2022-01-18
朋友住係mk 果頭 就決定搵下MK既cafe見到openrice 評價不錯 而且有95折 就即刻揀左呢間一入去就見到有Staff企係度歡迎我地Staff既態度好好 而且好nice 叫佢地都會即刻應我地就揀左對窗坐既卡位 見到樓下既景舖頭裏面有Xmas既deco 好有氣氛 啱哂去打卡 仲有d boardgame 可以比客人玩 已經打算遲d再約多d fd 一齊去食嘢+玩我地去既時間係Lunch 同tea既交界所以2類既set 都揀到Lunch set 我地就叫左卡邦尼意粉 芝士焗吞拿魚長通粉意粉既份量都幾大 蛋香同埋d 卡邦尼汁都幾濃!!而長通粉個味道幾特別 芝士係有小小甜果一種 啱啱好中和左吞拿魚既小小鹹 唔會太膩Tea set 方面就叫左炸雞翼配薯條炸雞翼啖啖肉 薯條新鮮炸出黎 熱辣辣而且脆口 推薦!!飲品方面 作為朱古力控既我地就叫左朱古力誘惑同埋奶蓋朱古力朱古力都幾濃 唔會好似出面果d好水好稀 真係有落足料 好抵讚👍🏻總結黎講 Rimi係一間抵食又好玩 同朋友聚會一流既cafe!!
一入去就見到有Staff企係度歡迎我地
Staff既態度好好 而且好nice 叫佢地都會即刻應
我地就揀左對窗坐既卡位 見到樓下既景
舖頭裏面有Xmas既deco 好有氣氛 啱哂去打卡
我地去既時間係Lunch 同tea既交界
所以2類既set 都揀到
意粉既份量都幾大 蛋香同埋d 卡邦尼汁都幾濃!!
Tea set 方面就叫左炸雞翼配薯條
炸雞翼啖啖肉 薯條新鮮炸出黎 熱辣辣而且脆口 推薦!!
飲品方面 作為朱古力控既我地
就叫左朱古力誘惑同埋奶蓋朱古力