要玩得盡興又未必要一大班人落去蒲先開心既,就算同個朋友兩條友一樣可以飲飲食食hang out下,今次係返老地方-銅鑼灣試一試樓上酒吧先,本來諗住求其飲返杯野摸下酒杯,點知原來呢間酒吧除左飲野仲有好多野食既,咁就岩哂啦!呢間酒吧出名好多特色Cocktails,就算你唔識飲酒呀,都唔怕呀,仲有好多non-alcoholic既飲品好IG-able!入到酒吧你會發覺裝修相當有心思,牆身既Sofa位坐得好舒服!窗口附近都有好多吧枱比你坐,最重點就係有個反轉左既巴黎鐵塔比你打卡tim! 👇▪ Deep Fried Corn Spheres with Mentaiko and Cheese - $68▫ 睇到個賣相都知道邪惡既食野真係好吸引呀!沙煲咁大個拳頭,食得出係即叫即炸,咬落果陣仲係熱辣辣,真係要小心辣到咀呀!食落係發覺除左有粟米粒同一啖啖四方形既明太子之餘仲有d煙肉同埋芝士,d芝士仲要拉哂絲,口感層次相當豐富,呢個一定要試! ▪ Baked Chicken Wings with Honey Sauce - $78▫ 雞翼份量都幾多,表面蜜糖係面食落帶甜甜地,仲有少少香味,師傅煎得幾有技巧,表
要玩得盡興又未必要一大班人落去蒲先開心既,
就算同個朋友兩條友一樣可以飲飲食食hang out下,
今次係返老地方-銅鑼灣試一試樓上酒吧先,
本來諗住求其飲返杯野摸下酒杯,點知原來呢間酒吧
除左飲野仲有好多野食既,咁就岩哂啦!
呢間酒吧出名好多特色Cocktails,就算你唔識飲酒呀,
入到酒吧你會發覺裝修相當有心思,牆身既Sofa位
坐得好舒服!窗口附近都有好多吧枱比你坐,
最重點就係有個反轉左既巴黎鐵塔比你打卡tim! 👇

and Cheese - $68
▫ 睇到個賣相都知道邪惡既食野真係好吸引呀!
沙煲咁大個拳頭,食得出係即叫即炸,
咬落果陣仲係熱辣辣,真係要小心辣到咀呀!
食落係發覺除左有粟米粒同一啖啖四方形既明太子
之餘仲有d煙肉同埋芝士,d芝士仲要拉哂絲,
口感層次相當豐富,呢個一定要試!

▫ 雞翼份量都幾多,表面蜜糖係面食落帶甜甜地,
仲有少少香味,師傅煎得幾有技巧,表皮薄脆
但裡面keep到肉質唔會乾身,唔錯!

▪ Braised Oxtail in Red Wine Sauce with Spaghetti - $128
▫ 呢個牛尾意粉要大讚一定係份量絕對夠多,
牛尾煮得夠哂腍又夠入味,
肉質好鮮嫩,意粉索哂紅酒既質感,
加埋濃郁既牛尾汁,層次非常夾,
擺盤都幾有特色,有少少似fusion菜,食得過!

▪ What the Duck - $118
▫ 輪到Cocktails系列,呢個玩味真係相當夠啦,
What the duck you”re saying真係好似粗口呀咁!
其實隻鴨仔係裝飾黎,個浴缸就載住個Cocktail,
酒味幾濃,其實係由Green apple, Kiwi, Pineapple juice, Cranberry juice,
Grenadine組成,所以帶甜甜地,
易入口,好岩女仔飲咖!

▪ Swann Lake - $118
▫ 識嗌一定嗌埋呢杯獨具特色既Cocktail,
由透明杯上加左乾冰,Staff等你準備好手機後,
瞬間就好似仙境一樣,仙氣迫人,味道方面都唔錯,
Cranberry Juice再配上Stawberry同Baileys層次感
即刻出哂黎,易入口得黎有少少甜,加埋Pineapple juice
所以酸甜各半,正!

