2021-11-19 86 瀏覽
係旺角返工,最鍾意係食飯選擇多,而且有唔小新店。今次就同同事去了朗豪坊Foodcourt外的一間連鎖韓式薄餅及炸雞餐廳食午飯。餐廳冇下午茶,星期一至五的中午十二時至下午四時都是供應午餐。午餐的選擇不少,但我們下午二時多才入座,幾款有興趣的菜式都被賣清光了。烤雞蜜桃薄餅雖然用了有厚度的餅底,不過剛剛出爐的它,吃起來鬆脆。Pizza的燒烤醬底,加上每件都有一塊烤雞肉,加上甜甜的蜜桃,整體配搭得幾好。海鮮紫菜意大利飯係有驚喜之作,見它樣子不太吸引,但忌廉味濃厚。泡菜卡邦尼藍青口意粉,忌廉的味道同樣香濃,加上微辣的泡菜,吃起來比意大利飯更惹味。每個午餐都包一杯冰茶或汽水,冰茶冰菜味道甜甜的,不過不失。如果想轉成咖啡要加$18(熱)/$24(冷)炸雞不在午餐Menu內,但一場來到,應該要試試。由於想試多種味道,所以我們叫了$223的半半韓式炸雞。兩款都是於炸雞件上灑上味粉。左邊有白色粉末的是蜂蜜牛油炸雞,右邊黃色粉末的是芝士秘製炸雞。兩款吃起來,就是味粉的分別,不過新鮮炸起的炸雞外皮香脆,內裏不算好Juicy,但就唔乾。下次會想試不是味粉的炸雞。=========================

烤雞蜜桃薄餅

海鮮紫菜意大利飯

泡菜卡邦尼藍青口意粉

冰茶

蜂蜜牛油炸雞&芝士秘製炸雞

我係一個愛寫字愛分享的吃貨!如果鍾意我分享的,我邀請您訂閲我的食評,我會繼續與大家繼續發掘有咩CP高的冰糧!(敬禮)
烤雞蜜桃薄餅
海鮮紫菜意大利飯
泡菜卡邦尼藍青口意粉
蜂蜜牛油炸雞&芝士秘製炸雞
2021-11-17 133 瀏覽
韓式嘅Pizza同平時我哋食嘅Pizza嗰啲有咩唔同呢~今日呢就去旺角朗豪坊食pizza七點三去到已經見到好多人,咁受歡迎嘅咩嗱嗱聲入去先~座位安排咗係一個角落位 ~可以睇到人來人往上落扶手電梯 ~別有一番風味嚟到梗係食Pizza啦特別想試吓韓式嘅Pizza,又好想食蝦~所以呢個韓式海陸 特色Pizza真係好吸引到我亦都冇令我失望,正!餡料match得好好,好多蝦,仲有香辣薯角&磨菇~同時亦都不失韓風,我覺得最正嘅係配搭左韓式烤肉,真係好好味~ 嗱嗱聲嗌番返杯cocktail 飲下先~呢杯係Maru Punch ~ 其實都有好多韓式嘅啤酒可以match~仲係想食海鮮所以就嗌咗個Maru秘製青口鍋青口多到呢,每一粒青口都好入味,特別嘅醬汁~夾雜芝士鹹香~ 好滋味~想講嘅係佢地既iced tea 幾好飲~呢杯peach lime iced tea 好飲又好影~chill chill der ~
韓式嘅Pizza同平時我哋食嘅Pizza嗰啲有咩唔同呢~
今日呢就去旺角朗豪坊食pizza
七點三去到已經見到好多人,咁受歡迎嘅咩
嗱嗱聲入去先~

座位安排咗係一個角落位 ~
可以睇到人來人往上落扶手電梯 ~
別有一番風味

嚟到梗係食Pizza啦
特別想試吓韓式嘅Pizza,又好想食蝦~
所以呢個韓式海陸 特色Pizza真係好吸引到我
亦都冇令我失望,正!

