資訊:

資訊:

南豐紗廠除左定期有搞啲展覽之外,哩度都幾多特色小店同餐廳。好似Rooot就係一間以森林做主題嘅西餐廳。據講餐廳前身係間傢私鋪,餐廳老板為左唔想浪費啲傢私,就將佢地二次創作,所以餐廳嘅梳化都用左唔同顏色嘅舊T-Shirt包住,再加埋大量嘅仿真植物做裝飾,真係好似去左森林咁。哩度點餐同取餐都係採自助形式,餐具、水同紙巾都可以喺出面拎。佢地嘅野食都以健康素食為主,雖然主張少油少鹽,但顏色都好豐富賣相吸引。番茄紅素菜意粉($108) - 哩款意粉用左幾款唔同嘅紅色蔬菜烹調,好似車厘茄、番茄乾、紅椒、紅洋蔥同紅蘿蔔,意粉食落軟硬適中,茄汁味重,酸酸地幾開胃。可可朱古力($48) - 哩個朱古力雖然加左冰,但飲落朱味都好濃,朱迷一定唔會失望。Tiramisu($68) - Tiramisu唔會太乾,咖啡味同朱味平衡得啱啱好,唔會太苦,大人細路都啱食。總結,餐廳空間好大坐得舒服,顏色好繽紛,除左啱打卡,都好啱帶埋小朋友黎,食物雖然以素食為主,但present得靚一啲都唔覺得寡。

可可朱古力

Tiramisu

可可朱古力
Tiramisu
2022-01-04 27 瀏覽
南豐紗廠開左好有特色嘅餐廳,今日行過瞌到呢間Rooot,佢既裝飾都好特別又幾靚,原來係一間寵物友善餐廳,除此之外仲有小精品售賣!餐廳係自助形式,先去落單位置落單同比錢,然後等叫號碼攞餐!餐廳有lunch set 供應,我同朋友每人叫左一個!港式梅菜豚肉丸。和風咖喱飯 $98味道好似我哋平時食開嘅港式梅菜蒸肉餅,不過變成左肉丸形狀同埋炸香左,配埋甜甜地既和風咖喱汁味道都唔錯!港式素漢堡 。和風咖哩飯 $98素漢堡都幾特別,口感同普通漢堡差唔多!幾有特色!飲品我地就加錢轉左咖啡,之後再係餐廳打下卡!

餐廳係自助形式,先去落單位置落單同比錢,然後等叫號碼攞餐!

餐廳有lunch set 供應,我同朋友每人叫左一個!

港式梅菜豚肉丸。和風咖喱飯 $98

港式素漢堡 。和風咖哩飯 $98
素漢堡都幾特別,口感同普通漢堡差唔多!
幾有特色!

飲品我地就加錢轉左咖啡,之後再係餐廳打下卡!

午餐
2021-12-31 28 瀏覽
My wife suggested to go to a nice cafe at The Mills as it have several positive reviews online. Rooot was located at The Mills, several minutes walk from Tsuen Wan MTR.This was an animal-friendly cafe, with their decor bright and colourful, sharp too. It was very spacious and chill, a nice place to relax and unwind. They have fridge glass near the kitchen to display their wide range of desserts. They served salad, snacks, rice, pasta, pizza, burger, drinks and desserts. Vegetable juice is mixed

Vegetable juice is mixed with beetroot, pitaya and blackcurrant. They were fresh and sweet, refreshing as well with plenty of fresh fruit used.

Lotus rooot chips & sweet potato fries - Lotus chips was deep fried till crispy and thin in texture. Potato fries was chewy and sweet in taste, with honey mustard sauce provided to dip onto it.

