2019-08-26 235 瀏覽
前排就同朋友嚟咗呢間由印度人開的傳統印度餐廳,雖然佢個樣唔討好 但味道真係幾正宗㗎🤣_🌟印式椰汁咖喱雞肉 $92由於實在太多款咖哩可以揀 我地就揀左款比較多人推介既黎試吓😚主菜可以揀蝦球、魚柳、羊肉、雞肉😃唔會話太辣🌶主要係用上洋蔥同香料等整成,雞肉烤過更香同索囇D咖哩汁好入味😋用嚟沾烤餅食真係一流_🌟薯蓉咖喱角 $48一客有四大件 同平時嘅咖喱角唔同 入面係有滿滿薯蓉 層次感非常豐富 另外亦都可以再配醬汁食_🌟雜錦燒烤 $265燒烤食得多 但係印式燒烤就真係第一次食雜錦包括左羊排、烤雞、魚柳、無骨燒雞🙂食材充分索倒香料嘅味道 食落去幾香口惹味_另外呢間餐廳有做緊Lunch Buffet,食物款式唔少,只係$88👍🏻😋
🌟印式椰汁咖喱雞肉 $92

🌟薯蓉咖喱角 $48

🌟雜錦燒烤 $265
燒烤食得多 但係印式燒烤就真係第一次食
雜錦包括左羊排、烤雞、魚柳、無骨燒雞🙂
食材充分索倒香料嘅味道 食落去幾香口惹味

2019-08-24 212 瀏覽
約食印度菜結果我戇居居喺尖沙咀出咗閘印度菜=尖沙咀呢個印象喺我心目中實在太根深蒂固其實中環都有正宗印度菜而且唔貴係咪即刻成個印度感覺出哂唻隱約聽到耳邊有印度音樂Mango lassi唔知喺印度係咪同港台嘅珍珠奶同一地位印度蕃茄湯Samosa本身佢個餡已經好好食香辣嘅咖喱薯蓉仲可以試幾種唔同sauce四舊真係意猶未盡呢碟咁sharp就係烤魚塊印度sauce真係千變萬化 層出不窮我最鍾意就係芝士菠菜呢間餐廳喺菜式外觀上仲加咗心思而芝士菠菜最夾嘅梗係配nan餅食啦
約食印度菜

我最鍾意就係芝士菠菜
呢間餐廳喺菜式外觀上仲加咗心思

而芝士菠菜最夾嘅梗係配nan餅食啦
2019-08-16 2806 瀏覽
今日黎到朋友公司後面既印度餐廳,佢話平時都只係黎食lunch buffet,難得有機會約齊人就黎下佢既晚市。一入到黎就已經覺得好有印度style,入面好多掛畫,同埋當然唔少得印度文歌啦。環境好幽暗,好似都唔少情侶黎談心呢。Menu基本上大部分熟識既印度菜都有了,另外我覺得最吸引既係第一頁既酒類,好多都想試呢。可惜聽日仲要返工,就只好飲返啲無酒精飲品了。首先試左個鮮茄湯,味道係幾酸的,有少少似咕嚕肉汁,好提神呢。黎食印度菜必飲既Lassi,類似芒果奶昔的印度特色飲品,味道酸酸甜甜又解渴。每枱都會提供3款醬汁:薄荷醬、蒜蓉鮮茄醬同羅望子醬,我地另外仲點左個Raita印度青瓜乳酪,食到好重的青瓜味,食落係非常清新同解油膩感的。咖喱我地叫左2款:Chicken Makhani同Vegetable Jalfrezi,即係奶油咖喱雞同埋雜菜咖喱。先講奶油咖喱雞,味道比較偏甜,我覺得就算唔食辣既朋友都可以輕易入手,奶油味重,用黎配烤餅真係一流;雜菜咖喱就比奶油咖喱雞辣,但都唔差,好香。Naan當然都係必食之一,我地一共叫左3款烤餅:原味、蒜蓉同乳酪,價錢都幾平,每份有4塊,用黎沾咖喱真係一流。我自己
Tomato Soup
Raita
Chicken Makhani
Vegetable Jalfrezi
Naan當然都係必食之一,我地一共叫左3款烤餅:原味、蒜蓉同乳酪,價錢都幾平,每份有4塊,用黎沾咖喱真係一流。我自己就最中意乳酪烤餅,夠哂香綿又有少少彈牙。
Naan
Cheese Naan
Garlic Naan
仲叫左2個主食 Tandoori Lamb Chops 烤羊排 同Masala Papad 辣薄脆。烤羊排好軟熟好香,一啲羶味都冇;辣薄脆就似小食,好惹味,忍唔住食多幾塊呢。
Tandoori Lamb Chop
Cheese Naan
Garlic Naan
Tandoori Lamb Chop
2019-08-15 281 瀏覽
今日收工約埋同事去食野,中環有好多唔同既野食,今日我地就發現左呢間樓上既印尼餐廳~一於黎試下!上到去已經感受到好有異國風情~仲有自助餐tim,大食既朋友可以選擇🤣同埋都有好多既選擇!不過我同朋友就選擇左散叫Tandori chicken full $175 呢個烤雞好正,果種香料味我地都接受到,雞肉都好滑!加d檸檬汁都好正~aloo gobhi $88 椰菜花馬鈴薯 加左d籽然粉好香!我食左好多~薯仔同椰菜花都煮到好淋,好入味chicken goan curry $92 雞肉咖哩 呢個咖哩唔太辣,偏甜 不過點naan就一流!palak panner$88 芝士燴菠菜茸 打爛左d菠菜用芝士煮,好香菠菜味,加埋小小印度香料~幾特別garlic naan $30 我超鍾意食naan,加埋garlic仲正!岩岩熱起淋淋地,點咖哩真係好正!chicken biryani $108 印度雞柳炒飯,印度米尖尖地好特別,亦好香飯味,加埋香料洋蔥去炒真係好正!而賣相都好靚啊!滿足的一餐!
上到去已經感受到好有異國風情~

