade酸爽清新,解膩一流,Apple Pie Iced Tea直情係飲得嘅蘋果批,好濃郁。

📍Honbo
灣仔日街6-7號日新樓地下B號舖
2020-09-25 209 瀏覽
事緣因為上網睇到段介紹片講到好出名咁所以一心想黎試下咩料!金鐘地鐵站一出行過去都要啲時間,10分鐘走唔甩,上到去都要搵一搵路。另外店面唔算大,週末既食飯時間去到通常都要等位。Honbo 牛油烘過既麵包,外皮香脆,加上邪惡既芝士、秘製醬汁、兩塊煎到medium rare既兩安士牛肉漢堡,有陣陣BBQ燒過既焦香味,牛味濃郁,咬落去啲肉汁流出黎,口感非常豐富滿足!因為”Honbo”冇生菜既中和,所以的確有少少”漏”。唯一要壇既係杯Apple Pie Ice Tea...真心唔好飲,有陣死甜既味,好假既蘋果批味,搞唔掂...P.S. 會再食!!價錢一定唔算貴,如果係Burger愛好者,呢間一定值得你try try!

Cheese  Burger

2020-08-08
10 分鐘 (堂食)
Cheese  Burger
2020-09-23 50 瀏覽
@honbo.hk 被列入「全球最佳漢堡2020」42間嘅其中一間🌟,亦都係香港唯一一個代表🇭🇰 亦都係國際旅遊網Big 7 Travel發佈嘅「亞洲50間最佳漢堡包店」中排13🌟【Honbo 2.0🍔】HKD160必試Honbo2.0🥰 有4塊2oz牛肉🐮、三層芝士🧀、洋蔥🧅同青瓜🥒,好足料好豐富!牛肉非常juicy,牛味香濃,肉汁多到一咬湧晒出嚟💦 唔想食得咁飽咁濟嘅,可以試Double Cheese Burger🍔 🧀 (HKD148),有兩塊2oz牛肉、芝士🧀、椰菜、洋蔥🧅同絲瓜,同樣豐富,無Honbo咁油膩!

【Honbo 2.0🍔】HKD160