Homemade meatballs with curry rice - It was presented nicely and colourful, with plenty of greens in it. Curry was creamy and thick in texture, flavourful as well and complimented nicely with the rice. Meatball was crispy and chewy, juicy as well. Vegetables, carrot and potato were juicy and fresh.
南豐紗廠一向是寵物樂園,BeautySearch 偶然也會帶家中愛犬到這裡散散步,而今次,就帶牠前來其中一間寵物友善餐廳,讓牠感受一下聖誕氣氛之餘,亦可初嘗與我們一同外出進餐的感覺。我們揀選了當中的《ROOOT》餐廳,這裏的佈置相當精美,充滿民族色彩,還有不少綠色植物陳列,整體環境很有特色。店子裝潢非常特別,設有不少打卡位,可以盡情與主子打卡留念,進餐之餘,還設有零售部份;以及可以休息玩樂器的空間,環境相當寬敞、舒適。這裏是自助式的,並注入環保元素,進餐後記住依指示將餐具及廚餘分類,支持環保喔!食物方面,餐廳主打健康食材,而這次,BeautySearch 揀選了當中的精選沙律,包括了羅馬生菜、羽衣甘藍、紅洋蔥、南瓜、紅菜頭薯蓉等健康食材,組合出美美的一盤沙律,我還添加了三文魚,營造出萬綠叢中一點紅的感覺,賣相相當精美,而且份量也相當多,用料亦很新鮮。搭配意大利黑醋汁,口感蠻不錯。 蝦子餅則較愛吃 Pizza!因而選了蕃茄羅勒水牛芝士薄餅,平時吃 Pizza 除了注意餡料,選擇 Pizza的厚薄,而這兒的 Pizza屬於薄身的,口感較軟,帶微酸,還有濃濃的芝味。是日餐湯是南瓜湯,口感不太
是日餐湯是南瓜湯,口感不太稠,還有粒粒南瓜肉,口感還不錯喔!冬天來一碗暖暖的濃湯,感覺份外窩心。
2021-12-19 53 瀏覽
南豐紗廠稱得上文青大本營,入面既餐廳都別樹一格,各有自己獨特既地方,今次去到一樓既Rooot,餐廳講求環保風格,而且可以帶埋動物入內。餐廳既風格係好casual,而且有live band show,有人唱歌,再嘆杯café,感覺非常自在。------------------------------𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:⧐本地豚肉梅菜丸和風咖哩飯|$108 ⧐蕃茄紅素菜意粉|$88⧐凍搽茶鮮奶|$48*2梅菜豬肉食得多,都係第一次食炸既版本,感覺幾特別又幾好食,配埋個咖啡汁,非常夾,而且配既沙律都好新鮮。蕃茄紅素菜意粉同平時食既蕃茄意粉差唔多,但感覺蕃茄醬到無咁甜,比平時既意粉食得健康。凍搽茶鮮奶搽茶同鮮牛配得好夾,甜味岩岩好,唔太搶左搽茶味既風頭。餐廳係環保餐具,要自助回收,非常欣賞佢將餐具同唔同既碟分類回收,支持佢地為環保出一份力。------------------------------📝評分味道 ⁴ / ⁵環境 ⁴ / ⁵服務 ⁴ / ⁵衛生 ⁴ / ⁵抵食 ⁴/ ⁵------------------------------餐廳: Rooot地址:荃灣白田壩街41號南豐紗廠119號舖
𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:

蕃茄紅素菜意粉
本地豚肉梅菜丸和風咖哩飯
凍搽茶鮮奶
2021-12-18 54 瀏覽
今日難得平日放假,就約左男朋友去荃灣個南豐紗廠行街,見到有唔少文青舖頭,仲有啲餐廳,都好有特色架。今次我哋食左呢間rooots, 就係俾佢啲裝修吸引左。呢度佢就要我哋叫左野食先,再等叫號碼去拎。我哋食lunch就叫左港式梅菜豚肉丸嘅和風咖哩飯同黃姜香草忌廉南瓜意粉,兩個都配花茶。等左一陣就有得拎,兩個上枱都色彩繽紛,有沙律有生果同主菜。個豚肉丸有四粒,粒粒飽滿,咖哩唔會太辣但好香,撈飯一流。個南瓜意粉好入味,黃姜食落好fresh,仲有啲椰菜花,好食。之後我哋加左個雪糕牛角窩夫,要左豆腐味雪糕。個窩夫係用牛角包壓出嚟,食落係脆卜卜,個雪糕好香豆腐味,唔錯。最後食完之後就要自己分類回收,呢個環保意識好好👍🏻

雪糕牛角窩夫
2021-12-17
2021-12-17 68 瀏覽
南豐紗廠嘅ROOOT,店舖佈置用心,環境優美,適合打卡!餐牌、餐具、器皿等均以再造/可降解物料製作,同時採用本地食材,十分環保!ROOOT仲有Live Band演出,同時歡迎寵物,氣氛良好!蕃茄紅素菜意粉 $88以多款帶天然色彩嘅素菜組成,包括乾番茄、紅甜椒、車厘茄、紅洋蔥、紅蘿蔔等,營養豐富!港式梅菜豚肉丸.和風咖喱飯 $108港日Fusion菜,以本地豬肉製成嘅梅菜豚肉丸,軟腍帶咸香,同帶甜嘅和風咖喱撞埋一齊,感覺好特別,極具特色!玫瑰花釀鮮奶咖啡 $39帶玫瑰花香嘅香滑Latte!