有唔同汁醬可以點

滿足的一餐!
  • 無骨燒雞
  • 烤餅
2019-08-15 263 瀏覽
今日Lunchtime朋友想食一d有特色嘅嘢於是就黎到呢間傳統印度餐廳食飯呢間Restaurant 個名好長叫做Rang Mahal Authentic Indian Cuisine一入到去好似去咗印度咁🤣好大陣香噴噴嘅Curry 同 Indian Spices嘅味環境充滿異國風情雖然餐廳幾細,一眼望曬🤥我哋嗌咗個super set lunch分別係Chicken Curry with rice🐔🍛 Lamb Curry with naan(印度薄餅)🐑個Samosa咖哩角好好食皮好薄,用酥皮整入面有咖哩薯蓉、青豆等Chicken Tikka 烤雞肉入味,略嫌有d乾🧐Pacora 炸雜菜 皮好厚,味道唔錯羊肉夠淋Curry sauce怪怪的🤨有d酸,不過食得落個薄餅唔錯,比咗兩大塊個curry sauce比lamb curry 正常相對冇咁酸同咸Creamy d撈埋d jasmine rice味道還可以D 飯好有特色 ,非常乾身同鬆軟同珍珠米煙韌嘅囗感差好遠總括而言,個人囗味唔太試欣賞佢d Curry sauce 同 Jasmine rice 嘅texture不過都值得一試ge
今日Lunchtime朋友想食一d有特色嘅嘢