嗱嗱聲嗌番返杯cocktail 飲下先~
呢杯係Maru Punch ~

其實都有好多韓式嘅啤酒可以match~

仲係想食海鮮
所以就嗌咗個Maru秘製青口鍋

想講嘅係佢地既iced tea 幾好飲~

2021-11-15
2021-11-16 72 瀏覽
突然好想食pizza,講起食pizza我心入邊最掛住嘅,就係Pizza Maru嘅芝加哥薄餅,識食嘅當然會知我講乜。芝加哥薄餅無論批邊同餡料都係一流,勁芝味,個批非常厚實,無論係餅底定pizza邊都係充滿着香濃厚厚的芝士,因為有雙倍馬蘇里拉芝士同芝士條,加埋pizza邊嘅糖霜粉,真係食過返唔到轉頭。今晚我哋叫咗兩個Pizza,一個係太陽蕃茄芝加哥,除咗以上所講極好食嘅餅底同Pizza邊,餡料都非常唔錯,有辣肉腸、蕃茄、巴馬臣芝士、香芹片,醬料係用番茄醬(傳統最正)。食落去啖啖都係芝士,真係冇得頂。另一款Pizza我哋叫咗群蟹派對,呢個就係普通嘅pizza餅底,但勝在材料夠豐富,分別有蟹肉、大大隻鮮蝦、紫洋蔥、蘑菇、木魚花等等,醬料係BBQ醬同蕃茄醬,非常香濃惹味。材料裏面蟹肉同蝦係最多嘅,都真係足料㗎!另外我哋叫咗紫蘇炸魷魚圈,魷魚圈嘅份量都好大,每一個嘅size又好大,熱辣辣炸得香脆,魷魚彈牙,配埋伴碟嘅爽脆椰菜沙律,可以中和下炸嘢嘅熱氣都唔錯。飲品方面我哋叫咗pineapple flora tea, 飲落唔甜,有茶嘅甘味,又有菠蘿香同花香,都幾好飲㗎!

2021-11-16 82 瀏覽
Pizza maru 之前喺銅鑼灣嘅分店都食過 原來而家佢哋喺朗豪坊都開咗分店 佢哋嘅蜂蜜牛油秘製炸雞係我每次都會叫嘅 平時多數都係兩個人食飯所以叫6件嘅就夠㗎啦 佢哋嘅炸雞係即叫即正 所以嚟到嘅時候小心睇熱 佢哋嘅蜜糖味道真係我食過最好食嘅蜜糖味炸雞 加埋外脆嘅雞皮同熱辣辣嘅雞肉呢個組合真係冇得頂另外我哋仲嗌左個辣魷魚烤蛋拌飯 泡菜辣辣地嘅但又唔會太辣食唔到 感覺非常開胃魷魚嘅份量都適中唔會太少 除咗魷魚圈之外裏邊仲有啲切咗粒嘅魷魚 所以基本上每一啖你都會食到魷魚㗎最後就當然唔少得佢哋最出名嘅芝加哥Pizza啦 我呢個就係韓國烤肉芝加哥 佢裏面係有牛小排蕃茄同埋大量芝士 如果你係芝士控嘅話就一定會好喜歡 但識落唔會有一種平時食芝士好飽好濟嘅感覺 所以我都比起平時食多咗幾塊 嘢飲方便我就叫咗個Lychee cooler Ade 基本上佢就係一個荔枝梳打 但係比起一般嘅荔枝梳打佢比較重荔枝味唔會係一種死甜嘅味道 所以呢一個我都非常推介 💁🏾‍♀️

2021-11-11 258 瀏覽
之前有朋友推介pizzamaru既芝加哥pizza,最近係朗豪坊開左分店,所以專程去試下到底係咪真係甘吸引 韓國烤肉芝加哥 $186(美味指數: 😋😋😋😋😋)Pizza造型好夢幻聖誕白雪feel,入面有超濃厚爆漿芝士軟心,芝士有拉絲效果,中間韓式烤肉配埋甜甜既烤肉醬汁 韓式海鮮炒年榚(卡邦尼醬) $89(美味指數: 😋😋😋😋😋)e款炒年榚分別有韓式辣醬同卡邦尼醬,平時食開韓式辣醬所以今次決定試下卡邦尼醬。第一次食卡邦尼醬既炒年榚覺得好有驚喜,醬汁偏杰身年榚掛汁,啖啖微辣奶油香 蜂蜜蒜泥炸雞(6pcs) $123(美味指數: 😋😋😋😋)外層香脆,內層嫩滑多汁,醬汁充滿甜甜的蜜味配搭上滿滿既蒜泥,鹹鹹甜甜好惹味😋整體食物質素:4.5 / 5💰性價比:4 / 5👍推薦指數:4.5 / 5