蕃茄紅素菜意粉 $88

港式梅菜豚肉丸.和風咖喱飯 $108

玫瑰花釀鮮奶咖啡 $39

帶玫瑰花香嘅香滑Latte!
2021-12-17 30 瀏覽
難得星期六日放假梗係要出去Chill下放鬆下,所以小編就約埋朋友去南豐紗廠行下,行既時候仲發現咗呢間打卡幾靚既餐廳,餐廳充滿草木怖置,空間感好大,有種去咗亞熱帶既感覺! 小編黎果時餐廳有live show睇,大家仲可以帶埋寵物一齊進餐!講番餐廳既野食先,Menu上既食物配搭都好特別 主打健康少木食材,今次小編都叫咗幾款野食,味道都唔錯!Ping Pong "Mui Chor" $88丸顃食得多,大家又有冇食過梅菜丸呢? 餐廳以梅菜、紫菜、素筋、馬蹄蓉去搓呢款丸🧆,食落外皮香脆唔厚粉,食落幾惹味Tomorrow tomato pasta $88鐘意食番茄既朋友仔要試吓! 成碟番茄好濃郁, 肩意粉食落有咬口,酸酸甜甜好開胃香蕉、菠蘿、芒果 $48紅菜頭、火龍果、黑加倫子 $48兩杯飲品都係用咗新鮮水果製成,估唔倒又幾夾,小編比較鐘意香蕉、菠蘿、芒果 既配搭,好fresh有助解膩

Ping Pong "Mui Chor" $88

Tomorrow tomato pasta $88

香蕉、菠蘿、芒果 $48
紅菜頭、火龍果、黑加倫子 $48
2021-12-15 38 瀏覽
今次介紹荃灣南豐紗廠一間新嘅Cafe😉就係勁大勁靚嘅Rooot🥳好鍾意佢嘅裝修充滿布藝,好有時尚感💕同時有售賣小店產品、手作時裝同樂器區🥁另一邊就係寵物共融嘅餐廳🍽而且佢哋好主力推廣健康素食🌱所以同媽咪嘅兩個午餐都充滿咗蔬果💯而且d蔬菜係佢地農場種植嘅新鮮蔬菜水果🤩叫咗手打香草紫蘇醬素菜意粉加雞肉🍝有西蘭花、西芹、青甜椒、泰蘆筍等all green食材💚呢個養生之選仲充滿口感,好fresh🍀再食本地豚肉梅菜丸和風咖喱飯🍛豚肉加梅菜嘅組合好新鮮🤩而且炸得好鬆脆👍🏻咖喱味溫和但係好濃郁😋兩款午餐均附有沙律火龍果同埋燒粟米🌽趁聖誕節叫咗杯聖誕特飲🎄因為係我最愛嘅朱古力!🍫而且配有抹茶粉製成嘅聖誕樹🍵飲得又食得😝亦點咗玫瑰花雪梨乾蜂蜜花茶🌹係啲咁乾燥嘅天氣飲好滋潤⭐️呢間cafe我一定會encore!
今次介紹荃灣南豐紗廠一間新嘅Cafe😉
就係勁大勁靚嘅Rooot🥳

好鍾意佢嘅裝修充滿布藝,好有時尚感💕

同時有售賣小店產品、手作時裝同樂器區🥁

另一邊就係寵物共融嘅餐廳🍽

而且佢哋好主力推廣健康素食🌱
所以同媽咪嘅兩個午餐都充滿咗蔬果💯
而且d蔬菜係佢地農場種植嘅新鮮蔬菜水果🤩

叫咗手打香草紫蘇醬素菜意粉加雞肉🍝
有西蘭花、西芹、青甜椒、泰蘆筍等all green食材💚
呢個養生之選仲充滿口感,好fresh🍀
再食本地豚肉梅菜丸和風咖喱飯🍛