▪ The Princess and The Stawberry - $88
▫ 由Strawberry Bailey, Stawberry Puree做味道基底
加埋夠哂creamy既Vanilla雪糕球同窩夫餅底,
可以話令你一試難忘!最後埋單都係每人$300到,
價錢抵玩,有機會再黎!
2019-06-11
15 分鐘 (堂食)
  • Deep Fried Corn Spheres with Mentaiko and Cheese
  • Baked Chicken Wings with Honey Sauce
  • Braised Oxtail in Red Wine Sauce with Spaghetti
  • What the Duck
  • Swann Lake
  • The Princess and The Stawberry
跟閏蜜相約,星期一又如何,也可以小酌幾杯,掃除鬰悶!很喜歡Mini Club有不同又有特色的cocktail!最近原來有以限量版Baileys Strawberries & Cream做主題的飲品和甜品,女生定必著迷!朋友喜歡漂亮又fancy的東西,點了Pink Eruption,有威化餅、草莓和爆谷,我喝了一口試試,甜甜的,帶有草莓香的甜酒味,沙冰奶昔,像甜點一般!我性格和口味都比較像男生,點了China’s Night,賣相很似古代酒壺,即時想到了古裝片「小二,來一斤女兒紅」,有夠豪氣的!其實是紅酒加上Brandy,還有果汁、接骨木花等,有淡淡花果香味。見到一些創新菜色,應該配酒一流,我們點了炸薯條配車打芝士醬和燒明太子雞翼。這裡的炸薯條加上了薄薄一層調味的炸粉,所以是超級香脆,加上車打芝士醬更令人一條接一條,停不了!燒明太子雞翼燒到好香,雞翼又無骨,雞肉還很juicy!主菜是松葉蟹鉗明太子忌廉意粉,creamy的意粉汁帶點咸鮮味,意粉有咬口,還有鮮甜的松葉蟹鉗,推薦!窩夫控的我見到The Princess and the Stawberry已經很想吃,這個甜品還加上了Bailey
跟閏蜜相約,星期一又如何,也可以小酌幾杯,掃除鬰悶!

很喜歡Mini Club有不同又有特色的cocktail!

燒明太子雞翼燒到好香,雞翼又無骨,雞肉還很juicy!

窩夫控的我見到The Princess and the Stawberry已經很想吃,這個甜品還加上了Baileys Strawberries & Cream,好香的草莓味,窩夫好香牛油味,吃完非常滿足!
2019-05-30
2019-05-31 194 瀏覽
今日放工同友人去左銅鑼灣這間好chill的餐廳食飯,環境好有格調,坐得舒適。佢的餐牌係用iPad,俾人的感覺都幾得意。同埋佢會不斷fill花生俾我地。我地點左蜜糖雞翼、薯條同明太子意粉作主食。同埋餐廳做緊一款Strawberry Bailey的promotion,所以我地都試下佢用這款bailey做的cocktail。先講個雞翼,烤得岩岩好,雞肉唔會太老,非常嫩滑,而雞皮亦都唔硬身,入口即溶,蜜糖都好出。相比之下,薯條就冇咁有驚喜,車打芝士醬唔係非常芝士,不過薯條表皮脆,入面有薯肉,都係好食的。個明太子意粉整得唔膩,廚師冇落蒜,整體係甜味多少少的,口感creamy,而且成個蟹鉗都有蟹肉,肉食落唔散,蟹味都好重。而我地點的兩杯cocktail酒味唔濃,Frozen Elsa飲落比較似奶昔,而Swann Lake本身飲的話有少少似藥水,但加左士多啤梨醬就水果味出啲,好飲啲。最後我地仲叫左一個甜品Strawberry Blossom,其實係士多啤梨慕絲,都係用Strawberry Bailey做的,這個的酒味就濃啲。