於是就黎到呢間傳統印度餐廳食飯

呢間Restaurant 個名好長

一入到去好似去咗印度咁🤣

環境充滿異國風情

雖然餐廳幾細,一眼望曬🤥

我哋嗌咗個super set lunch

分別係Chicken Curry with rice🐔🍛

Lamb Curry with naan(印度薄餅)🐑

個Samosa咖哩角好好食

皮好薄,用酥皮整

入面有咖哩薯蓉、青豆等

Chicken Tikka 烤雞肉入味,略嫌有d乾🧐

Pacora 炸雜菜 皮好厚,味道唔錯

Lamb  Curry  with  Naan

羊肉夠淋

Curry sauce怪怪的🤨

有d酸,不過食得落

個薄餅唔錯,比咗兩大塊

Chicken  Curry  with  rice

個curry sauce比lamb curry 正常

相對冇咁酸同咸

Creamy d
撈埋d jasmine rice味道還可以

D 飯好有特色 ,非常乾身同鬆軟

同珍珠米煙韌嘅囗感差好遠

總括而言,個人囗味唔太試欣賞佢d

不過都值得一試ge

2019-08-10 223 瀏覽
Don't judge a book by its cover📚唔上鏡但好好味嘅印度菜印度人開的傳統印度餐廳,隱藏喺中環巷子裡好隱蔽,裝修唔算雅緻但充滿印度風情。今日適逢有一對新人影婚紗相,好熱鬧🎊唔知喺咪當初喺呢度相識呢?講翻嘢食先,中午有HKD88 Lunch Buffet,亦可以選擇散點。食物款式唔少,唔好睇佢賣相麻麻,味道都好正宗(👉🏻來自對印度菜有啲研究的朋友評價),我地都好中意💕整體性價比頗高✅————————————————————◆印度式燉咖喱羊肉 ◇HKD128😍咖喱偏稀身,但係味道就好濃郁👅咖喱只是微辣,更多反而是酸、甜同香料的味道。羊肉冇騷味,燉得軟腍而入味,又完全唔黐牙,我覺得比平時食開嘅咖喱牛腩要好食不知幾倍⬆️⬆️◆乳酪烤餅 ◇HKD48😍成個Pizza咁大超抵食,搭配咖喱簡直絕配‼️Naam烤得微脆卻又能保持麵皮的濕潤同彈性,乳酪份量啱啱好,食得到乳酪香味之餘並唔會令人覺得過分飽滯🧀◆Lassi Mango vs Salty Lassi ◇HKD48😍 Salty Lassi 又真係幾鹹,飲落比芒果重味,我就中意芒果🥭多啲,冇咁甜之餘又比
唔上鏡但好好味嘅印度菜

————————————————————
印度式燉羊肉

◆印度式燉咖喱羊肉 ◇HKD128😍

◆乳酪烤餅 ◇HKD48😍

Salty Lassi

Salty Lassi 又真係幾鹹,飲落比芒果重味,我就中意芒果🥭多啲,冇咁甜之餘又比較“杰身”,仲帶有芒果嘅酸甜清新d

回頭率:🌕🌕🌕🌗🌑

印度式燉羊肉
  • 印度式燉咖哩羊肉
  • 乳酪特飲
2019-07-28 329 瀏覽
之前同朋友夜晚黎食過,得知星期一至日都有lunch buffet,88加一,今日就特登黎試試! 款式都算多! 可惜我大約一點到既時候已經無咩野食,要等佢refill. Refill速度一般,大概五至十分鐘refill一款。極力推薦個chicken masala同naan! Chicken masala唔辣,大大件雞肉,一refill完轉頭就被人搶晒。而naan就係印度薄餅,一定要趁熱食,然後點d咖哩source, 件薄飯軟淋淋好好食。否則放耐左無咁熱就會變硬。Overall d野食ok既, 價錢唔算貴。不過餐廳地方有限,坐得太密,行出行入拎野食不太方便。而冷氣亦唔夠,開左幾把風扇都仲係有d焗。唯有多飲凍檸茶解熱。

估唔到中環呢度都有咁隱世嘅印度菜館。🇮🇳 入面環境好有印度特色,播埋印度潮流音樂(I-Pop),入到去好似去咗印度咁。👳🏾 不過估唔到嘢食又幾啱香港人口味喎。⁣😯⁣乳酪烤餅($48)【好味度:8/10】⁣⁣⁣⁣呢度嘅乳酪其實係解芝士。🧀 啱啱熱辣辣上枱嘅時候,香噴噴嘅薄餅味配埋熱溶芝士嘅鹹香,真係令人垂涎三尺。🤤 而且鹹鹹哋嘅芝士配上烤餅的確係絕配。😆 不過芝士份量就唔好期望咁多,因為始終呢個係印度式嘅,唔會拉絲。⁣⁣⁣⁣😂⁣⁣⁣⁣印度式燉咖哩羊肉($128)【好味度:9/10】⁣⁣⁣⁣咖哩有好多香料,味道好濃厚,但係只係微辣,食落好舒服舒服。😙 啱啱好嘅辣味令咖喱味唔會被冚。🍛 而且羊肉煮得非常之細嫩,入口即化,燉得入晒味。🐑 羊肉咖喱最好配埋薄餅一齊食。🤩 而且羊肉有少少嘅肥膏,唔肥膩得嚟,又令味道更加豐富。😛 羊騷味比較輕微,但係又唔係完全冇,所以無論鍾意食騷或者唔鍾意食騷嘅朋友都啱。⁣⁣⁣⁣😬⁣⁣⁣⁣乳酪特飲($48)【好味度:7.5/10】⁣⁣⁣⁣可能因為印度天氣比較熱,所以呢個Mango Lassi係沙冰嚟,好啱夏天飲,好涼爽。🥶 佢係用芒果乳酪整成,芒果嘅甜味中和乳酪嘅酸