韓國烤肉芝加哥 $186
(美味指數: 😋😋😋😋😋)

韓式海鮮炒年榚(卡邦尼醬) $89
(美味指數: 😋😋😋😋😋)

蜂蜜蒜泥炸雞(6pcs) $123
(美味指數: 😋😋😋😋)

😋整體食物質素:4.5 / 5
💰性價比:4 / 5
👍推薦指數:4.5 / 5
2021-11-10 225 瀏覽
同事生日lunch, 又到左我請食飯既時候。招牌是pizza, 以為是意大利菜,卻充滿韓式風味,有韓式炸雞和大量韓式料理。首先注意到的是cheese burger pizza, 照片賣相吸引,而實物也不錯,味道濃郁,帶點甜味,而我本人很喜歡吃甜。然後是魷魚圈,我冇影相。但味道是不錯,外面脆,入面軟。洋蔥圈很多地方有得吃,而魷魚圈比較少見。炸雞,我冇影相,好多人話好難食,炸得乾,我自己冇食。這個飯,賣相好,味道也好。比較普通既青口白汁飯。闊條麵,味道夠濃,但餡料普通。環境和服務也ok, 嫌價錢偏貴,一杯飲品已經$48。最後埋單$2487, 少少肉痛。但食物質素是ok的
同事生日lunch, 又到左我請食飯既時候。

Cheese  burger  pizza

炸雞,我冇影相,好多人話好難食,炸得乾,我自己冇食。

這個飯,賣相好,味道也好。

比較普通既青口白汁飯。

闊條麵,味道夠濃,但餡料普通。

2021-11-09
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日
Cheese  burger  pizza
2021-11-09 171 瀏覽
#pizzamaru.係朗豪坊新開咗分店😍睇圖已經好有食慾。.🍕好特別嘅芝加哥pizza,🤩肥肥厚厚既批底入面包滿雙倍馬蘇里拉芝士同芝士條,拎起一塊三角形🍕真係見到啲芝士有幾拉絲。韓國烤肉味,啲肉肉烤得好嫩,夾埋鬆軟批底同香而不膩嘅芝士,😝我覺得呢個pizza係數一數二咁好食。炸雞💁🏻‍♀️.蒜香甜辣秘製炸雞🍗蜂蜜蒜泥炸雞🍗.兩款炸雞基本上係一樣只係面頭淋試嘅醬唔一樣 。雞肉好嫩好滑有肉汁。兩款醬之間我更偏好蒜香甜辣秘製因為果種甜味好有層次又好香🤤。韓式海鮮炒年糕,有兩種醬汁揀,卡邦尼醬,韓式辣醬。🥲本來想食韓式辣醬,因為覺得辣醬配年糕先至最夾,但可惜食果日無。但點知卡邦尼醬好出色🤣出乎意料之外咁好食,卡邦尼微微辣辣地,香濃奶油味,令到我哋一至讚好。辣魷魚烤蛋拌飯🙂!辣!真係好辣🤣辣得嚟唔會揮之不去,辣得好過癮,會食完一啖辣完又會想食一啖。.
#pizzamaru

係朗豪坊新開咗分店😍睇圖已經好有食慾。

炸雞💁🏻‍♀️.
蒜香甜辣秘製炸雞🍗蜂蜜蒜泥炸雞🍗.

2021-11-09 133 瀏覽
—有段時間冇去朗豪坊行街睇場戲食埋飯 簡單但滿足Maru紫蘇炸魷魚圈($83)炸漿香脆富鹹香 入面魷魚圈軟腍椰菜絲沙律剛好平衡膩感薯角炭燒雞肉芝加哥·蜜糖杏仁邊($189/9”)甜甜嘅批邊加上澎湃嘅芝士 真係每次必嗌新鮮焗起 拉一拉就有勁多芝士🥰泡菜烤肉韓式意大利飯($138)口感豐富 每啖都有唔同嘅食材其中泡菜嘅香辣好出幾惹味柚子茶($28)飲完杯柚子茶 即刻暖入心頭———————————————————Pizza Maru旺角亞皆老街8號朗豪坊4樓3號舖