炸薯條配車打芝士醬

Frozen  Elsa
Swann  lake

Strawberry  blossom

2019-05-30
Frozen  Elsa
餐廳內呢個反轉嘅粉紅色巴黎鐵塔裝飾實在係太過吸睛 打卡一流 而且成間餐廳嘅氣氛都好chill!食飯同朋友聚下飲嘢傾偈都好啱🙃見到呢個鐵塔 即刻令我諗起"巴黎鐵塔反轉再反轉"😂😂〰️✏️法式紅酒燴牛尾意粉 ($111)主菜叫左個燴牛尾意粉🐮意粉同牛尾嘅分量都好多啊!!牛尾仲要鋪滿晒個意粉面🙈兩個人分享都非常之足夠 好多件牛尾都係帶骨嘅 不過每件牛尾肉都炆得非常之入味 但個紅酒味就真係唔得出有一樣野幾搞笑係 整體意粉食落嘅味道我覺得偏中式 有少少似大排檔食到嘅豉椒炒意嘅感覺🙊🙊雖然同我想像中有啲出入 不過味道其實唔差😆〰️✏️香烤蜜糖雞翼 ($63)再介紹一下小食 叫咗蜜糖雞翼🐥雞翼係比較細隻嘅 不過勝在肉質幾嫩滑 而且一啲都唔乾㗎 甜甜地嘅蜜糖烤雞翼味道好難唔好食🙃〰️✏️炸明太子芝士粟米球 ($55)然後仲叫咗個份量奇大嘅粟米球🌽炸得非常香脆而且一啲都唔厚炸粉 粟米粒好有口感 入邊嘅芝士唔算好多 但係就夠鹹香嘅 不過如果芝士分量多啲就會更加滿足🤪裏面仲包左啲煙肉🥓整體味道唔錯 覺得唔需要點旁邊嘅沙律醬都好夠啊〰️✏️Swann Lake ($95)呢杯cocktail完美咁示範左咩叫仙氣陣陣😂🧚🏻‍♂️

〰️
✏️法式紅酒燴牛尾意粉 ($111)

〰️
✏️香烤蜜糖雞翼 ($63)

〰️
✏️炸明太子芝士粟米球 ($55)

〰️
✏️Swann Lake ($95)

呢杯cocktail完美咁示範左咩叫仙氣陣陣😂🧚🏻‍♂️又係打卡一流 乾冰令到個飲品盤充滿著仙氣🙊女仔見到實好開心🤓

佢嘅cocktail雜莓味幾濃郁 所以飲落係會酸甜酸甜嘅 而且酒精濃度對比起我叫嘅另外一杯高啲 baileys味道幾重 又有別於一般baileys會配嘅朱古力 呢個飲落fresh啲 幾好飲啊😚
〰️
✏️Frozen Elsa ($87)

見到呢杯cocktail個名咁特別 係elsa喎👱🏻‍♀️ 就要試下咩味😂其實一望就覺得其實無論個樣定味道上都係比較似奶昔嘅 事實都真係🤭酒精濃度較低 雖然睇好似好甜 但係飲落嘅甜度頗適中 唔會令人覺得甜膩 而且因為酒精濃度唔高都幾易入口 飲落係會有陣陣baileys同雲呢拿味 好香啊😆 另外有個好加分嘅位就係 杯cocktail面頭有粒超級巨型雕咗花嘅士多啤梨🍓咁正影完相即刻秒速啪咗佢🤭
〰️
✏️Layers of Love ($88)