乳酪烤餅($48)【好味度:8/10】⁣⁣⁣⁣

印度式燉咖哩羊肉($128)【好味度:9/10】⁣⁣⁣⁣
印度式燉咖哩羊肉

乳酪特飲($48)【好味度:7.5/10】⁣⁣⁣⁣
可能因為印度天氣比較熱,所以呢個Mango Lassi係沙冰嚟,好啱夏天飲,好涼爽。🥶 佢係用芒果乳酪整成,芒果嘅甜味中和乳酪嘅酸味。😜 酸酸地但又唔太酸,好啱香港人口味。⁣⁣⁣⁣🇭🇰
乳酪特飲

甜湯丸($48)【好味度:6/10】⁣⁣⁣⁣
呢個甜品就係印度傳統嘅甜品。😇 佢叫湯圓,但其實係個圓形嘅炸過嘅麵粉團,浸喺啲超甜嘅小豆蔻糖漿入面,味道有少少似煉奶少咗浸奶味咁。🤨 如果平時飲品唔係嗌開全糖嘅,都唔好亂挑戰啦,因為佢真係超級甜。⁣⁣⁣🤫
⁣⁣⁣
甜湯丸

⁣順帶一提,見到lunch時段除咗可以好似上述單點之外,亦可以食buffet lunch,有好多menu上嘅嘢食,只係88蚊,超抵。⁣🤑
印度式燉咖哩羊肉
乳酪特飲
2019-07-16 146 瀏覽
甘岩係中環收工,就同朋友係附近搵野食。平時係中環都係食開台灣野同burger,今次就試下印度野,估唔到都幾好食😂😂先叫左個烤羊腿,勁大件,冇咩騷味,食落肉汁勁多!又唔會乾真真!另外仲有3個sauce配,最正係綠色個款,唔太辣,酸酸地,同羊好夾!另外叫左個芝士波菜,芝士勁多,個味同出面食到既唔同,幾特別,配nann食一流~Nann就叫左2款,分別係芝士同Garlic。芝士食到一粒粒既芝士,夠香濃。Garlic唔算重味,冇甘heavy所以配主菜會夾d🤟🏻🤟🏻另外就叫左杯mango lassi同Bailey 🤙🏻🤙🏻

另外就叫左杯mango lassi同Bailey 🤙🏻🤙🏻
2019-07-06 183 瀏覽
Food is good. We had chicken tikka masala and dhal makhani. Was nicely prepared. Latcha paratha is nice too.Small place, it was quiet and was exactly what we wanted that night.The pricing is high but that’s norm for HK. Toilets weren’t clean but again sometimes the usual for Hk

2019-07-06
  • Chicken  tikka
2019-07-05 156 瀏覽
在中環區一帶吃飯也挺傷頭腦的,想吃點較特別的菜式,最後選了印度菜。一進餐廳,已感到濃厚的印度色彩,裝潢極具風格。服務員態度友善,更主動地介紹較多人點的菜式。餐牌設中英對照,更有圖示,不怕看不懂。最後點了烤餅、奶油咖喱雞、烤魚塊、印度香米。印度香米的外型很吸引,因為它比起平時我們吃的白米長身。烤餅焗得脆身,在上菜時會配上三種顏色不同的醬汁:橙色是辣味、綠色是酸味、深紅色則是甜味,感覺挺新奇的,同一款烤餅可供寄漢有幾種的味覺嚐試。烤魚塊它的魚肉較實淨,淋上印度香料醬汁,好有印度感覺!跟平時的中式調味截然不同。奶油咖喱雞雞肉不會煮得太鞋口,而咖哩的味道屬於甜辣的那種,辣度小,即使不太能吃辣的也較容易入口,這醬汁配烤餅跟米飯吃送飯一流!整體來說,食物跟服務也很不錯呢。

