2024-06-14 2717 瀏覽
每次經過灣仔和昌大押百年歷史古蹟,總會被當中餐廳所吸引,特別是中式外型西式餐飲下做出來的反差更是吸引!現一幢三層成為Sophia Loren 主題餐廳,今次來先試試最底層的意式薄餅.整體食物雖沒太大驚喜,但氣氛確是一流~🔸Italian Fassona beef tartare ($198)意大利法索納牛肉他他配火箭菜,加上達特里諾蕃茄及脆炸巴馬臣芝士,入口清新,調味較清淡🔸Pomodoro 5.0 Pizza($258)份量大,店員會用大鉸剪幫忙剪開薄餅,增添儀式感. 五重芝士加入烤番茄及番茄乾,外圍餅皮厚身而燒得炭香,咬落煙靭🔸Tiramisu($108)最愛吃Tiramisu,亦較為出色.入口非常幼滑甜度恰到好處,咖啡味香濃🔸DLC($48) 🔸Passiflora($48)兩杯均為Mocktail,前者以茶底為基礎,加入檸檬及蜜糖.後者入口較清新,加入百香果及酸橙,微酸

🔸Pomodoro 5.0 Pizza($258)

🔸Tiramisu($108)

最愛吃Tiramisu,亦較為出色.
入口非常幼滑甜度恰到好處,咖啡味香濃

🔸DLC($48) 🔸Passiflora($48)

2024-06-04 3063 瀏覽
位於灣仔一棟舊式的和昌大押,餐廳保留住這個古舊建築的外貌,內裏就是今次拜訪的女主角意大利女星Sophia Loren的主題餐廳朝聖,餐廳的裝修有很多Sophia 昔日的相片,裝修盡顯華麗氣派和高雅格調,真是令人嘆為觀止,同時也是打卡的一個好地方。💃🏼✨🎥👭🍽️特色Mocktails價錢$48起,係咁華麗的地方用餐,價錢定位都幾平,主要都是水果口味的冷泡茶和梳打水選擇。DLC: Cold brew tea和Passiflora分別是蜜桃和熱情果口味。🥂🍹✨ Baby Polpo style Luciana($188),燉BB八爪魚作為開胃前菜,每隻八爪魚都煮得好腍,入口幾彈牙,很鮮味。煮八爪魚的蕃茄汁好開胃,配旁邊兩片較為硬身的麵包是幾好的配搭。🐙🍅🥔✨ Sophia Loren($238),這個pizza以女主角sophia命名,應該就是女主角最愛食的pizza口味。pizza最主要的材料就是西西里鯷魚,令pizza味道咸香味重,整個pizza以車里茄橄欖沙律代替了常見的芝士,可見Sophia 喜歡食得較輕盈又健康的食材。即叫即做的手拉薄餅,餅邊的麵質較為鬆軟,入口煙煙靭靭。另外,餐廳

Baby Polpo style Luciana

Sophia Loren

✨ Sophia Loren($238),這個pizza以女主角sophia命名,應該就是女主角最愛食的pizza口味。pizza最主要的材料就是西西里鯷魚,令pizza味道咸香味重,整個pizza以車里茄橄欖沙律代替了常見的芝士,可見Sophia 喜歡食得較輕盈又健康的食材。即叫即做的手拉薄餅,餅邊的麵質較為鬆軟,入口煙煙靭靭。另外,餐廳在每張枱都擺放了一支特級初榨橄欖油,加入pizza裡,增添了橄欖油中的草本香味。🍕🥗🐟
Tiramisu

✨ Tiramisu($108),傳統的意大利芝士蛋糕,蛋糕是新鮮製作,上層舖了一層厚厚的咖啡粉,中間蛋糕部分都幾濕潤,入口都好軟滑,而且有一陣微微的蛋香和冧酒味。食完甜品都幾有滿足的感覺。🍰🥃☕️