成杯芭菲最令我覺得驚喜係佢面頭看似一般嘅蛋糕卷🤭🤭因為佢嘅蛋糕捲入邊並唔係一般忌廉 而係似忌廉雪糕😻😻入口非常冰涼 而芭菲入邊有好多士多啤梨肉🍓酸酸甜甜咁 仲有好多蛋糕碎粒粒 配埋雲呢拿雪糕食落幾滿足😚
一間氣氛很好的晚上🌃這間我幾乎吃過數次,餐廳既環境同氣氛都很好,唔會太嘈吵,而且好岩三五知已黎吹水;好欣賞店裡有精選生蠔、海鮮拼盤、港女至愛小食摩天輪🎡、酒吧cocktail area ,全部都是港人最愛食品。今次同朋友下班輕食傾傾計-點返杯cocktail 這名堂-Pink eruption 👈🏻充斥著士多啤梨的世界,再配三粒新鮮藍莓teases good 點了明太子雞翼,咬一口好juicy,一碟四件好足夠。芝士醬暑條;細心製作,即叫即炸,鬆脆可口,重點芝士醬汁,微甜而不膩。必食推介:黑松露野菌pizza上頭撲滿了滿滿的起司,所以一口咬下去就吃到到濃郁的起司🧀️配料十分簡單就是新鮮的蘑菇拌炒,再搭配上黑松露增添口味層次。一定要趁熱食用。甜品環節到了 Love of layer 士多啤梨的世界,蛋卷內層加入雪糕混合而成洗手間🚾整潔,地方舒服😌場面格調柔情空間非常寬敞不會擁擠,好靚既粉紅色鐵塔!!!每次都忍唔住影多幾張相~留倩影
今次同朋友下班輕食傾傾計-點返杯cocktail
這名堂-Pink eruption 👈🏻

點了明太子雞翼,咬一口好juicy,一碟四件好足夠。

必食推介:黑松露野菌pizza
上頭撲滿了滿滿的起司,所以一口咬下去就吃到到濃郁的起司🧀️

一定要趁熱食用。
甜品環節到了
Love of layer
士多啤梨的世界,蛋卷內層加入雪糕混合而成
洗手間🚾整潔,地方舒服😌
場面格調柔情
  • 黑松露野菌薄餅
  • 墨西哥卷餅
  • 海鮮拼盤
2019-05-17 104 瀏覽
同朋友想食海鮮嘅關係幾多上網啲人推介呢一間餐廳嘅生蠔唔錯於是我哋就入嚟試吓啦估唔到呢一間餐廳呃到我呢啲少女心因為佢係一間倒轉咗嘅鐵塔裝修為主嘅然之後燈光亦都唔算好光猛營造到一個非常浪漫嘅氣氛男女朋友嚟就最適合不過啦。喺餐牌方面其實我哋見到係好多唔同嘅嘢食可以做選擇。因為我哋想食海鮮為主所以我哋叫咗一個海鮮米紙沙律卷:佢有三種唔同嘅口味嘅分別係有哈啦三文魚同埋蟹柳嘅,卷皮呢做得好薄,然之後晶瑩剔透,睇到裏便嗰個餡係非常之實在嘅。呢個餡料亦都唔會話好慳因為裏便仲包住左一啲好新鮮嘅沙律菜咁仲有兩款醬汁係俾我哋點嚟食嘅咁都幾開胃再嚟一個海鮮拼盤:海鮮大部份都叫做新鮮嘅不過我就認為個蝦肉唔夠爽口,青口太細隻。不過不得不讚嘅係佢嘅生蠔嘅清洗係做得非常唔錯而且翡翠螺同埋鮑魚係非常之鮮甜最後一道係蘆筍菠菜汁慢煮雞胸意粉呢個意粉嘅份量其實都唔少嘅雞胸佢都煮得好嫩滑不過係個醬汁方面我就認為比較淡味道同埋掛汁唔係話做得好好,仲要覺得炒非常之乾身。呢個環境氣氛絕對唔失禮而且店員嘅服務態度都唔錯朋友聚會情侶聚會家庭聚會都係一個好嘅地方

再嚟一個海鮮拼盤:

