2019-03-03
今晚相約朋友到了這裡一眾,食物質素感覺有驚喜,而價錢都抵食,點了個意式什腸拼盤配薯蓉$138套餐,跟埋餐湯或沙律,選擇沙律,味道清新配埋個特制醬汁味道香濃,主菜最好嘅就係樣都有嘅感覺,用上了個熱盪盪鐵平底鍋,而啲腸就煎得好香,有最常見嘅香草味豬肉腸、還有濃郁口味嘅火腿芝士腸,維也納腸肉爽皮脆,同埋小巧玲瓏嘅紐倫堡豬肉腸,其實都真係幾滿足,配埋個醬汁入口真係非常好味!而今晚因薯蓉賣完了,轉了個番薯條,炸得香脆,入口香甜!真係咁啱得咁橋,呢個配搭都唔錯!酥炸美國珍寶雞翼8pcs$108,呢個真係超正,廚師將雞翼反上去骨先炸,而且入口香脆之餘內裡還充滿肉汁,如果喜歡食炸雞翼,必吃!最後加多$28配埋個是日甜品,香濃嘅芝士蛋糕,入口香軟芝士味道濃郁,甜度剛好,十分滿足,係附近返工嘅朋友或想食得好嘅朋友都係一個唔錯嘅選擇!而個奶昔都唔錯,Trilogy of Chocolate$58,香滑而味道有香濃嘅朱古力味道,上面還放了一塊Oreo 餅,邊食邊飲,十分美味!