而且配有抹茶粉製成嘅聖誕樹🍵
飲得又食得😝
亦點咗玫瑰花雪梨乾蜂蜜花茶🌹
係啲咁乾燥嘅天氣飲好滋潤⭐️
呢間cafe我一定會encore!
2021-12-06
午餐
2021-12-14 189 瀏覽
聖誕節🎄,🐶🐶都要開party 我搵到間可以帶主子🐶🐱🐰去,又食得健康🌿,有歌聽🎼🎤,仲有好多打卡位😝😉嘅餐廳。 去到餐廳,真係好似入咗個森林咁🌲,周圍都放有植物🪴🎍🌵,好大自然☺️原來唔單止綠色環境, 連食物都係用上本地新鮮食材(farm to table),亦有好多素食🌿菜式選擇,健康又愛護環境。🍠藕片甜地瓜條炸物必點嘅小食😍 金黃色的,香脆又溫潤香甜, 但一啲都唔油膩㗎。 仲有唔同醬料點😍🍅蕃茄紅素菜意粉+雞肉 蕃茄醬汁酸酸甜甜,好醒胃。意粉軟硬適中,好有口感。 手打香草紫蘇葉醬青素菜意粉材料豐富,有手打香草醬、泰蘆筍、西蘭花🥦、西芹、青甜椒🫑, 味道有層次又健康港式素漢堡和風咖喱飯港式素漢堡好有驚喜🥰 漢堡用冬菇、豆腐、麵筋、紅腰豆、甜椒做成,食落口感豐富,配上香濃和風咖喱汁🍛,拌飯好正🥤🍵羽衣甘藍、青瓜、蘋果青檸接骨木花梳打鮮檸生薑茶飲品都好清新而且都唔太甜。另外仲有俾🐶🐶嘅餐單🤩

聖誕節🎄,🐶🐶都要開party

🍠藕片甜地瓜條炸物

🍅蕃茄紅素菜意粉+雞肉
蕃茄醬汁酸酸甜甜,好醒胃。意粉軟硬適中,好有口感。

手打香草紫蘇葉醬青素菜意粉

港式素漢堡和風咖喱飯

🥤🍵
羽衣甘藍、青瓜、蘋果
青檸接骨木花梳打
鮮檸生薑茶
飲品都好清新而且都唔太甜。

另外仲有俾🐶🐶嘅餐單🤩
  • 藕片甜地瓜條炸物
  • 蕃茄紅素菜意粉
  • 手打香草紫蘇葉醬青素菜意粉
  • 港式素漢堡和風咖喱飯
  • 青檸接骨木花梳打
  • 羽衣甘藍、青瓜、蘋果
餐廳:Rooot (荃灣)地址:荃灣白田壩街41號南豐紗廠119號舖「活在當下,樂在根本」,你喺當吓嘅處境,呢片嘅土地,搵到屬於你嘅快樂嗎?週末放假,周圍都喺人🙈,不過都難阻唔到我專登走去南豐紗廠 @themillshk 兜個圈,對上一次嚟已經喺幾個月前,今次喺一樓除咗見到一個小型市集之外,仲見到 Rooot @rooot.hk 呢間新開咗一個幾月嘅餐廳選擇揀呢間餐廳食lunch,除咗因為咁啱有《全民造星》嘅參加者喺現場唱歌🎤,更重要喺比佢嘅裝修同佈置吸引咗入去🌴。老闆好nice,同佢傾咗幾句先知原來佢哋呢間餐廳喺由3個有小朋友嘅家庭一齊去開,所以你會喺餐廳名「Rooot」見到3個「o」,代表住佢哋3個家。而「Root」喺解作植物嘅根,老闆希望將食物嘅根本原味道帶出嚟,同時營造一個大自然同生活融為一體嘅氣氛,好有心思🥰,喺到你會發現唔少本地手作、商品同音樂,切切實實咁融入咗我哋嘅生活裡面「Our world needs love🌏」「We’ve only got one Earth, treat her right」餐廳前身喺一間傢俬鋪,為咗支持環保♻️,令下一代有一個更好嘅生活環境,同
餐廳:Rooot (荃灣)
地址:荃灣白田壩街41號南豐紗廠119號舖