最後一道係蘆筍菠菜汁慢煮雞胸意粉
呢個意粉嘅份量其實都唔少嘅雞胸佢都煮得好嫩滑

2019-05-17 129 瀏覽
同女仔朋友一齊去食飯飯野傾計,因為好想食seafood platter所以就揀左呢度! 三個人叫左兩枝Moscato配海鮮同生蠔🥂都好新鮮 另外叫既pizza係全晚highlight!!!個底好脆好好味😋下次會再帶老公來食 因為拍拖談心或影相都靚💓
2019-05-07 108 瀏覽
朋友生日🎂想搵間氣氛好少少既餐廳坐下,同時又可以有靚景打下卡甘就prefect 池了,所以我挺身冒險選了銅鑼灣既「mini club」。第一次黎,咩都唔識叫,只知道有個巴黎鐵塔🗼反轉反轉再反轉。店員推介了松葉蟹鉗明太子忌廉意粉,牛仔骨及海鮮拼盤,松葉蟹鉗明太子忌廉意粉:😋😋😋配料超級match,cream 得來又有少少咬口。意粉搭配起碼唔係甘行貨,加上份量足夠,絕對是誠意之作當然牛仔骨及海鮮拼盤都唔差...呢度環境氣氛絕不失禮,加上店員服務周到,三五知黎吹下水relax 下都不失為一個好地方。🤩🤩🤩🤩

松葉蟹鉗明太子忌廉意粉:😋😋😋

當然牛仔骨及海鮮拼盤都唔差...

2019-04-28 102 瀏覽
在銅鑼灣和朋友逛街後,便來到這間頗有情調的樓上酒吧聊天。就座後先點了兩款飲料,我點了mocktail Mavis,朋友則點了Honey Dew手工啤酒。前者帶荔枝味,藍紫顏色的漸層相當漂亮。而Honey Dew是來自英國的手工有機啤酒,容易入口並帶回甘。小食則點了蜜糖雞翼及Nachos。雞翼相當惹味,但Nachos呈上時卻發現大部份也燶了,幸好和店員反映後很快便換上了新的一客了。再來點了芝士海鮮pizza,餅底烤得香脆,值得一試。
在銅鑼灣和朋友逛街後,便來到這間頗有情調的樓上酒吧聊天。
再來點了芝士海鮮pizza,餅底烤得香脆,值得一試。
2019-04-28 69 瀏覽
放工係銅鑼灣搵嘢食,平時放工食嘅種類都係帶燒肉放題為主,今次就想搵一間可以輕鬆一下又可以飲酒着同一班朋友傾計又可以食埋晚飯嘅地方,經朋友推介最後去咗位於駱克道已餐廳為主嘅大廈駱克駅,餐廳名就叫做Mini club 坐低無耐店員已經為我地介紹餐廳入邊嘅食物,最後我哋叫咗兩個小食一個主菜仲有一個甜品香烤蜜糖雞翼外脆內軟食落好多汁配合埋佢哋自家製嘅芝士肉醬非常好食炸薯條餐廳就選用左粗薯條來到去做然後配合埋一個自家製嘅茄汁好香脆但係亦都唔會有一種過分油膩嘅感覺主菜就有松葉蟹明太子意粉淡淡的蟹肉配上一大啖嘅明太子再加埋意粉呢個配搭食落去口感好豐富仲有意粉食耐咗放耐咗亦都唔會好乾身keep住都係好多汁最後仲有一個士多啤梨醬配雲呢拿雪糕窩夫,就係呢個士多啤梨醬甜到同埋宣道做得好適中配合埋雲呢拿雪糕再加上窩夫鬆脆嘅口感,令今晚嘅晚餐畫上一個完美嘅句號

再次來到miniclub點左一樣紅酒慢慢聊天嘆酒,紅酒美味不錯很易入口👍🏻精選生蠔餐廳做推廣喜歡生蠔的我們就點了半打黎食,中size而且鮮味十足😋😋狂野摩天輪摩天輪上包括有炸生蠔、炸蝦棒、炸帶子、吉列炸蝦和炸紫薯,樣樣食物都香脆美味😋火焰西班牙黑毛豬鞍扒上菜店員會先點火,火焰燒一燒令肉質更香口,肉質好林又juicy美味可口。12安士炭燒安格斯牛仔骨百里香烤製肉質彈牙,口感煙韌,而配菜是芝士煙肉焗薯,滋味十足😋😋The Love Of Eiffel首先鐵塔底部加入乾冰,具有視覺效果,兩層鐵塔上有馬卡龍、玫瑰白朱古力、心形黑朱古力、忌廉泡夫等,相當美滿的晚餐🥰🥰