這餐廳除了是一個打卡、朝聖的好地方外,其實服務也是好值得一讚,每一道菜都會專員講解,令人有種賓至如歸的感覺。✍🏼🥰🫶🏻
Baby Polpo style Luciana
Sophia Loren
Tiramisu
一知道Sophia Loren Pizzeria逢星四5-8pm有APERITIVO,襯上星期long weekend放工即同fd去chillax! ⭐️每人只需至少點一杯飲品,就可盡情享用snack buffet🤩 有幾款Pizza同多款意大利小食~~ 有ham、火腿粒、芝士🧀橄欖🫒、Sophia家鄉拿坡里嘅地道小食~全部食物keep住refill~ 新鮮出焗嘅Pizza好正🍕快啲mark低星期四去啦!Book位坐低食又得,企喺度食又得熱熱鬧鬧咁,個vibe都幾好架~

有幾款Pizza同多款意大利小食~~
新鮮出焗嘅Pizza好正🍕

快啲mark低星期四去啦!

Book位坐低食又得,企喺度食又得
熱熱鬧鬧咁,個vibe都幾好架~
2024-10-10
嘩‼️灣仔和昌大押入面個間充滿意大利風情,以意大利女星 ✨Sophia Loren✨為主題既特色嘅餐廳呢期做緊個好抵既新優惠👍🏻👍🏻就係每逢星期四都會有既APERITIVO推廣😍我地只需要叫一杯$88起既有酒精/冇酒精飲品🍸,就可以免費享用自助區既意大利餐前小食‼️真係抵到傻‼️小妹叫左杯甜甜地、好易入口既Cocktail😋跟住就出左去掃嘢食‼️雖然自助區入面d食物可以免費享用,但係質素-d都唔差,款式亦都唔算少‼️剩系pizza都有成3款(是日系番茄羅勒水牛芝士薄餅、辣肉腸薄餅配查彻特拉水牛芝士同開心果青醬火腿芝士薄餅),全部都餡料多多,薄底脆邊夠香口👍🏻👍🏻👍🏻小妹最愛香辣惹味既辣肉腸pizza😍唔小心食下食下encore左好幾次👍🏻👍🏻除咗pizza之外,自助區仲有幾款唔同品種、口味既火腿、橄欖、果仁、芝士、多士同炸物,全部都送酒-流‼️收工同朋友過梨飲返兩杯,食個小食兼打埋卡都係講緊人均百零蚊‼️絕對系happy hour界嘅天花板‼️真心行過路過千祈唔可以錯過‼️💙Sophia Loren Pizzeria📍灣仔莊士敦道60-66號和昌大押地舖#美食 #香港美食日記 #香港美食推介 #香港開灣

💙Sophia Loren Pizzeria

📍灣仔莊士敦道60-66號和昌大押地舖

#美食 #香港美食日記 #香港美食推介 #香港開灣仔#灣仔美食#和昌大押#sophialoren #sophialorenpizza #aperitivo #italianfood #意大利餐廳#係時候飲返兩杯#relax #又夠鐘收工
4天前 0 瀏覽
表妹又帶我去食好嘢🩷今次我哋去咗灣仔和昌大押🩷灣仔百年古蹟內的餐廳Sophia Loren Pizzeria去Chill 下 🥰店內以傳奇女星蘇菲亞・羅蘭(Sophia Loren)作為設計主題,散發著濃厚的意大利風情,極具華麗和浪漫的藝術氣息🥰現在,每逢星期四(Every Tuesday),他們推出了🩷APERITIVO🩷只要每人最低消費一杯飲品($88-$128),即可在下午5:00pm -8:00pm,三小時内盡情享用意式小食自助吧🥰🩷多達十款不同的選擇,包括三款新鮮出爐的Pizza、芝士、堅果、火腿粒、炸物,當中更有Sophia Loren家鄉地道美食等等….每款都是送酒恩物!當中我覺得手工pizza最出色,熱辣辣又夠脆 ,且餡料豐富🥰與朋友來happy hour👍真係CP值超高!🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷
表妹又帶我去食好嘢🩷今次我哋去咗
灣仔和昌大押🩷灣仔百年古蹟內的餐廳
Sophia Loren Pizzeria
散發著濃厚的意大利風情,極具華麗和浪漫的藝術氣息🥰
現在,每逢星期四(Every Tuesday),
當中我覺得手工pizza最出色,熱辣辣又夠脆 ,
且餡料豐富🥰
與朋友來happy hour👍真係CP值超高!

🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷
2024-10-10
5天前 180 瀏覽
餐廳位於灣仔一座歷史悠久嘅和昌大押行 底層店內以 意大利🇮🇹女星Sophia Loren 為主題佈置配搭柔和嘅燈光,令餐廳環境充滿神秘華麗嘅氛圍感Happy Hour 未諗到去邊好?推介你用$128 去一個有酒飲、有意大利Pizza 小食自助嘅餐廳 📍Sophia Loren Pizzeria‼️每逢星期四 5:00-8:00‼️餐廳都會推岀Aperitivo Mean 只需自選一杯飲品就可以🥰 自助享用佢地嘅小食Bar ,飲品價錢由 $88- $128 以Cocktail為主我就揀咗兩杯🍹Pirlo - 容易入口,帶有清香嘅菠蘿味,酒精濃度適中🥃Milano Torino - 配搭金巴利酒 酒味較濃,比較適合男士飲用小食方面🥰除咗有佢哋嘅手工意大利🇮🇹Pizza 之外亦都有唔少 餸酒嘅小食😉例如多士、火腿、簿脆、薯球、芝士、橄欖、花生果仁 等星期四未諗到去邊嘅,呢到的確係一個好地方好啱同朋友飲番杯傾吓偈坐下🥰
餐廳位於灣仔一座歷史悠久嘅
和昌大押行 底層
店內以 意大利🇮🇹女星Sophia Loren 為主題
佈置配搭柔和嘅燈光,令餐廳環境
充滿神秘華麗嘅氛圍感Happy Hour 未諗到去邊好?
推介你用$128 去一個
有酒飲、有意大利Pizza 小食自助
嘅餐廳 📍Sophia Loren Pizzeria

‼️每逢星期四 5:00-8:00‼️
餐廳都會推岀Aperitivo Mean
只需自選一杯飲品就可以🥰 自助享用佢地嘅小食Bar ,
飲品價錢由 $88- $128
以Cocktail為主
我就揀咗兩杯

🍹Pirlo - 容易入口,帶有清香嘅菠蘿味,酒精濃度適中

🥃Milano Torino - 配搭金巴利酒
酒味較濃,比較適合男士飲用

小食方面🥰除咗有佢哋嘅手工意大利🇮🇹Pizza 之外
亦都有唔少 餸酒嘅小食😉例如
多士、火腿、簿脆、薯球、芝士、橄欖、花生果仁 等

星期四未諗到去邊嘅,呢到的確係一個好地方
好啱同朋友飲番杯傾吓偈坐下🥰
灣仔和昌大押呢間意大利餐廳充滿情調及藝術氣息,以傳奇女星蘇菲亞 •羅蘭為佈置主題,非常適合打卡📸Aperitivo係意大利文餐前酒,在傳統意大利飲食文化中,放工後大多會同朋友飲返兩杯🍻先至返屋企食晚飯。餐廳宜家每逢星期四5pm~8pm都會有Aperitivo 推廣,只需要叫一杯$88起的酒精或非酒精飲品,就可以免費🆓享用餐前小食區所有小食!小食有多達十款選擇,分別有Pizza、芝士、果仁、凍肉、多士、炸物、橄欖…..三個小時不停refill,當中最愛辣肉腸pizza,熱辣辣薄底脆邊夠晒香口!當晚餐廳仲有客人慶祝生日🎂氣氛相當熱鬧🎉 Happy hour想同朋友喺酒吧傾下偈,飲吓酒食吓小食,人均只需百零蚊,千祈唔好錯過啦!

每個星期四在灣仔約定你!$128酒精飲品+buffet所以話依家香港生意難做係真㗎依家竟然$128一杯酒精飲品再加任食三個鐘仲要係灣仔鬧區靚裝修!完全係啱晒放工嚟食嘢飲酒happy hour朋友聚會-Pirlo叫咗一個比較清新啲嘅口味俾媽咪入面有sparkling wine , lime juice 等等-Negroni如果想要重口味可以揀呢款全部都係由酒精組成但係層次感豐富-mini buffet三個鐘嘅任食絕不欺場除咗不同嘅cold cut cheese仲有pizza同埋有啲特色意大利小食甚至係貴價嘅食材都有簡直超值
每個星期四在灣仔約定你!$128酒精飲品+buffet

所以話依家香港生意難做
係真㗎
依家竟然$128一杯酒精飲品再加任食三個鐘
仲要係灣仔鬧區靚裝修!