「Our world needs love🌏」

餐廳前身喺一間傢俬鋪,為咗支持環保♻️,令下一代有一個更好嘅生活環境,同時做到灌輸正確價值,所以選擇用返上手嘅物料作二次創作🎨,唔想浪費之餘亦希望用得其所。牆上嘅圖案同Drink menu都喺三個家庭一手一腳去設計同自己畫出嚟,希望比小朋友參與到之外仲能夠對呢間餐廳有更大親切感,打造第2個家比佢哋🏠

✝️本地豚肉梅菜丸·和風咖喱飯 $108
Rooot好著重食物質素,畢竟爸爸媽媽們都想自己嘅仔女可以食得健康咁成長💪,佢哋主要選用本地嘅蔬菜同材料,就連咖哩都喺大廚自己調製🍛。最surprise嘅喺咖喱香而唔重口味,唔會蓋過咗其他食物嘅鮮味,令客人喺食咖哩嘅同時都品嚐到食物原味。
以梅菜、紫菜、金菇、本地豬肉去搓呢款丸🧆,
食落香脆唔厚粉、唔油膩,無激素食得好放心,另外配上新鮮嘅時令水果沙律🥗,飯仲加入咗藜麥,認真健康

✝️藕片甜地瓜條炸物 $78
蓮藕片、番薯條都喺餐廳自己切片/切條再去煮同炸,
無添加亦唔似平時食開果啲咁鹹咁多鹽份🧂,最重要喺無咩油膩感,真喺一個人食晒成兜都得🤣,一邊聽住歌一邊食就最啱👍。
另外配上三色醬汁,同樣都喺餐廳自己調配,有香料咖哩醬、鮮青檸醬同蜂蜜芥末醬,自己整嘅工序雖然繁瑣,但喺就絕對食得出ROOOT對每一樣食物以致醬料嘅堅持同執著✊

✝️香蕉·菠蘿·芒果 $48
一般餐廳嘅果汁都加咗糖水去令飲品變得更甜同更好飲,但變相換嚟嘅喺唔健康同愈飲愈頸渴💦,呢杯香蕉·菠蘿·芒果就好飲得出三款水果嘅鮮香同鮮甜,完全無落糖水,仲食到啲果蓉,好足料啊😍,其實我平時唔太鍾意飲果汁,但呢杯絕對令我另眼相看😌
2021-12-12
8 分鐘 (堂食)
2021-12-09 132 瀏覽
這次去到南豐紗廠,這裡有家品和輕食的店舖,環境裝修充滿外國風格。店舖環境舒適挺大,用餐區有樹木裝飾,給人感覺挺舒適的🙈。午市套餐有數款選擇,便當有沙律和水果附送。套餐送清香花茶,轉其他飲品有半價優惠。-💥港式梅菜豚肉丸和風咖喱飯 HKD$88,肉丸用本地豬肉、梅菜、麵筋、紫菜及馬蹄製成,配和風咖喱汁。肉丸大大粒,味道不會太咸,口感煙韌豐富。咖哩是甜甜辣辣的,挺像日本咖哩的味道😋。-💥港式素漢堡和風咖喱飯 HKD$88,漢堡肉用冬菇、豆腐、麵筋、紅腰豆及甜椒手製的素漢堡,也是配和風咖喱汁。素食漢堡很厚身,賣相跟平常的分別不大。這個口感煙韌🤩,挺像肉肉的口感,跟餐的咖哩汁是同一款味道。-💥熱蜂蜜玉桂咖啡 HKD$18,這個組合挺特別的,熱飲咖啡有心心拉花😍。清甜的蜂蜜,配著香香的肉桂,味道挺特別的。咖啡味道濃郁,是杯既潤喉又提神的咖啡😋。-💥黑糖鮮奶咖啡 HKD$22.5,凍飲咖啡層次分明,面頭用了黑糖漿唧成的聖誕裝飾。飲品味道甜甜的,咖啡味道帶點甜,味道不會太重,點少糖應該會較好🤔。-