有段時間冇去朗豪坊行街
睇場戲食埋飯 簡單但滿足
Maru紫蘇炸魷魚圈($83)
炸漿香脆富鹹香 入面魷魚圈軟腍
椰菜絲沙律剛好平衡膩感
薯角炭燒雞肉芝加哥·蜜糖杏仁邊($189/9”)
甜甜嘅批邊加上澎湃嘅芝士 真係每次必嗌
新鮮焗起 拉一拉就有勁多芝士🥰
泡菜烤肉韓式意大利飯($138)
口感豐富 每啖都有唔同嘅食材
其中泡菜嘅香辣好出幾惹味

柚子茶($28)
飲完杯柚子茶 即刻暖入心頭
———————————————————
Pizza Maru
旺角亞皆老街8號朗豪坊4樓3號舖
2021-11-09 1804 瀏覽
數月前已想帶家人到「Pizza Maru」用膳,可惜當時未能夾上時間,筆者就改為跟朋友前往。今次得知餐廳在旺角開了新店,便立刻和家人夾個日子來吃好西。話說「Pizza Maru」的荃灣店甚受歡迎,每次行過都出現一條人龍。而今晚筆者也再次見證到餐廳威力,旺角店同樣有人龍。喜歡軟殼蟹的獨特口感,外層炸得像天婦羅般,連殼帶肉大口吃,脆卜卜夠惹味。伴碟還有泡菜蛋黃醬田園沙律。上回在荃灣店吃的是芝士爆量款式,今次就試試其他口味。這一款群蟹派對配上薄身脆感的批底,上面塗了蕃茄醬。餡料分別有蟹肉、鮮蝦、紫洋蔥、燈籠椒等逾10樣食材。由於灑上大量木魚花,上枱時會有在蠕動的效果。入口會是較濃烈的紫洋蔥味,反而蟹肉、鮮蝦的味道就不明顯。這個薄餅不如餐廳的招牌芝加哥薄餅的芝士多,只加入了適量的馬蘇里拉芝士,不過相對下會減低膩度。炸雞上手熱騰騰,外皮炸至非常香脆。咬開後,肉質甚為嫩滑。蜂蜜蒜泥的鹹甜令炸雞的味道變得豐富。不過雞胸位都頗多碎骨,入口時要小心「拮口」。一杯冰涼的果茶可以為整頓晚餐加分。蜜桃撞上檸檬葉,既香甜又清新。

,旺角店同樣有人龍。
斧山炸軟殼蟹

。伴碟還有泡菜蛋黃醬田園沙律。
群蟹派對

由於灑上大量木魚花,上枱時會有在蠕動的效果
。入口會是較濃烈的紫洋蔥味,反而蟹肉、鮮蝦的味道就不明顯。

蜂蜜蒜泥炸雞

炸雞上手熱騰騰,外皮炸至非常香脆
Peach Lime Iced Tea

2021-11-08
斧山炸軟殼蟹
Peach Lime Iced Tea
2021-11-06 166 瀏覽
好耐未食過pizza 啦🤓,咁啱行開朗豪坊見到呢間新開嘅韓式pizza,見到佢menu入面張相個Pizza好吸引,可以拉到絲🤣🤣所以就吸引咗我入去試吓!我哋就叫咗芝加哥牛小排Pizza, 我哋仲好驚個Pizza最尾係唔似圖片咁拉到咁長嘅絲🤣🤣點知嚟到真係可以拉到咁,仲差啲拉唔斷添,好足料!之後我哋仲叫咗韓式烤肉味嘅pizza,呢個Pizza都好好食,韓式烤肉味同個Pizza都好夾,但係呢個相對上就少啲芝士,食落就冇咁膩。炸魷魚圈佢哋嘅炸魷魚圈就冇乜特別,勝在醬汁調配得幾好,同魷魚一齊食都唔錯。黎到韓國餐廳點少得嗌韓式炸雞!啱啱好?炸雞都炸得唔錯,外脆內嫩,佢哋嘅甜辣醬同出邊嗰啲有少少分別, 會多咗隻蒜味,但係都唔會太辣嘅

炸魷魚圈

黎到韓國餐廳點少得嗌韓式炸雞!啱啱好?