完全係啱晒放工嚟食嘢

同埋有啲特色意大利小食
甚至係貴價嘅食材都有
簡直超值
2024-10-10 187 瀏覽
灣仔百年歷史古蹟和昌大押浪漫約會🌹向意大利女星⭐️Sophia Loren的致敬Sophia Loren Pizzeria中西合璧在和昌大押中式大廈中的🇮🇹意大利餐廳裝修高雅華麗 有很多Sophia 昔日的相片時尚而充滿藝術氣息 推得一來非常適合打卡 約會和朋友聚會🎈今次來試試逢星四5-8pm的APERITIVO每人一杯飲品+ Pizza和意大利小食自助區今次有三種不同的Pizza 有辣有不辣也有火腿粒 芝士 橄欖 🫒 两種多士 炸物所以食物不時補及🍕能吃到新鮮出爐Pizza當中Pizza最為出色 外脆 餡料豐富當中還有Sophia家鄉拿坡里的地道美食每款都精緻有意大利特色⭐️Sophia Loren Pizzeria📍灣仔莊士敦道60-66號和昌大押地舖
灣仔百年歷史古蹟和昌大押浪漫約會🌹

每款都精緻有意大利特色⭐️

Sophia Loren Pizzeria
📍灣仔莊士敦道60-66號和昌大押地舖
2024-10-09 0 瀏覽
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯週末嘅時候嚟到灣仔依一間環境非常有特色貝開放式嘅餐廳食pizza,特色之處係佢哋有多款好味嘅前菜,加上可以兩個小時瘋狂食pizza意粉同埋甜品,亦可以加錢配上唔同嘅飲品套餐,非常之休閒放鬆前菜方面有:意式前菜分享意大利冷肉拼盤南意街頭小食-脆炸海鮮蕃茄青瓜沙律外婆燴肉丸燉小八爪魚配薯仔及番茄醬焗千層芝士茄子配番茄醬(另加$80/份)當中我覺得最好食係千層芝士茄子同埋外婆燴肉丸,小八爪魚亦都唔錯Pizza任食款式有番茄羅勒水牛芝士薄餅開心果青醬火腿芝士薄餅辣肉腸薄餅配查彻特拉水牛芝士四色芝士與風乾火腿薄餅西西里鯷魚歐芹油封車厘茄沙律薄餅(另加$80/份)當中最鍾意嘅係開心果青醬火腿芝士pizza同埋辣肉腸餅配查彻特拉水牛芝士手工意粉有:貓耳朵意粉配香草汁法邊豆及油漬風乾車厘茄傳統卡邦尼手工幼蛋麵海鮮寬條麵(另加$80/份)任食甜品係Tiramisu一大盤Tiramisu真係好想成盤食咗佢如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就系我嘅動力!記得點贊❤️ ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯Sophia
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

前菜方面有:
意式前菜分享
意大利冷肉拼盤
南意街頭小食-脆炸海鮮
蕃茄青瓜沙律
外婆燴肉丸
燉小八爪魚配薯仔及番茄醬
焗千層芝士茄子配番茄醬(另加$80/份)

Pizza任食款式有
番茄羅勒水牛芝士薄餅
開心果青醬火腿芝士薄餅
辣肉腸薄餅配查彻特拉水牛芝士
四色芝士與風乾火腿薄餅
西西里鯷魚歐芹油封車厘茄沙律薄餅
(另加$80/份)

當中最鍾意嘅係開心果青醬火腿芝士pizza
同埋辣肉腸餅配查彻特拉水牛芝士

手工意粉有:
貓耳朵意粉配香草汁
法邊豆及油漬風乾車厘茄傳統卡邦尼手工幼蛋麵
海鮮寬條麵(另加$80/份)