一進餐廳,已感到濃厚的印度色彩,裝潢極具風格。

服務員態度友善,更主動地介紹較多人點的菜式。
餐牌設中英對照,更有圖示,不怕看不懂。

最後點了烤餅、奶油咖喱雞、烤魚塊、印度香米。

印度香米的外型很吸引,因為它比起平時我們吃的白米長身。

烤魚塊
烤魚塊

奶油咖喱雞

整體來說,食物跟服務也很不錯呢。
2019-06-30
30 分鐘 (堂食)
  • 烤餅
2019-07-02 194 瀏覽
本來打算同朋友完成遊行後去食Goobne Chicken,但又醒起之前同另一位係中環食過一間好好食嘅印度菜,加上係我第一次食印度菜,所以印象特別深刻😊由於對中環地形唔太熟悉,所以好傻咁行返落地鐵站A出口出返地面行去餐廳🤣侍應安排我哋坐係冷氣機風口位,應該係見我哋好似好熱咁,一坐低即刻成個人舒服哂,冷氣超級涼快👍🏻同朋友坐係度研究咗十分鐘餐牌,因為實在太多嘢想試啦😆而由於本人唔食羊肉嘅關係,所以揀菜式嘅難度又高咗少少💁‍♀最後點咗上次食過嘅奶油咖哩雞、白腰果汁魚柳 (大推!)、芝士薯茸丸、乳酪naan、奶油naan、烤麥餅同兩杯飲品兩杯飲品分別係叫左mango lassi同fruit punch,奇怪地朋友話佢杯mango lassi唔算太甜 (因為以我哋所知印度人嘅飲品都甜品嘅甜度係超乎你想像😱),而我杯Fruit punch就如我想像中偏甜,而味道同平時飲開嘅一樣,無加添任何印度特色👍🏻都坐咗大約15分鐘,食物終於上枱🙇‍♂我哋見到有三碟咖哩覺得好奇怪,因為我哋只係點咗兩碟咖哩同埋一碟薯茸丸....突然忽發奇想,會唔會其中一碟就係芝士薯茸丸?!🙈果然,切開其中一粒真係薯茸丸,等我哋一

同朋友坐係度研究咗十分鐘餐牌,因為實在太多嘢想試啦😆
而由於本人唔食羊肉嘅關係,所以揀菜式嘅難度又高咗少少💁‍♀

都坐咗大約15分鐘,食物終於上枱🙇‍♂
果然,切開其中一粒真係薯茸丸,等我哋一直以為芝士薯茸丸係炸物黎🤣
呢個芝士薯茸丸醬汁味道偏甜,帶有濃郁芝士味。而薯茸丸質地偏軟身,薯茸混有香草,一碟三件,份量比較少。
白腰果汁魚柳就一碟有大約六粒魚柳 (佢係切細細粒長方形狀),醬汁同樣係偏甜而帶有果仁香味,比起芝士薯茸丸我更加喜歡呢個汁!❤
奶油咖哩雞多咗一份辣味,但對於唔食得辣嘅我黎講係完全可以接受到,反而令這道菜更加惹味,顏色亦較其餘兩道菜更加深色。雞肉份量適中,係不帶皮嘅淨雞肉,肉質較實但唔鞋口。

而三份烤餅都係新鮮熱辣即叫即造,最好食仍然係我最喜歡嘅乳酪naan,烤餅內餡夾有濃濃的芝士,基本上沾任何醬汁都同樣合適

奶油naan就比較普通,食唔出奶油味道,但只要係新鮮製造都好難唔好食

烤麥餅就同naan唔同,佢係屬於乾身而略脆嘅質感,麥味超級濃郁,未放入口已經聞到,同樣都係好好食嘅一款烤餅。

食完之後大家都超飽,因為佢哋嘅烤餅實在太好食,好難唔叫多兩款黎試👍🏻👍🏻
寫到呢度我又想去食佢哋嘅烤餅啦,經openrice訂座仲有8折,快快手約朋友再食過先!
奶油咖哩雞
芝士薯茸丸
白腰果汁魚柳
2019-07-01
奶油咖哩雞
2019-06-26 268 瀏覽
曾數次路過餐廳樓下的廣告牌,看到午市套餐價錢不貴,午市自助餐也只是$88,早生興趣。最近得知朋友曾在這間餐廳吃過晚餐,說質素不錯,因此我便約同事陪我過來。經Openrice訂座有8折,優惠內容寫著午市自助餐不適用。入座時向店員詢問後才知道連午市套餐也不適用,優惠只限單點。店員推銷說午市自助餐比單點便宜、划算很多,我們便選擇了午市自助餐。餐廳不大,在擺放食物的桌前照相,不是礙著店員,便阻著食客。自助餐的食物款式不多。飲品也只有一款,就是很甜的凍檸檬茶。如同餐茶一樣,喝一杯已經夠了。幸而餐廳也有提供清水,否則怎樣熬得住整餐印度菜?沙律和薄脆片旁有4款醬料,好像只有一款不辣。熱食中有醬汁的菜式共有8款,卻只有2個牌子。"Chicken curry" 的牌前有4盤,1盤是蛋,1黃1紅的雞,1盤是沾滿葉碎的魚。"Vegetable curry"前的4盤,顧名思義,全沒有肉。我對印度菜沒什麼研究,8款當中可能有masala, tikka 等等,卻沒有一款有認識的咖哩味道。這8款「咖哩」有辣有不辣。同事嫌全部都不夠辣,問店員有沒有更辣的,店員便從廚房取出一小砵子的醬料。據同事所言,這醬料第一口苦,第