2021-10-25
15 分鐘 (堂食)
2021-11-03 421 瀏覽
朗豪坊新開PizzaMaru一定要嚟試吓! 今次同埋媽媽一齊食~連媽媽都鐘意個芝加哥pizza批, 無揀錯吖😇晚上時份都比較多人等位! 建議都喺早啲嚟拎飛先🧐而當日因為蕃茄醬賣哂😂所以有幾款心意菜式都揀唔到😟🦪Maru 秘製青口鍋 $158採用藍青口, 隻隻肉都ok~ 落咗蒜蓉, 白酒玫瑰醬同巴馬臣芝士, 醬汁味道帶點酸酸味道, 感覺幾開胃!🍯蜜糖柚子花園沙律🥗 $93必食健康沙律!餡料都幾豐富🥗都喺一啲開胃嘅餡料,有菠蘿🍍核桃、杏仁片、車厘茄🍅粟米🌽食炸雞之前一定要食沙律平衡吓~🍟Maru紫蘇炸魷魚圈 $83紫蘇炸魷魚圈正正常常,魷魚如果再彈牙啲就好~外層再脆啲就好,配以椰菜同沙律醬🍕韓國烤肉芝加哥 9'$186 超級拉絲嘅pizza🤩就喺為咗呢個而嚟吖!Double 馬蘇里拉芝士, 🧀巴馬臣芝士, 芝士條, 牛小辨, 辣肉腸, 蕃茄 🍗炸雞半半 $223 12隻🌶️蒜香甜辣秘製炸雞🍗味道酸酸甜甜好開胃!一啲都唔辣啊!🍯蜂蜜牛油秘製炸雞 🍗表面撒上好甜嘅蜂蜜牛油粉~外層炸到脆卜卜Mango passion iced tea $48Peach ade $48🍕整體嚟講芝加哥厚底芝士拉絲p

🦪Maru 秘製青口鍋 $158
Maru 秘製青口鍋

🍯蜜糖柚子花園沙律🥗 $93
蜜糖柚子花園沙律🥗

🍟Maru紫蘇炸魷魚圈 $83
Maru紫蘇炸魷魚圈

🍕韓國烤肉芝加哥 9'$186

🍗炸雞半半 $223 12隻
🌶️蒜香甜辣秘製炸雞🍗味道酸酸甜甜好開胃!一啲都唔辣啊!
蒜香甜辣秘製炸雞

蜂蜜牛油秘製炸雞

Mango passion iced tea $48
Mango passion iced tea

Peach ade $48

Peach ade

🍕整體嚟講芝加哥厚底芝士拉絲pizza贏哂🧀為咗呢個pizza我會再嚟🙋🏻‍♀️
Maru 秘製青口鍋
蜜糖柚子花園沙律🥗
Maru紫蘇炸魷魚圈
蒜香甜辣秘製炸雞
蜂蜜牛油秘製炸雞
Mango passion iced tea
Peach ade
2021-11-02 312 瀏覽
Pizza Maru食過第N次lu, 食過銅鑼灣同荃灣分店,今次旺角開新店,都想食下keep唔keep到水準~ 佢係喺朗豪坊food court嗰層,環境雖然唔算大,但都算坐得舒服,同埋都依然有個大銀幕播住kpop😻泥到緊係必叫Pizza, 今次叫個肉食主義,有牛有雞,好在唔算辣,仲要淡淡肉,好正😍唔少得嘅係炸雞,同時間想品嘗兩隻味咁就要叫Half Half, 半邊係蒜香甜辣炸雞,半邊係蜂蜜牛油炸雞~ 雞雞都幾大舊,肉質幾滑,加埋調味幾正,不過要自己損骨中左我弱點😂再泥係帶子泡菜卡邦尼,呢個幾惹味,有泡菜香之餘又有卡邦尼嘅creamy口感,食到好滋味🤩Maru秘製青口鍋係第一次叫,估唔到有驚喜,藍青口幾有質感,份量都好足,4人share都夠玩😸飲品我叫左Peach Lime Iced Tea, 味道有dd飲凍檸茶,但幾好飲,唔太甜;朋友嗰杯Mango Grapefruit Ada樣子都幾不錯,飲左一淡幾fresh, 解膩唔錯👍