任食甜品係Tiramisu
一大盤Tiramisu真係好想成盤食咗佢

你嘅支持就系我嘅動力!記得點贊❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

Sophia Loren Pizzeria (灣仔)
灣仔莊士敦道60-66號和昌大押地舖

2024-10-09 0 瀏覽
"la dolce vita" 💙From 12 to 4 pm every Saturday and Sunday, indulge in the "Riviera Weekend Brunch" featuring unlimited oysters plus a choice of main course and a dessert for HK$588 per person, complemented by a range of different free-flow drinks packages from just HK$80 per person for soft drinks up to HK$400 including premium champagne free-flows.The new brunch offers an abundant array of salads and seafood, including unlimited fresh oysters for two hours, for a refreshing start to your week
"la dolce vita" 💙

The new brunch offers an abundant array of salads and seafood, including unlimited fresh oysters for two hours, for a refreshing start to your weekend celebrations. For seafood aficionados, the restaurant serves sumptuous dishes such as Seafood Fettuccine, Zucchini & Bottarga, Calamarata, Sausages, Mushroom & Parmesan, Pan-seared Black Cod, Clams Sauce & Broccoli, and Lobster Spaghetti with Cherry Tomatoes & Lemon Zest. Meanwhile, those seeking traditional flavours and hearty options will be delighted by the Burrata Ravioli, Tomato, Eggplant & Basil and Charcoal-grilled Lamb Chop, Mashed Potato and Sautéed Cabbage.

For something sweet, enjoy a specially curated platter showcasing Casa Sophia Loren's Signature Nutella Tiramisu, a monthly selection of sorbets & ice cream, as well as the finest fruits in season to satisfy all your cravings.

Cheers to the weekend !
呢間餐廳本身嘅地理位置已經好有特色,就係位於灣仔市中心嘅和昌大押,搵返資料我先知道呢一間意大利餐廳係以一位意大利女星Sophia Loren作為餐廳佈置嘅主題,所以入面有好多嘅佈置都有佢嘅影子今次嚟依一間餐廳,主要係因為見到佢有一個5-8pm既APERITIVO,咁啱同朋友經過灣仔想搵個地方坐低飲杯嘢傾吓偈,見到$88起就有杯酒精或者非酒精飲品,跟住再加可以出去拎啲小食,咁就可以坐三個鐘,見到個環境都幾靚就入咗去坐吓我同朋友分別一人一杯飲品,無酒精Crodine Spritiz $88同埋Pirlo $128,出邊自助區可以拎嘅餐前小食都有十幾款,例如會有Pizza、芝士、橄欖、果仁、火腿、多士、炸物等等,因為客人都比較多,所以啲嘢食都keep住出爐好夠熱,最推介嘅就係Pizza,Pizza嘅餡都幾多,而且個外皮好夠脆,飲品方面,有酒精同冇酒精嘅飲品味道都好易入口,有酒精嗰杯Pitlo酒味都比較濃,如果5pm-8pm去食下坐下傾下都係一百蚊左右,價錢上都幾唔錯

🇮🇹意大利餐廳 Sophia Loren Restaurant進駐香港灣仔和昌大押,今次去了地舖的Sophia Loren Pizzeria。 餐廳以傳奇女星蘇菲亞·羅蘭作致敬,設計感充滿情調及藝術氣息💃逢星期四推出APERITIVO Menu,drinks低至Hk$88,由5-8 PM更提供餐前小食自助吧,有多達十款的選擇: Pizza、芝士、Nuts、凍肉、多士、炸物、橄欖等,當中不乏Sophia家鄉拿坡里的地道美食,每款都精緻有特色,令人沈醉於意式風情今次各了一杯Cocktail & Mocktail🍸Americano(Hk$128)🍹Crodine Spritiz (Hk$88)兩款餐前酒帶微微甘苦,餘韻清新。搭配各種咸香味濃的意式小食,中和味蕾。 當中手工Pizza最出色,不單口感煙韌,而且芝香十足😋(All subject to 10% service charge)📍Sophia Loren Pizzeria灣仔莊士敦道60-66號和昌大押地舖(港鐵灣仔站 B2 出口, 步行約4分鐘)

今次各了一杯Cocktail & Mocktail
🍸Americano(Hk$128)
🍹Crodine Spritiz (Hk$88)