2021-12-08
10 分鐘 (堂食)
2021-12-09 56 瀏覽
建築物原本是一間紗廠,活化之後變成一間人氣打卡好去處,特別可以帶寵物毛孩入商場逛逛。Rooot餐廳佈置有特色,充滿民族色彩,假日還有歌手表演,提供娛樂。 餐廳還有好多特色的自家製產品、聖誕飾物、植物等,可以集合食、買、Shopping三個元素,和朋友輕輕鬆鬆,歡度悠閑一天的好去處。咖哩肉丸飯$108豬肉丸鮮美彈牙,咖哩香而不辣,每口米飯拌勻咖哩汁一起吃,香味瀰漫口腔,細膩迷人,拌飯一流。芒果菠蘿紅茶$38芒果菠蘿紅茶,入口冰爽解膩,甜度適中,散發著淡淡的果香,搭配清新柔和。

咖哩肉丸飯$108
芒果菠蘿紅茶$38
2021-12-08 62 瀏覽
之前聽朋友講南豐紗廠有好多特色嘅cafe, 今日黎到呢度揀左呢間新開嘅小店,本身以為係服裝用品店,原來係cafe黎🤣裝修好有特色,好色彩繽紛,一經過就俾佢吸引住,入面嘅座位好闊落,有分梳化位同普通座椅,呢度都係動物友善餐廳,可以俾寵物進入👍🏻👍🏻食物方面都幾特別,全部都用本地新鮮食材烹調,全部都係以健康為主,雖然選擇現時唔算多,但店主就話遲啲會再加多啲菜色✨Ping Pong “Mui Chor”梅菜肉餅就食得多,梅菜豬肉波真係未食過🙈店主用左本地豬肉、梅菜、麵筋、紫菜同埋馬蹄,再人手搓成波波再拎去炸,味道好似食緊肉餅咁😂不過加埋佢個檸檬葉沙律醬估唔到又幾清新喎TOMORROW TOMATO意粉係新鮮蕃茄汁底,再加左好多紅色嘅食材❤️有乾蕃茄、紅椒、車厘茄、洋蔥同紅蘿蔔,味道適中,食得出食材好新鮮✨DAYLILY (香蕉、菠蘿、芒果)RED CACTUS (紅菜頭、火龍果、利賓納)呢兩杯蔬果汁味道都唔錯,飲落唔覺有落糖,全部都係蔬果嘅清甜呢度好多打咭位,約埋朋友一齊黎食下飲下嘢chill下都幾開心,仲可以帶埋自己寵物黎🙈

Ping Pong “Mui Chor”
梅菜肉餅就食得多,梅菜豬肉波真係未食過🙈

TOMORROW TOMATO

DAYLILY (香蕉、菠蘿、芒果)
RED CACTUS (紅菜頭、火龍果、利賓納)
呢兩杯蔬果汁味道都唔錯,飲落唔覺有落糖,全部都係蔬果嘅清甜

2021-12-02
  • Ping  Pong  “Mui  Chor”
  • DAYLILY
  • RED  CACTUS
  • TOMORROW  TOMATO
💚荃灣新派fusion健康素食💚哥哥補習冇咁快放學📖所以就同家姐喺附近嘅南豐紗廠邊行邊等😎本身諗住去天台公園玩🏞途經發現到呢間新開嘅餐廳ROOOT!裝修好特別😍餐廳一部份係零售一部份係食嘢!仲有好大嘅空間可以休息同埋玩樂器🎸🥁家姐就係咁俾佢嘅樂器吸引咗行入去玩😆我就喺餐廳嗰度睇到流晒口水忍唔住就買咗份意粉同埋嘢飲坐低同家姐邊食邊玩😍店員話佢哋食物嘅蔬菜都係由佢地農場種既新鮮蔬菜水果🥗聽到心郁郁所以我就揀咗佢哋嘅招牌🌟Only Green意粉加雞肉😚手打香草醬、西蘭花、西芹、青甜椒、泰蘆筍、紫蘇豐富嘅材料所以食落去嘅口感都係多重滋味!意粉嘅份量好大!蔬菜嘅份量都係好多所以食多啲都唔怕肥🤣再配埋杯Fiddle Leaf💚羽衣甘藍、青瓜、蘋果!同樣都係以綠色為主調!感覺好新鮮!飲落去酸酸甜甜好好味😍最鍾意呢度有好大嘅空間俾我哋休憩!同埋呢度係自助式!自己取餐自己拎餐具同埋自己將食完嘅嘢放返喺指定嘅地方!所有嘅嘢都係自己安排店員唔會催趕我哋💗感覺好relax🥰
💚荃灣新派fusion健康素食💚

2021-12-06