2019-01-27
黃長興開既呢間餐廳聽就聽過好多次~今日終於有機會食到喇~晚餐餐牌~本身諗緊單點定叫套餐,但最後都係set dinner抵食d先黎既係麵包,外脆內韌韌地,有少少咬口,係我鍾意既質感,香草butter cream就冇咩香草味,不過配埋個包都好味另一個starter,煙三文魚青檸珠珠,個青檸珠珠好refreshing,口感好得意係我最愛既蟹餅呀😉大大件,而且真係見到絲絲既蟹肉ga😎招牌香蒜炒青口,個汁有白酒同蒜香,點麵包一流,仲有我最鍾意既basil, 勁正,汁都飲晒雜錦海鮮扁意粉,呢個就比起starter冇咁有驚喜,海鮮係好新鮮嘅,但個意粉就唔係好夠味三十天風乾熟成穀飼肉眼煎完出黎滲出淡淡油氣,個邊有少少筋,食落就好重牛肉味,入口即化咁~唔點汁都已經好好味拿破崙蛋糕真心推介,雖然我本身唔鍾意食酥餅,但呢個真係勁鬆脆,裡面既custard 又好好味大堆人可以訂房添
係我最愛既蟹餅呀😉
大大件,而且真係見到絲絲既蟹肉ga😎
三十天風乾熟成穀飼肉眼
大堆人可以訂房添