精選生蠔

狂野摩天輪

火焰西班牙黑毛豬鞍扒

12安士炭燒安格斯牛仔骨

The Love Of Eiffel

2019-04-23 896 瀏覽
睇中咗呢間餐廳好耐,因為餐廳裡面係有一大個反轉嘅鐵塔㗎🗼而且仲要係shocking pink嘅,超正~首先必須要澄清返,呢個甜品塔我係無食到嘅,只係waiter上錯咗,一嚟就叫我ready影相拍片,我都未反應得切,佢就開始吞雲吐霧了🤯 影完事後當然無食到,物歸原主了😂講返我自己叫嘅嘢先,Swann Lake $118,呢杯係佢哋Strawberries & Cream系列嘅cocktail,入面有Strawberry Baileys,如果覺得唔夠甜,仲附有糖漿畀你自己調節甜度,我就覺得唔駛落都剛剛好👍🏻友人叫了Mint Punch $68 呢杯係無酒精嘅,甜甜哋帶點清新~香烤蜜糖雞翼 $78 有8隻,每隻都好飽滿咁,厚肉,而且帶有蜜糖味好香😋炸薯條配車打芝士醬 $68 呢個比較一般,薯條似翻炸,好重油膩感,又唔脆🙁松葉蟹鉗明太子忌廉意粉 $138 忌廉夠滑溜,明太子為意粉添上鮮味,整體唔錯。The Princess and The Strawberry $88 撇除窩夫淋咗之外😖,都算滿意,但價錢略貴。需加一服務費,計埋nuts fee,埋單2人約$640。如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關
Swann Lake
Mint  Punch
炸薯條配車打芝士醬
松葉蟹鉗明太子忌廉意粉
需加一服務費,計埋nuts fee,埋單2人約$640。
如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
Swann Lake
Mint  Punch
松葉蟹鉗明太子忌廉意粉
巴黎鐵塔🗼主題樓上酒吧餐廳.位於銅鑼灣既樓上酒吧🍺同時供應埋主餐,入到餐廳即見到好大座倒天吊既粉紅巴黎鐵塔🗼環境好黑暗,基本上睇食物都好有難度🌚價錢係西餐黎講算平,但係質素....🤦🏻‍♀️真係不敢恭維....火焰西班牙黑毛豬鞍扒🔥算係最好食的一道菜,上菜時玩玩gimmick點火,厚切加左香草🌿,味道都okay的側邊有兩行sauce唔知想點😂極上12安士炭燒安格斯牛仔骨🐮上枱只見薄薄既兩件牛仔骨...應該超市買來自煮都好過佢!骨比肉多好多...調味一般,有香草同迷迭香,反而個焗薯好食,幾滑幾creamy😌法式龍蝦汁海鮮扁意粉🍝雪藏既海鮮而且只有少量青口同魷魚🦑,扁意粉偏黏身,個龍蝦汁係唔香既,唔講都唔會食得出係龍蝦🦞🤔黑松露野菌薄餅🍕Pizza做得還好,薄底做得幾脆身,切好一個個正方都好易分,野菌加芝士好正常,但黑松露味幾乎無乜!海鮮米紙沙律卷呢個前菜確實係平,$88有九件,敗在夾得鬆散,賣相好唔飽滿,餡料有三款唔同既,其中煙三文魚還好。🐠.The Love of Eiffel 呢座巴黎鐵塔甜品set好岩一眾姊妹們影相打卡呃like👍🏻上枱時會噴乾冰做到煙霧效果😍至於好唔好食❓er...
巴黎鐵塔🗼主題樓上酒吧餐廳
火焰西班牙黑毛豬鞍扒🔥
極上12安士炭燒安格斯牛仔骨🐮