肉食主義

帶子泡菜卡邦尼

秘製青口鍋

肉食主義
帶子泡菜卡邦尼
秘製青口鍋
2021-11-02 180 瀏覽
地點超級就腳,朗豪坊一上就係。上到去先禁飛拎位,雖然平日晚餐好多人,但員工快手好快有位。必食韓式pizza,健康麵團底配好多好多料toppings🤤四個女仔揀左肉食主義超滿足,🍕啖啖肉有美國特級牛小排、香辣雞肉及火腿等,中間夾住Mozzarella芝士同沙律醬豐富,餅底麵團唔厚仲好煙韌。MARU藍青口好新鮮,個醬汁加左少少白酒,面頭又加左蕃茄芝士好惹味。帶子泡菜卡邦尼意粉好fusion,少少泡菜微辣但又有卡邦尼忌廉一齊食好開胃,意粉彈牙所有野都好夾韓式招牌炸雞🍗叫左兩隻味開心分享,一隻蒜香蜜糖牛油另一隻甜辣秘製醬。雞係有骨雞食落有啲論盡,不過面頭既醬/料好夠味,有骨部位肉更滑。兩杯飲品夠gur

兩杯飲品夠gur
2021-11-01
  • 肉食主義PIZZA
  • MARU藍青口
  • 帶子泡菜卡邦尼意粉
2021-10-31 155 瀏覽
/ / 超強拉絲Pizza🧀🍕韓國菜必食🇰🇷真係好好味 見到旺角朗豪坊新開左呢間😆😆個芝加哥薄餅真係好吸引,果然冇令我失望江南牛仔 蕃茄醬底 芝加哥薄餅必叫‼️超強拉絲🧀啖啖芝士好邪惡呀🤣🤣但好好食!好厚嘅芝士批,上面仲有牛小排食落都有口感,唔會太熟韓國烤肉特式手工薄餅呢個嘅簿餅味道更濃!好香嘅烤豬肉味🥰🥰不過相對我都係中意芝加哥薄餅炸雞🍗今次揀咗甜辣同埋蜜糖芥末味😝每個味都嗌咗半份,四個人食啱啱好炸雞外脆內嫩,好juicy💦份量都好多,有雞髀、雞胸、雞翼位甜辣食落都唔會太辣蜜糖芥末味有啲似韓國薯片嗰隻帶子泡菜卡邦尼🍝好creamy,加埋泡菜好惹味食落都唔會太辣,帶子細細粒都比較彈牙,煮得啱啱好📍 Pizza Maru (旺角)旺角亞皆老街8號朗豪坊4樓3號舖#韓國菜 #韓國菜 #旺角美食 #銅鑼灣美食 #荃灣美食 #香港美食 #炸雞 #hkpizza
/ /
超強拉絲Pizza🧀🍕
韓國菜必食🇰🇷真係好好味
見到旺角朗豪坊新開左呢間😆😆
個芝加哥薄餅真係好吸引,果然冇令我失望

江南牛仔 蕃茄醬底 芝加哥薄餅
必叫‼️超強拉絲🧀啖啖芝士
好邪惡呀🤣🤣但好好食!
好厚嘅芝士批,上面仲有牛小排
食落都有口感,唔會太熟

韓國烤肉特式手工薄餅
呢個嘅簿餅味道更濃!
好香嘅烤豬肉味🥰🥰
不過相對我都係中意芝加哥薄餅

炸雞🍗
今次揀咗甜辣同埋蜜糖芥末味😝
每個味都嗌咗半份,四個人食啱啱好
炸雞外脆內嫩,好juicy💦
份量都好多,有雞髀、雞胸、雞翼位
甜辣食落都唔會太辣
蜜糖芥末味有啲似韓國薯片嗰隻

帶子泡菜卡邦尼🍝
好creamy,加埋泡菜好惹味
食落都唔會太辣,帶子細細粒
都比較彈牙,煮得啱啱好

📍 Pizza Maru (旺角)
旺角亞皆老街8號朗豪坊4樓3號舖

• 芝加哥薄餅
2021-10-29 247 瀏覽
拉絲爆餡,😍更有邪惡芝士!人氣名店,🎉主打芝士pizza同炸雞,今晚一於試均哂🥳拉絲cheese一定要試下!夠哂二人份,雞叫咗6件size,期待已久cheese pizza,兩個人dinner time都好夠食🤩牛肉🍕,芝士好足料!香濃可口,誘惑十足,煙韌嘅口感真係好正~面頭牛肉好好食,足料好滿足🥰切開一拉,澎湃cheese實在太吸引~🍗炸雞新鮮即炸,肉汁juicy,🥰鬆脆可口,好正!

🍗炸雞新鮮即炸,肉汁juicy,🥰鬆脆可口,好正!