餐廳不大,在擺放食物的桌前照相,不是礙著店員,便阻著食客。

這8款「咖哩」有辣有不辣。同事嫌全部都不夠辣,問店員有沒有更辣的,店員便從廚房取出一小砵子的醬料。據同事所言,這醬料第一口苦,第二口辣味方始出來,令他直呼很辣。

同事又問店員為什麼沒有牛肉吃,店員說餐廳一向不賣牛和豬肉,只有羊肉。後來我跟一個熟悉印度文化的人提起,才知道原來大部份印度餐廳都不提供牛和豬的。

因為我不愛辣,印度菜中我較喜歡的是Naan。這兒的Naan稍為韌了一點,比較像pita bread,與我吃慣很鬆軟很香的Naan有段距離,因此有點失望。
餐廳的薯條軟軟的也不甚新鮮。至於Samosa,一開始自助餐桌上只剩一件的時候我沒有取;後來我見續添了,便取了一件;吃下去餡料有些辣,外皮鬆脆,感覺比Naan和薯條新鮮多了。

最特別、最長知識的是甜品。有一款看似稀溜溜的薯蓉,實則是混有椰奶,甜到只能當醬汁、不能當糖水喝的甜品。另一款是橘色的圓球體,名叫Gulab jamun。吃下去帶酸,讓我一度以為是浸了糖水的柑或桔。可是那浸透了糖水的口感有些似麵粉製品,嚼下去更有椰絲的質感。我比較喜歡第一款,第二款實在太甜了。
雖然在這裏吃不到想吃的印度咖哩和Naan,能嘗到這兩款印度甜品也是一次很好的體驗。
2019-06-25 167 瀏覽
Came here to enjoy the lunch buffet;To start, a small variety of salads, samosa, fries, battered fish; the samosas were delicious, I couldn't help but eat 2! They were freshly fried, filled with curried potatoes and veg Mains included 2 different types of chicken, 1 fish, 1 egg, dal, curry veg, and curry potatoes. Non of the dishes were spicy so suitable for all!They also had 2 types of rice2 types of bread, and 2 types of dessert.Overall it's a really good deal as it's still only 88 plus 10%!

Overall it's a really good deal as it's still only 88 plus 10%! I personally really enjoyed the chicken, mixed veg, And SAMOSAS!!!! I read various reviews on how food was cold but for me, it was fine. For the ones that are concerned, food get topped up frequently so grab it when it's fresh, it comes out steaming hot!

Will definitely visit again!

2019-06-25
2019-06-14 155 瀏覽
我都好鐘意食印度咖哩,有啲朋友就覺得好重口味,但我就好鐘意啲香料味道,特別香特別濃。唔同嘅咖哩就又有唔同嘅辣度,好有感覺!所以我間中都會試下唔同嘅印度餐廳,每一間總會找到獨特嘅地方!今日嚟到中環一間上樓嘅印度餐廳一入到餐廳已經覺得好地道,地方又夠乾淨,座位闊落!我就最喜歡食前菜Papadum,有些餐廳係用來作免費前菜,雖然呢間係要自己order,但絶對有驚喜,非一般嘅Papadum ,自啲似西式嘅Nachos,薄脆上面舖滿香料葉、洋蔥同蕃茄,真係話咁易就KO晒!呢道俾嘅醬汁十分有份量我又好鐘意食Tandoori 鐵板系列,今日揀咗魚,味道夠香濃好惹味,魚肉口感有彈性!咖喱方便就叫咗雜菜咖喱雞肉,味道少少辣,好香香料味,又多雜菜,口感豐富!另外就叫了薯仔椰菜咖喱,特別喜歡呢種配搭,同蒜蓉印度薄餅一起食,十分惹味。

一入到餐廳已經覺得好地道,地方又夠乾淨,座位闊落!

呢道俾嘅醬汁十分有份量