📍Sophia Loren Pizzeria
灣仔莊士敦道60-66號和昌大押地舖
(港鐵灣仔站 B2 出口, 步行約4分鐘)
2024-10-05 0 瀏覽
環境一流是真正香港加上外國社會文化混合的代表食物品項十分豐富,飲料之外還可以配合店家提供的無限任吃披薩跟芝士炸兩 非常美味可口,是外面一小片要五十塊那種水準的氣氛真的很好,外國臉孔佔據多數,如果比較喜歡這種氛圍的,這是很適合社交的餐廳!環境一流是真正香港加上外國社會文化混合的代表食物品項十分豐富,飲料之外還可以配合店家提供的無限任吃披薩跟芝士炸兩 非常美味可口,是外面一小片要五十塊那種水準的氣氛真的很好,外國臉孔佔據多數,如果比較喜歡這種氛圍的,這是很適合社交的餐廳!
環境一流
是真正香港加上外國社會文化混合的代表

環境一流
是真正香港加上外國社會文化混合的代表

今次同幾位好姊妹去咗一間很有特色餐廳,位於灣仔一幢二級歷史建築活化成為特色意大利餐廳 🍽全幢大樓分三層,2樓3樓喺酒吧及唔同主題餐廳🍻🥂🍽我地book咗地鋪Sophia Loren Pizzeria🍕餐廳裝潢有外國風情,很多打卡位📸現場還有DJ播放音樂🎶🎶有音樂地我就最鐘意🎶可以chill半日都可以🤣中午自助餐形式💲3️⃣8️⃣8️⃣ 位可以🤩瘋狂任食兩小時手工pizza🍕意粉🍝甜品🍰前菜冷盤小食都好吸引蕃茄青瓜沙律意大利冷肉拼盤脆炸海鮮外婆燴肉丸 燉小八爪魚配薯仔及番茄醬 焗千層芝士茄子配番茄盤 (另加$80/份)最鐘意依個千層茄子🍆勁多芝士好似食緊肉醬千層闊條麵🌶有少少辣夠哂惹味🍕手工薄餅有五種🔸️番茄羅勒水牛芝士薄餅 🔸️開心果青醬火腿芝士薄餅 🔸️辣肉腸薄餅配查彻特拉水牛芝士 🔸️四色芝士與風乾火腿薄餅🔸️西西里鯷魚歐芹油封車厘茄沙律薄餅每樣我都有食🍕😋我就最喜歡吃辣當然辣肉腸薄餅🍕開心果青醬味道都夠哂特別😋薄餅充滿芝士夠哂邪惡🧀忍唔住都會食多幾件🤭🍝手工意粉 🍕貓耳朵意粉配香草汁 🔸️法邊豆及油漬風乾車厘茄 🔸️傳統卡邦尼手工幼蛋麵 🔸️海鮮寬條麵 (另加$80/份)意粉各有特色,最喜歡海鮮寬條麵 ,味

中午自助餐形式💲3️⃣8️⃣8️⃣ 位
可以🤩瘋狂任食兩小時手工pizza🍕意粉🍝甜品🍰

前菜冷盤小食都好吸引
蕃茄青瓜沙律
意大利冷肉拼盤
脆炸海鮮
外婆燴肉丸
燉小八爪魚配薯仔及番茄醬
焗千層芝士茄子配番茄盤 (另加$80/份)

🍕手工薄餅有五種

🍝手工意粉
🍕貓耳朵意粉配香草汁
🔸️法邊豆及油漬風乾車厘茄
🔸️傳統卡邦尼手工幼蛋麵
🔸️海鮮寬條麵 (另加$80/份)
意粉各有特色,最喜歡海鮮寬條麵 ,味道濃郁,意粉吸收哂醬汁很惹味😋

🍮甜品
意大利芝士蛋糕
甜品都喺任食的,今餐又豐富又滿足😋

當然最吸引我地就喺
無限暢飲2小時 🥤🍹🥃
🔹️指定汽水、氣泡水及礦泉水$80/位
🔹️意大利氣泡酒 $100/位
🔹️啤酒 、意式氣泡雞尾酒及濃咖啡馬天尼 ($200/位)

喺咁有特色餐廳同班好姊妹暢飲chill吓🥂確實好爽
2024-09-29