法式龍蝦汁海鮮扁意粉🍝

黑松露野菌薄餅🍕

海鮮米紙沙律卷

The Love of Eiffel

呢座巴黎鐵塔甜品set好岩一眾姊妹們影相打卡呃like👍🏻上枱時會噴乾冰做到煙霧效果😍至於好唔好食❓er....完全可以用差劣黎形容。首先份量已經少到爆,大約14件甜品都要$218,不如去酒店食甜品tea buffet好過。自家製macaron算係最好食,印有mini club字樣同花紋係有心思;其次係cheesecake都正正常常,但唔稱得上好味;印有星空主題既朱古力係靚既;eclair同泡芙都好林,最恐怖係杯裝既綠茶布甸同芒果布甸🍮,有陣膠膠地既伏味,相信識烘焙既朋友一定會覺得匪夷所思!🤔完全唔明白啲網上好評係點黎🤦🏻‍♀️
2019-04-16 110 瀏覽
在粉紅巴黎鐵塔下共進晚餐,的確很浪漫。這間餐廳位於銅鑼灣地鐵站駱克駅一樓,的確很適合放工一族或情侶到此happy hour 或dinner。提供Nuts 供應10蚊同嗰啲免費嘢唔同,呢個花生夠脆口這裏的cocktail 非常特別,有很多不同主題的signature cocktail 我供選擇。最特別的莫過於 「What the duck 」$118有一隻可愛的小鴨子坐在迷你浴缸上,迷你浴缸上更有爆炸糖,仲有好多泡泡係上面,可一同放入cocktail內飲用。味道就係「Green apple , kiwi , pineapple , cranberry,grenadine 」混合,味道容易入口,打卡必點!另一杯係士多啤梨新款特飲$118裏面有鹹炮谷、威化餅、朱古力花生碎、大大舊鮮甜士多啤梨係裏面,唔會似溝糖水,女生飲多幾杯都唔怕肥!車打芝士薯條薯條條條都咁粗咁長,再加上秘製車打芝士醬,非常濃郁,加上薯條即叫即炸,脆口!香烤蜜糖雞翼雞翼肉質非常滑,蜜糖味濃,好多隻,抵食!蟹鉗明太子忌廉意粉個碟好靚,加上大大隻蟹鉗,蟹肉鮮甜,食唔夠喉下次再黎叫多個海鮮拼盤先得!明太子又足!餐廳仲做緊$9一隻生
在粉紅巴黎鐵塔下共進晚餐,的確很浪漫。

提供Nuts 供應10蚊
同嗰啲免費嘢唔同,呢個花生夠脆口
nuts

最特別的莫過於 「What the duck 」$118
what  thdm  duck

另一杯係士多啤梨新款特飲$118
士多啤梨特飲

香烤蜜糖雞翼

雞翼肉質非常滑,蜜糖味濃,好多隻,抵食!

餐廳仲做緊$9一隻生蠔優惠無限量供應,愛好蠔千祈唔好錯過

最後甜品我哋仲叫咗一個士多啤梨窩夫,即叫即整,需要製作時間大家記得早啲叫定!
2019-04-15
慶祝紀念
紀念日
nuts
what  thdm  duck
士多啤梨特飲
2019-04-16 73 瀏覽
今日同老公放咗工之後去輕鬆吓 其實已經黎過幾次質素都好好 所以今次宵夜嘅選擇都係返呢度以我個人就認為銅鑼灣店比其他嘅分店座位更好而且仲有窗邊位可以揀👍🏻呢日係星期日所以我哋10點鐘去到都已經冇乜人 見到有生蠔優惠 每叫一杯嘢飲就可以用一次呢個優惠 如果想再叫就要嗌多第二杯飲品薯條係送酒嘅必須 炸得好脆好香口 點埋個車打芝士醬更加係一流男人的浪漫是1664女生的浪漫當然是cocktail 啦 ,呢個係期間限定士多啤梨主題 一上台真係嘩一聲 超級靚 真係可以影唔少相仲有三粒特製嘅馬卡龍仲要咗個甜品試吓 都係士多啤梨味老公最愛黑松露野菌薄餅賣飛佛明太子雞翼
以我個人就認為銅鑼灣店比其他嘅分店座位更好

男人的浪漫是1664

女生的浪漫當然是cocktail 啦 ,呢個係期間限定
士多啤梨主題 一上台真係嘩一聲 超級靚 真係可以影唔少相

仲有三粒特製嘅馬卡龍