2019-11-22
西環手工啤酒😍同朋友食生日飯,佢又鍾意飲🍻🍻🍻見到 Little Creatures嘅Beer Paddle咁特別,就訂張枱食個晚餐先🥳🥳🥳一入門口已經見到一筒筒既啤酒! 高過人大過牛既釀酒筒!🎈Caesar Salad + iberico ham ($133)新鮮爽口嘅沙律菜🥗🥗我地仲加埋西班牙黑毛豬,豬毛豬一卷卷鋪係沙律面頭😍😋! 又香又咸配埋新鮮菜,成個嘅份量都唔少,啖啖油香味😻😻😻 🎈Chicken & Avocado Burger ($145)🍔🍔大堆頭系列!😋😋😋! 漢堡包好軟熟,先用牛油煎香脆,中間塊雞扒煎香,雞肉肉質非常嫩滑,夾埋牛油果泥同埋生菜🤤🤤🤤🤤😪!🍟🍟🍟薯條係幼切,岩岩炸好!薯仔味好出😽😽重有松露同茄汁可以點醬食😻!!豐富!🎈Umami Carbonara ($175)意大利粉配好creamy既 忌廉汁😍卡邦尼意粉最緊要要有煙肉粒粒,佢地重加埋魚籽味道非常豐富,上面加埋木魚好香口👍🏻!🎈Beer Paddle ($140)🍺🍺🍺🍺🍺🍺好多枱都點左,我哋都唔執輸,一於叫返set🥳🥳🥳有6款唔同款嘅啤酒🍻由左至右咁順序開始飲😆6杯,有d果香味,有d 偏甘苦味!女仔
大堆頭系列!😋😋😋! 漢堡包好軟熟,先用牛油煎香脆,
🍟🍟🍟薯條係幼切,岩岩炸好!薯仔味好出😽😽
重有松露同茄汁可以點醬食😻!!豐富!
🎈Umami Carbonara ($175)
🎈Beer Paddle ($140)🍺🍺🍺🍺🍺🍺
好多枱都點左,我哋都唔執輸,一於叫返set🥳🥳🥳有6款唔同款嘅啤酒🍻由左至右咁順序開始飲😆6杯,有d果香味,有d 偏甘苦味!女仔都好岩飲😻其中第四杯仲係以 Kennedy Town 命名,勁特別!
現場重有live band ☺️!氣氛好浪漫!!!
而且個場好大!空間感都好好!